Καθημερινό ζύγισμα - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 94 FirstFirst ... 715161718192767 ... LastLast
Results 241 to 255 of 1397
    Senior Member
    Καλημέρα κουκλίτσα, πόσο είσαι? (ηλικία εννοώ αν επιτρέπεται)
    Μπας και τρως πολύ λίγο βρε κορίτσι μου? Γράφεις τι τρώς? Να τα βλέπεις να κρίνεις.
    Αν θες μου γράφεις μια σου ημέρα πάρα πολύ αναλυτικά και σου τα υπολογίζω, επίσης υπάρχουν εξισώσεις να υπολογίσεις πόσες θερμίδες καις, κι έτσι θα ξέρεις αν είσαι κάτω από τις θερμίδες που καις. Αν θες στα κάνω εγώ αλλά θα πρέπει να βρούμε κοινό χρόνο ή αν θες σου δίνω τα λινκ.

Σήμερα 103.7 (καλά να πάθω, χθες έτρωγα ακόρεστα, χωρί να έχω συγκεκριμένο λόγο, μέχρι τις 1 το βράδυ, και στις 4 έφαγα ταχίνι με μέλι - ήθελα γλυκό!)

Senior Member
    Δεν πειραζει.ΠΡΟΧΩΡΑ και σφύρα αδιαφορα.
    Υποθετω τι ειναι.Ειναι η ακινησια -που ουτε σημερα καταφερα να κανω γυμναστικη τελικα λογω της ζαλουρας που εχω απο την ιωση- ειναι τα σιροπια που πινω για τον βηχα που ειναι πραγματικα σα να πινω σιροπι απο γλυκο του κουταλιου, ειναι οι χυμοι πορτοκαλιου ειναι οι καραμελες τατουμ βερντε που εχουν εναν σκασμο ζαχαρη αλλα χωρις αυτα δεν γινομαι καλα...:thumbdown:
    Εεεεε αν τα βαλεις κατω και χωρις γυμναστικη μια βδομαδα τωρα και παλι καλα να λεω...Απο αυριο τα νεώτερα εις αυτο το θεμα.
    Τωρα όσων αφορά το να τα γραφω ναι θα το κανω απο σημερα κιολας γιατι οντως βοηθαει...
    Ηλικιακα μολις πατησα την 4 η δεκαετια της ζωης μου!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Tassos67
    Originally posted by sweetOctober
    Συνεχισε γερα!
    OK coach!

Originally posted by sweetOctober
    Τασο θα δεις 9 πριν προλαβω να πω ζητω!
    Βιαζεσαι coach! Με το ρυθμο που χανω (αν συνεχισει σταθερος) χρειαζομαι εξη εβδομαδες για να ζυγιζω 99+!
    ενώ εγώ λιγότερο από τρεις, γιατί ο καλός μου παίρνει σύντομα 9μηνη άδεια, και θα τσακίσω τον πωπώ μου στην αερόβια :starhit:
    Με αρχή αύριο το πρωί, που έχει πάρει απλή άδεια!:smug b:

Marimari νομίζω το έχεις τραγικοποιήσει, δεν έγινε τίποτε. Οκ όλοι πίνουμε σιρόπια, κατά καιρούς (όχι προσωπικά δεν τα πάω), αντιβιώσεις ή και τρώμε καραμέλες κτλ, δεν παχαίνεις από αυτά μωρέ. Εντάξει όσες θερμίδες κι αν έχουν είναι κενές θερμίδες, δεν είναι λίπος αφού λογικά έχουν σάκχαρα, όπως λες κι συ σαν το γλυκό του κουταλιού.
    Και λέω δεν παχαίνεις από αυτά αφού κρατάς όπως λες περιορισμένη διατροφή και αντισταθμίζεις.
    Μην ανησυχείς βρε παιδί μου, και δες και το τσάι που σου είπα, αν τόσο σε ανησυχεί το θέμα των θερμίδων.
    Το τσάι σκέτο δεν έχει και βοηθά το ζεστό το λαιμό, και με λίγο μέλι είναι σουπερ, αν θες σου λέω και θερμίδες, δεν έχει πολλές το μελάκι. Στάζεις και λεμόνι και σκοτώνει τα πάντα στην στοματοφαρυγγική κοιλότητα.

Αύριο πρωί ζύγισμα νηστική τελείως, θα έχω να φάω από σήμερα, αφού το μεσημέρι μπουκώθηκα με τα σουβλάκια και δεν θέλω να ξαναδω φαγητό! Περίεργο λέμε! Ούτε τη σαλάτα δεν έφαγα. Πάω να διορθώσω τις θερμίδες και να κλείσω τη μέρα μου. Σας φιλώ :starhit:

Senior Member
    τελείως πρόχειρα νομίζω μια καλή κουταλιά έχει 64 αλλά εγώ πχ βάζω μισή όταν και αν πιω. Αν θες το κοιτάω. (προς mari)

Senior Member
    Ναι αλλα πως δικαιολογειται να εχω κοψει τα φαι το αστατο να εχω περιορισει τις ποσοτητες στο 1/3 και να ειμαι στα ιδια;;;Πως να μην τρομαζω μικρη μου!!!!
    Τσαγακια πινω αλλα οχι πολλα γιατι -εχω γραψει και αλλου- ταραζουν τα νερα του σωματος-
    Δεν ηταν μια απλη γριπη.Με πηγε καροτσακι μεχρι και σημερα που νιωθω καλυτερα που ακουω καλυτερα που νιωθω τι τρωω-κουφαλογο και χωρις γεύση και όσφρηση!!!!traaaaagic...
    Αν -υποθετω εγω τωρα - η καθε κουταλια εχει απο τουλαχιστον 70 θερμιδες και εγω επινα 4-6 φορες την ημερα...για βαλε!!!!
    Εφαγα τουλαχιστον 3-5 καραμελες για τον λαιμο για να μην τρανταζομαι στον βηχα...αλλες 200 θερμιδες και απο κει...Εεεεε να πως μαζευονται.
    Τεός καλο οοολα καλα...

εκλεισε η μερα μου σημερα με 1 καροτο με 3 κουταλιες της σουπας γιαουρτι μαζι με λιγη κετσαπ,λιγη μουσταρδα και...καληνυχτα στομαχι.Αυριο παλι!!!!!

Senior Member
    "μεγάλη" μου ( :P ) γιατί δεν παίρνεις χωρίς ζάχαρη? Και δεύτερον, ξεκόλλα το μυαλό σου (συγνώμη για την χύμα έκφραση αλλά δεν μου βγήκε κάτι πιο σοφιστικέ με το βάρος από τα σουβλάκια :P ) και περίμενε να φύγει η αρρώστια να έρθεις στα συγκαλά σου.
    Εδώ λες το τσάι ταράζει τα υγρά του σώματος, ολόκληρη γρίππη δεν?
    Δες το κι έτσι. Μπορεί ξαφνικά να πέσεις 2 κιλά. ¨αλλωστε αν άρχισες τώρα δίαιτα, τα πρώτα φεύγουν αέρας γιατί είναι υγρά. Για αυτό σου λέω ότι δεν έχει να κάνει με θερμίδες. τα υγρά αποβάλλονται με τη μία αν δε τρώς αλάτια κτλ (δηλαδή φαι)
    Θα δείς όλα θα πάνε καλά, ε και να μη πάνε, αρχίζεις δίαιτα χωρίς σιρόπια και τέλειωσε το θέμα.
    Καταλαβαίνω ότι σε τρελαίνει αλλά είπαμε, δεν προγραμματίζουμε.
    Για την ακρίβεια δεν ξέρω αν βοηθάω την ψυχολογία σου, προσπαθώ όμως να σου δώσω και μια άλλη οπτική.
    Να έχεις πάντα κατά νου ότι και η απότομη πρόσληψη θερμίδων επηρεάζει. Γενικά ό,τι κάνεις απότομα. Δεν έχω ακριβώς καταλάβει τί κανεις, αλλά από αυτό που είχες πει για σλιβάτη διατροφή στα λέω αυτά. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις σε τί πνεύμα στα λέω.
    Προσπαθώ να καταλαβω γιατί προβληματίζεσαι τόσο και δεν το πιάνω, τα θεωρώ τελείως φυσιολογικά όλα αυτα. Μάλιστα η καλή σου διάθεση μετράει περισσότερο από όλα, άσε βρε παιδί μου τη ζυγαριά.

Senior Member
    Επίσης αν θες ρωτάω ή ψάχνω να σου πω πόσες θερμίδες έχει το σιρόπι, αν και λένε πάνω τα συτσατικά τους και μπορείς να δείς τί ζάχαρα λέει, ακόμα και θερμίδες να μη λέει. Συγνώμη αλλά αν έχεις 70 θερμίδες η κουταλιά, και είναι όλο ζάχαρη, θέλουν να mas φτιάξουν το βήχα και να πάmε από σάκχαρο :P

Πάω να δω αν βρω κάτι

Senior Member
    μπράβο βρε Τάσο μπράβο! Ζηλεύω!!! Να είχα τη μισή σου δύναμη! Κίνητρο 0 ρε γμτ. Από την άλλη να μου λειπεί να έχω θέμα υγείας.

Senior Member
    Πωωωω πωωω Τασο τι ωραιο αυτοοοο!!!!!Πισω στο 1992!!!!!!!!!!!!Αχ Χρηστε μου να μουν πισω στο 92...Ποση διαφορα στα κιλαααααα!!!!!!!!!!
    Μπραβο Τασο...

Οταν ξεκίνησα ήμουν 119.Τα 117,5 ειναι τα υποτίθεται χαμένα υγρά...
    Σας ταχω πριξει με τα σορόπια αλλα θελω κατι να γράφω για να μη με παρει απο κατω και παραιτηθώ.
    Καντε πως δεν τα διαβάζεται!!!!

Senior Member
    Καλημεραααααααααα

117,2 Καλουτσικα!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Καλημεραααααααααα

117,2 Καλουτσικα!!!!!!!
    :thumbup:

Senior Member
    μπράβο Μαρι. 102.0-102.1, σε λιγο γυμναστηριο, δεν προλαβα το πρωι, οχι οτι κοιμηθηκαμε αλλα τελοσπαντων

Senior Member
    Ελα υπομονή όλα θα τα κάνουμε...
    Τάσο το φαινόμενο γιο γιο με ταλανίζει χρόνια, έκοβα το τσιγάρο το ξανάρχιζα, έχανα κιλά τα ξαναέβαζα, άρχιζα γυμναστήριο και σταματούσα, δηλαδή γιο γιο σε όλα, όχι μόνο στο βάρος. Νιώθεις ράκος μετά.
    Αυτή τη φορά έπιασε ταβάνι το βάρος, πρωτόγνωρα κιλά, έπιασε ταβάνι η αγυμνασιά, πρωτόγνωρη σωματική κούραση, έπιασαν ταβάνι και τα προβλήματα και οι υπερφαγίες. Επιασα λοιπόν πάτο.
    Και τώρα ανεβαίνω. Οχι προς το ταβάνι, προς έναν καθαρό ουρανό, που ελπίζω μετά αστραπές δε θα φοβάται.

Σήμερα δε ζυγίστηκα, ας πω μια καλημέρα όμως. Χθες έκανα επίσκεψη σε ζαχαροπλαστείο. Επισης περιμένω περίοδο. Πολύ ενθαρρυντικό ότι δεν είχα αιμορραγία ενδιάμεσα, επιτέλους :thumpup:

Senior Member
    102.8 den krathuhka και ζυγιστηκα τωρα πριν φαω.

Senior Member
    Καλε εσυ θα με φτασεις!:thumbup::thumbup:

Page 17 of 94 FirstFirst ... 715161718192767 ... LastLast