Καθημερινό ζύγισμα - Page 45
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 45 of 94 FirstFirst ... 35434445464755 ... LastLast
Results 661 to 675 of 1397
    Senior Member
    Ναι εχεις δικιο γιαυτο και δεν κανω βαρη γιατι αποτι θυμηθηκα μετα μου ειχε πει γυμναστης οτι μπλεκει ο μκος ιστος με το λιπος και μπλοκαρει κατι...τοχω συγκεχυμένο στο μυαλο μου.
    Δεν κουραζομαι...αγαπω τον εαυτον μου και δεν τον πιεζω για να αντεξει σε βαθος χρονου.
    Διαδρομος οσο θελω και οσο αντεξω και καποιες αιθουσες.Τιποταλλο.

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Καλησπερα.Μερικα γραμμάρια πανω σημερα.Δεν μπορω να καταλαβαινω γιατι αλλα εχω παρατηρήσει οτι μετα την γυμαστικη την επομενη μερα με δειχνει ή περισσοτερο ή στα ιδια και βλεπω μεσω των δακτύλων των χεριων μου οτι ειμαι ελαφρως πρησμένη!!!!!!
    Δεν ξερω γιατι γινεται αλλα γινεται και αυτο με αγχώνει λιγάκι!!!!!

Προχωραμε με το κεφαλι ψηλα γνωριζοντας οτι κανουμε το σωστο.Καποια μερα θα δω εστω και λιγο πιο κατω απο το 112,5 που ειμαι απο την προηγουμενη εβδομαδα...
    καλέ μήπως ετοιμάζεται ο οργανισμός σου να σου κάνει έκπληξη και να χάσεις πολύ μαζεμένο βάρος όπως ευχήθηκες; Μακάρι!

Senior Member
    ΛΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!!!!!
    Παντως και σημερα πανω μεδειξε και πιο πολύ απο χτες αλλα δεν με νοιαζει καθολου!!!!!!!!!!
    Παντως τωρα που αρχισα να βαζω μερικους υδατάνθρακες και εγω πεινάω περισσότερο, αλλα δεν ειναι σωστο το δειγμα γιατι εφτιαξα και πολλα πραγματα γιατι ηρθαν οι γονεις μου οποτε εκτεθηκα πολύ απενταντι στα καλούδια μου!!!!!!!!!!!
    Τους ταδωσα μαζι τους , τα υπόλοιπα τα μοίρασα απο δω και απο εκει και τελείωσα!!!!!!!!!

Senior Member
    ακριβως τα ιδια με εχθεσ 77,4

Senior Member
    Ναι εχεις δικιο γιαυτο και δεν κανω βαρη γιατι αποτι θυμηθηκα μετα μου ειχε πει γυμναστης οτι μπλεκει ο μκος ιστος με το λιπος και μπλοκαρει κατι...τοχω συγκεχυμένο στο μυαλο μου.
    Δεν κουραζομαι...αγαπω τον εαυτον μου και δεν τον πιεζω για να αντεξει σε βαθος χρονου.
    κι γω τα ίδια πια, σκεφτόμουν χθες "που αν δε γυμναζεσαι κάθε μέρα θα πρέπει να ρίξεις θερμίδες, να τα ξαναυπολογίσεις, να αλλαξεις στόχους" είχα πνιγεί σε μια κουταλιά νερό!!! Και σήμερα λέω ΟΚ ρε κορίτσι, αν γυμνάζεσαι λιγότερο θα τα προσαρμόσεις στη νέα δραστηριοτητα σου. Δωσε χρόνο στον εαυτό σου, σε κυνηγά κανείς? Κι έτσι κάπως μπήκα σε πρόγραμμα σήμερα, όχι για να δω 9 αυτή τη φορά (όποτε το πλησιάζω τα σκ@τώνω μετά). Γιατί ετσι γουστάρω! Εϊμαι μαζόχα και θέλω να είμαι σε πρόγραμμα, να νιώθω καλά με αυτά που τρώω και τίποτε παραπάνω.

Senior Member
    102.5-.6

Senior Member
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Originally posted by ton76
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
    Τι είναι αυτό κορίτσια; Δεν πιστεύω να είναι ο ξεπερασμένος μύθος ότι αν σφίξεις δεν φεύγει το λίπος :wow:
    Δεν πιστεύω γυμναστής να είπε κάτι τέτοιο!

Senior Member
    Mallon αυτο πρεπει να ειναι γιατι δεν το ακουσα τωρα αλλα πριν πολλαααααα χρονια οταν ξημεροβραδιαζομουν στα γυμναστηρια.

Senior Member
    πάλι 68,8 θα αδιαθετήσω σε 4-5 ημέρες οπότε μπορεί να μη δω και καμιά πτώση το επόμενο διάστημα, ίσως το ότι πεινάω περισσότερο αυτές τις μέρες να οφείλεται εκεί. Τι τυχεροί που είναι οι άνδρες! Όλος ο μήνας το ίδιο, έχουν και παραπάνω μυικό και καίνε περισσότερο όλα πιο εύκολα!!!!!

Senior Member
    Mallon αυτο πρεπει να ειναι γιατι δεν το ακουσα τωρα αλλα πριν πολλαααααα χρονια οταν ξημεροβραδιαζομουν στα γυμναστηρια.
    Μύθος:
    Τα βάρη «σφίγγουν» το λίπος
    Το λίπος δεν «αντιδρά» στις ασκήσεις ενδυνάμωσης κατʼ αυτό τον τρόπο. Στην κυριολεξία, δεν αντιδρά καθόλου, οπότε μη σας απασχολεί αυτός ο φοβερός μύθος. Το μόνο που συμβαίνει είναι ότι μέσω της μυϊκής ενδυνάμωσης αυξάνεται η μυϊκή μάζα, που σημαίνει ψηλότερο μεταβολισμό, άρα μεγαλύτερη καύση θερμίδων. Αυτό που ίσως δημιουργεί την παρεξήγηση είναι ότι η αύξηση της μυϊκής μάζας, χωρίς τη μείωση του επιφανειακού λίπους από πάνω της, δίνει την αίσθηση ότι το λίπος «έσφιξε»...

Δεν προπονείστε με βάρη. Είναι μία κοινή παρανόηση ότι εάν θέλεις απώλεια λίπους, πρέπει να ξεκινήσεις με αερόβια άσκηση μόνο και να προσθέσεις τα βάρη αργότερα - πολύ μεγάλο λάθος! