stellou1989 - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 106 to 120 of 139

Thread: stellou1989

Senior Member
    Αφιερωμένο http://youtu.be/Nk4koVLa5sE

Όχι στην Στέλλα γιατί δεν θα της λέει τίποτα αλλά σε κάποιους συνομήλικους που σίγουρα θα το θυμούνται...

Senior Member
    Στέλλα διάβασα αυτά που έγραψες, καλά έκανες και δεν απάντησες.. Θα ήθελες τέτοιους φίλους ή θα μπορούσες να κάνεις παρέα με τέτοια άτομα; Βλέπεις, κ εσύ τους απορρίπτεις.. Και με το δίκιο σου. Εξάλλου αυτοί πάντα προσπαθούν να καλύπτουν τα δικά τους ελλείμματα μειώνοντας τους άλλους. Για αυτούς Στέλλα μου είστε είμαστε 100 κιλά είτε 80, θα τους φαινόμαστε χοντροί. Δεν πειράζει και σε εμάς φαίνονται απαίδευτοι. Σε όλους μας έχουν συμβεί, έχεις βελτιωθεί φοβερά., κάνεις την προσπάθειά σου δεν έχει παρά να πάει καλά...

Senior Member
    Γιατί εσείς δεν έχετε πει ποτέ "ο κοντός", "η άσχημη", "ο μυτόγκας", "η αδερφή", "ο αυτιάς" κι άλλα τέτοια; Δεν έχετε κοροϊδέψει ποτέ κανέναν για το πως ντύνεται, περπατάει, μιλάει, τρώει, ζωγραφίζει (στοχευμένη σπόντα αυτό χαχαχα)...;
    Εκτός κι αν έχω πέσει στο φόρουμ των αγίων και δεν το έχω πάρει χαμπάρι...

Θέλω να πω, άνθρωποι είμαστε και μαλακίες κάνουμε όλοι. Είπαν κι αυτοί μια μαλακία... Γράψ' τους κανονικά και ξέχνα το!

Senior Member
    Originally posted by baklavas
    Γιατί εσείς δεν έχετε πει ποτέ "ο κοντός", "η άσχημη", "ο μυτόγκας", "η αδερφή", "ο αυτιάς" κι άλλα τέτοια; Δεν έχετε κοροϊδέψει ποτέ κανέναν για το πως ντύνεται, περπατάει, μιλάει, τρώει, ζωγραφίζει (στοχευμένη σπόντα αυτό χαχαχα)...;

Θέλω να πω, άνθρωποι είμαστε και μαλακίες κάνουμε όλοι. Είπαν κι αυτοί μια μαλακία... Γράψ' τους κανονικά και ξέχνα το!
    Αυτό είπα κ εγώ, πλέον δεν με νοιάζει όπως κ αν με χαρακτηρίσουν, γιατι κ εγώ απορρίπτω, δεν ειμαστε αρεστοί σε όλους. Αλλά ποτε. Δε θα προσέβαλα κανέναν ειδικά εάν υπήρχε περίπτωση να ακουστεί.

Senior Member
    Ελένη είναι πολύ ωραία όλα αυτά που λες. Το μόνο που θέλω να προσθέσω (ή καλύτερα να διευκρινίσω) είναι ότι την προσπάθεια , είτε πάει καλά είτε όχι, την κάνω για τον εαυτό μου και μόνο. Αλλά οποιαδήποτε και να είναι η έκβαση της προσπάθειας πάντα θα απαιτώ από τον κόσμο γύρω μου να με σέβεται και να μην με βλέπει σαν ένα κινούμενο "110".

Senior Member
    Originally posted by stellou1989
    Αλλά είπα να μην ξοδέψω ενέργεια.
    Αυτό παιδί μου το λένε στα νήματα της νευρικής ανορεξίας, όχι εδώ... :smilegrin:

Senior Member
    τι σχεση εχει καλε μπακλαβα η νευρική ανορεξία ;

Senior Member
    Ήταν αστείο. Το είπα επειδή είναι οξύμωρο κάποιος που κάνει δίαιτα να μην θέλει να ξοδέψει ενέργεια... :roll:

μπακλαβά δν ταχω πατημένα τα 30αντα ,λίγο πριν το τσέρνομπιλ γεννήθηκα.
    κ την σουσου σε επανάληψη την πέτυχα!!
    :smilegrin:

Originally posted by baklavas

επίσης εμείς οι καινούριες γενιές (χαχαχαχαχα) είμαστε πολίτικαλ κορέκτ(αυτά μας φάγανε)

όλοι στο διαφορετικό αντιδράμε λίγο.

απλά περίμενα οι καλλιτέχνες να εκτιμούν και να εμπνέονται από τους ανθρώπους που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα πρότυπα ομορφιάς που πλασάρονται στο βωμό του καταναλωτισμού. καλά δν κάνατε ακόμα το κεφάλαιο της αναγεννησιακής τέχνης?
    μήπως καταβάθος στην πέφτανε τα γίδια?????
    οι καημένοι οι νεολαίοι σήμερα είναι μπερδεμένοι ,δν ξέρουν τι τους αρέσει κ τι όχι

δν είχαν κ χαριτοδιπλωμένο
    https://www.youtube.com/watch?v=Mzclq6W2-Vc

Senior Member
    Καλησπέρα! Και καλό μήνα κιόλας (αν και καθυστερημένα). Πως πάνε τα κέφια ; τα δικά μου δεν πήγαιναν και πολύ καλά τις τελευταίες ημέρες για διάφορους λόγους ... Ακόμη παλεύω με τον ύπνο, προχθες το βράδυ το πήρα σερί επίτηδες με τη λογική χθες να πέσω ξερή να ξυπνήσω σήμερα φυσιολογικά. Αμ δεν ... χθες έπεσα κατα τις 10 το βράδυ ψόφια με τη λογική "α τι ωραία, θα ξυπνήσω άνετα κατά τις 8!" στις 3 το μάτι ήταν γαρίδα. Κατάφερα να ξανακοιμηθώ για λίγο υποτίθεται κατά τις 7 και ξύπνησα κατα τις 1. Τα νεύρα μου. Έχω κόψει καφέδες και τέτοια τελευταία. Γυμναστήριο αυτές τις μέρες επίσης δεν πήγα για τους εξής λόγους : κάπως τα κατάφερα τις προάλλες και σακάτεψα τη μέση μου , σήμερα είναι η πρώτη μέρα που δεν με πονάει καθόλου. Δεν το έκανα στο γυμναστήριο, μάλλον έγινε κάποια στιγμή που αφηρημένη περιμένοντας στην ουρά στην τράπεζα έριχνα το βάρος στο αριστερό πόδι . Εκεί κατάλαβα ότι άρχισε να με πονάει η μέση χαμηλά στην αριστερή πλευρά. Στο γιατρό δεν πήγα , αλλά δεν πήγα και γυμναστήριο καλού κακού. Την πάλεψα με voltaren και τέτοια. Απ την άλλη αδιαθέτησα. Έχω και αυτό το θέμα με τον ύπνο και γενικώς η ψυχολογία μου δεν είναι καλή τελευταία (η ψυχολογία μου γενικώς πάντα έχει σκαμπανεβάσματα , αλλά τελευταία είναι πιο έντονα, λόγω περιόδου και ύπνου πιστεύω.) Κατά συνέπεια 5-6 μέρες τώρα τρώω όπως να ναι. όχι απαραίτητα πολύ , αλλά ότι ώρες να ναι και ότι να ναι γενικώς. Σήμερα είπα να βάλω ένα οριστικό τέλος σε όλα αυτά και έκανα την αρχή να ζυγιστώ. Εδώ είναι το παράξενο. Πήγα να ζυγιστώ όντας σίγουρη ότι θα δω κανένα τρελό νούμερο τύπου 115 πχ λόγω περιόδου και ήθελα να φρικάρω τον εαυτό μου να ταρακουνηθεί. Είμαι ακριβώς στα ίδια κιλά που ήμουν και την τελευταία φορά που ζυγίστηκα (μετά την προηγούμενη περίοδο δλδ) . Πυ σημαίνει ότι μπορεί σε 1 βδομάδα που θα κάνω το "επίσημο" ζύγισμα... να έχω χάσει! Αλλά μετά σκεύτηκα το εξής (εδώ φορέστε κράνη , μπορεί να πετάξω τούβλο :cool2: ) Λες επειδή δεν έχω πάει 5-6 μέρες τώρα γυμναστήριο να έχω χάσει σε μυική μάζα και να τα ξαναπάρω τώρα που θα ξαναπάω και να το δω το τρελό το νούμερο την άλλη βδομάδα ; Δεν ξέρω μπορεί μια μικρή χρονικά διακοπή στο γυμναστήριο να κάνει κάτι τέτοιο ;

Senior Member
    Originally posted by stellou1989
    Αλλά μετά σκεύτηκα το εξής (εδώ φορέστε κράνη , μπορεί να πετάξω τούβλο :cool2: ) Λες επειδή δεν έχω πάει 5-6 μέρες τώρα γυμναστήριο να έχω χάσει σε μυική μάζα και να τα ξαναπάρω τώρα που θα ξαναπάω και να το δω το τρελό το νούμερο την άλλη βδομάδα ; Δεν ξέρω μπορεί μια μικρή χρονικά διακοπή στο γυμναστήριο να κάνει κάτι τέτοιο ;
    Έλεος τι τούβλο ήταν αυτό που σκεύτηκες (sic)... Τρία κράνη φόρεσα και πάλι με πέτυχε!!! :smilegrin:

Senior Member
    χαχαχαχα εμ! εγω προειδοποιησα ! Ενταξει τώρα που το ξαναδιαβάζω ακούγεται τελείως ηλίθιο έτσι όπως το θέτω :smilegrin: Δεν εννοώ οτι θα πάω γυμναστήριο και μέχρι την άλλη βδομάδα θα χω γίνει ντούκι ... προφανώς! Εννοώ την κλασσική "άνοδο στα κιλά που υπάρχει τον πρώτο καιρό του γυμναστηρίου... πωπω τα σκάτωσα χαχαχαχα

Senior Member
    Στελλού αυτό που λες συμβαίνει αλλά όχι επειδή χάνεις μυική μάζα αλλά επειδή χαλαρώνουν οι μυς, ξεκουράζονται κ απελευθερώνεται το γαλακτικό οξύ που συγκρατούν όταν στρεσάρονται με έντονη άσκηση. Δεν ξέρω πως αλλιώς να στο εξηγήσω αλλά πρόκειται για κατακρατήσεις που κάνουν οι μυς κ όχι για μάζα

Senior Member
    ωραια... άρα την επόμενη εβδομάδα λες να περιμένω να με βρω στα ίδια; Δεν ξέρω, πλέον με έχει κουράσει τόσο πολύ η φάση αυτή που έχω συνηθίσει πλέον να μην περιμένω πολλά από τον οργανισμό μου ...

Senior Member
    Να σου πω μια συμβουλή αν θες με ακούς αν θες την απορρίπτεις εννοείται... Μη περιμένεις από τον οργανισμό σου να λειτουργεί σαν κομπιουτεράκι γιατί είναι λογικό να απογοητεύεσαι. Άσε το πράγμα να κυλήσει κ μη δίνεις σημασία στους αριθμούς, θα δεις τότε πως θα απελευθερωθείς κ δε θα σε νοιάζει πλέον... τότε είναι που θα σου γίνει κ τρόπος ζωής η διατροφή κ η άσκηση. Πολλές φορές αλλάζει τόσο το σώμα μας κ ας μη φαίνεται στη ζυγαριά, φαίνεται όμως στον καθρέφτη, στα ρούχα στις φωτογραφίες. Μάθε να βασίζεις την εικόνα σου λοιπόν σε αυτά κ όχι στα νούμερα. Είναι απλά μια ένδειξη που επηρεάζεται από τόσους αναρίθμητους παράγοντες. Δε μπορείς να πεις "α θα φάω αυτό, θα κάνω εκείνη την άσκηση, θα είμαι σε αυτή τη μέρα του κύκλου, θα έχω πιει τόσο νερό θα έχω πάει τόσες φορές τουαλέτα και άρα θε με δείξει τόσο". Μπορεί να γίνομαι υπερβολική απλά κάθε οργανισμός έχει τους ρυθμούς του, αντιδράει διαφορετικά, ακόμα κ οργανισμός ο δικός μας αλλάζει από καιρό σε καιρό. Όλα αυτά στα λέω γιατί θα ήθελα κ μένα να μου τα πει κάποιος όταν πελάγωνα με τις ενδείξεις της ζυγαριάς που κολλούσε κ κυριολεκτικά τρελαινόμουν!! Φιλικά πάντα!!

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast