Καθημερινό ζύγισμα - Page 28
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 28 of 94 FirstFirst ... 1826272829303878 ... LastLast
Results 406 to 420 of 1397
    Senior Member
    Originally posted by ton76
    ξερεις τι κανω ?? επειδη ανακαλυψα οτι το θεμα μου εμενα δεν ειναι η ποσοτητα αλλα η απαγορευση καποιου συγκεκριμενου πραγματος αυτο δουλευω!! δηλαδη αν μου πεις μη φας υδατ/κες η πρωτεινης η κοψε τα φρουτα η δε ξερω γω τι θα εκνευριστω φοβερα και θα τα παρατησω ολα, αλλα τι κανω με αυτο το προγραμμα - διατροφη, τρωω οτι θελω αλλα σε μιση ποσοτητα και δε μου φαινεται. επισης εχω κανει μια κατσαρολα χορτοσουπα χωρις λαδια αλλα με ζωμο και αν πεινασω/βαρεθω οτιδηποτε χτυπαω ενα πιατο .

ενταξει δε θα χανω τρελλα αλλα δε με νοιαζει προς το παρον αυτο. ας φτιαξω το παρανοικο της διατροφης που εχω και βλεπω και για απωλεια το καλοκαιρι που ετσι κι αλλιως δεν ειμαι και ποτε μεσα στο σπιτι και εκ των πραγματων μονο φρουτα τρωω και σαλατες γιατι δε με τραβαει τιποτα αλλο!!
    Νομίζω λίγο πολύ όλοι οι άνθρωποι έτσι λειτουργούμε. Η απαγόρευση πάντα είναι ένας παράγοντας που έχει μεγάλες πιθανότητες να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Το να σου πει κάποιος απαγορευτικά, μη ξαναφας το τάδε πράγμα μπορεί να σε ωθήσει να το αναζητάς συνέχεια. Όταν πρωτοδιάβασα την Ατκινς πριν πάρα πολλά χρόνια μου είχε φανεί αδιανόητο να ακολουθήσω μια τέτοια διατροφή! Από το καλοκαίρι και μετά που πήρα το βιβλίο όπου εξηγείτε ο μηχανισμός που μας κάνει να παίρνουμε βάρος και τροφοδοτεί συνέχεια την πείνα μας κατανόησα τον λόγο που πρέπει για ένα διάστημα να αποκλείσω κάποιες τροφές. Έτσι πλέον δεν λειτουργεί απαγορευτικά στο μυαλό μου, κάθε άλλο! Συνειδητά κάνω κάποιες συγκεκριμένες επιλογές. Θέλω να πω ότι ο μόνος τρόπος να ακολουθήσεις κάτι το οποίο θεωρείς ότι είναι απαγορευτικό είναι να βρεις το λόγο για τον οποίο πρέπει να το κάνεις, αν βρεις το λόγο παύει να είναι απαγόρευση και γίνεται επιλογή! Η καθημερινή πίεση δεν αντέχεται! Πόσο μπορεί κάποιος να ζήσει κάτω από πίεση; Μια δίαιτα πρέπει να μη μας τρελαίνει! Εμένα όλες τις προηγούμενες φορές με τρέλαινε η πείνα, η ανασφάλεια που ένιωθα ότι θα πεινάσω και δεν θα έχω δικαίωμα να φάω! Είναι κάτι που δεν μπορώ να αντέξω πλέον. Έχω πεινάσει τόσο πολύ στο παρελθόν!
    Κάθε ένας από εμάς είναι διαφορετικός! Πρέπει να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει και να το ακολουθήσουμε! Μόνο έτσι δεν θα βασανιζόμαστε και δεν θα νιώθουμε περιορισμένοι!
    Τώρα που έγραψα περιορισμένοι, σκέφτηκα ότι έτσι και αλλιώς και το να μην ακολουθήσουμε κάποια δίαιτα δεν μας περιορίζει; Τα έξτρα κιλά δεν είναι από μόνα τους ένας περιορισμός; Πρέπει να επιλέξουμε τον περιορισμό που μπορούμε να αντέξουμε!

Senior Member
    Σήμερα είμαι και πάλι 70,4 ! Είμαι σε φάση κολλήματος!

Senior Member
    Originally posted by Tassos67

Εδω φασκεις κι αντιφασκεις. Λες εμενα οτι τρωω λιγο. Αλλα τρωω τοσο ωστε να χανω με ενα φυσιολογικο ρυθμο και λιγο παραπανω (κι αυτο το λιγο παραπανω γιατι επιμενω και θα επιμενω να αγνοω την οποια φυσικη δραστηριοτητα γιατι δεν ειναι εγγυημενη και στο μελλον). Εσυ που εισαι 33 κιλα κατω απο εμενα πως θες να χανεις κιλο εβδομαδιαιως ; Θα πρεπει να λυσσαξεις απο την πεινα για να γραψεις τετοια νουμερα!
    Θα σου κάνω εγώ μια άλλη ερώτηση: Γιατί το καλοκαίρι από 72 πήγα στα 66 μέσα σε 6 εβδομάδες;
    Γιατί μέχρι πριν 2 εβδομάδες έχανα 1 κιλό την εβδομάδα;
    Το θέμα με το έλλειμα θερμίδων δεν είναι όσο απλό φαίνεται, το έχω ξαναπεί και το πιστεύω!
    Το καλύτερο ξέρεις ποιο είναι; το καλοκαίρι που έχασα σε 6 εβδομάδες τα 6 κιλά στο ενδιάμεσο την χάλασα και για 2,5 ημέρες έφαγα ότι παχυντικό μπορείς να φανταστείς σε τεράστιες ποσότητες. Θεωρώ ότι το κλειδί είναι αλλού και τείνω να πιστεύω ότι έχει άμεση σχέση με το ανεβοκατέβασμα των θερμίδων.

Senior Member
    απλα οι φετες γαλοπουλας ειναιχυμα και δεν ξερω τι εχουν μεσα,,κρυμμενη ζαχαρη,αμυλο,νατριο πολυ κ.τ.λ

ton76 ποσα κιλα κ τι υψος εισαι?

Senior Member
    Ελενα παρε τις συσκευασμενες, και μετα παρε ακριβως την ιδια μαρκα χυμα, ειναι το ιδιο. πχ παρε υφαντης.

Senior Member
    χαχαχαχαχ Να είσαι καλά βρε Τάσο με έκανες και χαμογέλασα :starhit:
    Μαγδα έχει δίκιο ο Τάσος. Sχετικά με το ανεβοκατέβασμα θερμίδων (το στοχευμένο ανεβοκατέβασμα δηλ όχι με σαβουροτροφές και υπερφαγικά) έχει γράψει ο tom Venuto (Θεός των bb=bodybuilder). Google it είναι στο βιβλίο του burn the fat feed the muscle που μπορείς να το βρείς σε pdf.
    Αν τα θυμάμαι καλά έχειουσιαστικά προτεινόμενο τρόπο "ανεβοκατεβάσματος" θερμιδων. Αν βρείς τα σχετικά λινκ θα σε παρακαλουσα να τα δωσεις και σε μενα, που προς το παρον μπορώ μόνο να κυνηγαω το παιδι. Αχ μπηκαμε σε δυσκολη ηλικια,δεν σταματαει ΚΑΘΟΛΟΥ, που να περπατησει κιολα. Μολις καναμε μπανιο και μεχρι να μαζεψω το μπανιο βρεθηκε να πλατσουριζει στη λιμνουλα με τα νερα (γιατι με εκανε μουσκεμα, μπουγελο κανονικο). Μεχρι τωρα καναμε μπανιο και δεν υπηρχε ουτε πιτσιλα. Τωρα εχει παει στο φουρνο, θα του ερθει καπελο η πορτα γειασας

Senior Member
    γεια σασ,,,νευρακια σημερα,,,70.7 σημερα και με νευρα τσαταλια μονο διατροφη δεν εκανα....
    λοιπον αυριο...http://www.greekmasa.gr/index.php?op...d=106&Itemid=0...,,,,,
    αλλα με φρουτα ελευθερη ωρα και καποιες φορες η πρωτειινη να ειναι απο κοκκινο κρεασ

Senior Member
    Γεια σας παιδιά! Σήμερα πάλι 70,4 ! Αύριο κλείνω την 7η εβδομάδα στη δίαιτα και αισίως έχασα αυτή την τελευταία 300 γρ. ενώ την τήρησα κατά γράμμα.

Μετρήθηκα όμως με τη μεζούρα και έπαθα τρελή πλάκα, έχω μείωση πόντων μέσα στην εβδομάδα! -1,5 εκ περιφέρεια -1 μπούτια και περίπου -1 μπράτσα!!!!! Αν σκεφτείς ότι δεν κατέβηκα σχεδόν καθόλου η μείωση πόντων δεν εξηγείται! Προφανώς αλλάζει το σώμα μου και αυτό είναι καλό. Λέτε να έπαιξε τόσο γρήγορα ρόλο το γυμναστήριο;
    Anyway ότι και να είναι είμαι πολύ ευχαριστημένη και ας μην κατεβαίνει η ζυγαριά!
    Το παντελόνι μου που το είχα αγοράσει στα 69 κιλά, μου είναι μεγάλο και εχθές φόρεσα ένα μικρότερο που είχα, το οποίο στα 69 με έσφιγγε πάρα πολύ ενώ εχθές ήταν καλό. Προφανώς το σώμα μου αλλάζει, μαζεύει !!!! Η ζυγαριά μπορεί να μην το δείχνει για διάφορους λόγους αλλά δεν πειράζει!

Senior Member
    γεια σου μαγδα,πολλοι οταν κανουν ατκινς λενε οτι χανουν ποντους,,,

Senior Member
    Originally posted by helena73
    Ναι το έβλεπα και εγώ στο ξένο forum ότι υπάρχουν περίοδοι όπου δεν χάνεις αλλά μαζεύεις. Έτσι είχα λάβει τα μέτρα μου. Το βασικό έτσι και αλλιώς να μαζεύουμε δεν είναι; Ειδικά τώρα με το γυμναστήριο που θέλω να το κάνω εντατικά θα είναι συνηθισμένο φαινόμενο μια που θα αντικαθιστώ λίπος με μυική μάζα.
    Εξήγησα στον γυμναστή ότι έχω μεγάλο ποσοστό λίπους και θέλω να το διορθώσω. Του είπα ότι κάνω διατροφή και μου είπε ότι θα μου βγάλει πρόγραμμα για να χτίσουμε μυς. Είμαι πολύ αισιόδοξη και πρόθυμη να δουλέψω!

Senior Member
    καλη επιτυχια φιλεναδα,να εισαι αισιοδοξη και θα βγεις κερδισμενη...
    να σε ρωτησω,,τα κελλογκς κ με γαλα 0% πως τα βρισκεις για πρωινο κ ελαφρυ βραδινο?

Senior Member
    Μακάρι κορίτσι μου, αυτό ακριβώς σου χρειάζεται, μυική ενδυνάμωση. Αλλά είχες πεί πως δε θες άλλα βάρη και με είχες προβληματίσει. Πολύ χαίρομαι που έκανες στροφή στις προτιμήσεις σου. Με τη βοήθεια της γυμναστικής μη φοβάσαι τίποτε.
    Originally posted by need2loose
    Ναι το έβλεπα και εγώ στο ξένο forum ότι υπάρχουν περίοδοι όπου δεν χάνεις αλλά μαζεύεις. Έτσι είχα λάβει τα μέτρα μου. Το βασικό έτσι και αλλιώς να μαζεύουμε δεν είναι; Ειδικά τώρα με το γυμναστήριο που θέλω να το κάνω εντατικά θα είναι συνηθισμένο φαινόμενο μια που θα αντικαθιστώ λίπος με μυική μάζα.
    Εξήγησα στον γυμναστή ότι έχω μεγάλο ποσοστό λίπους και θέλω να το διορθώσω. Του είπα ότι κάνω διατροφή και μου είπε ότι θα μου βγάλει πρόγραμμα για να χτίσουμε μυς. Είμαι πολύ αισιόδοξη και πρόθυμη να δουλέψω!

Senior Member
    Χθες δε ζυγιστηκα, δεν ειχε και νοημα, δεν κανω προσπαθεια μερες τωρα, σημερα πιο αργα ζυγισμα, να δω τα αισχη μου! Ηδη εχω αρχισει dietup

Senior Member
    καλη επιτυχια δημητρουλα!!!!!
    εγω σκ@τ@,,71,5 σημερα,,ας προσεχα!!!!

Senior Member
    καλη επιτυχια φιλεναδα,να εισαι αισιοδοξη και θα βγεις κερδισμενη...
    να σε ρωτησω,,τα κελλογκς κ με γαλα 0% πως τα βρισκεις για πρωινο κ ελαφρυ βραδινο?
    Δεν έχω ιδέα! Κάπου είχα διαβάσει ότι τα δημητριακά ανεβάζουν στα ύψη τη γλυκόζη του αίματος,* αν ισχύει δεν θα τα επέλεγα!
    Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα όμως γιατί ποτέ δεν τα τρώω.

*Υψηλή γλυκόζη στο αίμα αυξάνει την πείνα και προωθεί την αποθήκευση βάρους.

Τώρα βρήκα αυτό, ρίξε αν θέλεις μια ματιά. Πράγματι έχουν υψηλό γλυκαιμικό δείκτη!
    http://www.runnermagazine.gr/html/ent/621/ent.160621.asp

Page 28 of 94 FirstFirst ... 1826272829303878 ... LastLast