ΥΠΕΡΦΑΓΙΑ!ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΤΕ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Junior Member
    γιωργο καταλαβαινω απολυτα! μενω με την οικογενεια μου αλλωστε!!!!!! :) Οποτε καταλαβαινεις........ Ασε που πιστευω οτι τον εχθρο πρεπει να τον βλεπεις! sweetoctober και μενα καπως ετσι ειναι η διατροφη μου πανω κατω!μπορει να δοκιμασω να αρχισω να τα γραφω εδω και εγω μηπως και αποφευγω τα χειροτερα!σας ευχαριστω πολυ παιδια!και καλη δυναμη σε ολους μας!θα τα λεμε συχνα απο εδω!

Senior Member
    Originally posted by giorgosdelta
    Τι να πω κι εγώ με τις "απαγορευμένες" τροφές Μάνια, με τα πιστσιρίκια και τα διάφορά τους.
    Ο συγκάτοικος δεν είναι τίποτα. Τα παιδιά να δεις!!!
    και ειδικά για τις μάνες που πρέπει ΚΑΙ να τους τα μαγειρεύουν τα γλυκά και τα απαγορευμένα φαγητά ώστε να μητα τρώνε απέεξω που είναι...μη πω πως:smilegrin:

τεινω να πεισθω πως δεν σταματανε ποτε!!!!

Senior Member
    Originally posted by Stephie_22
    τεινω να πεισθω πως δεν σταματανε ποτε!!!!
    καταρχην καλως ηρθες!! Δε πιστευω κ γω οτι σταματανε εντελως μα σιγουρα αν αλλαξουμε το τροπο που τα αντιμετωπιζουμε ελαττωνονται σημαντικα!!! Δε στο λεει αυτο ενας ειδικος αλλα μια που εχει ανεβει σε αυτο το τρενο!!

Καλως σας βρηκα!
    Ναι το σημαντικο ειναι να αλλαξεις τη σταση απεναντι στο τροπο που βλεπεις το φαγητο το σωμα σου τη ψυχολογια σου γενικοτερα.Αν δεν αλλαξω τον τροπο που βλεπω το σωμα μου και συνεχιζω να θεωρω ομορφο ενα αποστεωμενο σωμα,με αυτη τη λογικη δεν θα σωθω ποτε?ετσι δεν ειναι?αυτο θεωρω οτι ειναι πολυ αυταρχικο,αν αυτο υποστηριζουν πολλοι ψυχολογοι

Junior Member
    Πήγαινε αρχικά σε παθολόγο και αυτός θα σου πει αν πρέπει να πας κάπου αλλού η τι πρέπει να κανεις τέλος πάντων .

Junior Member
    πφφ νιωθω οτι αυτο το πραγμα δεν θα τελειωσει ποτε...ξεμενω συνεχως απο τροφιμα σπιτιου!!!οτιδηποτε ειναι αυτα!μερικες φορες σκεφτομαι οτι κ σκατα να ειχα θα τα ετρωγα(λεμε τωρα!)
    πως σταματανε?τι πρεπει να κανω?
    βαρεθηκα ενα χρονο τα ιδια και τα ιδια...

Page 2 of 2 FirstFirst 12