Καθημερινό ζύγισμα - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 94 FirstFirst ... 9101112132161 ... LastLast
Results 151 to 165 of 1397
    Originally posted by sweetOctober
    Princess συγχαρητηριααααααααα μπράβο κοριτσάρα μου, μπράβο
    Σε ευχαριστω πολυ!!! :spin:

Senior Member
    Kαλησπέρα! μπράβο princess αυτά είναι ! Όταν βάζεις καινούριο στόχο είναι το καλύτερο συναίσθημα (και ειδικά άμα πρόκειται για αλλαγή δεκάδας! κι εγώ σήμερα ζυγίστηκα (το επίσημο ζυγισμα της βδομάδας , περα απο κεινο που είχα κάνει την Παρασκευή αν θυμάμαι καλά) και είμαι άλλο 1 κιλό κάτω 106.5 (σα ραδιοφωνικός σταθμός ακούγεται χαχαχα) . Επόμενο ζύγισμα τώρα την άλλη Πέμπτη . Έκρυψα τη ζυγαριά κάτω απ το κρεβάτι να μη την βλέπω και αυτή τη φορά θα το τηρήσω .

Senior Member
    Τάσο http://nutritiondata.self.com/tools/calories-burned link από τον φίλο Γιώργο για τις απαιτούμενες θερμίδες για να λειτουργείς σωστά. Λάβε υπόψιν πως 1200 είναι οι ελάχιστες, επίσης να ξέρεις πως όσο λιγότερο τρώς τόσο προσαρμόζεται το σώμα, και όσο αδυνατίζεις δεν θα μπορείς να κατεβάσεις θερμίδες, άρα θα πρέπει να αυξήσεις την φυσική δραστηριότητα.
    Νομίζω θα πρέπεινα φας λίγες μέρες ελεύθερα, να παρατηρήσεις αν μένει σταθερό το βάρος σου πόσες θερμίδες πήρες, και από εκεί να αφαιρέσεις θερμίδες ανάλογα πόσο θέλεις να χάνεις. Αυτό είναι το πιο αξιόπιστο. Αν το βαριέσαι, αρκετά αξιόπιστος έιναι και ο τύπος στο λινκ που σου έδωσα, πίσω από τα περισσότερα από αυτά κρύβεται η εξίσωση Harris benedict, αν θες να κάνεις εκεί αντιαταστάσεις απευθείας.
    για αρχή υπολόγισε τις θερμίδες στο λινκ του Γιώργου, να δούμε που βρίσκεσαι (δεν ξέρω το ύψος σου και τη δραστηριότητα σου αλλιώς θα το έκανα για σένα) και βλέπουμε. Γνώμη μου είναι πως η αδυναμία του σώματος προειδοποιεί το πνεύμα να καταστρώσει άλλο σχέδιο δράσης.
    Επίσης μη τα ρίχνεις όλα σε κατακρατήσεις. Ο οργανισμός πολλές φορές κοιμάται μετά από παρατεταμένη λήψη χαμηλών θερμίδων. Πόσο καιρό είσαι σε δίαιτα? Φιλια

Senior Member
    118,5...στην κορυφη ειμαι ακομη.Παντως με την γυμναστικη πειναω.Εχετε δικιο.Και αν εχω κανει γυνμαστικη στη ζωη μου απο μικρο παιδι!!!!!
    Τι να πω...!!!!!
    Υπομονη...
    Θα ραψω περισσοτερο το στομα.
    Καλημεραααααααααααααα...τα λεμε μετα γιατι σημερα εχω πολλες δουλειες και την κοπαναω!!!!!!!!
    Φιλια και αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
    Marimari

Senior Member
    Καλημέρα 104.0, ήμουν σχετικά υποθερμιδική χθες αν και πάλι έφαγα το βράδυ γλυκό, μεγάλη αυπνία, είμαι πρησμένη πολύ. Επίσης δεν έχω επισκεφτεί ακόμη την τουαλέτα κι εύχομαι να πέσει η ένδειξη.:crazy:

Senior Member
    Πόσο είναι το μικρο σου sweetOctober και ξενυχτάς τόσο πολύ;;;

Γεια σας,

Σημερα δεν προλαβα να ζυγιστω, νεοτερα τη Δευτερα που θα εχω ρεπο! Καλη συνεχεια

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Πόσο είναι το μικρο σου sweetOctober και ξενυχτάς τόσο πολύ;;;
    9 μηνών, ξενυχτάω επειδή λείπει ο άντρας μου, αλλιώς...................................... ................................χαχαχαχχα :starhit:
    Κορίτσια δε ξαναζυγίστηκα, αύριο πάλι και μετά την τουαλέτα γιατί είναι δύσκολη μέρα για μένα και όλο τρώω. Δεν μπορώ να με καταπιέσω, τόσο καιρό παχυα ήμουν, ίσως μείνω για μια μέρα ακόμη :starhit:

Πρινσες συγχαρητήρια για τη δεκάδα, ξανά και ξανά! Καλή δουλειά και διάβασμα!

Senior Member
    Originally posted by Tassos67

Καπου εγραψες οτι διαβασες τις πρωτες μου αναρτησεις. Εκει γραφω οτι η διατροφη μου βασιζεται στη θεωρηση οτι τρωω ποσοτητες και θερμιδες ενος ανθρωπου στα κιλα που θελω να ζυγιζω. Απο τη στιγμη που ειμαι υγιης θα οδηγηθω σε αυτα τα κιλα εστω και...ασυμπτωματικα σε χρονικη περιοδο. Δεν εχω αυταπατες οτι θα οδηγηθω στα επιθυμητα μου κιλα με γραμμικη απωλεια (αν και πολυ θα το ηθελα).

:kiss: :kiss:
    αχα! Οχι δε το ειχα διαβάσει, έχω διαβάσει μόνο το πρώτο μήνυμα σου, ένα βράδυ που ήμουν τελείω χάλια. Οπότε δεν είμαι και σίγουρη τί κράτησα, ίσως το έγραφες.
    Τώρα κατάλαβα, το bold τα λέει όλα!
    makia :kiss

PS Οχι ούτε γω θα άλλαζα κάτι με βάση όσα λες. Ασε πονάω κι γω σήμερα, έχω εξασκήσει τόσο καλά την πλάτη που πιάστηκε από χθες βράδυ...! To kako είναι πως δεν έχω την χαρά...του γυμναστηρίου και είναι από το μωρό :starhit:

Senior Member
    Να σου ζησει ο μπεμπης!! Και βεβαια μη καταπιεζεσαι. αρκετη πιεση εχουμε ετσι κ αλλιως!!! ( στα λεω αλλα εγω δε τ ακολουθω ). δυστυχως πιεζομαι πολυ κ εχει αντικτυπο στη διατροφη μου!!

Senior Member
    Αααα μωρε...ειναι μικρουλι ακομηηηηηηη...
    Αχχχχουυυυυτοοοοοοοο!!!!!!!!!! !!!
    Ελα μην τρελαίνεσαι.Παρτο χαλαρά.Θα πετυχει, αλλα χαλαρα.

Senior Member
    αυτο που λεει ο Τασος το χω ξανακουσει απο μια αμερικανα fitness expert . πρεπει να τρως για να αδυνατισεις οπως θα τρωγες αν ησουν ηδη σε αυτα τα κιλσ . εχει καποια λογικη!!!

Senior Member
    να΄στε καλά βρε κορίτσια για τη συμπαράσταση αλλά παρήγγειλα ντελίβερι, τώρα αν νικήσω τον εαυτό μου και αφήσω και για αύριο θα είμαι πανευτυχής.,,,,,,,,
    Ναι έχει λογική αυτό που λέει ο τάσος όντως! Αλλά είναι και πολύ δύσκολο να τρέφεσαι με τόσο λιγότερες θερμίδες. Δε νομίζω ότι κάνει για περιπτώσεις συναισθηματικού φαγητού. Οι άντρες είναι κάπω αλλιώς. Κι ο δικό μου τρώει συναισθηματικά κάποιες φορές αλλά μετράς τους κοιλιακούς του, δηλ, δεν είναι πάγια συνήθεια του. Κάνει κακή διατροφή με βλακείες τύπου γαριδάκια σοκολάτες αλλά τρώει λίγο. Εγω τρώω όλη μέρα ΚΑΙ τις βλακείες που τρώει εκείνος και παχαίνω :bigsmile:

Senior Member
    Originally posted by ton76
    αυτο που λεει ο Τασος το χω ξανακουσει απο μια αμερικανα fitness expert . πρεπει να τρως για να αδυνατισεις οπως θα τρωγες αν ησουν ηδη σε αυτα τα κιλσ . εχει καποια λογικη!!!
    ναι κι να σκέφτεσαι λένε σαν αδύνατος :thumbup::thumbup:
    ΑΠόψε σκέφτομαι σαν τον Λούκουλο χαχαχαχχα Τον ξέρετε? Πέθανε από το πολύ φαί.........................

Senior Member
    Καλημέρα σας! Σήμερα δεν έχει ζύγισμα, ούτε αύριο μάλλον, αν δεν πάω τουαλέτα! Από το άγχος μου δεν...2 μέρες! Επίσης χθες έφαγα 1 πίτσα και 1 μακαρονάδα εξτρά από τις 2000 θερμίδες που είχα ήδη φάει. Σήμερα 800 θερμίδες μήπως και ισοφαρίσω. Φιλάκια!

Page 11 of 94 FirstFirst ... 9101112132161 ... LastLast