Καθημερινό ζύγισμα - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 94 FirstFirst ... 917181920212969 ... LastLast
Results 271 to 285 of 1397
    Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Γειάσας!!! Είμαι τόσο χαρούμενη! Τα χθεσινάμου τα ξέρετε κάποιοι από το άλλο θέμα........................χθες βράδυ ζυγίστηκα και με έδειχνε 2 κιλά πάνω η ζυγαριά.
    Πίστευα ότι όλα είχαν τελειώσει...
    Σήμερα έδειχνε λες καιδεν έγινε απολύτως τίποτε!!!!
    102.5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το αστείο είναι πως χωρίς να έχω ζυγιστεί, με τρομερή αιμορραγία, ήθελα να πάω γυμναστήριο να κάψω τα χθεσινά, ο άντρας μου δε με άφησε. Και μετά πήρα την ανακούφιση από το ζύγισμα........
    Εχω και μια κοιλιά χάλια, χθες έφαγα και 1 καντερελ σοκολάτα, προφανώς δεν κάνει να τρως πολυ απο αυτές...να προσέχετε! Δεν είναι για υπερφαγικά αυτες οι σοκολάτες!

καλέ τι μεταβολισμός είναι αυτός, προσκυνώ! εσύ δηλαδή αν το προσπαθήσεις κιόλας θα γίνεις κορμάρα!

Senior Member
    Τελευταία ζυγίζομαι και βράδυ και πρωί και μου κάνει εντύπωση. Λοιπόν είναι κάτι που είχα παρατηρήσει και πιο παλιά, ότι το βραδυνό από το πρωϊνό ζύγισμα έχουν μεγάλη απόκλιση. Πιστεύω ότι το φαινόμενο αυτό έχει να κάνει με την καλή και συνεχή ενυδάτωσή μου. Χάνω και πολλά υγρά τη μέρα αλλά πίνω και πολύ νερό, δεν το έχω μετρήσει αλλά πάνω από 3 με 5 λίτρα πρέπει να είναι αν συνυπολογίσω και διάφορα άλλα ποτά, ροφήματα.
    Αυτό που μετρώ είναι φυσικά το πρωϊνό ζύγισμα.
    Χτες βράδυ λοιπόν 72,6 και το πρωί πριν αναχωρήσω απ' το σπίτι 70,1.
    Πάνω κάτω κάτι τέτοιο συμβαίνει καθημερινώς.

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    καλέ τι μεταβολισμός είναι αυτός, προσκυνώ! εσύ δηλαδή αν το προσπαθήσεις κιόλας θα γίνεις κορμάρα!
    παιδί μου είμαι ήδη κορμάρα! Γοργόνα!!! :smug: χαχαχχαχα

Ντρέπομαι που θα το (ξανα)πω αλλά χθες συνέχισα να τρώω και φυσικά τα έγραψα για να τα βλέπω, αλλά προφανώς δεν τα είδες!

Originally posted by giorgosdelta
    Τελευταία ζυγίζομαι και βράδυ και πρωί και μου κάνει εντύπωση. Λοιπόν είναι κάτι που είχα παρατηρήσει και πιο παλιά, ότι το βραδυνό από το πρωϊνό ζύγισμα έχουν μεγάλη απόκλιση. Πιστεύω ότι το φαινόμενο αυτό έχει να κάνει με την καλή και συνεχή ενυδάτωσή μου. Χάνω και πολλά υγρά τη μέρα αλλά πίνω και πολύ νερό, δεν το έχω μετρήσει αλλά πάνω από 3 με 5 λίτρα πρέπει να είναι αν συνυπολογίσω και διάφορα άλλα ποτά, ροφήματα.
    Αυτό που μετρώ είναι φυσικά το πρωϊνό ζύγισμα.
    Χτες βράδυ λοιπόν 72,6 και το πρωί πριν αναχωρήσω απ' το σπίτι 70,1.
    Πάνω κάτω κάτι τέτοιο συμβαίνει καθημερινώς.
    Ναι πρέπει να είναι θέμα υγρών αλλά και της "βραδυνής νηστείας" μας. Δηλ. ένας φυσιολογικός άνθρωπος (κι όχι μια βουλιμική με μωρό παιδί) το βράδυ που θεωρητικά κοιμάται, δεν θα φάει, άρα βρίσκεται σε κατάσταση νηστείας ο οργανισμός. Αν προσθέσεις και τις ώρες που τρώμε νωρίτερα, πρίν τον βραδυνό ύπνο, είναι αρκετές αυτές οι ώρες.
    Εμένα τα πρωινά συνήθως με δείχνει περισσότερο από ότι μέσα στη μέρα. πχ τώρα ζυγίστηκα και είμαι τα ίδια με το πρωί αλλά τώρα έχω φάει και πιει γύρω στο ένα λίτρο νερό. Αρα είμαι ελαφρύτερη.
    Σχετικά με χθες, και μόνο για τη δική μου περίπτωση, η μεγάλη αύξηση του βραδυνού βάρους ήταν λόγω της ακατάσχετης πρόσληψης τροφής. Πρέπει να έφαγα όσο 2 άνθρωποι.
    Η λογική λέει πως αν βαστάς ένα λάχανο, 10 πατάτες, 3 μπριζόλες κτλ, αν τα φας, όλα μαζί, το βάρος σου θα πρέπει να αυξηθεί αντίστοιχα, πρίν αρχίσει ο οργανισμός να τα μεταβολίζει όλα αυτά.
    Στην πράξη δεν ξέρω τί γίνεται.

Δε με αφήνει ούτε και απόψε να πάω γυμναστήριο ο άντρας μου, λόγω τεράστιας απώλειας αίματος, αλλά νιώθω τόσο καλά. Μόνο που νυστάζω, και θα ξανακοιμηθώ σε λίγο μαζί με το παιδί.
    Θέλω να πάω. Είμαι σε δίλημμα.

Senior Member
    Καλημέρα. δεν πήγα γυμναστήριο, θα πάω στη συνέχεια αν έχω τακτοποιήσει το τί θ φάω.
    Από τη μια πρέπει να πάω, είναι Σάββατο, δε θέλω να αδρανήσω (αύριο είναι κλειστά) από την άλλη είναι ζωτικής σημασίας το τί θα φάω, γιατί δεν λέω να βγω από το τρυπάκι "έκανα υπερφαγικό τα σκάτωσ@ και δεν μπορω να επανέλθω σε πρόγραμμα"
    Το υπερφαγικό (προχθες) το ακολούθησε (χθες) μια σχετικά ήρεμη μέρα με πολύ φαί και κανένα πρόγραμμα. Σήμερα πρέπει να προγραμματιστώ λοιπόν, και να μπω σε ρυθμό. Φοβάμαι ότι έχω ξεχειλώσει το στομάχι μου και δε θα τα καταφέρω

103.0 σήμερα

Senior Member
    Δήμητρα αν μπορείς να μετρήσεις θερμίδες σε καθημερινή βάση ίσως σε βοηθήσει να προσπαθήσεις να αρχίσεις να τρως ίσες ποσότητες φαγητού ανα την ημέρα. Να πεις ότι θα κάνω δίαιτα με 1500θερμίδες ή με Χ γεύματα και θα χάνω πχ 2 κιλά το μήνα.
    Κατάφερες άλλαξες κάποιες συνήθειές σου - διατροφικές - μέχρι τώρα; Για παράδειγμα έκοψες άτι από:
    αλάτι ή υπεραλατισμένα τρόφιμα;
    γλυκά ζαχαροπλαστείου;
    λαδερά ή τηγανιτά;

Senior Member
    Καλημεεεεεεερααα!!!!!!!
    sweetOctober δεν μπαινουν τοοοσο ευκολα τα κιλα.
    Αφου προηγήθηκε υπερφαγικο, κατι σαν κατακράτηση θα ειναι απο το πολύ αλατι και απο το μπλοκάρισμα που κανει η ζαχαρη.Εμένα μετα απο υπερφαγικο πρηζόταν το πρόσωπο μου και τα δάχτυλα μου.
    Οσο εξακολουθείς και ζυγίζεσαι μετα απο τετοια γεγονότα τοοοσο θα απογοητεύεσαι, οσο απογοητευεσαι τοσο θα πέφτει η ψυχολογια σου, και τοτε εισαι πολύ κοντα να αρχσισεις αλλεπάλληλα υπερφαγικα που θα σε οδηγησουν μιλια μακρια απο τον στοχο σου.

