Καθημερινό ζύγισμα - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 94 FirstFirst ... 2634353637384686 ... LastLast
Results 526 to 540 of 1397
    Senior Member
    Originally posted by bouliana
    [i]Originally posted by need2loose]
    Ξέχασα να σας πω ότι θα πρέπει καθημερινά να παίρνετε 1200 θερμίδες επί ένα χρόνο και να γυμνάζεστε 4 φορές την εβδομάδα. Πως ακούγεται τώρα; καλύτερο;
    μας γ.....ς!
    :spin::spin::spin::spin::smirk:
    δεν ακούγεται και τόσο καλό, ε;

Senior Member
    Originally posted by Tassos67
    Originally posted by marimari
    ...Εχω την ιδια απώλεια την ιδια έλλειψη λιγούρας, αλλα νιωθω το στομαχι μου πιο βαρυ....Λοιπον η ιδια απωλεια επειδη καταφερα και ορισα την ποσοτητα της μεριδας ολον αυτον τον καιρο.
    Νιωθω δυνατη να χωρισω την τυροπιτα στα 2 και να φαω μονο το μισο χωρις να θελω να κατασπαραξω και το χαρτακι μαζι.
    Φυσικα ειναι νωρις για να πω οτι το "νικησα" αλλα τουλαχιστον γινεται και μαρεσει.

Τωρα...με την γυμναστικη ξερω οτι οταν ξεκινας παει πισω η ζυγαρια και το ειδα και εγω, αλλα κανει καλο και αμα συνεχισεις θα δεις κατεβασμα σε 1 μερα αποτομα, μπορει και κιλο...ναι το εχω δει και μαλιστα σε φιλη που ειναι πολύ πιο κατω απο τα δικα μου κιλα...Μην τα παρατας.
    Χτες εκανα ζουμπα για πρωτη φορα.Ξετρελαθηκα.Δεν θυμαμαι αλλη φορα στη ζωη μου να μουχει ανεβει τοοοοοσο πολύ η διαθεση.
    Χωρος και γυμναστικη μαζι.....Ααχχχχ ποσο λυτρωτικό ειναι αυτο δεν φαντάζεστε.Πολύ μου αρεσε.
    Μπραβο σου!!! Ειδες που δεν επρεπε τελικα να απογοητευτεις και να τα παρατησεις κι οτι αδικα σου περνουσαν σκεψεις για χειρουργειο; Εχεις ακομη αποθεματα δυναμης και με λιγη υπομονη τα καταφερνεις. :thumbup::thumbup::thumbup:

Ευχαριστωωωωωωωωω...
    Μεχεις βοηθησει πολλες φορες με τα γραφομενα σου!!!!!!!!

Μαγδα στις 23 Φλεβάρη έκλεισα μήνα δίαιτας και Ατκινς, με εξαίρεση μιαμιση εβδομάδα με συνάχι, αρα στο περίπου είναι μήνας η ολη διαδικασία δίαιτας και λιιιιιγης γυμναστικής.Η απώλεια είναι -βάση ημερολογίου- 7,7 κιλα.:yes:

Senior Member
    Δεν καταλαβαινω, τοτε γιατι την χαλας την ατκινς? Παιδια εχετε παθει ατκινσοπαρακρουση :P

Senior Member
    xaxaxaxxaxaxaxxaxa με εχετε λιωσει σημερις
    Originally posted by need2loose
    Originally posted by ton76
    Originally posted by need2loose
    70,1 και τα μυαλά στα κάγκελα :crazy::crazy::crazy:
    Την Πέμπτη της προηγούμενης εβδομάδας ήμουν 70,2 και Παρασκευή 70,4!
    yeah baby! Έχασα 100-300 γρ τρέμετε κιλά, έρχεται ο θάνατος σας! Αργός αργός και βασανιστικός :P
    Αν δεν είναι επιτυχία τα 300 γρ τότε τι είναι; :P :P :P :P

χαχα!!! πολυ γελασα!! και βεβαια επιτυχια ειναι !!!:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
    Ναι μεγάλη .... θα γράψω και βιβλίο : "πως να χάσετε 5 κιλά σε ένα χρόνο! Όλα τα μυστικά της επιτυχίας!" θα ακολουθήσει και 2ος τόμος : " πως να χάσεται 15 κιλά λίγο πριν να βγείτε στη σύνταξη!" :smilegrin:

Senior Member
    Magda εγω θα ελεγα να τα συζητατε στο lowcarb ωστε οποιος ενδιαφερεται να βλεπει και να κρινει. Εγω πχ νομιζα οτι δεν χανατε γραμμαριο με την ατκινς και τωρα βλεπω η marimari έχασε τοσα κιλα σε ένα μηνα!!! Κριμα ειναι να μπερδευται ο αναγνωστης! Καλη κάθοδο mari πας τέλεια!!!! Με ατκινς ή χωρις!

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Magda εγω θα ελεγα να τα συζητατε στο lowcarb ωστε οποιος ενδιαφερεται να βλεπει και να κρινει. Εγω πχ νομιζα οτι δεν χανατε γραμμαριο με την ατκινς και τωρα βλεπω η marimari έχασε τοσα κιλα σε ένα μηνα!!! Κριμα ειναι να μπερδευται ο αναγνωστης! Καλη κάθοδο mari πας τέλεια!!!! Με ατκινς ή χωρις!
    Καλά το συμπέρασμα ότι δεν χάναμε τίποτα με την Ατκινς από που προέρχεται; Δεν νομίζω ότι ο κάθε αναγνώστης μπορεί να μπερδευτεί, εγώ π.χ δεν μπερδεύτηκα ποτέ με την Μαρί!
    Το συζητάμε στο lowcarb κανένα πρόβλημα

Senior Member
    Μάλλον χρειάζομαι ύπνο! Εγώ νόμιζα δεν έχανε και είχε απογοητευτει, ίσως πρέπει να μπαίνω συχνότερα ή και να κοιμηθώ, αν αποφανθείτε ότι σας έκανε καλό περιμένω πρωτεινικο πλάνο δώρο μόλις δεις 69! :wink1: (δηλ. ετοίμαζε το ήδη!)

Senior Member
    Μα εχω λυσαξει η ερμη να γραφω..."ΤΥΠΟΥ Ατκινς"...και "ΤΥΠΟΥ Ατκινς"...ποσο πιο ξεκαθαρα να το γραψω και να το ξαναπω οτι εκανα κατα το 70% Ατκινς.Δεν προλαβαινω να ψαξω και να παραθεσω αυτα που εγραφα κατα καιρους.
    Ελεγα οτι εβαζα περιστασιακα πορτοκαλι μεσα στην διατροφη ενω η Ατκινς ΔΕΝ εχει πορτοκαλι.
    Ελεγα και εγραφα οτι ετρωγα το κοντρα πλακε κρακερακι της Μαγδας ενω η Ατκινς ΔΕΝ εχει κατι τετοιο.Μονο μια φορα εγραψα οτι κολλησα και 2-3 μερες μετα εγραψα οτι ξεκολησα.
    Ημουν ξεκαθαρη οτι δεν εκανα Ατκινς.
    Θεωρω οτι οσοι διαβάζουν καταλαβαινουν τι επιτρεπει η Ατκινς και τι οχι.Δεν στηριζεσαι σε μια πλατιά συζήτηση περι διαιτας για να κανεις Ατκινς.Πας κατευθειαν στην σελιδα της διαιτας.

Καλη καθοδο σε ολους με Ατκινς η χωρις.Το θεμα ειναι η καθοδος και οχι η διαιτα.
    Ετσι κι αλλιως και εφω προσπαθω να την φερω στα μετρα μου σταδιακα και σιγα σιγα για να εχω πιο υγιεινο τροπο διατροφης γιατι μονο πρωτεινη και σαλατα για μια ζωη μονο υγιεινό δεν ειναι
    :yes:

Αααα και μην σας φαινονται πολλα αυτα τα κιλα.Τα εχω και τα εχασα.
    Η Μαγδα για παραδειγμα που ειναι σαφως πιο κατω δεν μπορει να χανει με τον δικο μου ρυθμο.

Senior Member
    1-3-13,
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!

μετά από ακριβώς ένα χρόνο εμφανίστηκα με 3 κιλάκια παραπάνω

73,4 για σήμερα....

Senior Member
    ε μα με εχετε ζαλισει με τα τύπου ατκινς και ατκινς την ερμη χαχαχαχα εχω την αυπνια μου εχω κι εσας στο καθημερινο ζυγισμα χωρις να ζυγιζεστε καθε μερα :lol:

Γεια piceofcake, εχεις φανταστικο nickname!! Απο ποσα ξεκινησες? Ησουν πιο πολλα παλια ή τόσα? Καλη αρχή!

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    ε μα με εχετε ζαλισει με τα τύπου ατκινς και ατκινς την ερμη χαχαχαχα εχω την αυπνια μου εχω κι εσας στο καθημερινο ζυγισμα χωρις να ζυγιζεστε καθε μερα :lol:

Γεια piceofcake, εχεις φανταστικο nickname!! Απο ποσα ξεκινησες? Ησουν πιο πολλα παλια ή τόσα? Καλη αρχή!

Καλημερααααααααααα
    Ναι τελικα θες λιγο υπνο παραπανω.
    Καθε μερα ζυγίζομαι- τουλαχιστον εγω- και μερικες φορες γραφω και τα κιλα μου.
    Απλώς τοχουμε κανει το φορουμ, ψιλομπαχαλο με το να γραφουμε σε 500 θεματα για το ιδιο ακριβως πραγμα-και για μενα το λεω αυτο, μην γινει παρεξηγηση...Αυτο σιγουρα δεν μπορει να βοηθησει καποιον απεξω που διαβαζει και θελει να λυσει συγκεκριμενες αποριες.
    :smilegrin:
    :smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:

Καλως ορισες piceofcake.Ευχομαι το να χασεις αυτα τα κιλακια που θες ναναι τοσο ευκολο σαν..."piceofcake" :smilegrin: :smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    καλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ευχομα ινα εχουμε μια ωραια μερα ,,η δικια μου η χθεσινη δεν ηταν καλη,ευχομαι ναπανε ολα καλα σημερα...σημερα
    69,7

Senior Member
    Mpr;abo Elena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! Καλημερααααααααα τί κάνετε?
    101.4 :kiss:

Senior Member
    mari mou εδώ δεν είμαι σε θέση να βλέπω αυτα που γράφεις, πόσο μάλλον αυτά που δε γράφεις LOL Καλή κάθοδο και καλό σαββατόβραδο!!!!!!!!!!:bouncy:

Senior Member
    Ότι το έχουμε κάνει μπάχαλο είναι σίγουρο! Αλλά είναι και κάπως δύσκολο να συζητάμε αλλού. Λέτε να κάνουμε κανένα τόπικ τύπου
    "καφετέρια" και να πηγαίνουμε εκεί να λέμε το κοντό και το μακρύ μας; Αλλά τι θα λέμε πχ Έλενα έλα να τα πούμε στην καφετέρια;
    Δεν ξέρω! Έχετε καμιά ιδέα πως να προφυλάσσουμε από τη μια τα θέματα αλλά να λέμε τα νέα μας και τις σκέψεις μας από την άλλη;

και αυτό που έγραψα μόλις συνειδητοποίησα ότι είναι άσχετο με το τόπικ!! Θα βάλω και το σημερινό μου ζύγισμα για να το κάνω σχετικό :P

69,8 σήμερα, επιτέλους κάτι έγινε !!!!! Ίσως έπαιξε ρόλο το ότι ανέβασα τις θερμίδες μου, θα δείξει και τις επόμενες ημέρες...

Page 36 of 94 FirstFirst ... 2634353637384686 ... LastLast