τι διαιτα να κανω - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 73 of 73
    Senior Member
    να ενεργοποιες τον μεταβολισμο σου .......δεν αφηνεις το οργανισμο σου να λιμοκτονει , του δινει ανα τακτα διαστηματα κατι μικρο και ενεργοποιειται ...........

Senior Member
    http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=3090 Veronika moy ριξε μια ματια να δεις τα γευμα; ειναι μικρα και αποτελουνται απο μια πρωτεινη , φρουτο και υδατανθρακα σε μικρη ποσοτητα ακομα και εμεις με sleeve ανετα την ακολουθουμε...

Senior Member
    sweetoctober και veronika χρονια πολλα και καλή χρονια κι απο μένα
    Η alma σας εδωσε το link για το topic των τριαδων που εχουν γραψει πολλες φορες τα κοριτσια εκει τη λογικη αυτης της διατροφης . Επειδή θελει τεράστια υπομονη ομως να το διαβασει κανεις ολο για να βρει τα σημεια αυτα εψαξα και σας βρηκα μια σελιδα του που η Eli και η Ria τα γραφουν και μαλιστα παρα πολυ καλα . Διαβάστε τη σελίδα αυτη .

http://www.eatingdisorders.gr/forum/...=3090&page=141

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    sweetOctober μου χρονια πολλα και καλη χρονια , τι θες να μαθεις ακριβως για τα τριωτα και τις τριαδες;
    ευχαριστώ πολύ κορίτσια, δεν έχω πολύ χρόνο τώρα που είστε ονλαιν, έχω το βιβλίο κι είχα κάποιες απορίες εκεί στο θέμα, τις έβαλα στα κορίτσια. Σας ευχαριστώ για το λινκ θα ξαναέλθω σε λιγο

Senior Member
    εχω ακουσει οτι εινι ο καλυτερος τροπος να χασει κανεις κιλα!!!!!!
    εγω αυριο θα κανω αυτην που ελεγα των 17 ημερων αλλα σε πιο μεγαλο χρονο

Senior Member
    Ελένα μου το μυστικο για μια επιτυχημενη απωλεια βαρους ειναι να μαθεις να τρεφεσαι σωστα . οι διαφορες διαιτες τυπου 17 ημερων και αλλες μπορει να σε κανουν να χασεις βαρος για λιγο αλλα δεν σε εκπαιδευουν να τρως σωστα ....... Πρεπει να μαθεις να τρως απ΄ολα ολα σε σωστες ποσοτητες ............ αυτο ειναι το μυστικο . οποιος το μπορει θα χασει .......... λιγο και απόλα ..............

Senior Member
    Originally posted by helena73
    εχω ακουσει οτι εινι ο καλυτερος τροπος να χασει κανεις κιλα!!!!!!
    εγω αυριο θα κανω αυτην που ελεγα των 17 ημερων αλλα σε πιο μεγαλο χρονο
    ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος?
    Οι 17 ημέρες είναι άλλη μια μόδα, που συνδιάζει παλιότερες μόδες να τσεπώσει φράγκα ο τυπος. Μετά θα βγείνέα μόδα.
    Είμαι old fashioned μάλλον :smilegrin:

Alma έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι. Λίγο από όλα. Εγώ άμα στερούμαι με μαθηματική ακρίβεια τα πλακώνω όλα μετά. Είτε 70 είτε 110 κιλά!

Senior Member
    εγω δεν την ξερω αυτη την διαιτα αλλα και μονο που εμπεριεχει την λεξη διαιτα με απωθει πια ...........κουραστηκα τοσα χρονια να παλευω με διαιτες , δεν αντεχω πλεον .................... θελω να μπορω να δοκιμαζω απ όλα και λιγο .......

Senior Member
    Εμένα με απώθησε η λέξη 17 ημέρες. Πως είναι δυνατόν να αλλάξω συνήθειες, τρόπο διατροφής, τρόπο ζωής, να με αγαπήσω και να με ομορφύνω σε 17 ημέρες? Κι αν είναι δυνατό, θα κρατήσει μόνο 17 ημέρες. Εγώ θέλω για μια ζωή.

Senior Member
    εξηγουμαι.....
    η διατροφη με 3αδες ειναι ειναιο καλυτερος τροπος ,μου το εχει πει κ μια φιλη διαιτολογος!!!!σαφως ολοι πρεπει να τρωμε απο ολα,συμφωνω...
    απλα σε μενα δεν λειτουργει,,,πως να σας το πω,,,
    αν φαω λιγα μακαρονια κατι παθαινω κ τρωω διαφορα μετα....η διαιτα των 17 ημερων ειναι ας πουμε πρωτειινικη μονο που επιτρεπει απαχη πρωτειινη κ απαχα γαλακτοκομικα...ας την κανω αυτηντην προσπαθεια κ βλεπουμε....

Senior Member
    Κατάλαβα.
    Εχεις σκεφτεί μην πάθεις overload από άπαχες πρωτεινες και γαλακτοκομικά και μετά 1. δε θες να τα ξαναδείς μπροστά σου και 2. πέσεις με τα μούτρα σε όσα αμυλούχα δεν έτρωγες και άλλα τόσα?
    Είναι δίκοπο μαχαίρι.
    Επίσης θα σου πω ένα μυστικό, ας το πούμε έτσι (ίσως όλοι το ήξεραν εκτός από εμένα). Χωρις καλούς υδατάνθρακες δεν παίζει να τη βγάλεις, μυαλό διάθεση και σώμα καίνε υδατάνθρακες.
    Δεν είπαμε να φάς μακαρόνια, υπάρχουν τόσοι άλλοι αργού μετβαολισμού που προάγουν το αίσθημα κορεσμού. Κι γω με τα μακαρόνια με κιμά πχ πεινάω σα λύκος μετά. Λογικό! Και τα ολικής έιναι μια αηδία :duh:

Senior Member
    επιτρεπει κ φρουτα...φρουτα τρωω αρκετΑ
    κ μετα επιτρεπει κ οσπρια,,,

Senior Member
    Originally posted by Ninap
    Χρονια Πολλά σε όλους εύχομαι μέσα από την καρδια μου υγεία, αγάπη και ευημερία και 2013 ξεχωριστές ευχές για τον καθένα

γλυκέ μου οκτώβρη άμα δεν μπορείς να ποιείς πράσινο τσάι ως ρόφημα πήγαινε σε κατάστημα με είδη υγιεινής διατροφής και ζήτησε απόσταγμα από πράσινο τσάι. από αυτό βάζεις μερικές σταγόνες σε νερό και το πίνεις.:δεν θυμάμαι την δοσολογία νομίζω έβαζα 3-4 σταγόνες σε μισό ποτήρι νερό. το πράσινο τσάι βοηθάει λένε στην καύση του λίπους και για αυτό το έχουν πολλές δίαιτες. Για την δίαιτα που διάλεξες δεν μπορώ να σου πω τίποτα εγώ. εσύ θα δεις αν σου ταιριάζει εύχομαι και πάλι τα καλύτερα :love:
    χμ,,,,,,,,σημερα την αρχισα...για να δουμε,,,,,,,ερωτηση¨,,,αλευρι απαγορευεται κ το μαυρο?

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345