stellou1989 - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 139

Thread: stellou1989

Senior Member
    καλησπέρα σας! Να μαι και γω λοιπόν να γράψω τα σημερινά μου ...

κατά τις 11 : 1 χούφτα ξηρούς καρπούς και 2 κριτσίνια ολικής
    ΜΕΣΗΜΕΡΙ: τονοσαλάτα η οποία περιείχε : μαρούλι , 2 μικρές κονσέρβες τόνο σε νερό , 1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα , 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα , 10 αμύγδαλα, 5-6 κομμάτια ανανά αποξηραμένο (τώρα θα μου πείτε που κολλάνε τα 2 τελευταία... δεν ήταν άσχημα πάντως και γενικότερα στις σαλάτες ειδικά έχω μια τάση να βάζω ότι έχω στα ντουλάπια μου) , 2 κουταλιές της σούπας λάδι , πολύ λεμόνι και 1 φέτα ψωμί
    ΑΠΟΓΕΥΜΑ : 3 κριτσίνια και 1 καφέ ελληνικό διπλό με 1 κουτ γλυκού μέλι
    ΒΡΑΔΥ : ντοματοσαλάτα με 1 ντομάτα , 1 φέτα ψωμί, 1 μέτριο κομμάτι τυρί φέτα και 2 κουτ σούπας λάδι (σαλάτα χωρίς λάδι δεν μπορώ να φάω :bigsmile: ) . και τώρα τρώω ένα πορτοκάλι βλέποντας αυτό
    http://www.dailymotion.com/video/xzx...documentary_tv (αγαπημένος freddie :love: )

ΝΕΡΟ: 1μιση λίτρο
    ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: 1 ώρα kick boxing στο σπίτι (έτσι μου τη βάρεσε , δεν είχα και καλή διάθεση για διάφορα πράματα που με απασχολούν και είπα αντί να κάθομαι να κλαίγομαι να κάνω γυμναστική... τελικά όντως βοηθάει ...)

Senior Member
    επίσης, σκεύτομαι το πάσχα όταν θα κατέβω ΑΘήνα να κάνω μια επίσκεψη στη διαιτολόγο μου (η οποία ομολογουμένως έχει να με δει κανα χρόνο) να κάνω λιπομέτρηση ... έτσι να δω που είναι τα ποσοστά μου ...

Senior Member
    Και γιατί δεν παίρνεις μια ζυγαριά λιπομέτρησης να την χρησιμοποιείς συνεχεία για thinspiration;

Και να έχεις χάσει 2,5κιλά μέχρι τότε!:bouncing:

Senior Member
    Η ζυγαριά μου έχει λιπομέτρηση νομίζω ... αλλά δεν τις εμπιστεύομαι και πολύ τις ζυγαριές να σου πω την αλήθεια (από άποψη λιπομέτρησης). Δεν ξέρω ... μπορεί να είμαι και λάθος ... αλλά έχω συνηθίσει να κάνω λιπομέτρηση στη διαιτολόγο με αυτα τα αυτοκόλλητα που σου κολλάει σε δεξί πόδι και χέρι και σε καλωδιώνει... βέβαια και αυτό δεν ξέρω πόσο ακριβές είναι. Είναι ένα θέμα γενικώς το πόσο ακριβής είναι μια λιπομέτρηση και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος. Αλλά αυτή κρατάει πάντα το αρχείο μου με προηγούμενες λιπομετρήσεις και βλέπω τις διαφορές, κυρίως για τούτο θέλω να κάνω .

Senior Member
    Καλησπέρα σας! Τελευταία αντιμετωπίζω προβλήματα με τον ύπνο. Αϋπνίες , κοιμάμαι κατα τις 5-6 και ξυπνάω... ότι ώρα να ναι... δεν μπορεί να πάει άλλο αυτή η κατάσταση, από σήμερα θα φτιάξει και αύριο θα πάω κανονικά στο εργαστήριο . Είπα σήμερα να μην πάω γυμναστήριο γτ έχω ξυπνήσει αργά και πολλές φορές μου προκαλεί και αυτό υπερένταση. Θα κάτσω σπίτι σήμερα και το βράδυ θα πιω βαλεριάνες/λουίζες και ότι άλλο χαλαρωτικό και θα πέσω νωρίς. Ή τελος πάντων μια φυσιολογική ώρα. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση τα νεύρα μου έχουν σπάσει! και με την ευκαιρία ορίστε ένα άρθρο που διάβαζα χθες σε κάποια φάση http://www.huffingtonpost.com/chryst...b_6467460.html . Είναι ωραίο άρθρο, προσωπικά με έκανε να νιώσω καλά όταν το διάβασα. Αν θέλετε ρίχτε του μια ματιά !

Senior Member
    Αν κοιμάσαι αργά και ξυπνάς αργά τότε δε έχει κανένα πρόβλημα ο ύπνος σου. Είναι απολύτως φυσιολογικό και αναμενόμενο αυτό για κάποιον στην ηλικία σου. Αν έπρεπε να ξυπνάς κάθε μέρα στις 6 γα να πας στην δουλειά (και είχες και τον φόβο ότι θα στα χώσει το αφεντικό αν αργήσεις) θα σου έλεγα εγώ αν ξεραινόσουν από τις 10-11.
    Επίσης αν νομίζεις ότι με μια βαλεριάνα θα κοιμηθείς... με αυτό το πλευρό να κοιμηθείς! :crazy:

Το άρθρο δεν μου άρεσε... είναι της λογικής του τα πάχη μου τα κάλλη μου και αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω αλλά δυστυχώς τα πράγματα δε είναι έτσι. Το πάχος, σαν άλλο γήρας, δεν έρχεται μόνο του. Πρέπει αν φροντίζουμε τον εαυτό μας όσο μπορούμε διατηρώντας τον σε "φυσιολογικά κιλά" και τρέφοντας τον με υγιεινά πράγματα (είπε ο άνθρωπος που μόλις σαβούρωσε ένα κρουασάν ζαμπόν τυρί και ένα εκμέκ και εδώ κυριολεκτώ) :thumbdown:

Senior Member
    Να κοιμάμαι αργά και να ξυπνάω αργά επειδή είμαι έξω και κάνω πάρτυ να το δεχτώ. Αλλά αυτό όχι , μου χαλάει τελείως τη διάθεση. Δεν μ'αρέσει να χάνω τη μισή μέρα κοιμώμενη. Λογικό θα ήταν αν έπρεπε απ τις 6 να ξυπνάω να πάω στη δουλειά να ξεράινομαι το βράδυ. Αλλά είμαι ,ακόμη, φοιτήτρια στο πτυχίο και χωρίς να χρωστάω κανένα άλλο μάθημα. Οπότε δεν με αναγκάζει κανείς να ξυπνήσω πολύ πρωί για να πάω στη σχολή. Απ την άλλη όμως, επειδή είμαι στο πτυχίο και ο Ιούνιος πλησιάζει απειλητικά, πρέπει να πηγαίνω τακτικά στο εργαστήριο και να κάνω δουλειά. Εκεί είναι το θέμα. Να σου πω την αλήθεια και ας ακουστεί γελοίο, έχω μπουχτίσει με τη φάση αυτή και πραγματικά θα ήθελα να έχω μια δουλειά που να με αναγκάζει να σηκωθώ πρωί. Εντάξει, όχι στις 6 αλλά μεταξύ 7 και 9 θα ήταν οκ. Δεν είμαι ο τύπος που του αρέσει να φεύγουν οι μέρες έτσι. Και ας είμαι φοιτήτρια που υποτίθεται οτι πρέπει εξ ορισμού να καθόμαστε όλη μέρα να ξυνόμαστε :P

Σχετικά με το άρθρο. Ναι , ούτε εγώ συμφωνώ απόλυτα με τη λογική "τα πάχη μου τα κάλλη μου". Αν και πραγματικά κάποια παχιά γυναικεία σώματα τα βρίσκω πολλές φορές πολύ όμορφα και σεξουαλικά ακόμη και γω έχω μέρες που νιώθω καλά με εμένα. Πραγματικά! Απλά το άρθρο προσπαθεί να πει ότι δεν είναι απαραίτητο όλοι οι άνθρωποι με παραπάνω κιλά να είναι δυστυχισμένοι και να θέλουν ντε και καλά να γίνουν αδύνατοι. Δεν το θέτει σε επίπεδο υγείας. Άλλο αυτό. Και πάλι όμως δεν έχουν όλοι οι παχείς άνθρωποι προβλήματα υγείας, είναι πιο επιρρεπείς στο να εμφανίσουν όμως. Αυτό σίγουρα! Αλλά όχι, προσωπικά συμφωνώ απόλυτα τελικά με το ότι το βάρος μας είναι μόνο ένα χαρακτηριστικό μας και δεν πρέπει να μας εμποδίζει απ το να είμαστε χαρούμενοι. Είτε είναι κάτι προσωρινό γιατί θέλουμε να χάσουμε κιλά και να φτάσουμε σε υγιές βάρος, είτε είναι μόνιμο και το χει κανείς αποδεχτεί και δεν έχει προβλήματα υγείας και είναι σε γενικές γραμμές πραγματικά οκ με αυτό. Δεν το θεωρώ απίθανο να συμβεί. Αν και εγώ σίγουρα ανήκω στη μερίδα των ανθρώπων που θέλουν να φτάσουν σε ένα φυσιολογικό βάρος. Και το προσπαθώ και θα το προσπαθώ πάντα! Αλλά δεν σημαίνει τελικά ότι δεν αγαπάω τον εαυτό μου όπως είναι τώρα ή οτι δεν προσπαθώ να το κάνω.

Senior Member
    στελλου την έχω περάσει αυτή τη φάση με τον ύπνο κ το μόνο που έπιανε ήταν να μείνω αυπνη μια μέρα κ μετά έστρωνα. Δλδ αντί να κοιμηθώ στις 6 το πρωι να το πάρω σερί κ να κάνω πράγματα μεσα στη μέρα χωρίς να μένω σπίτι κ μετά κατα τις 8 το βράδυ να ξεραθώ. Εγώ έκανα κάτι πολύ πιο τραγικά όμως... ύπνος μία το μεσημέρι κ ξύπνημα στις 10 το βράδυ. κ όλο το βράδυ ίντερνετ κ χάζεμα , ωραίες εποχές :P

σου χάλάει όντως τη μέρα κ εγώ τουλάχιστον ένιωθα πως δεν ξεκουραζόμουνα.

Senior Member
    Originally posted by stellou1989
    ανήκω στη μερίδα των ανθρώπων που θέλουν να φτάσουν σε ένα φυσιολογικό βάρος. Και το προσπαθώ και θα το προσπαθώ πάντα! Αλλά δεν σημαίνει τελικά ότι δεν αγαπάω τον εαυτό μου όπως είναι τώρα ή οτι δεν προσπαθώ να το κάνω.
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Originally posted by baklavadaki
    στελλου την έχω περάσει αυτή τη φάση με τον ύπνο κ το μόνο που έπιανε ήταν να μείνω αυπνη μια μέρα κ μετά έστρωνα. Δλδ αντί να κοιμηθώ στις 6 το πρωι να το πάρω σερί κ να κάνω πράγματα μεσα στη μέρα χωρίς να μένω σπίτι κ μετά κατα τις 8 το βράδυ να ξεραθώ. Εγώ έκανα κάτι πολύ πιο τραγικά όμως... ύπνος μία το μεσημέρι κ ξύπνημα στις 10 το βράδυ. κ όλο το βράδυ ίντερνετ κ χάζεμα , ωραίες εποχές :P

σου χάλάει όντως τη μέρα κ εγώ τουλάχιστον ένιωθα πως δεν ξεκουραζόμουνα.
    Baklavadaki ακριβώς τώρα σκεφτόμουν οτι αν δεν τα καταφέρω και αύριο να στρώσω αυτό θα κάνω, μεσα στο μυαλό μου είσαι :starhit::starhit:

Senior Member
    πιθανότατα... αν και είναι σχετικό το τι θεωρεί κανείς "καλή ζωή" και με τι είναι ευτυχισμένος. Σίγουρα τα προβλήματα δεν λύνονται μαγικά με το που αδυνατίσει κανείς, ειδικά τα "εσωτερικά". Απ την άλλη και γω πιστεύω ότι όταν κάποιος φτάνει σε φυσιολογικό βάρος με όλα τα παρελκόμενα και νιώθει υγιής τότε σίγουρα φεύγει ένα μεγάλο ψυχολογικό βάρος. Δεν ξέρω, είμαι στο ενδιάμεσο γενικώς , δεν υπάρχει μόνο μαύρο και άσπρο σε αυτή την περίπτωση. Απ την άλλη όμως μου φαίνεται ενθαρρυντικό να σκέφτεται κανείς ώρες ώρες με τη λογική του άρθρου ...

Senior Member
    Λοιπόν τα σημερινά μου :

ΜΕΣΗΜΕΡΙ: 1 τοστ με 1 φέτα τυρί του τοστ και 1 φέτα γαλοπούλα + 1 ποτήρι γάλα 1,5%
    ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 3 κριτσίνια και 1 χούφτα ξηρούς καρπούς
    ΒΡΑΔΥ: 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο ψητό στο φούρνο + λίγο ρύζι

ΝΕΡΟ: 1μιση λίτρο.

Senior Member
    Στέλλα πόσο σε ζηλεύω που σπουδάζεις.. Πέρασαν αυτά τα χρόνια, όποτε τα σκέφτομαι τα νοσταλγώ αφάνταστα.. Έχεις καιρό ακόμα για να αποφοιτήσεις;

Senior Member
    οχι δεν έχω καιρό τον Ιούνιο τελειώνω... 5 χρόνια μετά φτάνει πια :P

Senior Member
    Originally posted by stellou1989
    οχι δεν έχω καιρό τον Ιούνιο τελειώνω... 5 χρόνια μετά φτάνει πια :P
    Με το καλό εύχομαι και καλη σταδιοδρομία !!

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast