Results 46 to 50 of 50
Thread: Θέμα για...όλους!!
-
03-12-2012, 23:38 #46
fata_morgana, δεν ξερω αν το φαγητο ειναι η αιτια η το αποτελεσμα αλλα αυτο που παρατηρω με μενα ειναι οτι οταν ειμαι καλα, ναι μεν θα μπορει να παρεκτραπω, αλλα θα το ευχαριστηθω χωρις τυψεις. Οταν ομως δεν ειναι καλη η ψυχολογια μου (και τα αρνητικα σχολια ριχνουν την ψυχολογια μου-κακως βεβαια) τρωω με τυψεις, χωρις να το ευχαριστιεμαι και πολυ παραπανω ποσοτητα απο οτι εαν θα εκανα μια ατασθαλια απλα και μονο επειδη "λιγουρευτηκα" κατι.
- 04-12-2012, 01:25 #47
είχα καιρό να μπω στο φορουμ περισσοτερο γιατί ειμαι ελλαδα αυτή τη στιγμη και δεν εχω καλο υπολογιστη μια εδω και μια εκει
εγώ έκλεισα 3 μήνες με χολοπαγκρεατική εκτροπή (gastic bypass) και εχω χάσει 24 κιλά αν και τα 4 απο αυτά είναι απο 3 εβδομαδες πριν την επεμβαση που ήμουνα με ενα σέικ (3 φορες την μέρα) και μόνον αυτό
ευχομαι καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε όλους :love::love::love:
05-12-2012, 00:35 #48
ninap συγχαρητήρια! Σου εύχομαι να πιάσεις το στόχο σου και να δεις την αλλαγή και μέσα σου!!Γιατί είναι πολύ σημαντικό αυτό το κομμάτι!
05-12-2012, 00:43 #49
Μπράβο Ninap!!!Καλή συνέχεια :thumbup:
06-12-2012, 16:34 #50
Κοριτσάκια μου ευχαριστώ!!!!!!!
σήμερα ζυγήστηκα και είδα αλλο ενα 1.5 κιλό να έχει πάει στον αγύριστο :roll:
Να πω την αλήθεια εγώ μια χαρά είμαι ψυχολογικά !!!!! βέβαια εμένα το προβλημα μου δεν ήταν ψυχολογικό στο γιατί έτρωγα...ετρωγα γιατι πεινούσακαι πεινούσα συνέχεια..μετα και με τις μεγάλες ποσοτητες ινσουλίνης ...πέταξα :fake sniffle:
το μόνο που με προβληματίζει είναι πως ενώ αισθάνομαι πως έχω χάσει κιλά απο τα ρούχα που τα μεν δεν μου γίνονταν και τώρα είναι οκ, απο ρούχα που τώρα με πέφτουν κλπ κλπ και ενώ όλοι έχουν πάθει " πλάκα" εγώ στις φωτογραφίες δεν το βλέπω...
ίσως ειναι και το ότι στα 95 κιλά εφτασα ουκ άπειρες φορές....θα δω αν καταλάβω κατι αμα φτάσω στα 85 ..ε!!! αμα δεν το βλεπω και εκει...θελω ψυχίατρο μεταuzzled:
uzzled:
uzzled::love::love::love:
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία