stellou1989 - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910
Results 136 to 139 of 139

Thread: stellou1989

Senior Member
    Θα είσαι άριστη, γιατί είναι κάτι που σου αρέσει και που έχεις αναμφισβήτητα ταλέντο, το οποίο είναι πηγαίο. Θα σε ρωτήσω κάτι, και θέλω λίγο να το σκεφτείς? Πως βλέπεις να συνεχίζεται η κατάσταση τώρα, δηλαδή τι? Προς τα πάνω? Δεν πρέπει και το ξέρεις, δεν θέλω να σε αγχώσω είσαι νέο κορίτσι, κάνε άλλη μια προσπάθεια, όχι δίαιτας, αλλά ισορροπημένης διατροφής. Και τα αποτελέσματα θα έρθουν.
    Εγώ την τελευταία φορά που ξεκίνησα, είχα φτάσει σε κιλά που ήμουν όταν ήμουν 18 (110) ενώ πάντα όταν πάχαινα, έφτανα το ανώτατο 103, κάπου εκεί.. Δηλαδή εάν δεν με κινητοποιούσαν οι δικοί μου άνθρωποι, θα έφτανα 115 και 120 και πάει λέγοντας, κιλά που δεν ήμουν ποτέ όμως. Και χαίρομαι που αν και ήταν σκληροί με βοήθησαν. Και εμένα μου μιλούσα σκληρά και ένιωθα ότι ντρέπονται για μένα.. Αλλά ήταν για το καλό μου. Και όσο είμαστε νέες, τα προβλήματα που δημιουργεί το πάχος δεν φαίνονται ακόμα αλλά μεγαλώνοντας εάν δεν κάνουμε κάτι θα φανούν. Και τότε δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα.. Όσο για τα αισθηματικά, φυσικά να βγεις εάν το προτείνει, αλλά να είσαι ξεκάθαρη εάν δοθεί η ευκαιρία. Θα πεις ότι ενδιαφέρεσαι, ότι θέλεις να υπάρξει συνέχεια, και ότι είναι στο χέρι του από εδώ και πέρα. Δώσε ένα χρονικό διάστημα, αν δεις ότι δεν γίνεται τίποτα, όσο δύσκολο και αν είναι, πάρτο απόφαση και κοίτα την ζωή σου.

Senior Member
    Μακάρι Ελένη μου! Όλα αυτά που λες ισχύουν. Τα γνωρίζω τόσο καλά που νιώθω ότι έχουν γίνει κτήμα μου τόσα χρόνια... Σήμερα η διάθεση είναι σαφώς καλύτερη. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, δεν το καταλαβαίνεις αλλά βοηθάνε... Σαφώς και δεν φαντάζομαι να πηγαίνω παραπάνω, θα ήταν καταστροφικό! Τίποτα, πρέπει να βγω από αυτή τη φάση... Το θετικό είναι ότι πάνω που γίνονται όλα αυτά ο πατέρας μου αποφάσισε επιτέλους να παραγγείλει εκείνο το ελλειπτικο στεπ που ψελνει εδώ και χρόνια. Εντάξει κάτι μου λέει ότι παρακινηθηκε και από μένα... Αλλά ευκαιρία είναι....

Senior Member
    Εννοείται ότι θα βοηθήσει, και ψυχολογικά, αλλά και σωματικά, οι πόντοι θα πέφτουν μέρα με την μέρα!! Είσαι νέα υγιής, όλα είναι στο χέρι σου. Σήμερα βγήκα, φτιάχτηκα, ένιωσα όμορφα, είμαι καλύτερα, δεν με στενεύουν τα ρούχα μου, δεν πιέζομαι όταν σκύβω να βάλω παπούτσια, είναι πολλά τα συν. Μην αγχώνεσαι, όταν ωριμάσει η ιδέα θα ξεκινήσεις και πάλι δυναμικά! Ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα, ούτε θα το καταλάβεις πότε θα γίνεις όπως τότε.

Senior Member
    Eιναι δύσκολο να ξεκινάς απο την αρχή .. Ειναι δύσκολο να πέφτεις και ακομα πιο δύσκολο να ξανασηκωθείς!!!
    Τον ξέρεις τον δρόμο .. Τον έχεις περάσει ... Όσο για τους γύρω σου .. Μη δίνεις σημασία .. Πάντα θα βρουν κάτι να λένε ... Οι δικοί σου , η μητέρα σου πιστεύω οτι το κάνει για το καλό σου . Για να σε ταρακουνήσει .. Δεν πιστεύω να υπάρχει άλλος λόγος περα σπο το οτι σε νοιάζεται ..
    Τώρα για το αισθηματικό να βγεις φυσικά μαζί του αφού στο πρότεινε ξεκαθαρίζοντας τη θέση σου και ότι φυσικά δεν θα περιμένεις και μια ζωή.. Οχι τύπου λυσσάρα χα χα ότι θα ήθελες να είστε μαζι αλλα εξηγώντας του τι θες και τι οχι ...
    Αν όμως υπάρχει η βρεθεί κάτι άλλο στον ορίζοντα να δώσεις μια ευκαιρία .. Εδω που τα λέμε οταν θέλεις κάποιον δεν βρίσκεις δικαιολογίες ούτε περιμένεις να σε κυνηγήσει ....
    Για τη δουλειά σου εύχομαι καλή αρχή ... Ενα ξεκίνημα ειναι και ίσως βρεθεί και κάτι άλλο αργότερα ..
    Ασχολείσαι με κάτι που αγαπάς και είσαι ας πούμε απο τις τυχερές ...ολα καλά θα πάνε και μη σε προβληματίζει οτι έχεις να κάνεις με ενήλικες .. Να προσέχεις να είσαι απλή , προσιτή αλλα με όρια και τις απαραίτητες αποστάσεις !!!!

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910