Results 16 to 30 of 139
Thread: stellou1989
-
15-01-2013, 22:59 #16
Originally posted by sweetOctober
Originally posted by stellou1989
Nαι ρε γαμώτο κι εγώ θέλω να νιώθω άνετα στο σώμα μου ! Εντάξει , σχετικό είναι αυτό που λέω "όλα μου τα κιλά" . Δεν το χω βάλει ντε και καλά να τα χάσω όλα , βλέποντας και κάνοντας σε ποιό βάρος από 90 και κάτω θα είμαι καλά με το σώμα μου . Τα 70-75 θα ήταν ιδανικά βέβαια ... έχω και άγχος για τώρα το μεσημέρι που έχω την παράδοση εκείνης της εργασίας στη σχολή , τόσο που πονάει το στομάχι μουΝα τελειώσει και αυτό να βγω λίγο έξω πια ! Όλη την προηγούμενη βδομάδα τα έκανα όλα στην άκρη γι αυτό , έβγαινα μόνο για σούπερ μάρκετ . χάλια λέμε
Πάντως ειρωνεία αν το καλοσκευτείς ... κάποτε γύρω στα 70 80 κιλά πιστεύαμε (ή μας είχαν κάνει να πιστεύουμε , ακόμη καλύτερα) ότι είμαστε χάλια . Ε, τώρα ευχόμαστε να γίνουμε όπως είμασταν τότε . Τραγικό ;; :yes:
Υπομονή. Οσο για τη κλεισούρα, εκεί κι αν σε καταλαβαίνω. Εγώ έχω και το μαζοχιστικό να μπορώ να βγω και να μην, λόγω κακή διάθεσης, σώματος κτλ Μερικέ φορές θα ευχόμουν να μη δούλευα να κλεινόμουν μέσα. Οταν δε δουλεύω σιχτιρίζω που είμαι μέσα :tumble:
- 16-01-2013, 13:32 #17
Τα ίδια, τώρα όμως με το μωρό θέλω να βγαίνω γιατί θες την αλλαγή. Δεν γίνεται να είσαι πάνες-δουλειά-σπίτι με τίποτα! Σου βάζω μάξιμουμ τη βδομάδα να αντέξω.
Πώς είσαι σήμερα? Εμένα έπεσε λίγο η ζυγαριά και αναθάρρησα, νιώθω καλύτερα. Αχ αυτή η διάθεση να πηγαίνει με τη ζυγαριά. Ηρθε και μια καλή μου φίλη που απουσίαζε και νιώθω καλύτερα. Κι ας μη την έχω δεί.
16-01-2013, 18:08 #18
Kαλύτερα νιώθω σήμερα . Όλως περιέργως το πρωί αδιαθέτησα (μια εβδομάδα νωρίτερα απ ότι περίμενα) οπότε μάλλον η τόσο χάλια διάθεση και το πρήξιμο χθες τελικά δικαιολογούνται απόλυτα . Ξύπνησα το πρωί και πήγα και στη σχολή και στάνιαρα ! Άντε , τώρα που ρθε η φίλη σου θα σαι καλύτερα και συ
16-01-2013, 18:09 #19
Ξεκίνησα και γυμναστήριο χθες (θα πάω και σήμερα παρά την αδιαθεσία) και νιώθω κάπως καλύτερα .
16-01-2013, 19:25 #20
Ναι το είδα, νόμιζα σου είπα μπράβο δε σου είπα? Ντροπή μου κι αίσχος μου! Το καλύτερο πράγμα που μπορούσες να κάνει είναι, ζηλεύω τη δύναμη σου, μόνο μη ξεχαστείς και δε πείς για το γόνατο σου. Κι γω πήγαινα, βρήκα αφορμή αρρώστια του μωρού και σταμάτησα, και μην την είδατε xaxaxaxxax :P (τεμπέλιασα μετά και χέστ@)
Ναι κι γω καλύτερα ΘΑ είμαι , προς το παρόν έχω πολλά στο κεφάλι μου, από απλά πράγματα μέχρι δικαστήρια και εγχειρήσεις.
Εριξα όμως ένα καλό ύπνο χθες και ΟΚ, κάπως στάνιαρα κι γω. Φιλάκια!
17-01-2013, 01:00 #21
Σας καταλαβαινω κοριτσια...κ εγω ετσι νιωθωαπο χθες... κ πιο πριν ητα ολα καλα μες την τρελη χαρα ημουν....
ειχα αρχισει να ξεθαρευω στη προοπτικη οτι θα αδυνατισω κ αλλο (κανω διατροφη) και εκανα μεχρι κ λιστα για τα μαγαζια που θελω να παω κ δενε χω παει τοσα χρονια.... αλλα με επιασε παλι κ θελω να κλειστω στο σπιτι....
αχ αυτη η ψυχολογια.... αυτη τα φταιει ολα..... :/
17-01-2013, 01:06 #22
Μα τα πας τόσο καλά βρε κορίτσι μου, γιατί να έχεις χάλια ψυχολογία? Φυσικα και να είσαι μες την τρελή χαρά και τώρα! εδώ εγώ, που πίστεψε με περνάω ΠΟΛΥ δύσκολα, όταν προσπαθώ για τον εαυτό μου νιώθω υπέροχα! Προσπαθείς και απολαμβάνεις! Τα πας πολύ καλά, ξεκόλλα μόνο από τη φάση των εμετών. Δεν έχει νόημα να το κάνεις αυτό. Καλύτερα να φας και να έχεις το θάρρος να βάλεις κιλά και να τα χάσεις. Το να τα βγάζεις μόνο τον οισοφάγο σου θα καταστρέψει. Δες το χαλαρά. Κάνεις την προσπάθεια σου, και αυτό ειναι όλο. Δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανένα!
17-01-2013, 01:12 #23
Δε ξερω τι με εχει πιασει.....σκεφτομαι την εξεταστικη επηρεαστηκα κ απο τα προβληματα φιλων σκεφτηκα αλλα μετα και το ριξα στο φαι κ να τα μας....τυψεις κ ενοχες....
διαβασα ενα αρθρο πιο πριν...λεει δε τις χανεις τις θερμιδες......
οποτε θα σκεφτομαι αυτο καθε φορα.....
Ευχαριστω πολυ....
Ευχομαι να το ξεπερασεις γρηγορα οτι κ να ναι!!!
17-01-2013, 11:09 #24
Κορίτσι μου δεν έχει νόημα, μετά θα έχεις δικά σου προβλήματα, τί θα κάνεις? Θα τρώς και θα τα βγάζεις?
Κορίτσια από περπάτημα, γυμναστικη κτλ τί κάνετε? Περνάνε οι μέρες μες το σπίτι και απορώ πότε θα ξεκουνήσω. Μερικές φορές έρχεται και βδομάδα που δεν βγαίνω καθόλου, αν δε δουλευω, και η μια βδομάδα διαδέχεται την άλλη. Κι αν βγω πχ για καφέ θα είναι με αμάξι!
Λέω να αρχίσω γυμναστήριο ή να φέρω ελλειπτικό σπίτι. Είχαμε αδειάσει το παιδικό δωμάτιο για το παιδί αλλά τελικά κοιμάται δίπλα μας. Ενα όργανο γυμνστικής μπορώ να το βάλω νομίζω. Ε δε θα βάλω πάγκο για βάρη, αερόβια χρειάζομαικαι τη μισώ.:flaming:
17-01-2013, 22:20 #25
Απο γυμναστικη οχι πολλα....
περπατημα ετσι κ αλλιως αναγκαστικα αλλα οποτε μπορω να χρησιμοποιησω το αστικο το προτιμω...
αλλα απο βδομαδα θα γραφτω στο πανεπιστημιακο γυμναστηριο να πηγαινω να ξεσκαω κ λιγο.... ειναι λιγο μακρια βεβαια κ σου εχουν οριο στο χρονο.... κ ντρεπομαι κ λιγο.....
ειχα δει στα lidl ενα σα ποδηλατο μινι κ σκεφτομαι να το παρω ή καποιο αλλο οργανο....
κ εγω αεροβια χρειαζομαι.....
18-01-2013, 14:41 #26
Κορίτσι μου δεν έχει νόημα, μετά θα έχεις δικά σου προβλήματα, τί θα κάνεις? Θα τρώς και θα τα βγάζεις?
Κορίτσια από περπάτημα, γυμναστικη κτλ τί κάνετε? Περνάνε οι μέρες μες το σπίτι και απορώ πότε θα ξεκουνήσω. Μερικές φορές έρχεται και βδομάδα που δεν βγαίνω καθόλου, αν δε δουλευω, και η μια βδομάδα διαδέχεται την άλλη. Κι αν βγω πχ για καφέ θα είναι με αμάξι!
Λέω να αρχίσω γυμναστήριο ή να φέρω ελλειπτικό σπίτι. Είχαμε αδειάσει το παιδικό δωμάτιο για το παιδί αλλά τελικά κοιμάται δίπλα μας. Ενα όργανο γυμνστικής μπορώ να το βάλω νομίζω. Ε δε θα βάλω πάγκο για βάρη, αερόβια χρειάζομαικαι τη μισώ.:flaming:
18-01-2013, 14:44 #27
Originally posted by LonGirl913
Σας καταλαβαινω κοριτσια...κ εγω ετσι νιωθωαπο χθες... κ πιο πριν ητα ολα καλα μες την τρελη χαρα ημουν....
ειχα αρχισει να ξεθαρευω στη προοπτικη οτι θα αδυνατισω κ αλλο (κανω διατροφη) και εκανα μεχρι κ λιστα για τα μαγαζια που θελω να παω κ δενε χω παει τοσα χρονια.... αλλα με επιασε παλι κ θελω να κλειστω στο σπιτι....
αχ αυτη η ψυχολογια.... αυτη τα φταιει ολα..... :/
18-01-2013, 14:59 #28
Εχεις δίκιο Στελλου μου για το γυμναστήριο, κι όταν πήγαινα ξέσκαγα έστω μια ώρα χωρίς παιδί και δουλειά. Αλλη φάση. Εμάς όμως ο γυμναστής δεν είναι αποπάνω μας, εμένα πχ μου είπε την άλλη φορά "ε τη θυμάσαι την εκτέλεση κάνε τη" χα!
Είναι ο "καλόκαιρος" που έχει! Εσύ πως πας γυμναστήριο? Είναι μακρυά? Να τώρα βρέχει, αν ήταν να πάω θα έπρεπε να παώ με αμάξι. Ασε που δεν έχω δεύτερο μπουφαν για το γυμναστήριο και δεν πρόκειται να πάρω. Να καταλάβεις φοράω ρούχα της μάνας μου και τη εγγυμοσύνης, τέτοια χάλια! Εχω κι αυτό το θέμα! Ο άντρας μου λέει να βάλω ένα δικό του, αυτά τα φουσκωτά τα καθημερινά, θα είμαι σαν μπόγος αλλά θα μου κάνει? Εστω να είμαιζεστή μετά το γυμναστήριο. Φοβάμαι να δοκιμάσω. Κοιμάμαι κάποιες φορές με μια μπλούζα του και μου κάνει αλλά τσίτα σε στήθος και κοιλιά :barfy:
18-01-2013, 15:01 #29
Και φυσικά δεν πάω να ψωνίσω γιατί δε θέλω να πάρω σε αυτά τα κιλά ρούχα!!! Ελπίζω να το έπιασες :crazy::crazy::bisou:
18-01-2013, 15:11 #30
Εχεις δίκιο Στελλου μου για το γυμναστήριο, κι όταν πήγαινα ξέσκαγα έστω μια ώρα χωρίς παιδί και δουλειά. Αλλη φάση. Εμάς όμως ο γυμναστής δεν είναι αποπάνω μας, εμένα πχ μου είπε την άλλη φορά "ε τη θυμάσαι την εκτέλεση κάνε τη" χα!
Είναι ο "καλόκαιρος" που έχει! Εσύ πως πας γυμναστήριο? Είναι μακρυά? Να τώρα βρέχει, αν ήταν να πάω θα έπρεπε να παώ με αμάξι. Ασε που δεν έχω δεύτερο μπουφαν για το γυμναστήριο και δεν πρόκειται να πάρω. Να καταλάβεις φοράω ρούχα της μάνας μου και τη εγγυμοσύνης, τέτοια χάλια! Εχω κι αυτό το θέμα! Ο άντρας μου λέει να βάλω ένα δικό του, αυτά τα φουσκωτά τα καθημερινά, θα είμαι σαν μπόγος αλλά θα μου κάνει? Εστω να είμαιζεστή μετά το γυμναστήριο. Φοβάμαι να δοκιμάσω. Κοιμάμαι κάποιες φορές με μια μπλούζα του και μου κάνει αλλά τσίτα σε στήθος και κοιλιά :barfy:.
Πίεση στην δουλειά
02-08-2025, 08:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή