Καθημερινό ζύγισμα - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 94 FirstFirst ... 1321222324253373 ... LastLast
Results 331 to 345 of 1397
    Senior Member
    Καλημεραααααααααααααααα
    Οχι και τοσο χαρούμενη σήμερα γιατι δεν αντεχω αλλο με τον μικρο 2 βδομαδες χωρίς σχολείο.Έπαιξαν τα νευρα μου.Οχι τιποτ αλλο αλλα και αυτο θελει κατι να κανει εξω, εξω βρεχει καθε μερα, μεσα παίζουμε αλλα εχω να κανω και δουλειες, και το πιο βασικο εχω να παω γυμναστήριο δεν ξερω και εγω απο ποτε...:no:

300 γρμ πανω σημερα ισως επειδη εφαγα για βραδυ ενα παρα πολύ αλμυρό τυρι.
    Ειναι κατηγορία Παρμεζάνας και δεν θυμάμαι το όνομα του.Τοτρωγα και το σκεφτόμουν οτι κατι δεν θα πάει καλά.
    Λυσαααααααααα!!!!!!!
    Συνεχιζω ....κάμπτομαι αλλα θα συνέλθω γρήγορα.!!!!!!!!!!

αγωνιστικούς χαιρετισμους

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Καλημεραααααααααααααααα
    Οχι και τοσο χαρούμενη σήμερα γιατι δεν αντεχω αλλο με τον μικρο 2 βδομαδες χωρίς σχολείο.Έπαιξαν τα νευρα μου.Οχι τιποτ αλλο αλλα και αυτο θελει κατι να κανει εξω, εξω βρεχει καθε μερα, μεσα παίζουμε αλλα εχω να κανω και δουλειες, και το πιο βασικο εχω να παω γυμναστήριο δεν ξερω και εγω απο ποτε...:no:

Ειναι κατηγορία Παρμεζάνας και δεν θυμάμαι το όνομα του.Τοτρωγα και το σκεφτόμουν οτι κατι δεν θα πάει καλά.
    Λυσαααααααααα!!!!!!!

:sniff::sniff::sniff::sniff::sniff::sniff:μια απο τα ιδια....

Senior Member
    Καλημέρα, είναι χάλια η κλεισούρα πραγματικά!
    Σήμερα 101.0 :thumbup:

Senior Member
    Mpraβο sweetOctober αργα και σταθερα.

Τελικα πηγα γυμναστηριο και εκανα και παραπανω.
    Ειναι ωραιο ρε γαμωτο.Σου ανεβαζει την διαθεση.Ειχα ενα κεφι απο το 5 λεπτο και μετα.Πετουσα!!!!!!!!Δεν καταλαβα ποτε περασαν 40 λεπτα στο γρηγορο, και ειδα το ρολοι και παραλιγο να σαβουριαστω απο τον διαδρομο γιατι μπερδεψα την ωρα...Θα κολουσα στην τζαμαρια απο πισω μου σαν καρτουν:spin:
    Ισως να τα φορτωσω σε μια φιλη μου αυριο και να ξαναπαω.Θα δω.Παντως εχουν δικιο για την ορμονη της χαρας με την γυμναστικη.
    Αντε και απο τελος του μηνα αρχιζω και ζουμπα.Να φτιαξει αλλο λιγο η αντοχη μου και παω και αιθουσες.:spin:

Senior Member
    Originally posted by ton76
    Καλημεραααααααααααααααα

Λυσαααααααααα!!!!!!!

:sniff::sniff::sniff::sniff::sniff::sniff:μια απο τα ιδια....
    Θα στρώσουν τα πράγματα, υπομονή! Έρχεται Άνοιξη, θα αρχίσουμε τις βόλτες, θα βλέπουμε τον ήλιο! Είμαστε τυχεροί και άτυχοι που ζούμε σε αυτή την χώρα! Ξέρουμε ότι μετά τη συννεφιά έρχεται ο ήλιος. Φαντάζεστε να μέναμε κάπου που είναι συνέχεια μουντός ο καιρός; Σκεφτείτε τις όμορφες μέρες που έρχονται, θα πίνουμε τα καφεδάκια μας και θα χαιρόμαστε που κρατηθήκαμε τις δύσκολες βροχερές ημέρες μακριά απο πειρασμούς! Μην εγκαταλείπετε τον αγώνα!
    Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!!!

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober

Μπράβο!!!!!! Άντε και εις κατώτερα!

Senior Member
    δικιο εχεις need2loose .Τι κανεις με το φαγητο;;;Τι αλλο να φαω.Πες καμια ιδεα.Εχεις δικιο μαυτο που ελεγες οτι δεν πεινας.Και εγω τα ιδια αρχιζω να παθαινω.Δεν εχω λιγουρες.Το μυαλο μου μονο πιναει αλλα το παλεύω αυτο πλεον.

