Results 1 to 15 of 50
Thread: Θέμα για...όλους!!
-
18-11-2012, 20:11 #1
Θέμα για...όλους!!
Καλησπέρα σε όλους!!Είπα να ανεβάσω ένα θέμα για όλους μας!!!!Δηλαδή να πάρουμε νέα από όλους για το πως πάμε με την προσπάθειά μας...ο καθένας από όλους μας!!!Από διάθεση, από όλα...περιμένω να ακούσω , γιατί νιώθω ότι χαθήκαμε λιγάκι...
- 18-11-2012, 20:13 #2
Αυριο κλεινω ενα μήνα σληβαρισμενη ..............και ...........μετράω 10 κιλα απωλεια !!!!!
18-11-2012, 20:34 #3
alma libre τα συγχαρητήρια είναι λίγα.....υποθέτω και η ψυχολογία ανεβαίνει ε???χαίρομαι πολύ!!!Σου εύχομαι καλή κατηφόρα και ανηφόρα στην ψυχολογία!!!
18-11-2012, 20:38 #4
Σε ευχαριστω............Σιγουρα η ψυχολογια εχει ανεβει και ευελπιστω συντομα να φυγει και η επομενη δεκαδα ......... τα υπολοιπα ας φυγουν με την ησυχια τους χαχαχαχα
18-11-2012, 20:50 #5
Συγγνώμη αν σας χαλάω το θέμα μιας και έρχομαι από δίπλα--->βουλιμία, αλλά ήθελα να ευχηθώ σε όλους μας καλό κουράγιο και καλό αγώνα. Alma Libre συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!!!!!!!
18-11-2012, 21:00 #6
γεια σου tiger ............σε ευχαριστω πολυ ..Ευχομαι καλο κουραγιο και στην δικη σου προσπαθεια !!!!
18-11-2012, 21:25 #7
tiger δεν χαλάς κανένα θέμα , για να μιλάμε όλοι με όλους είμαστε εδώ
Εγώ από διάθεση δεν είμαι στα καλύτερά μου αλλά σκεύτομαι την πέμπτη που θα κατέβω Αθήνα να δω τ'αγόρι μου και παίρνω κουράγιο ... πίζω στο διάβασμα (όχι για τη σχολή , γενικότερο διάβασμα) για να ξεχνιέμαι . Από δίαιτα πάω καλά πιστεύω . Βασικά είμαι αδιάθετη αυτές τις μέρες αλλά την Πέμπτη πρωί πριν φύγω για Αθήνα έχει ζύγισμα να δω που είμαι και περιμένω να χω χάσει . Μου πε μια φίλη για μια ομάδα που ξεκινάνε από αύριο με έναν ορειβατικό σύλλογο που πάει που θα κάνουν κάθε Δευτέρα και Παρασκευή γυμανστική τύπου αεροβικής και ασκήσεις yoga και κάτι τέτοια και λέω αύριο να πάω να δω τι ειν' τουτο :spin: και αν μου αρέσει να πηγαίνω τακτικά ... τσάμπα είναι έτσι κι αλλιώ και γίνεται δίπλα απ τη σχολή μου
Συν και το ποδήλατο που κάνω καθημερινά , νομίζω θα ναι κομπλε ...
18-11-2012, 21:27 #8
Το καλό είναι πως απ ότι βλέπω αυτή τη φορά έχω μεγαλύτερες αντοχές στη δίαιτα από άποψη υπομονής. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι , όπως και όλοι οι υπόλοιποι. Κι όσοι δεν πάνε καλά να βρουν την υπομονή να επαναφέρουν την κατάσταση
.
19-11-2012, 02:05 #9
tiger....όπως βλέπεις το θέμα είναι ανοιχτό για όλους χαχααχααχ...χαίρομαι να μαθαίνω νέα από όλους ειλικρινά!!Εύχομαι να έχεις πολύ δύναμη γιατί χρειάζεται..σε όλους μας..θεωρώ..ότι χρειαστείς να ξέρεις είμαστε ανοιχτοί εδώ μέσα!!!να είσαι καλά!
19-11-2012, 02:12 #10
stellou1989...ήδη απ' ότι βλέπω έχεις μία πηγή δύναμης και αυτό είναι ο έρωτας..και στο λέω γιατί πρόσφατα το ένιωσα.Τώρα συνειδητοποίησα αυτό που λένε σου δίνει φτερά..προσωπικά ο έρωτας,και ας μην είχε το τέλος που θα ήθελα,μου έβγαλε ένα πείσμα που δεν ήξερα ότι είχα κρυμμένο μέσα μου...πάντως προσπάθησε να μη βλέπεις τη διατροφή σαν δίαιτα.Ξέρω ακούγεται δύσκολο,στα αυτιά μας,αλλά είναι κάτι που όταν το αλλάξεις, θα δεις πόσο σημαντικό μέρος είναι.Όταν έπαψα να βλέπω τη διατροφή ως δίαιτα ένιωσα πολύ πιο έτοιμη από όσο ήμουν άλλες φορές..και έτσι φαίνεται δηλαδή..όσον αφορά αυτό με τον ορειβατικό σύλλογο είναι πολύ καλή ευκαιρία!!!κάνε το!!Το μυστικό σε όλα είναι η υπομονή και ο χρόνος.ΤΟ έχω πει αρκετές φορές εδώ μέσα,για το χρόνο αλλά εκεί θεωρώ πως βρίσκεται το κλειδί στην επιτυχία..καλή δύναμη λοιπόν και καλές κατηφόρες!!
19-11-2012, 08:38 #11
Καλημέρα κι από μένα!
Από διάθεση πάμε καλά μιας και η ζυγαριά μοιάζει να έχει ξεκολλήσει και κατεβαίνει σταδιακά.
Κι η δίαιτα καλά πηγαίνει αν εξαιρέσεις κάτι ψιλοκρισούλες οι οποίες μέχρι στιγμής έχουν περάσει σχετικά αναίμακτα -π.χ. είχα όρεξη για γλυκό εχθές κι αντί να κατευθυνθώ στο πλησιέστερο ζαχαροπλαστείο ήπια μισό ποτήρι χυμό ροδάκινο κι ήρθα στα ίσα μου! Το θετικό είναι οτι αυτή την εβδομάδα είχα όρεξη και πήγα και 4η φορά γυμναστήριο και μάλιστα Σάββατο (για μένα που μέχρι πρότινος το σιχαινόμουν το γυμναστήριο είναι κατόρθωμα) !
19-11-2012, 10:45 #12
lipimeni την δίαιτα την γράφω έτσι περισσότερο από συνήθειο βασικά . Έτσι κι αλλιώς η διατροφή που κάνω είναι κάτι που επέλεξα και ξεκίνησα μόνη αυτή τη φορά οπότε δεν το βλέπω τόσο σαν "δίαιτα" και ξέρω ότι επειδή δεν κάνω και τίποτα τρελό (συνδιασμούς και τέτοια) μπορεί και να κολλήσω εύκολα κάποια στιγμή αλλά εκεί θα δω τι θα κάνω . Σε αυτό που λες για τον έρωτα έχεις δίκιο . Είναι η φάση πως όσο και να σου λέει ο άλλος ότι "μ'αρέσεις όπως είσαι" "σ'αγαπάω όπως είσαι" "είσαι υπέροχη/κουκλάρα/θεά" και να ζηλεύει σε κάθε ευκαιρία επειδή όντως σε βρίσκει τόσο όμορφη και δεν τα λέει όλα αυτά έτσι , εσύ πάντα πιστεύεις πως αν αδυνατίσεις παρ' όλα αυτά θα του αρέσεις ακόμη περισσότερο . Τουλάχιστον έτσι λειτουργεί με εμένα σε αυτή την περίπτωση . Θέλω να τον κάνω να τυφλωθεί απ' την ομορφάδα μου ρε παιδί μου :lol: !
19-11-2012, 17:59 #13
sofaki2011 Σοφάκι καλησπέρα! μπράβο λοιπόν που βλέπεις την κατηφόρα και εσύ..χρειάζεται δύναμη αρκετή αλλά και έξυπνες κινήσεις όπως αυτή με το χυμό..Κάποια τέτοια τα κάνω και εγώ και άλλες φορές μπορεί να φάω και σοκολάτα,ξέρεις έχει σχέση και με τη δύναμη του μυαλού..Για παράδειγμα σήμερα άνοιξα ένα συρτάρι με μπισκότα,που βρίσκονται στο σπίτι,αν έμενα μόνη δεν θα υπήρχαν ..χαχααχα....και ενώ ήθελα τόσο να φάω έστω και ένα...είπα ένα τεράστιο όχι...και από τη μία με θαύμασα..από την άλλη είπα όκ καλέ δε θα γινόταν και τίποτα αν έτρωγες ένα..
19-11-2012, 18:01 #14
stellou μου κινητήριος δύναμη να πω???είναι όμως...ειλικρινά..σου εύχομαι να είσαι πάντα ερωτευμένη και να είναι όλα όμορφα και αισιόδοξα...και σε όλους εμάς τους υπόλοιπους..χαχαχαχααχα
20-11-2012, 18:05 #15
Καλησπέρα και απο μένα!Πόσο θέλω να έρθει ο καιρος που θα ειμαι στη δουλεια ξανα και θα...διαπληκτιζομαι για βλακειες με τους πελατες!χαχα Για οσες δεν ετυχε να διαβασετε για μενα,ανηκω κι εγω στις περιπτωσεις διαφυγης που ακομη με ταλαιπωρει.Ενω εδειξε να ''πιανει'' η αντιβιωση,απο προχθες εχω ξανα ενοχλησεις και πρεπει να ξανακανω εισαγωγη.Ολο αυτο το διαστημα,εχω αναθεωρησει παρα πολλά και ευχομαι να γινω καλα συντομα και να μπορεσω να αρχισω κι εγω να...πληττω ξανα με τη ζωη μου!Υγεια σου ολους μας!Ολα τα αλλα,ερχονται!
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία