Καθημερινό ζύγισμα - Page 37
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 37 of 94 FirstFirst ... 2735363738394787 ... LastLast
Results 541 to 555 of 1397
    Senior Member
    Originally posted by helena73
    καλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ευχομα ινα εχουμε μια ωραια μερα ,,η δικια μου η χθεσινη δεν ηταν καλη,ευχομαι ναπανε ολα καλα σημερα...σημερα
    69,7
    Μπράβο Ελενίτσα μου!!!! Άντε να κατηφορίζουμε σιγά σιγά!!!
    Εύχομαι η μέρα σου να είναι πολύ καλύτερη σήμερα!!!!

Senior Member
    εδω δεν εχει διαχειριστες? Μας κοβω να παρουμε τα βουνα Τασο, πιες παραλιες χαχαχαχαχ

Senior Member
    Originally posted by need2loose

69,8 σήμερα, επιτέλους κάτι έγινε !!!!! Ίσως έπαιξε ρόλο το ότι ανέβασα τις θερμίδες μου, θα δείξει και τις επόμενες ημέρες...
    δοξα σοι ειδατε 6 και οι δυο! Καιρος κι εμας για 9! Τασο στελλου λινεαλ παμε γερα!

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Originally posted by need2loose

69,8 σήμερα, επιτέλους κάτι έγινε !!!!! Ίσως έπαιξε ρόλο το ότι ανέβασα τις θερμίδες μου, θα δείξει και τις επόμενες ημέρες...
    δοξα σοι ειδατε 6 και οι δυο! Καιρος κι εμας για 9! Τασο στελλου λινεαλ παμε γερα!
    καλό το 6+ αλλά αυτό που επιθυμώ πάρα μα πάρα πολύ να δω είναι το 63-
    μέχρι τα 64 τα τελευταία χρόνια κατέβαινα μπορεί και 2 φορές το χρόνο από εκεί και πέρα σταματούσα. Είναι το ψυχολογικό φράγμα που θέλω να περάσω!!!!

Senior Member
    Κι γω το 80!!! Μετα ισως βαλω στοχο κι 70! Και 65! Ετσι μου λεει ο γυμναστης μου. Τελικα δε θα σταματησω σε αυτον, ειναι καλος, κι ας του πληρωνω τοσα "ευρα" μονο για αεροβια τωρα.

Senior Member
    Κι γω το 80!!! Μετα ισως βαλω στοχο κι 70! Και 65! Ετσι μου λεει ο γυμναστης μου. Τελικα δε θα σταματησω σε αυτον, ειναι καλος, κι ας του πληρωνω τοσα "ευρα" μονο για αεροβια τωρα.
    Ο γυμναστής σου είναι σαν personal trainer; Πληρώνεις αυτόν άμεσα ή το γυμναστήριο;

Senior Member
    Οχι αυτος ειχε μεσα ενα βοηθο που ανοιξε κεντρο οπου κανει τον personal trainer. Ο γυμναστης μου δεν εμφανιζεται συχνα στο γυμναστηριο πια αλλα παλια με ειχε βοηθησει πολυ, εν ετη 2005-6, και τον εμπιστευομαι. Δηλ. προτιμω τα 5' που θα τον δω να με συμβουλεψει παρα να παω σε αλλο γυμναστηριο, για τωρα που δεν κανω πολλα! Εφυγα τζα σαςςςςς

Senior Member
    Τασο καταρχας πολλαααααααααααα μπραβο για την απωλεια αυτης της εβδομαδας.
    Σε παρακαλω βαζε λιιιιγο μεγαλυτερα κενα αναμεσα στα νουμερα γιατι καθομαι που καθομαι λιγο στο φορουμ και προσπαθω να διαβαζω τα πιο σημαντικα, μη χασω και τα ματακια μου...παραμονο τα κιλακια μου ...!!!!!!!!!!!!!:spin::spin::spin::spin::spin::spi n:

Senior Member
    πάω απόψε, τιγκα το γυμναστήριο, φόρτωσα, είχα ανάγκη να "απομονοθώ" στο διάδρομο μου, να βγάλω όση αερόβια προλάβω γιατί είχα να βγω μετά (ετοιμάσω παιδί κτλ).
    Φόρτωσα λοιπόν και λέω "όπως είσαι φύγε". Ετσι κι αλλιώς η εγγραφή μου έχει τελειώσει (μηνίαια), φεύγω γκαζωμένη λοιπόν να πάω σε ένα άλλο γυμναστήριο αγαπητό. Εφαγα ήττα, ήταν κλειστό.
    Σκέφτομαι "και πως θα πας τώρα στο γάμο αγύμναστη και πρισμένη με την περίοδο μαρη" (προέκυψε ένας γάμος που δε θέλω με την καμμιά να πάω + το ότι δεν έχω ρούχα σε αυτα τα κιλά και πρέπει τετρ'απαχη να βγω για ψώνια!)
    Κλάφτηκα λίγο, έφαγα ένα παγωτό ξυλάκι και συνήλθα, στιγμαιαία. Τελικά ούτε το πρόβλημα με την πολυκοσμία στο γυμναστήριο λύθηκε, ούτε το πρόβλημα τί θα βάλω κι αν θα πάω στο γάμο. Τί να σου κάνει και το φαί, λύσεις δε δίνει

Senior Member
    πάω απόψε, τιγκα το γυμναστήριο, φόρτωσα, είχα ανάγκη να "απομονοθώ" στο διάδρομο μου, να βγάλω όση αερόβια προλάβω γιατί είχα να βγω μετά (ετοιμάσω παιδί κτλ).
    Φόρτωσα λοιπόν και λέω "όπως είσαι φύγε". Ετσι κι αλλιώς η εγγραφή μου έχει τελειώσει (μηνίαια), φεύγω γκαζωμένη λοιπόν να πάω σε ένα άλλο γυμναστήριο αγαπητό. Εφαγα ήττα, ήταν κλειστό.
    Σκέφτομαι "και πως θα πας τώρα στο γάμο αγύμναστη και πρισμένη με την περίοδο μαρη" (προέκυψε ένας γάμος που δε θέλω με την καμμιά να πάω + το ότι δεν έχω ρούχα σε αυτα τα κιλά και πρέπει τετρ'απαχη να βγω για ψώνια!)
    Κλάφτηκα λίγο, έφαγα ένα παγωτό ξυλάκι και συνήλθα, στιγμαιαία. Τελικά ούτε το πρόβλημα με την πολυκοσμία στο γυμναστήριο λύθηκε, ούτε το πρόβλημα τί θα βάλω κι αν θα πάω στο γάμο. Τί να σου κάνει και το φαί, λύσεις δε δίνει
    Αυτό που σε καλούν τελευταία στιγμή και δεν σου δίνουν περιθώριο να προετοιμαστείς είναι πολύ σπαστικό!

Senior Member
    Ναι και ξέσπασα στο ξυλάκι εγώ, επειδή πρέπει να ψάχνω ελαστικό καλό παντελόνι. Αν το ήξερα θα είχα κρατήσει της εγγυμοσύνης!!!
    (Τάσο βρήκα παγωτά!!! Και βρήκα κι ένα με πιο λίγες θερμίδες και από το light το ξυλάκι!!!)
    (Μάγδα βρήκα δικαιολογία κι έφαγα το 1 παγωτό!!! :grind: )

Senior Member
    Καλημερα, και καλη Κυριακη!!!!!!!!
    Μερικα γραμμάρια πανω σήμερα γιατι την Παρασκευη μετα παο ενα μηνα καλης διαιτας και εγκράτειας εκανα ενα περιποιημένο υπερφαγικο με παστιτσιο που το ευχαριστήθηκα.Εφτιαχνα και μια τουρτα υπερπαραγωγη και τσιμπισα απαυτο που ειχε περισσέψει...
    Καθολου τύψεις, απλώς χρειάζομαι και 3 ημερα για να ξαναγυρίσω στα 112,5.Ηταν ωραια ομως.
    Τι ωραιο που ειναι να μην εχεις τυψεις αμα φας παραπανω.Τελικα πολλα "πρωτα" συναισθηματα ζω αυτο τον καιρο!!!!!!!!

Senior Member
    Κλάφτηκα λίγο, έφαγα ένα παγωτό ξυλάκι και συνήλθα, στιγμαιαία. Τελικά ούτε το πρόβλημα με την πολυκοσμία στο γυμναστήριο λύθηκε, ούτε το πρόβλημα τί θα βάλω κι αν θα πάω στο γάμο. Τί να σου κάνει και το φαί, λύσεις δε δίνει [/quote]

αυτο σημαια πρεπει να το κανουμε το πιασες Δημητρα!!! :thumbup:

Senior Member
    Γιατι το λες αυτο.Φανταζομαι δεν ειμαι η μονη που διαβαζω τα νουμερα σου.
    Εχεις πολύ καλη εξέλιξη καθόδου, κοιτάς παράλληλα και το ιατρικό κομμάτι του πράγματος , κανουμε στο περιπου την ιδια διατροφη...και εχεις επιδείξει ατσάλινη θέληση και άκαμπτη προσπάθεια.

Senior Member
    Ναι και ξέσπασα στο ξυλάκι εγώ, επειδή πρέπει να ψάχνω ελαστικό καλό παντελόνι. Αν το ήξερα θα είχα κρατήσει της εγγυμοσύνης!!!
    (Τάσο βρήκα παγωτά!!! Και βρήκα κι ένα με πιο λίγες θερμίδες και από το light το ξυλάκι!!!)
    (Μάγδα βρήκα δικαιολογία κι έφαγα το 1 παγωτό!!! :grind: )
    Πέστο αυτό σε ένα λογικό άνθρωπο και να μη σε πάρει για τρελή... σου λέει αντί να το ράψεις τρως; Που να το κατανοήσεις κάποιος που δεν κουβαλάει την παράνοια μας. Εγώ πάντως σε καταλαβαίνω απόλυτα, όσο πλησίαζε ο καιρός για κάτι τέτοιο και εγώ ήμουν απροετοίμαστη τόσο πλακωνόμουν στο φαγητό, πανικός και στεναχώρια = πολύ φαγητό. Αφού δεν μπορώ να είμαι καλή ας είμαι χάλια!!!!

Page 37 of 94 FirstFirst ... 2735363738394787 ... LastLast