Results 46 to 60 of 87
Thread: άντρες
-
05-12-2012, 23:38 #46
Και εγώ κάπως έτσι νιώθω.Όπως περιγράφει η Vasia στο αρχικό της post.Θεωρώ αδιανόητο να αρέσω σε άντρα με το σώμα που έχω,θεωρώ αδιανόητο να κάνω σεξ σε αυτά τα κιλά που είμαι.Γενικά θεωρώ αδιανόητο να με δει κάποιος ερωτικά ή να με ποθήσει.Ειδικά αν με δει γυμνή.
Εκτός και αν έχει φετίχ με το πάχος οπότε δε με ενδιαφέρει εμένα αυτός.
Sad but true.Για μένα τουλάχιστον.Μη το γενικεύουμε.
- 06-12-2012, 00:50 #47
αν εχει φετιχ με το παχος, οπως λες, γιατι δεν σε ενδιαφερει εσενα?
06-12-2012, 11:39 #48
Originally posted by koritsaki
αν εχει φετιχ με το παχος, οπως λες, γιατι δεν σε ενδιαφερει εσενα?
06-12-2012, 12:58 #49
Εσύ Τάσο θα γούσταρες μια γυναίκα σ' αυτά τα κιλά?
(για να μην μιλάμε μόνο θεωρητικά...).
Λοιπόν θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Βάσια. Γυναίκα πάνω από 70 - 75 κιλά είναι ένα θέαμα που οι περισσότεροι άντρες δεν γουστάρουν. Ωραίος ο εσωτερικός κόσμος και η αυτοπεποίθηση αλλά να λέμε και αλήθειες, έτσι?
Είμαι γυναίκα 81 κιλά με ύψος 1.65, παντρεμένη με 2 παιδιά. Ότι γκόμενο είχα, τον είχα από 73 κιλά και κάτω. Τώρα δεν μπορώ να πω ότι δεν με κοιτάνε, αλλά κάτι μπάζα μόνο, οι άντρες του γούστου μου όχι.
Μπορεί να ακούγομαι κυνική αλλά αυτή είναι και η δική μου η αλήθεια και ωραία μπορεί να ακούγονται τα λόγια παρηγοριάς αλλά μια γυναίκα μόνη όπως είναι τώρα η Βάσια να την ακούτε, κάτι ξέρει παραπάνω....γι' αυτό είναι και μόνη!
06-12-2012, 13:56 #50
Lida καλησπέρα κι από μένα ...
Θα διαφωνήσω μαζί σου... Είμαι γυναίκα στο ίδιο ύψος με σένα με 110 κιλά. Οι σύντροφοι που είχα από τα 16 μου και μετά (σημειωτέον οτι από αυτήν την ηλικία ήμουν παχουλή γύρω στα 85 κιλά ) ήταν από τους πιο εμφανίσιμους (υπάρχουν και φωτογραφίες αν κάποιος αμφιβάλλει) και πάντα έπαιζε ρόλο η προσωπικότητά μου...Αυτό τους κέρδιζε συν το γεγονός ότι δεν είχα κόμπλεξ με την εμφάνισή μου και οτι έμοιαζα να είχα την αυτοπεποίθηση 10 μοντέλων με τις super wow αναλογίες.
Πιστεύω ακράδαντα πως οτι νοιώθεις αυτό βγαίνει και προς τα έξω! Αν νοιώθεις καλά αυτό θα βγει και στον άλλον που έχεις απέναντί σου , αν νοιώθεις απαίσια με τον εαυτό σου αυτό και θα εκπέμψεις!
06-12-2012, 14:00 #51
Χαίρομαι για σένα Σοφάκι και μπράβο σου (ειλικρινά το λέω).
Αλλά μερικές φορές δεν έχει σημασία πως νιώθεις αλλά πως φαίνεσαι...αυτό είναι κάτι αντικειμενικό....
06-12-2012, 14:03 #52
φυσικά και έχει σημασία πως νοιώθεις ...αυτό που έχω εγώ - για παράδειγμα μέσα μου- αντανακλάται και σ αυτούς που έχω απέναντί μου έστω και υποσυνείδητα...
06-12-2012, 14:15 #53
Στο θεμα αυτο παιζει μεγαλο ρολο και η ηλικια,οταν εχουμε παραπανησια κιλα φαινονται διαφορετικα στα 20-30 μας χρονια και τελειως διαφορετικα στα 35+ που αρχιζουν ολα και ψιλοκρεμανε.
Κοπελες σαν αυτες.. http://www.newsbeast.gr/world/arthro...poios-adexei-/ γιατι να ειναι αντιαισθητικες?Ομως πως θα ειναι μετα απο 15-20 χρονια και αν ειναι αγυμναστες?Το ιδιο εννοειται και για τους αντρες :bouncy:
06-12-2012, 16:35 #54
Συγνώμη forty αλλά εμένα μου φαίνονται αντιαισθητικές... άλλωστε και η αισθητική του καθενός είναι υποκειμενική...
06-12-2012, 17:22 #55
Aσε που χει πεσει τρελλο photoshop.Εγω που ειμαι σχετικα πιο αδυνατη απ'αυτες εχω κυτταριτιδα και αυτες εχουν κατι μπουτακια γυαλισμενα σαν την αδελφη μου που ειναι 50κιλα και 18χρονων.
06-12-2012, 20:22 #56
Το 99,9??????
Συγνώμη Τάσο αλλά θα διαφωνήσω... Όλοι οι άντρες που ξέρω ΔΕΝ θα πήγαιναν με αυτές τις γυναίκες. Μακάρι να ήταν τα πράγματα όπως τα λες, όλες οι γυναίκες θα ήταν ευτυχισμένες. Αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι...
06-12-2012, 21:03 #57
αν και εγώ θεωρώ πως οι κοπέλες αυτές κάθε άλλο παρά αντιαισθητικές είναι θα συμφωνήσω και εγώ με LIDA
Σίγουρα δεν αντιπροσωπεύουν τα γούστα του 99,9 του αντρικού πληθυσμού.. εγώ τους περισσότερους άντρες που ξέρω τους έχω ακούσει να κάνουν άσχημα σχόλια για πιο παχουλές γυναίκες.. ακόμα και για ωραίες γυναίκες του στύλ 65 κιλών δλδ με λίγα περιττά κιλά παραπάνω μόνο, να λένε ότι αν αυτή έχανε 10 κιλά πχ θα ήταν κούκλα κ τέτοια..
06-12-2012, 21:34 #58
Οι κοπέλες που παρέθεσαν πιο πάνω σαφώς και είναι κούκλες.Και όντως έχει πέσει τρελό φώτοσοπ μέηκαπ κτλ. Παρόλα αυτά είναι όμορφες.Και εγώ αν ήμουν στα κιλά τους εννοείται θα "γλεντούσα" το κορμί μου.(με τη καλή έννοια ) :spin:
Αλλά το σώμα μου για μένα αυτή τη στιγμή είναι αντιαισθητικότατο.Με μελαγχολεί ακόμα και να σκεφτώ ότι θα με δει κάποιος άντρας γυμνή.
Δεν μεταθέτω το πρόβλημα στους άντρες γιατί δε τους αρέσω μπλα μπλα και τους αρέσουν οι αδύνατες μπλα μπλα.
Το θέμα είναι ότι εγώ δεν γουστάρω το κορμί μου και ντρέπομαι να το φανερώσω.Και ξέρω ότι δεν αρέσει(εκτός τα φετίχ που λέγαμε).
Όπως ξέρω επίσης ότι αντλώ αυτοπεποίθηση από τη προσωπικότητά μου για τη καθημερινότητά μου.Αλλά ως εκεί.Ο έρωτας,η σχέση,το σεξ για μένα είναι κάτι ανάλογο με την ανάπτυξη στην Ελλάδα.Ανύπαρκτη.
06-12-2012, 21:55 #59
Να σας πω την αλήθεια κι εγώ πιστεύω ότι οι περισσότεροι άντρες δεν γουστάρουν παχουλές γυναίκες . Φαίνεται ακόμη και από τα σχόλια κάτω από αυτές τις φωτογραφίες , όπου αν δείτε είναι ελάχιστοι οι άντρες που λένε πράγματα του τύπου "αυτές είναι γυναίκες" ! Οι υπόλοιποι μιλάνε τελείως υποτιμητικά (αηδιάζω με κάτι τέτοιους τύπους που την έχουν δει μοντέλα οι ίδιοι και ας είναι σε πολλές περιπτώσεις χάλια). Απ' την άλλη υπάρχει όμως και ένα καλό ποσοστό που γουστάρει τέτοιες γυναίκες . Γενικότερα πάντως σίγουρα μετράει η πρώτη εικόνα σε μια γνωριμία (ανάλογα και με τα γούστα του καθενός) και μπορεί κάλλιστα κάποιος/οια να μην αρέσει σε κάποιον/οια άλλον/άλλη αλλά αυτό απέχει πολυ΄απ το να προσβάλλεις τον άλλο με οποιονδήποτε τρόπο επειδή είναι πολύ παχύς/πολύ κοντός / πολύ αδύνατος. Εμένα αυτό μου τι δίνει περισσότερο. :grind:
06-12-2012, 22:00 #60
Αυτό το λάθος κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι:
Κοιτάν τον άλλον στον κώλο και δεν ακούνε τίποτα, αντί να
κοιτάν τον άλλον στα μάτια και να ακούνε το τί έχει να πει.
Εν πάση περιπτώσει επαναλαμβάνω πως οι άντρες δεν έχουν καμιά σχέση με το θέμα αυτό.
ΥΓ. Οι μόνοι ωραίοι ήταν οι Αρχαίοι Έλληνες που λατρεύαν το σμιλευμένο με φυσικές διαδικασίες ανθρώπινο σώμα αντί του σημερινού καθήμενου με αχρηστολιπαρές τροφές.
Εϊμαστε παχύς λαός γιατί τρώμε πολύ λίπος. Εϊναι λάθος που κληρονομήσαμε με τις επιστημονικές ευλογίες περί της διαθρεπτικότητας της μεσογειακής διατροφής.
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή