Καθημερινό ζύγισμα - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 94 FirstFirst ... 311121314152363 ... LastLast
Results 181 to 195 of 1397
    Senior Member
    Δεν εχεις κρατησεις τα διαιτολογια απο το διαιτολογο που πηγαινες να τα ξανακανεις sweetOctober ? ετσι δεν θα ταλαιπωρησε με ασχετες διαιτες ............ μολις χασεις τα πρωτα κιλα θα παρεις τα πανω sweetOctober !!!!

Senior Member
    Nina p βλέπω ότι γράφεις αλλά όπως σου έχω εξηγήσει είσαι ignored από μένα γιατί δεν βοηθάς την προσπάθεια μου εξαρχής και με καλωσόρισες λέγοντας μου πως δε θα χάσω τα κιλά μου. Aυτό για αποφυγή παρεξηγήσεως από άλλους που ίσως νομίζουν ότι σε διαβάζω και δεν απαντώ. Δε σε διαβάζω καθόλου... Alma αν το έχεις πες μου πλιζ τί νομίζεις, σε φιλώ, καιρός για νανάκια

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    Δεν εχεις κρατησεις τα διαιτολογια απο το διαιτολογο που πηγαινες να τα ξανακανεις sweetOctober ? ετσι δεν θα ταλαιπωρησε με ασχετες διαιτες ............ μολις χασεις τα πρωτα κιλα θα παρεις τα πανω sweetOctober !!!!
    Εχω χασει αρκετα κιλα, αρχισα 1 του έτους, για την ακριβεια 2, και ειμαι ηδη -αρκετα κιλα! Δεν ξερω ακριβως να σου πω ποσα γιατι χθες και σημερα εχω φαει τα απειρα.
    Δες το τικερακι αποκατω μου! :starhit:
    Οχι δεν τα ειχα κρατησει, καπου τα ειχα βαλει αλλα δεν τα βρισκω, δεν τα πεταξα αλλα αντε να τα βρεις μετα απο τοσα χρονια. Ενω κατι χαζοδιαιτες απο περιοδικα πρωτες πρωτες τις βρηκα στα φυλαγμενα χαρτια χαχαχαχ τις πεταξα βεβαια. Ο θερμιδομετρητης εχει πλακα να τον δεις, καποια φυλλα εχουν και σαλτσες πανω! Θεε μου !!!
    Σε ευχαριστω για την στηριξη, θα πρεπει να βγω ο μορφεας με επισκεφτηκε :starhit: Καλό ξημέρωμα σε φιλώ

Senior Member
    οχι το συγκεγκριμενο δεν το εχω ..............εχω το κοκκινο και εγω ............Καλο βραδυ ονειρα γλυκα

Senior Member
    [quote]Originally posted by sweetOctober
    Nina p βλέπω ότι γράφεις αλλά όπως σου έχω εξηγήσει είσαι ignored από μένα γιατί δεν βοηθάς την προσπάθεια μου εξαρχής και με καλωσόρισες λέγοντας μου πως δε θα χάσω τα κιλά μου. Aυτό για αποφυγή παρεξηγήσεως από άλλους που ίσως νομίζουν ότι σε διαβάζω και δεν απαντώ. Δε σε διαβάζω καθόλου... [quote]

δεν είσαι μονη σου σε αυτό το φόρουμ και έτσι δεν απαντώ μονο για σένα. απαντώ για όσους θέλουν να μάθουν..

σε καλωσόρισε δε λέγοντας σου καλή επιτυχία και σου είπα πως ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και εσύ ξέρεις καλύτερα ποια δίαιτα είναι καλή για σένα..επίσης σου έδωσα μια ωραιότατη δίαιτα και η απάντηση σου ήταν πως επιμένω να κανεις την δίαιτα που σου έδωσα και πως σου "επιτιθομε"...

να θυμηθώ μονο πως μου είπες ότι σε ζηλεύω επειδή εσύ θα χασίς τα κιλά σου μονη σου ενώ εγώ έκανα επέμβαση...και σου απάντησα φυσικά πως θα χάρο πολύ αν τα χασίς αλλα πρώτα να τα χασίς και μετά να τα πούμε...tespa περσινά ξινά σταφύλια

Senior Member
    https://www.papasotiriou.gr/product....=227028&deid=0

αυτό είναι το βιβλίο που μου πήρε από λάθος!

Senior Member
    https://www.papasotiriou.gr/product....=235129&deid=0 αυτό ήθελα να ξαναπάρω γιατί έλιωσε το παλιό πια :crazy:

Senior Member
    http://www.skeftomai.gr/ygeia/forum/...hp?topic=412.0

Περίληψη: Πείραμα σε ποντίκια που προσπαθούσαν να τα παχύνουν με λιπαρή διατροφή junk food έδειξε ότι αν προστεθεί και βιταμίνη C στη δίαιτά τους παχαίνουν πολύ λιγότερο!
    Φοβερό! Από αύριο ξανά πορτοκάλια στη διατροφή!

Senior Member
    http://www.skeftomai.gr/ygeia/forum/...hp?topic=367.0

κι εδώ για τον ύπνο που τόσο μου λείπει! Απόψε κοιμάται παιδί και άντρας κι γω ύπνο δεν έχω. Ελπίζω να κοιμάστε γλυκά οι υπόλοιποι/ες! :starhit:

"Το μυστικό του να είναι κανείς λεπτός, τουλάχιστον εν μέρει, βρίσκεται στον ύπνο, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική μελέτη που παρουσιάστηκε στη διεθνή συνδιάσκεψη για την παχυσαρκία που πραγματοποιείται στο Άμστερνταμ από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τη Μελέτη της Παχυσαρκίας.

Σύμφωνα την έρευνα του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Επιστήμη της Γεύσης, στη Ντιζόν της Γαλλίας, όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο, μετά από ένα κακό ύπνο οι άνθρωποι κατά μέσο όρο, την επόμενη μέρα τρώνε 550 θερμίδες ή 22% περισσότερες από το κανονικό, ποσότητα που αντιστοιχεί περίπου σε ένα μεγάλο χάμπουργκερ.":thumbup::thumbup::thumbup :

Senior Member
    Επίκαιρο άρθρο:

"Να ζυγιστεί κανείς ή να μην ζυγιστεί; Πώς πρέπει να χειριστείς τη ζυγαριά...!

Ξυπνάς τη Δευτέρα το πρωί και ανεβαίνεις στη ζυγαριά. Ο δείκτης δείχνει τα 60kg και είσαι ευχαριστημένη. Με τον αέρα της νικήτριας πατάς και πάλι επάνω στο "μισητό" μηχάνημα και την επόμενη μέρα. Φρίκη! Τώρα γράφει 62kg. Το πήρες απόφαση δεν πρόκειται να ζυγιστείς ποτέ ξανά! Πώς όμως θα ξέρεις αν η δίαιτα αποδίδει;

Η Κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος Βιργινία Παπαεμμανουήλ φτιάχνει τα υπέρ και τα κατά της ζυγαριάς και καταλήγει στο συμπέρασμα. Να ζυγιστεί κανείς ή να μην ζυγιστεί; Αυτή είναι η "τραγική" απορία!

ΝΑ ΖΥΓΙΣΤΕΙΣ...

- Είναι δείκτης υγείας! Τόσο το υπερβολικό βάρος, όσο και το ιδιαίτερα χαμηλό σχετίζονται με πολλές διαταραχές και με σοβαρά προβλήματα υγείας.

- Προλαβαίνει τα χειρότερα! Όταν γνωρίζεις το ακριβές βάρος σου και εφόσον αυτό είναι εκτός φυσιολογικών ορίων (είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω) μπορείς έγκαιρα να αλλάξεις τις συνήθειες στη διατροφή σου και έτσι να επανέλθεις στα φυσιολογικά σου κιλά.

- Τι σε παχαίνει και τι σε αδυνατίζει; Με το ζύγισμα βλέπεις άμεσα το αποτέλεσμα που έχει κάθε τροποποίηση των διατροφικών συνηθειών σου αλλά και το πώς επιδρά η διαφοροποίηση της φυσικής δραστηριότητας στο βάρος σου.

- Η απώλεια βάρους … σε ενθουσιάζει! Όπως και να έχει, η διάθεσή σου φτιάχνει κάθε φορά που βλέπεις τη ζυγαριά να πέφτει! Δίνει ώθηση να συνεχίσεις την προσπάθεια όταν ακολουθείς κάποιο πρόγραμμα διατροφής.

- Η πρόσληψη βάρους… σε προειδοποιεί! Χτυπάει το «καμπανάκι» και σε αποτρέπει από περαιτέρω αύξηση βάρους.

- Η ζυγαριά μας υπενθυμίζει το στόχο. Όσο κι αν αγωνιάς κάθε φορά που ανεβαίνεις σε αυτή, βλέπεις πόσο πλησιάζεις ή αντίστοιχα απομακρίνεσαι από το στόχο σου.

ΝΑ ΜΗΝ ΖΥΓΙΣΤΕΙΣ...

- Το καθημερινό ζύγισμα στη δίαιτα είναι παραπλανητικό! Μια δίαιτα βασισμένη στο καθημερινό ζύγισμα και στα αποτελέσματά του, ενδέχεται να είναι εντελώς παραπλανητική. Η κατάσταση υδάτωσης αλλάζει από ώρα σε ώρα καθημερινά με αποτέλεσμα ταχύτατες και απρόβλεπτες αυξομειώσεις βάρους οι οποίες πολλές φορές οδηγούν σε λάθος συμπέρασμα!

- Αν πετάξεις τη ζυγαριά, κινδυνεύεις από "ύπουλα" κιλά! Το καθόλου ζύγισμα δεν ωφελεί τη διαδικασία ελέγχου βάρους. Τα περιττά κιλά συσσωρεύονται συνήθως ύπουλα και «αθόρυβα» και μπορεί να βρεθείς με αρκετά κιλά παραπάνω από το φυσιολογικό χωρίς να το αντιληφθείς.

- Όταν η ζυγαριά γίνεται εμμονή! Ανεβαίνεις το πρωί... επιστρέφεις και πάλι το απόγευμα από τη δουλειά και ξαναζυγίζεσαι. Περνάς από το μπάνιο το βραδάκι πριν κοιμηθείς και ρίχνεις μια "κλεφτή" ματιά στο βάρος σου. Όταν ζυγιζόμαστε καθημερινά υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί εμμονή με το βάρος και σε κάθε διαφοροποίηση του να γεμίζουμε με άγχος!

- Απογοήτευση... Το πήρες απόφαση. Ακολουθείς ένα πρόγραμμα διατροφής με ευλάβεια. Παρά την προσπάθεια όμως δεν υπάρχει αποτέλεσμα στη ζυγαριά, απογοητεύεσαι και είναι πιθανό να εγκαταλείψεις πρόωρα την προσπάθεια.

- Δεν αρκεί η ζυγαριά για να δεις αν είσαι σε καλό δρόμο. Οι μεταβολές βάρους εξαρτώνται επίσης από πολλούς παράγοντες. Η κατανάλωση αλατιού, το προεμμηνορυσιακό σύνδρομο στις γυναίκες, η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας φαγητού σε ένα γεύμα, η κακή ενυδάτωση μεταβάλουν φαινομενικά τα κιλά. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως πηρ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    Μπερδεύτηκες; Το συμπέρασμα της Κλινικής διαιτολόγου διατροφολόγου Βριγινίας Παπαεμμανουήλ δεν θα σου πει να πετάξεις τη ζυγαριά, αλλά ούτε και να ζυγίζεσαι με μανία κάθε μέρα. Ισορροπία!
    "Το υπερβολικό ζύγισμα βλάπτει τόσο, όσο βλάπτει και το καθόλου ζύγισμα!" εξηγεί η διαιτολόγος. Σε γενικές γραμμές κράτησε τα παρακάτω:

- Σταμάτησε να ζυγίζεσαι σε διαφορετικές ζυγαριές… του φαρμακοποιού, του σπιτιού, του φίλου, του διαιτολόγου και όλων των συγγενών!

- Αρκέσου σε μία εβδομαδιαία μέτρηση στην ίδια ζυγαριά κάτω από τις ίδιες συνθήκες

- Ιδανικά θα ήταν καλό να ζυγίζεσαι συνέχεια χωρίς ρούχα, νηστική, συγκεκριμένη μέρα και πρωινή ώρα. Έτσι θα είσαι σίγουρη για το πραγματικό σου βάρος.

- Κατάγραψε τις μεταβολές στο βάρος σου. Με τον τρόπο αυτό θα γνωρίζεις πάντα αν πήρες ή έχασες κιλά."

Από εδώ http://virginiapapaemmanouil.blogspo...1_archive.html :thumbup::thumbup:

Senior Member
    Αϋριο πρωί νηστική νέο ζύγισμα και καταγραφή και θα ζυγίζομαι 1 φορά τη μέρα, να μπαίνει και στο τικερ. Τώρα το βραδυνό ζύγισμα δεν το έβαλα! Ας λείπει καιμια ημέρα δε πειράζει.
    Tasso εύχομαι αύριο να έχουν φύγει και τα υγρά σου που σε ταλαιπωρούν, :saint2:

Senior Member
    Καλημέρα.Θεωρώ οτι είμαστε εδω οχι για κανέναν άλλο λόγο αλλα για να στηρίζουμε και να υπο-στηριζουμε εαυτούς και αλλήλους.
    Εχουμε τον ιδιο στοχο ολοι μας απλώς σε κάποιους αλλαζει η διαδρομη.Αυτο ειναι ολο.Και αυτη που τελικά έκαναν επέμβαση αλλα και οι υπολοιποι που το παλεύουν μονοι τους τον ιδιο στοχο εχουν.Να χασουν κιλα.
    Ηρεμια και προχωραμε...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!!!!

Senior Member
    marimari μιλησες πολυ σωστα κλαη επιτυχια σε ολους μας ..........

Senior Member
    Καλημέρα mari mou, έτσι έτσι! πως είστε σήμερα? 104.0 kisses!

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Καλημέρα mari mou, έτσι έτσι! πως είστε σήμερα? 104.0 kisses!
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup:

Page 13 of 94 FirstFirst ... 311121314152363 ... LastLast