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    bravo !!!!! κοντευει το 99!!!:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: :thumbup:

Senior Member
    δικιο εχεις need2loose .Τι κανεις με το φαγητο;;;Τι αλλο να φαω.Πες καμια ιδεα.Εχεις δικιο μαυτο που ελεγες οτι δεν πεινας.Και εγω τα ιδια αρχιζω να παθαινω.Δεν εχω λιγουρες.Το μυαλο μου μονο πιναει αλλα το παλεύω αυτο πλεον.
    Εμένα και το μυαλό χόρτασε. Είναι απίστευτο, δεν το έχω ξανανιώσει!
    Δεν κάνω κακές σκέψεις, έτσι και καταλάβω ότι πάει να ξεφύγει το μαζεύω αμέσως. Δεν αφήνω περιθώρια! Είναι σαν μια προπόνηση, μέχρι τον Ιούλιο πιστεύω ότι θα τελειοποιήσω το Mind control.
    Τώρα για το θέμα πείνα! Εχθές το μεσημέρι έφαγα ένα ψητό ψάρι. Μέχρι το βραδάκι δεν ένιωσα πείνα. Σε κάποια φάση πήρα λίγο παρμεζάνα με ζαμπόν να δοκιμάσω επειδή τα πήρα εχθές. Ξαφνικά ένιωσα να με κατακλύζει πείνα, ήταν πολύ έντονο, μου έκανε μεγάλη εντύπωση! Σε αυτή ακριβώς τη φάση φάνηκε το μεγαλείο της Ατκινς! Δεν πανικοβλήθηκα όπως σε άλλες δίαιτες ΄όπου σε αντίστοιχες φάσεις έτρωγα κάτι επιτρεπτό σε μικρή ποσότητα και μετά συνέχιζε η πεινά. Οχι! Έβγαλα ένα μπούτι κοτόπουλο που είχα έτοιμο και το έφαγα μετά μανίας! Ήξερα μάλιστα ότι αν δεν χορτάσω μπορούσα να φάω και άλλο κρέας και μπόλικα αυγά με τυρί και σαλάτα και ομελέτες με μπέικον και ένιωθα ήσυχη. Τελικά όσο εύκολα ήρθε η κρίση τόσο εύκολα έφυγε! Μετά το κοτόπουλο ένιωσα καλά, έφαγα και ένα αβγό βραστό πριν κοιμηθώ και όλα ο.κ.! Σε αυτή τη περίπτωση παλιά ή κοιμόμουν με άδειο στομάχι που γουργούριζε συνεχώς ή λύγιζα και έτρωγα ότι έβρισκα μπροστά μου!

Το θέμα του τι θα φάμε είναι πονεμένο! Την ίδια απορία έχω πάλι σήμερα. Λέω να φάω κάτι σε ομελέτα με τυρί και κρεμμύδι για μεσημέρι με 2-3 αυγά. Δεν μου έρχεται να φάω κρέας. Το βράδυ δεν ξέρω... Μάλλον σαλάτα με μαρούλι, ρόκα, παρμεζάνα, λιαστή ντομάτα, ελιές και ψιλοκομμένο ψητό μπέικον. Η αγαπημένη μου!
    Το καλοκαίρι που την έκανα για 6 εβδομάδες μερικές μέρες για να ξεφύγω λίγο από το κρέας έτρωγα φασολάκια με φέτα. Τώρα χειμώνα δεν μου έρχεται. Γενικά το καλοκαίρι θα είναι πιο εύκολα θα κάνουμε χωριάτικες σαλάτες και θα φουλάρουμε. Ως τότε θα κλείσει περισσότερο το στομάχι και θα είμαστε μια χαρά.
    Τόσοι το έχουν κάνει τρόπο ζωής και τα πάνε μια χαρά με τη διατροφή. Εμείς δλδ τι είμαστε και δεν θα το καταφέρουμε για 1/2 - 1 χρόνο! Μια κοπέλα έβλεπα έχασε 30 κιλά σε ένα 6μηνο, μπροστά σε αυτό το αποτέλεσμα η ταλαιπωρία του να βρεις τι να φας κάθε μέρα είναι απειροελάχιστη. Θα τα καταφέρουμε !!!! Mind control!
    Αν κολλήσω και θέλω γλυκό πίνω μερικές γουλιές coca cola zero και μου φεύγει. Το κακό είναι ότι και σε αυτήν έχω βάλει μέτρο γιατί το είχα παρακάνει. Δεν πειράζει συνηθίζεται και αυτό. Θα μάθω να αρκούμε σε λίγες γουλιές και ίσως να νιώθω όλο και πιο σπάνια την ανάγκη της!

Senior Member
    Συμφωνω με ολα οσα εγραψες.
    Σαλατα με φετα και φασολακια;Μπορουμε;
    Κοκα πινω ενα κρασοποτηρο μερα παρα μερα μονο και μονο για την αισθηση του γλυκου;
    Μεσα ψηνω πιπεριες και μελιτζανες.Ποσες απαυτες μπορω να φαω.Θυμασαι.Ποσους υδ, εχει η μελιτζανα;
    Τι κανεις με την ζυγαρια σου που ανεβοκατεβαίνει και σενα.Αρχισε και μενα νερα.Τι να κανω;;;

Senior Member
    Συμφωνω με ολα οσα εγραψες.
    Σαλατα με φετα και φασολακια;Μπορουμε;
    Κοκα πινω ενα κρασοποτηρο μερα παρα μερα μονο και μονο για την αισθηση του γλυκου;
    Μεσα ψηνω πιπεριες και μελιτζανες.Ποσες απαυτες μπορω να φαω.Θυμασαι.Ποσους υδ, εχει η μελιτζανα;
    Τι κανεις με την ζυγαρια σου που ανεβοκατεβαίνει και σενα.Αρχισε και μενα νερα.Τι να κανω;;;
    Μελιτζάνα μαγειρεμένη τσέκαρε εδώ :
    http://www.fatsecret.com/calories-nu...ggplant-cooked
    κάνε κλικ στο τρόπο μέτρησης, π.χ φλιτζάνι, γραμμάρια κ.τ.λ και τσέκαρε επάνω τι carbs σου βγάζει
    Πιπεριές ωμές:
    http://www.fatsecret.com/calories-nu.../green-peppers

Τα φασολάκια μέχρι ένα φλιτζάνι μαγειρεμένα με λίγη ντομάτα και λίγο κρεμμύδι αν θες να είσαι αυστηρή με τους υδατάνθρακες.

Senior Member
    Ναι αλλα λεει μαγειρεμενη.Μηπως εννοει τηγανητή,;;;
    Δεν εχει και λιγες παρολαυτα.Περισσοτερες και απο την ντοματα και δεν την τρωω για να κραταω χαμηλα τους υδατανθρακες...φαντασου!!!!!!! !

Senior Member
    Ναι αλλα λεει μαγειρεμενη.Μηπως εννοει τηγανητή,;;;
    Δεν εχει και λιγες παρολαυτα.Περισσοτερες και απο την ντοματα και δεν την τρωω για να κραταω χαμηλα τους υδατανθρακες...φαντασου!!!!!!! !
    Αν πας κάτω κάτω στην σελίδα θα δεις ότι το έχει υπολογισμένο να έχει μαγειρευτεί με 5 γρ μαργαρίνη.
    Κοίτα μέχρι και ένα φλιτζάνι να φας δεν τρέχει τίποτα, το θέμα είναι θα χορτάσεις; Μάλλον όχι οπότε πάλι θέλει συνοδεία κρεατικού
    Για τη ζυγαριά που με ρώτησες κάπου ανακάλυψα το εξής:
    Από κάτω της είχε 4 ποδαράκια. Η μικρή μου έσπασε 2 από αυτά και τα είχα κολλήσει με σελοτέιπ. Κάποια στιγμή το ένα από αυτά κουνήθηκε απειροελάχιστα και η ζυγαριά άρχισε να έχει αστάθεια. Τίποτα σπουδαίο, μερικά γραμμάρια 100-200 κάθε φορά που ανέβαινα και κατέβαινα. Μέχρι που μια μέρα όπως είχα αναφέρει με έδειξε ξαφνικά + 1/2 κιλό! Εκείνη την ημέρα διόρθωσα πολύ προσεκτικά τα ποδαράκια και δεν μου ξαναεμφάνισε πρόβλημα. Τώρα όσες φορές και αν ανεβοκατέβω το βάρος δεν αλλάζει οπότε θεωρώ ότι πάει σωστά. Δυστυχώς το 1/2 κιλό επιπλέον που μου είχε δείξει ήταν πραγματικό και το έχασα σταδιακά!

Senior Member
    Ναιιιιιιιι δεν μιλαω για μανα τους τα λαχανικα.Παντα βαζω πρωτεινη διπλα.
    Απλώς οπως εγραψα και στο αλλο θεμα ταχω παιξει με τον υπολογισμο των υδατανθρακων.Εννοειται ολα τα λαχανικα ειναι ψημενα στον φουρνο με πολύυυυυ λιγο λαδι.
    Ποσο ειναι μια κουπα;;;

Senior Member
    αχ τρέμω το αυριανό ζύγισμα, κι ας ειμαι ξενηστικωμένη! Ποιος ξέρει πόσες θερμίδες είχε το μπισκοτομίγμα! Ελπίζω ότι πάνω από 1000 δεν είχε, άρα ίσως να μην επηρέασε καθόλου το βάρος μου, έστω και με κατακράτηση. Ειχα φαει πρίν μια 1500αρα. Τελοσπαντων έχω σκάσει, ήθελα να δω 100.9 πχ.............................................. ...........
    Για να δουμε. Νιωθω πολυ φουσκωμένη και τα εντερα μου στριφογυριζουν ασχημα με τοση βρωμη και ταχινι.

Page 23 of 94 FirstFirst ... 1321222324253373 ... LastLast