Results 16 to 26 of 26
Thread: Τσιγάρο τέλος! Και τώρα???
-
11-12-2012, 13:11 #16
Lessing καλη η ιδεα για πλεξιμο κεντημα και τα συναφη αλλα αμα εχεις αυχενικο...δε λεει..Εδω πιατα πλενω και πεθαινω... Αλλα οτι ειναι πολυ καλη ιδεα, ναι!! Ειναι!!:eureka:
- 02-01-2013, 23:19 #17
ααααα να το θεμα μου, θεματαρα...μολις εμεινα εγγυος το εκοψα, μολις εκοψα το θηλασμο καπνισα, πριν λιγους μηνες το ξανακοψα. Αν και ειναι πολυ πολυ δυσκολα αυτο το καιρο ολα για μενα δεν ενεδωσα. Ναι θελω ακομη να καπνισω αλλα ξερω πως αν το πιασω ξανα, θα περασω το ιδιο μαρτυριο να το ξανακοψω.
Το μυστικο ειναι να γυμναστειτε να ξεσπατε οσες το κοψετε. Οσες μπορειτε βεβαια, κι γω δεν τα καταφερα να γυμναστω συστηματικα με το μωρο και ταλαιπωρηθηκα αρκετα.
13-06-2013, 17:53 #18
Sweetoctober, να ξεσπαμε στη γυμναστικη ειναι ο,τι καλυτερο! Το θεμα ειναι αμα εισαι τεμπελα οπως εγω , τι κανεις? Πλεξιμο που ειπε πιο πανω η lessing δε μπορω για λογους αυχενικου, χωρια που δεν πιανουν τα χερια μου...Τι αλλο να κανω? Παω για περπατημα οταν μετα απο συσκεψη με τον εαυτο μου το αποφασισω...Τι αλλο? Να βγαινεις εξω θα μου πειτε, να περπαταω, οκ, δε μπορω καθε μερα, βαριεμαι. Κ τωρα ειμαι και ανεργη...εδω να δεις....!!!! Κάνω δουλειες σπιτιου, παω μαρκετ με τα ποδια κ μαλιστα στο μακρινο. Τι αλλο?Γυμναστικη στο σπιτι? Την απεχθανομαι.Σας ζαλισα...το ενα μου ξινιζει το αλλο μου βρωμαει θα πει δικαιολογημενα καποιος...Αμα εχετε καποια ιδεα,θα χαρω να την ακουσω!
13-06-2013, 20:25 #19
τσιχλίτσες;
κι εγώ αρρώστησα και μου βγήκε αβίαστα να το ελαττώσω. δυστυχώς μου πέρασε αυτή η διάθεση.
προσωπικά έχω παρατηρήσει ότι τρώω και καπνίζω όταν είμαι αγχωμένη. μεγαλύτερο έλεγχο, άρα και λιγότερο άγχος!
14-06-2013, 00:28 #20
Δεν ειναι τιποτα, περναει ο καιρος και σου φευγει μετα. Ποσο καιρο το εχεις κοψει? Μετα το καλοκαιρι κλεινω χρονο και μπορω να σου πω μου εχει φυγει πια καθε μανια. Ισως επειδη το εκοψε ο αντρας μου πριν λιγο καιρο η επειδη δεν ειναι η πρωτη φορα που το κοβω και ειναι διαφορετικα?
Εσενα καπνιζουν οι δικοι σου ανθρωποι? Ειναι βασικο να μην εχεις τσιγαρα σπιτι η να μη τα βλεπεις γιατι οταν σε πιανει κριση τα βλεπεις και ταλαιπωρεισαι. Δε θα υποκυψεις αν θες να εισαι μη καπνιστρια αλλα ταλαιπωρεισαι. θες να πεις πως νιωθεις γενικα? Μηπως δεν εισαι σιγουρη για την επιλογη σου να το κοψεις? Θα ηθελες να διαβασεις ενα φοβερο βιβλιο που με εσωσε παρα πολλες φορες οπου κλαιγοντας βρεθηκα στην τουαλετα να το διαβασω για να μη καπνισω? Μονο μια φορα δε με εσωσε γιατι...δεν το ειχα μαζι βεβαια, ετσι καπνισα ενα τσιγαρο, τις αποκριες. Μετα πηρα πακετο κατευθειαν. Το βραδυ το αφησα στο μαγαζατορα και γυρισα σπιτι μου. Διαβασα το βιβλιο, θυμηθηκα ολους τους λογους που δεν θελω να ειμαι καπνιστρια. Χαρηκα για την επιλογη μου να αφησω εκει το πακετο. Δεν πηρα αλλο.
14-06-2013, 00:33 #21
αυτοοοοοοοο!!! Διαβασε εδω!!!
Originally posted by giorgosdelta
Την 1η φορά που έκοψα το κάπνισμα, μέσα σε 1,5 χρόνο πήρα πάνω από 20 κιλά. Φαντάζομαι τώρα τον ευατό μου ως ναρκομανή που απο νευρικότητα και μόνο έτρωγε ελλέιψη της δόσης του.
Το είχα ξαναρχίσει για 1+χρόνο περίπου και μετά το ξαναέκοψα.
Βασικά κατάφερα να το κόψω αφού είχα πρώτα καταφέρει να τρέξω 5 γύρους στο γήπεδο. Με τα πρώτα τρεξίματα είχα νιώσει τέλεια. Μάλιστα έπαιρνα βαθιές ανάσες και μαστούρωνα όπως ακριβώς και με το κάπνισμα. Τότε δεν ήξερα ότι έπαιρνα με το τρέξιμο μια σπουδαία δόση ενδορφινών (ουσίες όπως η μορφίνη και άλλες). Όπως καταλαβαίνεις την 2η φορά όχι μόνο έχασα 20 κιλά αλλά τα έχασα κι ωραία. Σιγά και ωραία.
Τι θέλω να πω! Το μυστικό είναι να βρεις κάποια απασχόληση. Κάτι να κάνεις τις ώρες που σου λείπει η νικοτίνη. Κάτι που θα σε γεμίσει. Κάτι που θα ευχαριστηθείς. Υπάρχουν άπειρα πράγματα να κάνει κάποιος για να τον γεμίσουν.
14-06-2013, 11:05 #22
Καλημέρα Δήμητρα!
Λες;
Ξεκίνησα τον Οκτώβρη του 2005, αυτό που ονομάζω σήμερα ενασχόληση με τον αθλητισμό, κατάφερα να τρέξω 40 για λεπτά μετά από 1,5 χρόνο περίπου.
14-06-2013, 13:41 #23
Και μη μου πας οτι πας σα χελωνα οπως εγω...θα μπορουσα να το χαρακτηρισω...............παρα πολυ γρηγορο περπατημα!!!!! Μεχρι εκει παω. Ειμαι τεμπελα! :bouncy:
Μπορει εγω να βαριεμαι και να το αποφευγω, προτιμω αλλες δραστηριοτητες τυπου βαρη.
Ομως έχω παρακινησει πολυ τον αντρα μου που ποτε δε βαριεται! Εκοψε το τσιγαρο και περπαταει παρρρραααααααα πολυ, αμα τον κανω να κοψει και τα κρεατικα θα ειναι ενα μικρο θαυμα...μακαρι να μπορουσε να τρωει μονο αυτα. Σαλατες ουτε να δει...φρουτα τι ειναι? Φακες αρχισε να τρωει μετα το γαμο...
18-06-2013, 12:22 #24
Sweetoctober καλημερα! Σ ευχαριστω πολυ για την καλη σου διαθεση να ασχοληθεις με το θεμα μου, οπως και ολα τα παιδια προηγουμενως, και τα οποια για αλλη μια φορα ευχαριστω για τον κοπο τους να γραψουν!
Το θεμα μου δεν ειναι ο πειρασμος του τσιγαρου...το θεμα μου ειναι οτι τσιμπολογαω, αν και, τωρα πλεον πολυ λιγοτερο απ οτι τους πρωτους μηνες. Εχω μπει σε μια διαθεση καλης διατροφης για να χασω οσα εξαιτιας του της διακοπης του τσιγαρου πηρα ολους αυτους τους μηνες. Δεν εχω κλεισει χρονο ακομη...8 μηνες ειναι..
18-06-2013, 12:24 #25
Παρεπιτποντως...το βιβλιο δε φαινεται καπου στο ποστ σου...
uzzled:
19-06-2013, 10:45 #26
the easy way to stop smoking! οταν τσιμπολογας κανε το με φρουτα! ανεβαζουν τη διαθεση και βοηθουν γενικα τη διακοπη... να εισαι καλα!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....