Results 166 to 180 of 1397
Thread: Καθημερινό ζύγισμα
-
25-01-2013, 13:22 #166
Μηπως ειναι τιμωρια αυτο;Και μηπως τρελαίνεις τον οργανισμο σου;;;
Ενας διαιτολόγος Αγιος άνθρωπος και απίθανος επιστήμονας μου έλεγε οτι μετα απο κρεπαλη γυρνάμε στα ιδια και οχι στην αποτοξίνωση.
Μηπως κοριτσακι γλυκο να ετρωγες απλως φυσιολογικα σημερα;;;
Εγώ παλι ειμαι 117,5 που δειχνει να ανταποκρίνεται ο οργανισμός μου σε κατι φυσιολογικό ...ειδομεν
- 25-01-2013, 14:39 #167
Originally posted by marimari
Μηπως ειναι τιμωρια αυτο;Και μηπως τρελαίνεις τον οργανισμο σου;;;
Ενας διαιτολόγος Αγιος άνθρωπος και απίθανος επιστήμονας μου έλεγε οτι μετα απο κρεπαλη γυρνάμε στα ιδια και οχι στην αποτοξίνωση.
Μηπως κοριτσακι γλυκο να ετρωγες απλως φυσιολογικα σημερα;;;
Εγώ παλι ειμαι 117,5 που δειχνει να ανταποκρίνεται ο οργανισμός μου σε κατι φυσιολογικό ...ειδομεν
25-01-2013, 16:47 #168
συμφωνω κ γω με αυτο που λενε τα παιδια σχετικα με την διατροφη μετα απο κραιπαλη,,
να σας ρωτησω κατι,,,,ποσα κιλα ειναι ας πουμε φυσιολογικα να χανουμε καθε βδομαδα?λενε οτι κανονικα ειναι 2 κιλα τον μηνα αλλα θεωρω οτι 1 κιλο τηνβδομαδα με κανονικη διατροφη ειναι εφικτο
25-01-2013, 17:10 #169
Helena παιζουν πολλα ρολο σ'αυτο δεν υπαρχει κατ΄εμε κατι συγκεκριμενο , π.χ ποσο ετων εισαι, ποσα κιλα , ποσο "παρθενος" ειναι ο οργανισμος στις διαιτες, αν υπαρχουν ασθενειες κλπ... καταλαβαινεις. Ομως ναι οι περισσοτεροι διατροφολογοι τοσο συστηνουν μισο με ενα κιλο την εβδομαδα.
25-01-2013, 19:41 #170
Ευχαριστώ κορίτσια έχετε δίκαιο. Εχει δίκιο η ton για τα κιλά.
Τελικά καμμιά νηστεία δεν έκανα βρε κορίτσια, είναι και σήμερα χάλια τα πράγματα, πάλι στο φαί ξέσπασα. Μέχρι τις 5 αυτά. Μετά δεν ξέρω τί θα απογίνω. Θα επανέλθω μόλις ξαναμπω σε διατροφή.
25-01-2013, 21:17 #171
έχεις δίκιο, όσο για τον άντρα (μου) έχει χοληστερίνη. Και πέρα βρέχει. Πας πολύ καλά Τάσο, μη λυγίσεις, θα έχεις απώλεια, πρέπει να συνέλθω να αρχίσω κι γω πάλι.
Οσο για το συναισθηματικό φαγητό, πολλές φορές τρώμε μαζί, το καταλαβαίνω ότι είστε κι σεις έτσι και σωστά το αιτιολόγησες. Οσο για το ότι το ξέρω και μόνη μου πως με 800 θερμιδες στρωνω το επομενο υπερφαγικο, την ωρα που θες να φας τα παντα ολα, η διαθεση σου είναι χαλια, δε μπορεις να σκεφτεις. Αυτό το έγραψα λιγο πριν γινω χαλια....................ενιωθα οτι μπορω να το υποστηριξω γιατι ειχα σουπερ διαθεση.