Κοριτσαρες αλλα και αντρες (γιατι υπαρχουν και αντρες στην παρεα μας)
    Ειμαι καλα και το ιδιο ευχομαι και δια εσας.
    Το βραδυ επεξε εξοδος σε ρεμπεταδικο και νιωθω υπερβολικα ελευθερη που μπορεσα και εφαγα μονο κρεας χωρις να τρυπήσει το πιρούνι μου ουτε μια πατάτα.
    Σημερα ημουν 500 γραμ πανω αλλα 1ον το χαρηκα πααααααρα πολύ και περασα σουπερ και 2ον υπο διαφορετικες συνθηκες σημερα θαμουν τουλαχιστον 1.5 κιλα πανω απο την κατακρατηση και το αλατι.
    Τελικα η Αττκιςν δουλευει πολύ καλα σε εξοδους!!!!!!!!!

Αααα ηπια και 2 ποτηρια κρασι (καλα δεν ειμαι του ποτου αλλα εχει κιαυτο τις θερμιδες του)
    Μετα εφεραν λεμονοπιτα και καζαν ντι πι και εφαγα μια κουταλια απο το καθενα.Χαιρομαι με την αντιδραση μου πολύυυυυ.Ευχομαι να κρατησει!!!!!!!!!

Senior Member
    Αρχισα με τη νέα χρονιά,
    κυρίως δίαιτα με θερμίδες κάνω Γιώργο μου γιατί δεν βρήκα κάτι άλλο να με εκφράζει, όχι δεν έχω κόψει τίποτε τελείως.
    Ελάττωσα κατακόρυφα το ελαιόλαδο (1κ.σ. ανα μερίδα), τηγανιτά δεν έτρωγα ποτέ, μείωσα την καθημερινή πρόσληψη γλυκών, σπιτικών ή ζαχαροπλαστείου, αλάτι χρησιμοποιώ γιατί δεν πάνε κάτω οι σαλάτες χωρίς λεμόνι και αλάτι με τιποτα (τρώω πολλές).
    Οι θερμίδες μου είναι από 1200 έως 1700, τις ανεβοκατεβάζω να μη πέσει ο οργανισμός μου σε πείνα, προσπαθώ τις περισσότερες μέρες που κάνω (επιτυχώς) δίαιτα να κλίνω προς τις 1400 θερμίδες.
    Μέχρι και τα υπερφαγικά έχω ελαττώσει αλλά τελευταία ήταν μαζεμένα και με έχει πάρει αποκάτω.
    Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να βρω ένα πλάνο να με εκφράζει, και να έχω προγραμματίσει από πρίν τί θα φάω, αυτό δούλευε τελευταία άψογα. Μέχρι που τα σκ@τωσα με υπερφαγικό από στεναχώριες. Ευτυχώς δεν έβαλα βάρος.
    Με έχει πάρει και αποκάτω που εδώ και μια βδομάδα είχα αρχίσει γυμναστήριο, και με 300 λεπτά αερόβιας δεν έχασα γραμμαριο, κι ας κρατούσα διατροφή. Ηρθαν και οι στεναχωριες οι μεγάλες και να σου το υπερφαγικό.
    Ο γυμναστής λέει προσπαρμοζεται το σωμα μου και θα αρχισω να χανω και παλι. Το ξέρω, αλλά πότε? Και τώρα που σκότωσα και τη διατροφή θα αργήσω να επανέλθω. Τα νεύρα μου εν ολίγοις :crazy:

Senior Member
    mari mou αν σήμερα δε ζυγιζόμουν θα πίστευα ότι έχω πάρει όλα τα κιλά που έχω χάσει και θα τα είχα παρατήσει. Εμένα το καθημερινό ζύγισμα με σώζει και η κατανόηση των αυξομειώσεων του βάρους μου. Πολύ χαίρομαι που πέρασες όμορφα. Ολες οι δίαιτες λειτουργούν σε εξόδους, αρκεί να σκεφτόμαστε ότι το φαγητό, το τσιγάρο και το ποτό, δεν είναι οι μονες πηγες ευχαρίστησης στη ζωή. βγαίνουμε για να μιλήσουμε, να μοιραστούμε, να τραγουδήσουμε, να ευθυμήσουμε.

Senior Member
    Δήμητρα είναι κι οι δυσκολίες με το μωρό τώρα σε δύσκολη ηλικία, σε θέλει 100% δική του. Κάνε υπομονή, να χαίρεσαι για κάθε γραμμάριο που χάνεις και να έχεις κύριο στόχο να μην ανέβεις. Υποστηρίζω το καθημερινό ζύγισμα γιατί κάνεις 1 υπερφαγικό, δε ζυγίζεσαι, την άλλη μέρα τί θα κάνεις χωρίς τις τύψεις της ζυγαριάς;

Senior Member
    ακριβώς :thumbup: έτσι τα σκέφτομαι κι γω. Οταν θάβω τη ζυγαριά θάβω κι εμένα. Επαθα κι εμαθα.

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    mari mou αν σήμερα δε ζυγιζόμουν θα πίστευα ότι έχω πάρει όλα τα κιλά που έχω χάσει και θα τα είχα παρατήσει. Εμένα το καθημερινό ζύγισμα με σώζει και η κατανόηση των αυξομειώσεων του βάρους μου. Πολύ χαίρομαι που πέρασες όμορφα. Ολες οι δίαιτες λειτουργούν σε εξόδους, αρκεί να σκεφτόμαστε ότι το φαγητό, το τσιγάρο και το ποτό, δεν είναι οι μονες πηγες ευχαρίστησης στη ζωή. βγαίνουμε για να μιλήσουμε, να μοιραστούμε, να τραγουδήσουμε, να ευθυμήσουμε.
    Δυστυχως οταν κοψεις κατι στην ζωη σου απαυτα που εχεις συνηθισει να ζεις και να σε ικανοποιουν (ακομα και οταν αυτο λέγεται παιδί...) κατι ταράζεται μεσα μας και μας κανει ενδόμυχα να αισθανομαστε θλίψη.Δικαιολογημενη γιατι εκτος απο μανες είμαστε και γυναίκες, και φιλες, και εργαζόμενες, και ελεύθερες εν δυνάμη...Θελει ισορροπία το πραγμα για να μην μπαταρει η βαρκα...:yes:

Senior Member
    εγώ με το μωρό τον 1ο χρόνο φρίκαρα, δεν ντρέπομαι να το πω! Είχα μάθει να είμαι ελεύθερη τόσα χρόνια, να κάνω ότι θέλω, να πηγαίνω όπου θέλω, ότι ώρα θέλω και ένιωσα ότι άλλαξε τελείως η ζωή μου. Ήταν ένα δύσκολο μωρό και είχε πολύ δύσκολους κολικούς για 3 μήνες περίπου. Οι 3 μήνες μου φάνηκαν αιώνας! Από το απόγευμα που ξεκινούσαν τελείωναν συνήθως ξημερώματα. Έχω αναρωτηθεί, είτε το πιστεύεται είτε όχι αν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθώ περπατώντας! Περνούσα κάθε βράδυ κάνοντας γύρες μέσα στο σπίτι με το μωρό μπρούμυτα πάνω στο χέρι μου ( η μόνη στάση που ανακουφιζόταν) μέχρι περίπου τις 5 με 6 το πρωϊ. Τρελά πανηγύρια. Μάλλον καταλαβαίνετε πως παρηγοριόμουν , με το φαι! Λάθος μου μεγάλο και αν γυρνούσα πίσω το χρόνο δεν θα το ξαναέκανα ποτέ. Οι περισσότερες καταστάσεις αργά ή γρήγορα στρώνουν αυτό που μένει είναι τα κιλά και το κακό που έχουμε προκαλέσει στην υγεία μας!

Senior Member
    μμμ τα δοντάκια είναι 2 χρόνια λέει, περαστικά μας Χθες παλι 0 ύπνος. Από τους κολικούς τα προτιμώ όμως. Γιατί στους κολικούς είναι τόσο μικρά και αβοήθητα που σπάραζε η καρδιά μου, έκλαιγα μαζίτου.
    Πάω να γυμνάσω τη βάρκα

Senior Member
    ευτυχως ουτε κολικους ουτε θεμε με τα δοντακια ειχα κ στα 2 παιδια...
    παρολο που ειπα να μην ζυγιστω επειδη ειμαι αδιαθετη,,,,ε λοιπον με εδειξε 70,100 και μπορω να πω οτι χαρηκα,,,

Senior Member
    Originally posted by helena73
    ευτυχως ουτε κολικους ουτε θεμε με τα δοντακια ειχα κ στα 2 παιδια...
    παρολο που ειπα να μην ζυγιστω επειδη ειμαι αδιαθετη,,,,ε λοιπον με εδειξε 70,100 και μπορω να πω οτι χαρηκα,,,
    μπράβο Ελενα!!!!!!!:thumbup: Ανοιξε καλα τον δρόμο προς τα 60 να έρθω και εγώ

Page 19 of 94 FirstFirst ... 917181920212969 ... LastLast