Καθημερινό ζύγισμα - Page 38
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 38 of 94 FirstFirst ... 2836373839404888 ... LastLast
Results 556 to 570 of 1397
    Senior Member
    Πράγματι είναι μια τρέλα Μάγδα μου, δυστηχώς σήμερα είναι χειρότερα τα πράγματα με τον άντρα μου εξαιτίας αυτού. Είμαι τόσο χάλια, μέχρι την Κυριακή θα μου βγέι η ψυχή το ξέρω
    Καλημέρα (σκατομέρα αλλά τέλοσπάντων εύχομαι να είναι καλή για εσάς)
    100.9

Senior Member
    Originally posted by Tassos67
    Originally posted by marimari
    Σε παρακαλω βαζε λιιιιγο μεγαλυτερα κενα αναμεσα στα νουμερα γιατι καθομαι που καθομαι λιγο στο φορουμ και προσπαθω να διαβαζω τα πιο σημαντικα, μη χασω και τα ματακια μου...παραμονο τα κιλακια μου ...!!!!!!!!!!!!!:spin::spin::spin::spin::spin::spi n:
    Έκανα copy-paste από το excel με κενά από tabs. Έπρεπε να βγει τέλειο και βγήκε χάλια. Έσπασα τα νεύρα μου δοκιμάζοντας διάφορες μεθόδους να επαναφέρω τα κενά στην προβλεπόμενη θέση. Δεν τα κατάφερα. Μου κάνει εντύπωση που βρέθηκε μέλος να ασχοληθεί με τα νούμερά μου! Την επόμενη φορά ή θα τα πληκτρολογήσω ένα προς ένα ή θα κάνω attach μια image από screen capture. Αν και στο δεύτερο διατηρώ επιφυλάξεις αφού μπορεί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να κατέβει το image από το google drive. ΟΚ, επόμενη φορά προσεκτικότερα. Και σύντομα θα επαναφέρω κι αυτή την ανάρτηση.
    Τάσο έχει επιλογή από το save as-> other formats -> text tab delimited το κάνεις αποθήκευση με αυτό το format πχ στην επιφάνεια εργασίας και από εκεί το ανοίγεις και κάνεις copy το κείμενο έχοντας κενά πλέον. Αν δεν το βρίσκεις πες μου έκδοση του exel μήπως πρέπει να στο διατυπώσω αλλιώς

Senior Member
    69,6 !!!!! επιτέλους κάτι γίνεται και τρώω και περισσότερο τώρα!!!!

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Πράγματι είναι μια τρέλα Μάγδα μου, δυστηχώς σήμερα είναι χειρότερα τα πράγματα με τον άντρα μου εξαιτίας αυτού. Είμαι τόσο χάλια, μέχρι την Κυριακή θα μου βγέι η ψυχή το ξέρω
    100.9
    Έλα βρε παιδάκι μου δεν αξίζει να χαλάμε την ψυχούλα μας έτσι! Μη το χαλάσεις τώρα που είσαι μια αναπνοή από το 9+, έλα Δημητρούλα μας κρατήσου!!!!! Έβαλες ένα πρόγραμμα και πρέπει να μείνεις σταθερή σε αυτό! Πρέπει να μάθεις να υπερπηδάς τέτοιες καταστάσεις!!!!! Μη παραίτησε! Να πας να κάνεις την γυμναστικούλα σου και θα περάσει η εβδομάδα όπως όλες, στο τέλος της εβδομάδας θα ξέρεις ότι έκανες ότι καλύτερο μπορούσες και θα είσαι ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σου. Θα περάσει και η επόμενη Κυριακή και τέλος! Μη σκας τόσο κρίμα είναι

Senior Member
    μπραβομαγδαααααααα,,,,,εγω βγηκα χθες,ηπιαμε,φαγαμε...σημερα με εδειξε 71,4:crazy::crazy::crazy::crazy:
    δημητρουλα συντομα το 9+

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    69,6 !!!!! επιτέλους κάτι γίνεται και τρώω και περισσότερο τώρα!!!!
    ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟ αμην μπραβο ρε κοριτσια μπραβο!!! Ελενα μη μασας, κυριολεκτικα για σημερα, αν εχεις τη δυναμη σημερα να φας πολλες πρωτεινες και σαλατα θα εισαι μια χαρα αυριο!!!

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    100.9
    Έλα βρε παιδάκι μου δεν αξίζει να χαλάμε την ψυχούλα μας έτσι! Μη το χαλάσεις τώρα που είσαι μια αναπνοή από το 9+, έλα Δημητρούλα μας κρατήσου!!!!! Έβαλες ένα πρόγραμμα και πρέπει να μείνεις σταθερή σε αυτό! Πρέπει να μάθεις να υπερπηδάς τέτοιες καταστάσεις!!!!! Μη παραίτησε! Να πας να κάνεις την γυμναστικούλα σου και θα περάσει η εβδομάδα όπως όλες, στο τέλος της εβδομάδας θα ξέρεις ότι έκανες ότι καλύτερο μπορούσες και θα είσαι ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σου. Θα περάσει και η επόμενη Κυριακή και τέλος! Μη σκας τόσο κρίμα είναι
    φοβαμαι μη σκασει κανενα καραμπινατο υπερφαγικο, γιατι εκτος απο μια μερα στις 1700 θερμιδες ολες τις αλλες παιζω κοντα στο διχιλιαρο, οποτε ενα υπερφαγικο τωρα θα με παει πολυ πισω θερμιδικα. Πολυ....εννοω απο θεμα θερμιδων αθροιστικα.
    Αυριο πρωι πρωι θα παω γυμναστηριο να ξεδωσω, εχω φλιπαρει. Μακαρι να βρεχει να ειναι ο αντρας μου σπιτι να εχει το παιδι. Αλλιως θα το παρω μαζι μου! Τοσο εχω φλιπαρει!

Senior Member
    Ελενα ειμαι τοσο χαζή και απορροφημενη στη μαυριλα μου με το γαμο που αντι να σκεφτώ ότι έπεσε το βάρος μου σε νουμερο που δεν εχω ξαναδει...............εγω κλαιγομαι. Τωρα εβαλα τοβαρος μου στο διαγραμμα και ουτε ενα χαμογελο δε μου βγαινει. Λες και σημασια εχει μονο ο γαμος. Αντε πια δεν με αντεχω αλλο. Φευγω θα σας πρηξω

Senior Member
    Originally posted by helena73
    μπραβομαγδαααααααα,,,,,εγω βγηκα χθες,ηπιαμε,φαγαμε...σημερα με εδειξε 71,4:crazy::crazy::crazy::crazy:
    δημητρουλα συντομα το 9+
    Εντάξει αυτό είναι από τα χθεσινά, αύριο θα είσαι πάλι κάτω! Χρειάζεται καμιά φορά να το ρίχνουμε έξω αρκεί να είναι μια φορά στο τόσο! Το καλοκαίρι που έκανα το ίδιο πρόγραμμα αλλά το είχα ρίξει και 3 ημέρες έξω είχα την ίδια απώλεια, μη σου πω και καλύτερη αναλογικά!
    Είδες επιτέλους κατέβηκα, μάλλον είχε κολλήσει ο μεταβολισμός μου και μόλις έφαγα παραπάνω πήρε πάλι εμπρός. Άραγε θα συνεχίσει; Είμαι περίεργη να δω συμπεριφορά!

Senior Member
    Originally posted by helena73
    δημητρουλα συντομα το 9+
    Εντάξει αυτό είναι από τα χθεσινά, αύριο θα είσαι πάλι κάτω! Χρειάζεται καμιά φορά να το ρίχνουμε έξω αρκεί να είναι μια φορά στο τόσο! Το καλοκαίρι που έκανα το ίδιο πρόγραμμα αλλά το είχα ρίξει και 3 ημέρες έξω είχα την ίδια απώλεια, μη σου πω και καλύτερη αναλογικά!
    Είδες επιτέλους κατέβηκα, μάλλον είχε κολλήσει ο μεταβολισμός μου και μόλις έφαγα παραπάνω πήρε πάλι εμπρός. Άραγε θα συνεχίσει; Είμαι περίεργη να δω συμπεριφορά!
    μπραβο σας κοριτσαρες πολυ καλα!!!

Senior Member
    Τάσο έχει επιλογή από το save as-> other formats -> text tab delimited το κάνεις αποθήκευση με αυτό το format πχ στην επιφάνεια εργασίας και από εκεί το ανοίγεις και κάνεις copy το κείμενο έχοντας κενά πλέον. Αν δεν το βρίσκεις πες μου έκδοση του exel μήπως πρέπει να στο διατυπώσω αλλιώς
    Σ'ευχαριστώ Προτιμούσα να το σώσω σε tabs μπας και τα εμφανίσει καλά αλλά δεν δουλεύει καλά ούτε με tabs ούτε με κενά ούτε με αλλαγή γραμματοσειράς. Το πρόβλημα είναι στο παράθυρο του forum. Σε άλλους editors τα βλέπω τέλεια.
    (δεν είμαι επαγγελματίας προγραμματιστής αλλά για τις ανάγκες της δουλειάς μου προγραμματίζω από το 1987 σε DOS με...edlin και FORTRAN αλλά και QuickBasic 3.0 . Σήμερα με Visual Basic NET για autodesk Civil 3D. Αυτοδίδακτος χωρίς ECDL και σεμινάρια. "Κάτι" κατέχω αλλά όχι στο δικό σου επίπεδο :saint: :starhit: Για φαντάσου το forum με edlin για editor :P )
    Μπα εγώ δεν έχω καθόλου γνώσεις προγραμματισμού! Μόνο με SQL έχω ασχοληθεί και αυτό λίγο. Η απασχόληση μου ήταν παραμετροποίηση, υποστήριξη και εκπαίδευση σε εμπορικές και λογιστικές εφαρμογές.

Senior Member
    Originally posted by marimari
    ... κανουμε στο περιπου την ιδια διατροφη...και εχεις επιδείξει ατσάλινη θέληση...
    Όταν εσύ έκοψες την τυρόπιτα στα δύο κι έφαγες τη μισή τότε επεδείκνυες ατσάλινη θέληση ή ήταν το αποτέλεσμα της διατροφής σου;
    Ατσάλινη θέληση χρειάζεται όταν στερείσαι. Εγώ δεν στερούμαι ( αλίμονο με την ελευθερία που έχω να τρώω ατελείωτα το αγαπημένο μου κρέας). Εσύ νοιώθεις ότι στερείσαι;
    συμφωνω απολυτα με αυτο που λες Τασο !! απαξ κ αισθανθεις τη στερηση το χασες το παιχνιδι! δε θελω να νιωθω οτι στερουμε κατι εκει θα πω αει γ#%%¡$?υ και θα τα παρατησω . αν ομως τρως πραγματικα οπως επιθυμεις σε μετρο παντα μιλαμε ειτε αυτο ειναι κρεας ειτε υδατ/κες μονο καλο σου κανει!!

Senior Member
    Φυσικα και δειχνω ατσαλινη θεληση.Διαφερουμε Τασο στο οτι εγω τρελαινομαι για υδατανθρακες ενω εσυ για την πρωτεινη.
    Παρολο αυτα εσυ πας περπατωντας γιατι σαρεσει να τρως κρεας ενω εγω που το κρεας δεν ηταν η 1η μου επιλογη ποτε μαθαινω να ειναι τωρα, ειναι σαν να περπαταω με την μπαλα του ισοβίτη στα ποδια μου.Περπαταω ομως και εγω και αυτο εχει σημασια.

Φυσικα και πρεπει να βαλω το μυαλο μου σε σκεψη οταν βρεθω μπροστα σε ενα μπουφε απο ποια κατηγορια τροφης θα φαω.Δεν παω τυφλα.Δεν εχει γινει ουτε κατα διανεια κτημα μου η πρωτεινικη διατροφη, αλλα θεωρω οτι οσο βαθος χρονου θα προσπαθω-και ας ζοριζομαι ελαφρως τωρα- και θα γινουν απλουστοτερα τα πραγματα, και θα χανω βαρος, και θα εκπαιδευσω το μυαλο μου να τρωει αυτο του πρεπει.Το μυαλο μου πειναει για υδατανθρακα.Το στομαχι μου οχι.

Το γεγονος οτι περασε 1ας μηνας χωρις υπερφαγικο, σαν αυτα που εκανα αυτο και μονο εμενα μαρεσει.

Τονια λες οτι απαξ και αισθανθεις την στερηση το χανεις το παιχνιδι.Για σενα αυτο.Οχι για μενα.Μην τα Γενικευουμε τα πραγματα.
    Ειπαμε εκπειδευομαι-θα γινω γραφικη τελικα τοοοοσες φορες που τοχω γραψει-δεν εχω σκοπο να μεινω χρονια στην αυστηρη πρωτεινικη διατροφη.Θα μεταβω ομαλα οταν θεωρησω οτι πρεπει και αρχιζω να ειμαι ασφαλεις.
    Εσυ μπορει να πεις "αει γ@#$%" και να τα παρατησεις.Οχι και εγω.Γιατι για μενα ειναι χρονιο το θεμα του βαρους.:starhit:

Senior Member
    Καλημέρα, πως είστε? 100.2 :crazy:

Senior Member
    δημητρουλα,,πας τελειααααααααααα....μεσ στην βδομαδα το 9+
    εγω συνεχισα και χθες το φαι και σημερια να το 70,4,,,,εχω νευρα,εβαλα πεισμα2 μηνες ως το πασχα θα το παω λιγο αυστηρα και ο,τι γινει

Page 38 of 94 FirstFirst ... 2836373839404888 ... LastLast