Με κάλυψες με όσα είπες. Πάντως δεν παύω να θέλω να γίνω άντρας. Δεν είναι μόνο τα γονίδια Τάσο μου για το σώμα του, είναι που δεν κάθεται δευτερόλεπτο. Οταν έκατσε, μια φορά στη ζωή του για να διαβάσει, πήγε 120 κιλά. Δεν τον γνώριζα στις φώτο. Μονο πλάτη είχε τραβηγμένες. Ντρεπόταν!
25-01-2013, 21:19 #172
Βαρέξτε με αλλά σκέφτομαι να πάω να ζυγιστώ. Ισως λίγο αργότερα. Θελω να συνελθω.
25-01-2013, 21:50 #173
Δεν ειναι μονο αυτο στο υπερφαγικο.Μετα πρεπει να γυρίσεις στο κανονικό φαγητό γιατι οπως δεν θα παρει ο οργανισμος σου οταν φας πολύ ετσι δεν θα χασει κιολας αμα φας λιγο...Ειναι εξυπνος...Τι νόμιζες.Ο Αγιος Ιωαννη Χρυσου οπως τον λεω μου ελεγε οτι ο οργανισμός αν παρει λιγοτερες θερμίδες απαυτες που χρειάζεται για να κανει τα καθημερινά του θα φρεναρει την καύση του λιπους κατα 15% τουλάχιστον γιατι παίρνει την είδηση οτι λιμοκτονεί και αρα πρέπει να προστατευτεί.
Οκτωβριανη μου μήπως περνάς επιλόχειο και δεν τουχεις δώσει σημασία;Πολύ κατω σε βλεπω...Μαλλον πολύ κατω πανω σε βλεπω!!!!
Μιλα και με εναν ψυχολογο.Θα σου κανει καλο!!!!!
Τασσο τα πας τελεια
Τα κιλα σε μεσον ορο που μπορουμε να χασουμε σε μια εβδομαδα ειναι απο 1 εως 2 κιλα max.Συνολο 4-6 τον μηνα...Δεν ειναι ομως ρομποτ ο οργανισμος.Αυτο παιζει απο οργανισμο σε οργανισμο.
25-01-2013, 23:53 #174
Η επιλοχειος με φερμαρε, κι γω αυτο νομιζα οτι ειναι αλλα ειναι η δυσκολη περιοδος σε δουλεια, γαμο...η ψυχολογος& φιλη μου, μου συνεστησε να αποδεχτω το γεγονος οτι τα πραγματα ειναι δυσκολα και να συνεχισω. Αλλα δεν εχω τη δυναμη αλλο να συνεχιζω, κουραστικα. Αύριο θα παω γυμναστηριο με βοηθαει πολυ στη διαθεση και θα αρχισω να βγαινω καθημερινα ή εστω καθε 2 μέρες, αν δε δουλευω...............
25-01-2013, 23:56 #175
Originally posted by Tassos67
Τα πνευματικα δικαιωματα και τις αδειες χρησης της κυκλοθυμικης διαθεσης τα εχουμε εμεις οι Καρκινοι. Απαγορευεται η κυκλοθυμικη διαθεση απο τα αλλα ζωδια
Με εχει τσακισει σημερα, απο την απολυτη χαρα με γειωσε στα ταρταρα, του ειπα τα παραταω, δεν αντεχω αλλο. Ειλικρινα τα παραταω ολα. Κι ας με κατηγορουν οτι δεν προσπαθω, εγω δεν μπορω αλλο. Ζυγος, τελειομανια και να γινουν ολα σωστα τελος. Ας τα κανω λαθος βρε αδελφε, σκασιλα μου.
26-01-2013, 00:45 #176
Πάω να ζυγιστώ, να δω ότι δεν πάχυνα με μια μέρα που έφαγα, να συνεχίσω :yes: Τάσο έβαλα προτεραιότητες, και δεν είναι αυτες που περίμενες :kiss:
Θα ζυγιστώ φαγωμένη μέχρι τα μπούνια (μέχρι πρίν λίγο έτρωγα) χωρίς τουαλέτα, και βράδυ. Αλλά να είσαι σίγουρος ότι δε θα είναι τόσο τραγικό όσο χάλια νιώθω :yes:
26-01-2013, 01:10 #177
Ορίστε είμαι 104.9, και συνεχίζω!
Ενδιάμεσα άδειασα και την υπόλοιπη βαλιτσα του αντρα μου, του ειχα ζητησει να μου παρει ενα νεο θερμιδομετρητη γιατι τον παλιο τον εχω λιωσει με τα χρονια.
Μου πήρε, λάθος βέβαια αλλά τον συγχωρώ χαχαχα, ένα βιβλίο που λέγεται κυκλικη δίαιτα και το έχει γράψει η lalacook που έχει γράψει και τον κοκκινο θερμιδομετρητη που χρησιμοποιω.
Εχει ετοιμα πανευκολα διαιτολογια μεσα. Θα με εβγαζε απο μεγαλο μπελα αυτο να μη μετρω θερμιδες να χαλαρωσω.
Εχει ομως πολυ λιγο φαγητο, τη μια λεει ειναι 600-900 θερμιδες και την αλλη 1200. Για συντηρηση 1800.
Μαλιστα τα εναλασσει για να μη κολλαει ο μεταβολισμος και υποσχεται απωλεια 3 κιλων την εβδομαδα.
Εχει και προσθηκα καποιων εξτρα για αντρες και σκεφτομαι οτι θα μπορουσα να τη κανω σαν αντρας. Αλλα πραγματικα δεν εχω καταλαβει ποσες θερμιδες θα παιρνω τοτε και δε θελω να πεσω πολυ κατω απο 1200.
Σκεφτομαι μηπως κανω τα διαιτολογια των 1800 θερμιδων που εχει για συντηρηση και να αφαιρω κατιτις.
Ειναι μικρο το βιβλιαρακι και κοντευω να το τελειωσω, ειναι αναλαφρο και τα λεει απλοικα αλλα οχι πολυ κατατοπιστικα. Αυτο το 600-900 δεν το επιασα. Αν το εχει καποιος ας με διαφωτισει παρακαλω κι εμενα!
26-01-2013, 01:17 #178
Γλυκε Οκτωβρη δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα με το διαιτολογιο των 1800 θεμιδων μονο συντηρηση θα κανεις δεν προκειται να χασεις ...Αν δεν πεσεις στις 1000 θερμιδες ημερησιως δεν χανεις κιλα δυστυχως ειναι μια πραγματικοτητα αυτο .............Αυτο που εχει 600 -900 ειναι μενου με 600 και 900 θερμιδες αντιστοιχα υποψιαζομαι .............. κοιταξε τα φαγητα και θα βγαλεις συμεπρασμα ..
26-01-2013, 01:21 #179
Gogo διαφωνώ...με 1500 θερμίδες μπορεί να χάσει κιλά γιατί έχει πολλά κιλά να χάσει..έστω με 1200.."υποθερμιδικες" δίαιτες δεν δίνει κανένας πλέον γιαβρί μου..το θέμα είναι ποσο υπομονή υπάρχει να χάσει τόσα πολλά κιλά
26-01-2013, 01:22 #180
Ναι το 1800 το εχει για συντηρηση, για τα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι εννοει και ο σκοπος ειναι να μη καθομαι να τα "τσεκαρω¨". Εχεις το βιβλίο?
Οσο για μενα (τον δικο μου οργανισμο) με 1400 διαιτολογιο - 1600 (χωρις ατασθαλιες, όταν έκανα εφτανα και 2000 θερμιδες, δεν εννοω υπερφαγικο βεβαια αλλα πχ κανενα γλυκο) εχω χασει με διαιτολογο πολλα κιλα. Δεν πήγαινα και πολυ, μονο για λιπομετρηση, μονη μετρουσα θερμιδες ή εκανα αυτα που μου ελεγε (που τα βαριομουν να σου πω τη μαυση μου αληθεια να τρωω μια βδομαδα τα ιδια!).
Καπου στα 80 κιλά είχε γίνει αυστηρός και έκλεινε προς τις 1400 θερμιδες οταν δεν γυμναζομουν! Κερβερος :duh:
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία