Καθημερινό ζύγισμα - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 94 FirstFirst ... 1119202122233171 ... LastLast
Results 301 to 315 of 1397
    Senior Member
    τρέχα από τώρα Στελλού μου! Εμ σιγά μη σε αφήσω να με φτάσεις :P Αντε μακάρι να δούμε 9 σύντομα ουφ αχ βαχ κλαψ:roll:

Senior Member
    69,700!!!!βεβαια πηγα σε 2 παιδικα παρτυ,,,δεν πολυεφαγα αλλα..θα δειξει αυριο...

Senior Member
    ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ μπράβο βρε Ελενα μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είδα στο αλλο δεν εφαγες πολλα παιδι μου, δεν εχω ιδεα απο θερμιδες τους, τα τζανκ φουντ δε τα μετραω ποτε, μονο καθαρες τροφες.

Senior Member
    πωπω εχω κοιλια χαλια με αυτα που εφαγα παλι σημερα (χθες) και να δω πως θα φαω αυριο τα ρεβυθια που εχω στο μενου μου! Σε ένα δίωρο έχει ζυγισμα, εκτός κι αν καταφερω να κοιμηθω ενω ο αντρας μου καθαριζει Και τα κεφάλια μέσα

Senior Member
    102.9 ουφ :dork:

Senior Member
    Σήμερα έκλεισα την 5η εβδομάδα με Ατκινς !
    Έχασα τουλάχιστον 5 κιλά! Αυτό σημαίνει 1 κιλό επιπλέον απ' ότι έχανα σε δίαιτα διατροφής!
    1 κιλό δεν φαίνεται τόσο πολύ, αν όμως γίνει και τους επόμενους 2-3 μήνες έχω σύνολο απώλειας 3-4 κιλάκια επιπλέον και αυτό δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο!
    Για να δούμε! Είμαι πολύ περίεργη για το πως λειτουργεί. Από πείνα και λιγούρες δεν έχει μείνει τίποτα!
    Ποτέ δεν έχω νιώσει καλύτερα κάνοντας δίαιτα! Το μόνο που πραγματικά θα ήθελα να τρώω και δεν τρώω είναι τα όσπρια. Δεν πειράζει, λογικά σε 4-5 μήνες θα ξαναμπούν στη διατροφή μου δεν είναι και φοβερό!
    Πέρα από αυτό περιμένω να αδιαθετήσω αύριο - μεθαύριο οπότε μετά μπορεί να έχω και λίγη πρόσθετη απώλεια!

Σήμερα είμαι : 71,4 και 27,9 κιλά λίπους* ( αν, η λιπομέτρηση της ζυγαριάς έχει καμιά επαφή με την πραγματικότητα)

ποσοστό λίπους: 39% Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο !!!!

Senior Member
    μια χαρα είσαι, κι γω τόσο λίπος έχω, συμπασχω χαχαχαχα (αστειάκι) αλλά σκέψου ότι είναι ποσοστιαίο, άρα έχω πολλά πολλά κιλά λίπους πάνω από σενα :P στη θέση σου θα ένιωθα καλύτερα! Τουλάχιστο από μενα :P

Senior Member
    αμ με ζυγαρια το μετρας? Ειναι ελαφρως χαλια οι μετρησεις τους, με τεραστια αποκλιση. Εγγυρο ειναι μονο σε ειδικα κεντρα ή στο διαιτολογο, αν εχει το αντιστοιχο μηχανημα. Μπορεις να χρησιμοποιεις μεζουρα για πιο εγγυρα, δεν δειχνει λιπος αλλα σιγουρα δειχνει την απωλεια.

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    μια χαρα είσαι, κι γω τόσο λίπος έχω, συμπασχω χαχαχαχα (αστειάκι) αλλά σκέψου ότι είναι ποσοστιαίο, άρα έχω πολλά πολλά κιλά λίπους πάνω από σενα :P στη θέση σου θα ένιωθα καλύτερα! Τουλάχιστο από μενα :P

εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι το παραχέσ@με
    ποσοστά είναι αυτά; Ακου 39% από εμένα είναι αηδιαστικό τρεμουλιαστό λίπος! :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Senior Member
    με μια προχειρη γκουγκλοριξια http://www.sciencetech.gr/pics/produ...u%20lipous.pdf

Senior Member
    Originally posted by need2loose

ποσοστά είναι αυτά; Ακου 39% από εμένα είναι αηδιαστικό τρεμουλιαστό λίπος! :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
    άρχισε ασκήσεις με βάρη, αερόβια μέτριας έντασης για αρκετή ώρα, σίγουρα πάνω από 20' και καλύτερα 40' κάθεμέρα, και θα το ρίξεις στα τάρταρα.
    Φαε και τις πρωτείνες σου και είσαι τζιτζι

Senior Member
    Originally posted by need2loose

άρχισε ασκήσεις με βάρη, αερόβια μέτριας έντασης για αρκετή ώρα, σίγουρα πάνω από 20' και καλύτερα 40' κάθεμέρα, και θα το ρίξεις στα τάρταρα.
    Φαε και τις πρωτείνες σου και είσαι τζιτζι

ααααα δεν θα περάσω καλά μαζί σου! Κάθε μέρα θα με στέλνεις γυμναστήριο;:wow::shocked2::wow:

Senior Member
    αρχισε να κανεις διαδρομο καθε μερα και μετα βλεπουμε, λογικα θα σου βαλει εως 5 φορες τη βδομαδα να ζεσταθει το σωμα σου, να καψει η μηχανη, να λιπανθουν τα γραναζια και παει λεγοντας χαχαχαχα
    Καληνύχτα :grin:

Senior Member
    Τελικα δε κοιμηθηκα, ειχαμε οικονομικη κουβεντα και μαλιστα εχω τοσο προβληματιστει και στεναχωρηθει που απορω με τον εαυτο μου πως και δε σκεφτηκα να φαω! Ακομη κι ενω εκρυβα το φαγητο στο ψυγειο (κι χω ακομα κι αλλες δουλειες αντιστοιχες).
    Το μονο που σκεφτομαι ειναι ποτε θα ξημερωσει, να ζυγιστω και να παω γυμναστηριο! Δε παμε καλα....Το μονο που με καιει ειναι οτι απο μεθαυριο δε θα μπορω να πηγαινω πρωι γυμναστηριο. Δηλ. ο κοσμος καιγεται κι γω το χαβα μου.
    Παντως ειναι τοσα πλεον τα προβληματα ολου του κοσμου (και τα δικα μας) που σκεφτομαι οτι πρεπει να απεξαρτησουμε το φαι απο τα προβληματα, αλλιως και παχυες θα ειμαστε και τα προβληματα δε θα φυγουν.
    Συγνωμη που το λεω τοσο "ωμα", Τασο ελπιζω να μη σε σοκαρα :bigsmile:
    Προτιμω να εχω ευελικτο σωμα, κι οχι ενα βαρυ ασηκωτο σωμα. Ειμαι σιγουρη πως θα αλαφρυνει ολη μου τη ζωη, εστω και λιγο. Ο,τι μπορούμε ας το κανουμε! Στο χέρι μας είναι!

Senior Member
    Τελικα δε κοιμηθηκα, ειχαμε οικονομικη κουβεντα και μαλιστα εχω τοσο προβληματιστει και στεναχωρηθει που απορω με τον εαυτο μου πως και δε σκεφτηκα να φαω! Ακομη κι ενω εκρυβα το φαγητο στο ψυγειο (κι χω ακομα κι αλλες δουλειες αντιστοιχες).
    Το μονο που σκεφτομαι ειναι ποτε θα ξημερωσει, να ζυγιστω και να παω γυμναστηριο! Δε παμε καλα....Το μονο που με καιει ειναι οτι απο μεθαυριο δε θα μπορω να πηγαινω πρωι γυμναστηριο. Δηλ. ο κοσμος καιγεται κι γω το χαβα μου.
    Παντως ειναι τοσα πλεον τα προβληματα ολου του κοσμου (και τα δικα μας) που σκεφτομαι οτι πρεπει να απεξαρτησουμε το φαι απο τα προβληματα, αλλιως και παχυες θα ειμαστε και τα προβληματα δε θα φυγουν.
    Συγνωμη που το λεω τοσο "ωμα", Τασο ελπιζω να μη σε σοκαρα :bigsmile:
    Προτιμω να εχω ευελικτο σωμα, κι οχι ενα βαρυ ασηκωτο σωμα. Ειμαι σιγουρη πως θα αλαφρυνει ολη μου τη ζωη, εστω και λιγο. Ο,τι μπορούμε ας το κανουμε! Στο χέρι μας είναι!
    Καλά λες ένα πρόβλημα λιγότερο!
    Να τελειώνουμε με το βάρος να πάμε παρακάτω επιτέλους!

Page 21 of 94 FirstFirst ... 1119202122233171 ... LastLast