Καθημερινό ζύγισμα - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 94 FirstFirst ... 1422232425263474 ... LastLast
Results 346 to 360 of 1397
    Senior Member
    Μπραβο Tassos67. Η πρωτεινη σου ειναι μονο ψαρι μεσα στη βδομαδα;;;

Senior Member
    Μπράβο Tassos!

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Ναιιιιιιιι δεν μιλαω για μανα τους τα λαχανικα.Παντα βαζω πρωτεινη διπλα.
    Απλώς οπως εγραψα και στο αλλο θεμα ταχω παιξει με τον υπολογισμο των υδατανθρακων.Εννοειται ολα τα λαχανικα ειναι ψημενα στον φουρνο με πολύυυυυ λιγο λαδι.
    Ποσο ειναι μια κουπα;;;
    Αυτό τώρα το είδα! Προφανώς οι μελιτζάνες δεν υπάρχουν πια :smilegrin:
    Αλλη φορά πες μου γραμμάρια και θα σου πω

Senior Member
    [Μολις τωρα καταλαβα οτι αλλαξα κλαση παχυσαρκιας κατα ΔΜΣ! Απο την προηγουμενη εβδομαδα θεωρουμαι παχυσαρκος 1ου βαθμου ΔΜΣ=34.2 (<34.9) και ξεκινησα απο 3ου και νοσογονου παχυσαρκιας με 49.3 (>40)! [/quote]

τι να λεμε τωρα!!! αξιος οτι και να κανεις δουλευει!!!!:starhit::starhit::starhit::st arhit::starhit::starhit::starhit::starhit::starhit ::starhit::starhit::starhit:

Senior Member
    Καλημέρα σας κι από εδω΄, 102 σήμερα και τα κεφάλια μέσα από αύριο
    Διατροφική νοημοσύνη! Πόσο δίκιο έχει ο κος Ζουμπανέας!

Senior Member
    Originally posted by Tassos67
    Μπραβο Tassos67. Η πρωτεινη σου ειναι μονο ψαρι μεσα στη βδομαδα;;;
    Ευχαριστω. Η πρωτεϊνη προερχεται απο...
    ...κοτοπουλο σε εναλλαγη με ψαρι
    ...καθε πρωϊ αυγο βραστο, 10γρμ σαλαμι και 5γρμ κιτρινο τυρι
    ...τα βραδυα οταν εχω πρασινα ή οσπρια το πολυ 20γρμ φετα (και φυσικα την λιγοστη πρωτεϊνη απο τα οσπρια)
    ...και φυσικα απο το αγαπημενο μου τζατζικι (με πολυ-πολυ σκορδο)!
    Και βεβαια τωρα το Σαββατοκυριακο θα φαω οπωσδηποτε ψητο κρεας ακομη κι αν δεν με τραβαει.
    Τάσο Τάσο που είσαι; Σε θέλω για να μου δώσεις κουράγιο! Μου είχες πει ότι άλλες φορές χάνεις παραπάνω και άλλες λιγότερο. Τις εβδομάδες που χάνεις λιγότερο είναι επειδή κάτι δεν έκανες σωστά ή έτσι λειτουργεί ο οργανισμός; Θέλω να πω έχω ελπίδες ότι θα έρθουν και άλλες εβδομάδες που θα χάσω από ένα κιλό ή από εδώ και πέρα πρέπει να πάρω απόφαση ότι θα χάνω 700γρ -700γρ και άμα!

Senior Member
    Σήμερα πάλι 70,7 πάνω που χάρηκα εχθές! Αν υποψιαστώ ότι μέχρι εδώ ήταν το 1 κιλό / εβδομάδα θα κλαίω!
    Άσε που αυτό το έργο το έχω ξαναδεί άπειρες φορές! Πολλά ζητάω; 1 κιλό την εβδομάδα, δεν "κλέβω" και είμαι διατεθειμένη να το παλέψω ως το τέλος. Τι άλλο να κάνω; Λέτε με τη γυμναστική να χάνω πιο πολύ;

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    Σήμερα πάλι 70,7 πάνω που χάρηκα εχθές! Αν υποψιαστώ ότι μέχρι εδώ ήταν το 1 κιλό / εβδομάδα θα κλαίω!
    Άσε που αυτό το έργο το έχω ξαναδεί άπειρες φορές! Πολλά ζητάω; 1 κιλό την εβδομάδα, δεν "κλέβω" και είμαι διατεθειμένη να το παλέψω ως το τέλος. Τι άλλο να κάνω; Λέτε με τη γυμναστική να χάνω πιο πολύ;
    1 κιλό την εβδομάδα; Είσαι πολύ τυχερή! Μακάρι να συνεχίσεις έτσι! Εγώ στις καλές περιόδους χάνω το μάξιμουμ 700γρ την εβδομαδα!

Senior Member
    Μαγδα αρκεσου σε οσα σου δινει το σωμα σου, ακουσε το, μη βιαζεσαι, εχει τους ρυθμους του. Τι σε εχει πιασει παιδι μου? Τα πρωτα κιλα φευγουν γρηγορα και το ξερεις, μετα ενα 1% του βαρους σου ειναι ΟΚ. Γιατι βιαζεσαι μου λες? Σε κυνηγα κανεις?

Καλημέρα κι από εδώ σε όλους, 101.4 σήμερα. Πάω να κόψω σαλάτες γιατί άμα αρχίσω βάρη...θα πέφτει πείνα μετά. Α Μάγδα αυτό δεν το "κρατησα" στη δίαιτα, λέει μια μικρή σαλάτα κι γω τρώω τοσύμπαν. Να γραφει στα πρακτικά παρακαλώ :P

Senior Member
    καλημερα φιλαρακια,πως παει?σημερα 70,4 δεν εχασα γραμμαριο.....ανκαι χθες εκανα καλη διατροφη...unk:
    μαγδα καποια στιγμη στην ατκινς κολλας λιγο νομιζω αν φας μονο πρωτεινην για μια μερα ξεκολας....

Senior Member
    Originally posted by helena73
    καλημερα φιλαρακια,πως παει?σημερα 70,4 δεν εχασα γραμμαριο.....ανκαι χθες εκανα καλη διατροφη...unk:
    μαγδα καποια στιγμη στην ατκινς κολλας λιγο νομιζω αν φας μονο πρωτεινην για μια μερα ξεκολας....
    Λες; Θα δω πως θα πάει και αυτή την εβδομάδα και την επόμενη θα αρχίσω τα πειράματα!

Λοιπόν σήμερα 70,4 και εγώ! Άντε να κατέβουμε από αυτό το 70+ το βαρέθηκα πια!

Senior Member
    Υπομονη δεν λες και σε μενα;;;
    Να δεις οτι μεχρι το τελος της εβδομαδας θα το δεις το 69,9!!!!!!!!!!:blush:

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Μαγδα αρκεσου σε οσα σου δινει το σωμα σου, ακουσε το, μη βιαζεσαι, εχει τους ρυθμους του. Τι σε εχει πιασει παιδι μου? Τα πρωτα κιλα φευγουν γρηγορα και το ξερεις, μετα ενα 1% του βαρους σου ειναι ΟΚ. Γιατι βιαζεσαι μου λες? Σε κυνηγα κανεις?

Καλημέρα κι από εδώ σε όλους, 101.4 σήμερα. Πάω να κόψω σαλάτες γιατί άμα αρχίσω βάρη...θα πέφτει πείνα μετά. Α Μάγδα αυτό δεν το "κρατησα" στη δίαιτα, λέει μια μικρή σαλάτα κι γω τρώω τοσύμπαν. Να γραφει στα πρακτικά παρακαλώ :P
    Ξέρεις γιατί βιάζομαι ; Τα τελευταία χρόνια έχω χάσει τόσες φορές το ίδιο βάρος που έχω βαρεθεί. Δεν έχει νόημα να βλέπω ότι από 71 πχ πήγα 70,4 ! Έχω κάνει άπειρες φορές αυτόν το δρόμο, δεν έχει ενδιαφέρον! Το πάλεψα να κατέβω από τα 70 2 φορές πέρσι και άλλες πόσες τα τελευταία 6 χρόνια! Θέλω να φτάσω στα 64 που είναι το φράγμα το τελευταίων χρόνων για να αρχίσει και πάλι να έχει ενδιαφέρον. Να δω το 63, το 59 !
    Έχω και μια βάπτιση στις 2 Ιουνίου και ήλπιζα να προλάβω να είμαι γύρω στα 59 αλλά τώρα δεν το βλέπω με τίποτα!
    Ήθελα επιτέλους να πάω κάπου και να ψωνίσω με βάση τι μου αρέσει και όχι τι καλύπτει τα κιλά μου! Τι να κάνω; προφανώς δεν μου μένει παρά υπομονή. Ελπίζω με την γυμναστική να σφίξω και να δείχνω καλύτερη στα 63-64 απ' ότι παλιά!

Senior Member
    Υπομονη δεν λες και σε μενα;;;
    Να δεις οτι μεχρι το τελος της εβδομαδας θα το δεις το 69,9!!!!!!!!!!:blush:
    Υπολόγιζα αυτή τη Δευτέρα που μας έρχεται να είμαι στα 69,4. Τώρα δεν το βλέπω με τίποτα! Όσο για τον στόχο 69 στις
    01-03-13 δεν έχω καμιά ελπίδα!
    Δίκιο έχεις, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι υπομονή. Αυτό που δεν έκανα όλες τις προηγούμενες φορές. Καιρός να μάθω να κάνω πραγματική υπομονή!

Senior Member
    Να σου γραψω και κατι αλλο που θεμαμαι απο τα παλαλια.Συνηθως λεει η καθοδος κολλάει στα κιλα που παλιά τα ειχαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα.Εχει μνήμη το σώμα.Εκει δυστυχως -οπως λενε οι διαιτολόγοι- επιμένεις σταθερα και βλεπεις αποτα την κατρακύλα.

Page 24 of 94 FirstFirst ... 1422232425263474 ... LastLast