Results 46 to 60 of 139
Thread: stellou1989
-
27-04-2013, 17:17 #46
Ωχ βγηκε σεντονι, δε θα πω πολλα ακομα, μονο οτι πιστευω πως μια απλη διατροφη, με παρεκκλισεις, ατασθαλιες, "αντικαταστάσεις", ειναι καλυτερη απο αχαλινωτες διατροφικα μερες απο τις οποιες πρεπει να γυρισεις πισω. Το δυσκολο ειναι το να ξαναγυρισεις. Αν δε φυγεις ποτε δε θα χρειαστει. Για να μη φυγεις μπορεις να εμπλουτισεις τη διατροφη σου ωστε να μη χρειαστει να την αφησεις. Ειλικρινα δεν ξερω αν θα πετυχει κι ευχομαι να μη σας "παραπληροφορω" αλλα για μενα ειναι πια ο μονος δρομος, γιατι χειρουργειο δεν θα εκανα. Δεν θελω να βλεπω ουτε διαιτες ουτε θερμιδες ουτε τιποτε. ξερω πως αν θελω να φαω σωστα γνωριζω τι και πως. Ετσι απλα!
Ειμαι του 79, υποθετωντας οτι ειστε μικροτερες να σας "συμβουλεψω" να χαλαρωσετε, γιατι η μονιμη ενασχοληση με διαιτες δημιουργει το προβλημα. Αρχισα να παχαινω οταν αποφασισα να αδυνατισω!!! Ναι ναι οπως το ακουτε!!! Οξυμορο ε?
- 28-04-2013, 00:36 #47
sweetoctober καλησπέρα.Έχεις τόσο δίκιο σε όλα αυτά που αναφέρεις..μία φίλη μου λέει πως αν είναι να φας κάτι παραπάνω τουλάχιστον να μη σε φάει..να το ευχαριστηθείς. Δυστυχώς εγώ προσωπικά ακολουθώ ένα περίεργο πρόγραμμα τον τελευταίο καιρό και δεν γνωρίζω το πόσο σε καλό θα μου βγει! ξεκίνησα τη διατροφή μου το 2010 τον αύγουστο.ΠΟλύ χαλάρα,χωρίς γυμναστήρια,χωρίς διαιτολόγους. Είχα ήδη πάει σε αρκετούς,για να γνωρίζω τι πρέπει να κάνω.Κάπου στον φεβρουάριο του 2011..κόλλησα στα 120 κιλά.Εκεί είπα ή βάζεις τη γυμναστική στη ζωή σου ή σταματάς.Και επέλεξα να συνεχίσω. Από τότε το πρόγραμμά μου ήταν πολύ χαλαρό.Δηλαδή μπορούσε να περάσει και μήνας και να έχανα 1 κιλό, ίσως και καθόλου. Για αυτό και όλο αυτό πήρε πολύ χρόνο.Αλλά δεν έβαλα γενικότερα μέσα σε αυτά τα χρόνια πράγμα παρήγορο,γιατί τα προηγούμενα χρόνια της ζωής μου ΜΟΝΟ έβαζα. Και να να σου απαντήσω πως όντως τα κιλά αυτά τα κουβαλούσα δεκαετία κοντά. Και έτσι με τούτα και με εκείνα φτάνουμε στο σεπτέμβριο του 2012 που καψουρεύομαι.Και εκεί ξεκινάει το πράγμα να κινείται πιο γρήγορα.Και τους τελευταίους 2-3 μήνες,τρέχω απλά,για να φτάσω εκεί που θέλω.Εχει μία εβδομάδα που το πράγμα..δεν πάει καλά.Κάνω πολλά υπερφαγικά και γυμνάστηκα ελάχιστα. Είμαι και λίγο πεσμένη και αυτό δε βοηθάει.Για αυτό έχω δώσει στον εαυτό μου διορία μέχρι αύριο να ξεκουραστεί και να φάει.Η δευτέρα πρέπει να με βρει δυνατή..ίσως κουράστηκα. ίσως βαρέθηκα?? δεν ξέρω...Είναι μεγάλη διαδρομή..και 5 χιλιόμετρα να κάνεις στο διάδρομο του γυμναστηρίου,θα πεις από μέσα σου τελείωνε..φαντάσου κάτι τέτοιο.
22-08-2013, 16:52 #48
καλησπέρα παιδιά! Όλες αυτές τις μέρες μπαίνω καθημερινά στο φόρουμ και σας διαβάζω ,απλώς δεν είχα ιδιαίτερη διάθεση να γράψω . Δεν θα λεγα ότι κάνω αυστηρά δίαιτα αυτόν τον καιρό , πιο πολύ προς την συντήρηση τείνω . Στα κιλά 2-3 εβδομάδες τώρα και.λόγω και διακοπών που πηγα εχω συντηρηθεί στα ίδια . Παίρνω 1-1μιση κιλό και μετά το ξαναχανω. Σήμερα αδιαθετησα κιόλας οπότε θα ξαναζυγιστω σε 5-6 μέρες .Πιστεύω ολως περιέργως ότι θα δω πιο χαμηλό νούμερο στη ζυγαριά απ ότι τον τελευταίο μήνα γιατί και στα ρούχα εχω πέσει 1-2 νούμερα (πηγα τις προάλλες για ψώνια) . Εχω γάμο στις 1 Σεπτέμβρη οπότε ψωνισα καλό φόρεμα και ήταν ευχάριστη έκπληξη το γεγονός ότι ούτε ήταν απ τα μεγαλύτερα νούμερα του μαγαζιού , φαίνεται αρκετά μαζεμένο και όχι σαν τέντα και είχα επιλογές! Έπρεπε δηλαδή να διαλέξω μεταξύ 3-4 ρούχων που όλα ήταν λες και ήταν ραμενα πάνω μου ...! Τελεια αίσθηση :smilegrin: . Γυμναστική δεν κάνω πολυ τελευταία μέσα στο σπίτι αλλά σε κάθε ευκαιρία φροντίζω να παίρνω το ποδήλατο στις μετακινήσεις μου (μικρές η μεγάλες) . Θα προσπαθήσω πάντως να συμμαζευτω όσο γίνεται . Περιμενω εναγωνίως το επόμενο ζύγισμα !
edit: και το κόψιμο του καπνίσματος καλά πάει . Ούτε ένα δεν εχω κάνει .
22-08-2013, 19:44 #49
Τα συγχαρητήρια μου για το κάπνισμα!!!!
23-08-2013, 02:02 #50
Originally posted by Scarllet_D
Τα συγχαρητήρια μου για το κάπνισμα!!!!!
04-09-2013, 14:57 #51
Καλησπέρα σε όλους! Απο χθες προσπαθώ να επανελθω στο προγραμμα . Τις προηγούμενες μέρες λόγω εξόδων , ενός γάμου/κρεβατιού κλπ κλπ ξέφυγα ... αρκετά! Επίσης επανήλθα κάπως και στο θεμα της γυμναστικής . Χθές έκανα 45 λεπτά διάδρομο σε γρήγορο περπάτημα και κανα μισάωρο ποδήλατο έξω και θα προσπαθώ να κάνω γυμναστική (κάτι απ τα 2 η και τα 2 αν γινεται) καθημερινα . Μαζευομαστε σιγά σιγά. Έμαθα ακόμη και πότε περίπου θα ξανανέβω στα Βόρεια ... 30 του μήνα ξεκινάει σχολή λέει (και καλά , ποτε δεν ξεκίνησε τότε για να ξεκινήσει φέτος αλλα anyway). Δεν θέλω να φυγώωωωωωωωωωωωωωω
Το καλοκαίρι φέτος πέρασε ΤΡΑΓΙΚΑ γρήγορα !!!
04-09-2013, 15:26 #52
stellou!και πάλι καλα να λες με τόσο καιρό διακοπές!!εγώ μια βδομάδα ψάχνω να κατέβω στους δικούς μου στο νησί και πουν τη?
σκέψου όμως οτι μπορει να ανέβεις και πάνω που είναι και η ζυγαριά και να δεις κ κανενα 7αρακι μπροστα!αντε καλή συνέχεια στην επαναφορά!
04-09-2013, 15:31 #53
οχι ενταξει δεν μπορω να πω απο διακοπες καλα ηταν φετος και καλα περασα (αν και με διαφορα ευτραπελα αλλα καλα σε γενικες γραμμες) . Η διαρκεια των διακοπων ηταν τόσο μεγάλη λόγω του οτι δεν αφηνω μαθηματα για Σεπτεμβρη κλπ και δεν χρωσταω τιποτα. Δεν ειναι τοσο το θεμα του οτι ξεκιναει η σχολη και οι υποχρεωσεις , μετα απο τοσο καθισιο βασικα θέλω να ξεκινήσουν! Από Αθήνα που μαι με τ'αγόρι μου δεν θέλω να φύγω :thumbdown:
04-09-2013, 15:49 #54
Originally posted by baklavadaki
stellou!και πάλι καλα να λες με τόσο καιρό διακοπές!!εγώ μια βδομάδα ψάχνω να κατέβω στους δικούς μου στο νησί και πουν τη?
σκέψου όμως οτι μπορει να ανέβεις και πάνω που είναι και η ζυγαριά και να δεις κ κανενα 7αρακι μπροστα!αντε καλή συνέχεια στην επαναφορά!
04-09-2013, 16:56 #55
ναι κατάλαβα τι λες, είναι λίγο σπαστικό σε κάθε ζυγαριά να σε δείχνει κ αλλιώς!
και στο τελος εννοείται πως σταματάμε εκεί που θα μας αρέσει το σώμα μας!
εγώ ζυγίζομαι σε μία ζυγαριά που έχει στο γυμναστήριο, τεράστια κ αναλογική κ δείχνει το ίδιο με τη δικιά μου και τσεκάρω έτσι πότε πότε αν πηγαίνει σωστα
04-09-2013, 17:54 #56
παιδιά, μην το ψάχνετε! καμία ζυγαριά δεν πάει ρολόι! ειδικά αν κάνεις το λάθος και ζυγιστείς σε δύο διαφορετικές! η μία θα σε δείχνει στάνταρ πιο πολύ από την άλλη. Η μόνη σίγουρη είναι ο "ζυγός" (αυτή που αναπαριστάται και στο ζώδιο) ή ζυγαριές με πλάστιγγα αλλά που ο χώρος για να βάλεις την πρώτη και που τα λεφτά για να πάρεις την δεύτερη...
εμένα η ζυγαριά του σπιτιού (φαρμακευτική) με δείχνει 76 ενώ του φαρμακείου της γειτονιάς (έχει από αυτές με τον δείκτη που τον μετακινείς εως ότου ισορροπήσει) με δείχνει 77,5. Δράμα η κατάσταση... Πάντως, ο καλύτερος κριτής, κατά την γνώμη μου, είναι η εικόνα μου μέσα από μια φωτογραφία και η μεζούρα. Περιττό να σας πω ότι γδύνομαι, μετριέμαι και τραβάω και μαι φωτογραφία (την οποία σβήνω μετά) για να δω το "αποτέλεσμα"...
04-09-2013, 17:55 #57
η ζυγαριά της Φλώρινας εμένα είναι αναλογική όπως και της διαιτολόγου μου . Της διαιτολόγου με δειχνει κι αυτή 4-5 κιλά πάνω απ αυτή της Φλώρινας . Στο σπίτι εδώ είναι ηλεκτρονική . Πάντως σίγουρα η ηλεκτρονική που έχω εδώ και αυτή της διαιτολόγου η αναλογική αυτό που δείχνουν δεν αλλάζει όσες φορές και αν ανέβεις . Δειχνουν σταθερά νούμερα . Η αλλη στη Φλώρινα απ την άλλη μερικές φορές παίζει 1 κιλό πάνω , 1 κάτω . Με βλέπω να παίρνω την ηλεκτρονική μαζί φευγοντας :sniffle:
04-09-2013, 17:59 #58
Originally posted by anaisia_1989
παιδιά, μην το ψάχνετε! καμία ζυγαριά δεν πάει ρολόι! ειδικά αν κάνεις το λάθος και ζυγιστείς σε δύο διαφορετικές! η μία θα σε δείχνει στάνταρ πιο πολύ από την άλλη. Η μόνη σίγουρη είναι ο "ζυγός" (αυτή που αναπαριστάται και στο ζώδιο) ή ζυγαριές με πλάστιγγα αλλά που ο χώρος για να βάλεις την πρώτη και που τα λεφτά για να πάρεις την δεύτερη...
εμένα η ζυγαριά του σπιτιού (φαρμακευτική) με δείχνει 76 ενώ του φαρμακείου της γειτονιάς (έχει από αυτές με τον δείκτη που τον μετακινείς εως ότου ισορροπήσει) με δείχνει 77,5. Δράμα η κατάσταση... Πάντως, ο καλύτερος κριτής, κατά την γνώμη μου, είναι η εικόνα μου μέσα από μια φωτογραφία και η μεζούρα. Περιττό να σας πω ότι γδύνομαι, μετριέμαι και τραβάω και μαι φωτογραφία (την οποία σβήνω μετά) για να δω το "αποτέλεσμα"...
04-09-2013, 18:12 #59
να σου πω, εγώ αποφάσισα να ξεκινήσω δίαιτα όταν η κολλητή μου με έκραξε (για πολλά). Τσακωθήκαμε άσχημα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μου πει κάποιες αλήθειες που από ευγένεια δεν λέγονται. Μάλιστα η φράση κλειδί ήταν "ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΠΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΠΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ". Σοκαρίστικα τόσο που αποφάσισα να "δω" τον εαυτό μου έτσι όπως με έβλεπαν οι άλλοι. Τρόμαξα τόσο πολύ από την φωτογραφία που είπα "Αναιζία έως εδώ σου ήταν. Ξεκινάς δίαιτα άμεσα!" Ευτυχώς, τα ξαναβρήκα μαζί της και της ζήτησα να είναι απολύτως ειλικρινής μαζί μου σε ότι έχει να κάνει με τα κιλά μου.
04-09-2013, 18:12 #60
υγ: αυτή την πρώτη φωτογραφία την έχω ακόμα...
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....