Results 91 to 105 of 139
Thread: stellou1989
-
26-02-2015, 12:30 #91
Ευχαριστώ πάρα πολύ Ελένη ! να σαι καλά
- 26-02-2015, 15:08 #92
Είμαι περίεργος να μάθω τι ώρα κοιμήθηκες χτες και τι ώρα ξύπνησες σήμερα..
26-02-2015, 21:18 #93
χαχα! Λοιπόν , χθες κοιμήθηκα στις 1 (λαγοκοιμόμουν δηλαδή μη φανταστεις) και από τις 4μιση και μετά το μάτι γαρίδα! Ε κατα τις 7μιση αποφάσισα να σηκωθώ απ το κρεβάτι.... ωστόσο την αϋπνία δεν τη νιώθω τόσο έντονη. Νομίζω πάντω ότι σήμερα θα κοιμηθώ καλύτερα...
26-02-2015, 21:26 #94
Σήμερα έφαγα αυτά (παρεπιπτόντως) :
ΠΡΩΙ: 1 ποτήρι γάλα + 2 φέτες ψωμί τοου τοστ με 2 κουτ του γλυκού μέλι
ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ: 2 μικρές πιπερίτσες γεμιστές με τυροσαλάτα (είμαι γουρούνα, ναι) + ελληνικό διπλό μέτριο
μεσημερι: μπριζόλα μοσχαρίσια ψητή , ντοματοσαλάτα με 2 κου σούπας λάδι + 2 ακόμη πιπερίτσες (δεν έπρεπε να τις πάρω)
ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 1 μικρό κομματάκι χαλβά με κουβερτούρα +1 καπουτσινο διπλό μέτριο
ΒΡΑΔΥ : εεε θα δω, δεν έχω φάει ακόμη , πάντως θα το πάω light το πράμα γιατί σήμερα η μέρα δεν πήγε πολύ καλά...
Γυμναστήριο δεν μπόρεσα να πάω (πάλι) αυτή τη φορά γιατί για άγνωστο λόγο με πόναγε η μέση μου σήμερα και δεν μπορούσα καλά καλά να περπατήσω. Με τα παυσίπονα είμαι καλύτερα, ωστόσο αν πονάω και αύριο θα πάω να με δει κανας γιατρός γιατί γενικά οι πόνοι σε αυχένα/πλάτη/μέση τελευταία έχουν αυξηθεί και σε συχνότητα και σε ένταση. Με τις πέτρες θα με πάρει 25 χρονών και να είμαι σαν συναρμολογούμενη ... :duh:
26-02-2015, 23:57 #95
Λοιπόν, τελικά τώρα το βράδυ έφαγα 1 ντομάτα , 1 φέτα ψωμί , 1 κομματάκι τυρί φέτα και λίγο λάδι. Αυτά .
27-02-2015, 18:15 #96
Kαλησπέρα! Σήμερα η μέση μου είναι καλύτερα και αργότερα θα πάω γυμναστήριο λέω. Έγινε ένα σκηνικό στη σχολή που με τσάντισε και θέλω να το πω να βγάλω το άχτι μου και να φύγω μετά γιατί έχω να πάω το κουνέλι στον κτηνίατρο. Φεύγοντας λοιπόν απ τη σχολή πέρασα από την πόρτα της εξόδου η οποία μπροστά της έχει κάγκελα και πρέπει κανείς να περάσει τελος πάντων από ένα σημείο που είναι σχετικά στενά για βγει. Βγαίνω έξω και από πίσω μου βγαίνει μια άλλη παρέα, εγώ είμαι 4-5 μέτρα μπροστά. Ακούω λοιπόν τον έναν τύπο να λέει : "ρε παιδιάαα δεν μπορώ να περάσω από δω είμαι πολύ χοντρός!!! (αδυνατος και μικροκαμωμένος)" και του απαντάει ένας άλλος έξυπνος "έλα ρε μ***** τι γρινιάζεις εδώ πέρασε η..." και μετά σιγή και γελάκια. Εγώ μπροστά τους άκουγα κανονικότατα. Ωστόσο δεν κατάλαβα ποιος είπε τι. Anyway, προχώρησα δεν έδωσα σημασία αν και επειδή δεν τα έχω και σε πολλή εκτίμηση τα άτομα αυτά για άλλους λόγους , αν ήθελα μπορούσα να απαντήσω και να γίνω πολύ κακιά. Αλλά είπα να μην ξοδέψω ενέργεια. Δεν με τσαντίζει τόσο επειδή είπαν κάτι με κακή πρόθεση (αν και ακούστηκε ειρωνικότατο) αλλά επειδή ρε γαμώτο είχα πειστεί ότι έχω αφήσει πίσω αυτές τις μαλακίες (σορι αλλά πρεπει να βρίσω λίγο :smirk: ) ! Και από την άποψη να μην με νοιάζουν , και από την άποψη οτι δεν δείχνω και τόσο τεράστια πια (εντάξει, 1,76 με 110 κιλά και καλή κατανομή γενικώς, πόσο τραγικό μπορεί να φαίνεται !?) και ότι ΕΛΕΟΣ είμαστε 20κάτι χρονών γομάρια και τελειώνουμε ένα πανεπιστήμιο , δεν μπορεί να είναι ακόμη αυτό το επίπεδό μας... αυτά. Ξεθύμανα. Πάω το κουνέλι στο γιατρό.
27-02-2015, 18:59 #97
Αν νομίζεις ότι ο άνθρωπος όσο μεγαλώνει ωριμάζει... είσαι βαθιά νυχτωμένη!
27-02-2015, 19:40 #98
γεια σου στέλλα/
συμφωνώ με μπακλαβά.
εγώ 30αντα κ δν υπήρχε περίπτωση να μην γυρίσω να του πω"ίσα ρε μυγόφτυσμα" που φυσικά θα με έκανε να χάσω το δίκιο μου κ να νιώσω ακόμα πιο άσχημα
μήπως κάνω δίαιτα φτωχή σε υδατάνθρακες κ είναι ευαίσθητο το νευρικό μου σύστημα?να πάω να τσακίσω μια μερίδα πατάτες τηγανιτές??
καλά έκανες και δν τους έδωσες σημασία. στάθηκες στο ύψος σου.
καλά σε σχολή καλών τεχνών κ έχει τέτοιους κάφρους???
27-02-2015, 19:48 #99
Τα πτυχία δε φέρνουν την καλλιέργεια... Κι εμένα με τσιμπάνε χαζογελακια και υποτιμητικά βλέμματα... Οοου γουελ, το δικό τους κάρμα χαλάνε!! Τι έχει το κουνέλι καλέ?
27-02-2015, 20:28 #100
Originally posted by Μαντάμ σου σου
γεια σου στέλλα/
συμφωνώ με μπακλαβά.
εγώ 30αντα κ δν υπήρχε περίπτωση να μην γυρίσω να του πω"ίσα ρε μυγόφτυσμα" που φυσικά θα με έκανε να χάσω το δίκιο μου κ να νιώσω ακόμα πιο άσχημα
μήπως κάνω δίαιτα φτωχή σε υδατάνθρακες κ είναι ευαίσθητο το νευρικό μου σύστημα?να πάω να τσακίσω μια μερίδα πατάτες τηγανιτές??
καλά έκανες και δν τους έδωσες σημασία. στάθηκες στο ύψος σου.
καλά σε σχολή καλών τεχνών κ έχει τέτοιους κάφρους???
27-02-2015, 20:32 #101
Originally posted by marulenia
Τα πτυχία δε φέρνουν την καλλιέργεια... Κι εμένα με τσιμπάνε χαζογελακια και υποτιμητικά βλέμματα... Οοου γουελ, το δικό τους κάρμα χαλάνε!! Τι έχει το κουνέλι καλέ?
27-02-2015, 20:48 #102
οι κάφροι είναι ξεχωριστό είδος ... ξεφυτρώνουν παντού! σαν τα ζιζάνια ένα πράμα... μπααα ασε τις πατάτες , θα νιώθεις τύψεις μετά. Και γω την είχα την τάση αλλά τελικά ξέσπασα αγοράζοντας ένα καινούριο μπλοκ για σκίτσα με πολλά φύλλα, μαρκαδοράκια και μια κολόνια 4711 που πήρε κάπου το μάτι μου. Την κολόνια την πήρα περισσότερο επειδη μαρεσει το μπουκαλι και γτ μου θυμίζει τη μανα μου
Ξέρεις τι μου θύμισες τώρα;;;
Για τους άρρωστους, έχει νοσοκομείο...
Για τους τρελούς, έχει τρελοκομείο...
Για τους νεκρούς, έχει νεκροταφείο...
Μόνο για τους μα... δεν έχει χώρο!
Γι'αυτό είναι παντού!
27-02-2015, 20:52 #103
Originally posted by stellou1989
μια κολόνια 4711 που πήρε κάπου το μάτι μου. Την κολόνια την πήρα περισσότερο επειδη μαρεσει το μπουκαλι και γτ μου θυμίζει τη μανα μου
όχι ρε συ τι μου θύμισες τώρα. εντάξει ρισπεκτ για την αγορά!!!!!
27-02-2015, 21:00 #104
Originally posted by kokkinoskoufitsa
οι κάφροι είναι ξεχωριστό είδος ... ξεφυτρώνουν παντού! σαν τα ζιζάνια ένα πράμα... μπααα ασε τις πατάτες , θα νιώθεις τύψεις μετά. Και γω την είχα την τάση αλλά τελικά ξέσπασα αγοράζοντας ένα καινούριο μπλοκ για σκίτσα με πολλά φύλλα, μαρκαδοράκια και μια κολόνια 4711 που πήρε κάπου το μάτι μου. Την κολόνια την πήρα περισσότερο επειδη μαρεσει το μπουκαλι και γτ μου θυμίζει τη μανα μου
Ξέρεις τι μου θύμισες τώρα;;;
Για τους άρρωστους, έχει νοσοκομείο...
Για τους τρελούς, έχει τρελοκομείο...
Για τους νεκρούς, έχει νεκροταφείο...
Μόνο για τους μα... δεν έχει χώρο!
Γι'αυτό είναι παντού!
27-02-2015, 23:00 #105
Λοιπόν, ορίστε τα σημερινά μου :
ΠΡΩΙ: 1 μικρό ντόνατ σοκολάτα
ΜΕΣΗΜΕΡΙ : ντοματοσαλάτα με 2 κουτ σούπας λάδι + 1 μπούτι κοτόπουλο + 1 φέτα ψωμί σικάλεως
ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 1 κομματάκι χαλβά
ΒΡΑΔΥ : 1 club sandwich και 1 coca cola light (το ξεσκισα στο τελος δηλαδη. Δεν πειραζει, μ'ρεσε να πω την αληθεια!)
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: 1 ώρα kick boxing
NEΡΟ: 1 λίτρο, θα πιω κι άλλο !
Αυτά!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....