Καθημερινό ζύγισμα - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 94 FirstFirst ... 2129303132334181 ... LastLast
Results 451 to 465 of 1397
    Senior Member
    bouliana και μονο που σκεφτεσαι τη λεξη στερηση παραιτεισαι. Απλα κανε σωστη διατροφη, οπως εσυ την εννοεις, δεν εισαι χαζη, ξερεις πολυ καλα τι πρεπει και τι οχι να τρως. Μη κοιτας ποσοτητες για τωρα αλλα ειδος τροφης. Δηλαδη καλυτερα να αντικαταστησεις μερος των τροφων σου με πιο υγιεινες, κι ας παρεις τις ιδιες θερμιδες, (πιστεψε με με τις πιο καλες τροφες ειναι πιο χορταστικο να παρεις ιδιες θερμιδες).
    ΣΙγα σιγα θα δεις και μονη σου οτι αντιστεκομενη σε λιγουρες, εισαι εν τελει πιο χορτατη! Δηλαδη και σε διαιτα και χορτατη! Γαματο ετσι? Πρεπει να πειραματιστεις με σενα την ιδια να δεις τι δουλευει πανω σου και τι οχι, δωσε χρονο στον εαυτο σου και προσπαθησε παντα να πηγαινεις ενα βημα μπροστα.
    Πχ για αρχη βαλε στοχο να κανεις ενα λιγοτερο υπερφαγικο, μια λιγοτερη μπουκια φαι, μια ωρα πειρσσοτερη γυμναστηριο, λιγα γλυκα λιγοτερα κτλ κτλ κτλ και σιγα σιγα γινε πιο απαιτητικη απο τον εαυτο σου. Οταν περασει καιρος και δεν εχεις προοδο βλεπεις τι κανεις. Βλεποντας και κανοντας παμε ολοι...

Senior Member
    102.5 και απιστευτα πρησμενη με τα σκατολοιδια που εφαγα χθες. Κομμενα αυτα. α μα πια. Πρεπει να μπω σε στοιχειωδες προγραμμα μεχρι αρχες Μαρτη και μετα πιο αυστηρα.

Senior Member
    Originally posted by anastasia__
    η συνειδητοποιηση ειναι το μεγαλυτερο βημα!
    αυτό ακριβώς, και στα καλά και στα άσχημα, είναι λυτρωτική. Μπορεί ακόμη και να σε ρίξει σε υπερφαγίες, να σε στεναχωρήσει, αλλά εν τέλει σε βοηθά όσο τίποτε άλλο!

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    με αγχώνει το γεγονός οτι πρέπει να περιοριστώ και να βάλω κανόνες. αμέσως νιώθω στερημένη πριν στερηθώ.
    Μάλλον δεν είσαι έτοιμη για δίαιτα! Καλύτερα να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου. Βάλε ένα κοντινό όριο π.χ 1 εβδομάδα, 10 ημέρες και πες στον εαυτό σου ότι δεν θα τον πιέσεις μέχρι τότε. Όμως βάλτο καλά στο νου σου ότι σε 10 ημέρες π.χ θα ξεκινήσεις δίαιτα ο κόσμος να χαλάσει! Στο ενδιάμεσο οργανώσου και προσπάθησε να χαλαρώσεις. Διάβασε γύρω από τη διατροφή, κάνε ερωτήσεις στον εαυτό σου, φαντάσου πως θα νιώθεις όταν τα καταφέρεις και οργάνωσε ένα πλάνο που θα ακολουθήσεις. Εμπνεύσου από άλλα άτομα που τα καταφέρανε! Πάρε απόφαση να δουλέψεις για αυτό που θέλεις! Δεν υπάρχει πιο ωραία αίσθηση από το να αποκτάς κάτι που δούλεψες για αυτό! Θα δεις αν δουλέψεις σωστά με τον εαυτό σου πολύ πιθανό είναι στο τέλος του 10ήμερου να ανυπομονείς να αναλάβεις δράση!

Senior Member
    προετοιμάζομαι καιρό κορίτσια.έχω κάνει πολύ ενδοσκόπηση και διάβασμα μην νομίζετε. η πράξη με δυσκολεύει.
    δν αντέχω άλλο να προετοιμάζομαι πρέπει να περάσω στην δράση

Senior Member
    προετοιμάζομαι καιρό κορίτσια.έχω κάνει πολύ ενδοσκόπηση και διάβασμα μην νομίζετε. η πράξη με δυσκολεύει.
    δν αντέχω άλλο να προετοιμάζομαι πρέπει να περάσω στην δράση
    Ωραία λοιπόν ποιο είναι το πλάνο σου; Πως έχεις σκεφτεί να πορευτείς;

Senior Member
    το πλάνο μου είναι να τρέφομαι με 1800-2000 την μέρα στις οποίες θα συμπεριλαμβάνω φρούτα και λαχανικά και λιγότερους υδατάνθρακες. επίσης έχω σκεφτεί να τρώω πολλά γιαούρτια και ένα αυγό την μέρα ειδικά τις μέρες που δν μπορώ να φάω κρέας ή ψάρι

και όσο γίνεται καθημερινή γυμναστική.

Senior Member
    το πλάνο μου είναι να τρέφομαι με 1800-2000 την μέρα στις οποίες θα συμπεριλαμβάνω φρούτα και λαχανικά και λιγότερους υδατάνθρακες. επίσης έχω σκεφτεί να τρώω πολλά γιαούρτια και ένα αυγό την μέρα ειδικά τις μέρες που δν μπορώ να φάω κρέας ή ψάρι

και όσο γίνεται καθημερινή γυμναστική.
    Αν είσαι γύρω στα 22 έχεις BMR περίπου 1600 θερμίδες! Οι 2000 μου φαίνονται κάπως πολλές για να αδυνατίσεις! Το έχεις ξανακάνει με τόσες πολλές;
    Αν θέλεις πραγματικά να δεις καλά αποτελέσματα βγάλε από τη διατροφή σου όσο περισσότερο μπορείς τους απλούς υδατάνθρακες. Μπορούν να σαμποτάρουν την προσπάθεια σου! Φρόντισε να είσαι πάντα χορτάτη, πράγμα που είναι πολύ εύκολο με τις θερμίδες που έχεις ως στόχο!
    Καλή επιτυχία!

Senior Member
    είμαι 27.

κοίτα τρέφομαι εδώ και πολύ καιρό με 2500-3000 θερμίδες την μέρα.αν φάω 1800 με 2000 και κάνω κ γυμναστική θα χάσω 2 κιλά σε μια βδομάδα που λέει ο λόγος.φυσικά μετά θα μειωθεί ο ρυθμός. αλλά νομίζω οτι από 2500 αν κατέβω στις 1600 θα οδηγηθώ με μαθηματική ακρίβεια σε υπερφαγικά απανωτά.

συμφωνώ κατα ταλλα σε όσα λες για τους υδατάνθρακες και την ινσουλίνη ο πατέρας μου είναι διαβητικός τύπου 2 και τα ξέρω ασχέτως που δν τα κάνω πράξη
    αν και η ίδια παρουσιάζω συχνοουρία αφυδάτωση και διψάω όλη την ώρα,όπως έχω και σύνδρομο πολυκυστικών.ευτυχώ ςδν έχω ζάχαρο ακόμα.

Senior Member
    είμαι 27.

κοίτα τρέφομαι εδώ και πολύ καιρό με 2500-3000 θερμίδες την μέρα.αν φάω 1800 με 2000 και κάνω κ γυμναστική θα χάσω 2 κιλά σε μια βδομάδα που λέει ο λόγος.φυσικά μετά θα μειωθεί ο ρυθμός. αλλά νομίζω οτι από 2500 αν κατέβω στις 1600 θα οδηγηθώ με μαθηματική ακρίβεια σε υπερφαγικά απανωτά.

συμφωνώ κατα ταλλα σε όσα λες για τους υδατάνθρακες και την ινσουλίνη ο πατέρας μου είναι διαβητικός τύπου 2 και τα ξέρω ασχέτως που δν τα κάνω πράξη
    αν και η ίδια παρουσιάζω συχνοουρία αφυδάτωση και διψάω όλη την ώρα,όπως έχω και σύνδρομο πολυκυστικών.ευτυχώ ςδν έχω ζάχαρο ακόμα.
    27!:wow: Μόλις έχασες 20 θερμίδες από τον βασικό μεταβολισμό σου :smilegrin:
    Αυτό που λες έχει μια λογική αν διατηρούσουν σταθερή με αυτές τις θερμίδες! Αλλά εσύ με 2500-3000 πάχαινες, με 2000 μπορεί να συντηρείσαι! Τέλος πάντων θα το δεις στην πράξη αν πραγματικά ακολουθήσεις ένα σωστό τρόπο διατροφής ότι δεν θα σου είναι απαραίτητες τόσο πολλές για να χορτάσεις.
    Καλά βρε έχεις τέτοιο ιστορικό και το σκέφτεσαι ακόμα; Θα σε δείρω :smirk:

Senior Member
    102.3 είναι σε πτωτική φάση ευτυχώς! Και η διαθεση σε ανοδικη πορεία! Απόψε δε θα βάλω αλάτι στη σαλάτα και τα αυγά, οι θερμιδες μου θα ειναι γυρω στις 1800+, δηλ. αρκετες, τουλαχιστο θα κλεισει λιγο το στομαχι απο τα χθεσινα.

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    είμαι 27.

Αυτό που λες έχει μια λογική αν διατηρούσουν σταθερή με αυτές τις θερμίδες! Αλλά εσύ με 2500-3000 πάχαινες, με 2000 μπορεί να συντηρείσαι! Τέλος πάντων θα το δεις στην πράξη αν πραγματικά ακολουθήσεις ένα σωστό τρόπο διατροφής ότι δεν θα σου είναι απαραίτητες τόσο πολλές για να χορτάσεις.
    κοίτα έχω 2 χρόνια που ξεπέρασα μια διατροφική διαταραχή.η οποία πέρα από τις αδυναμίες μου επηρεάστικε και από τα γονίδια και το ιστορικό που κουβαλώ.
    καταλαβαίνεις οτι θέλω χρόνο.ακόμα κ αν συντηρούμε μόνο στις 2000 είναι μια αρχή.

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    είμαι 27.

κοίτα έχω 2 χρόνια που ξεπέρασα μια διατροφική διαταραχή.η οποία πέρα από τις αδυναμίες μου επηρεάστικε και από τα γονίδια και το ιστορικό που κουβαλώ.
    καταλαβαίνεις οτι θέλω χρόνο.ακόμα κ αν συντηρούμε μόνο στις 2000 είναι μια αρχή.
    ok, εσύ ξέρεις καλύτερα, σημασία πάνω απ΄όλα έχει να αρχίσεις , τα άλλα τα βρίσκεις και στην πορεία!

Senior Member
    Σήμερα είδα το 70 στη ζυγαριά. Μετά κατέβηκα - ανέβηκα 70,2 ξανά κάτω-πάνω 70
    Θέλω να κρατήσω το 70, μπορώ;
    Ακόμη και 70 να είμαι μου πήρε 10 ημέρες για να κατέβω 700 γρ. !!!!
    Μάλλον θα πρέπει να έχω γαϊδουρινή υπομονή απ' ότι καταλαβαίνω!
    Με την ίδια λογική για να χάσω τα επόμενα 7 κιλά θέλω 100 ημέρες!!!!

Το μόνο που με παρηγορεί κάπως είναι το ότι βρήκα πολλά θέματα στο internet από ανθρώπους που σχεδόν σταμάτησαν να χάνουν απ' όταν άρχισαν γυμναστήριο. Πολλοί αναφέρουν ότι οι μυς μετά τις προπονήσεις συγκρατούν νερό για να "γιατρευτούν" και αυτό μεταφράζεται σαν κόλλημα στην ζυγαριά. Όποιος ξέρει περισσότερα ας βοηθήσει παρακαλώ!
    Giorgosdelta, είσαι εδώ γύρω, μήπως ξέρεις κάτι;

Senior Member
    δν είναι και τραγικό 7 κιλά σε 100 μέρες, δεν είσαι παχύσαρκη,ούτε είναι επείγον να χάσεις γρήγορα και άμεσα κιλά,περιττά κιλά προσπαθείς να χάσεις. και σκέψου οτι όσο πιο αργά χάνεις τόσο πιο σίγουρο είναι οτι θα τα συντηρήσεις.

όσο για το γυμναστήριο το λένε αυτό γενικότερα συγκεκριμένα για τις μυικές ασκήσεις.στην πράξη όμως δν το έχω παρατηρήσει. το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι οτι μετά από αερόβια και αν έχω φάει αρκετά κατά την διάρκεια της μέρας, μου προκαλείται κατακράτηση υγρών.τα αποτελέσματα της αερόβιας τα βλέπω συνήθως μια μέρα μετά και όχι το επόμενο πρωί.

Page 31 of 94 FirstFirst ... 2129303132334181 ... LastLast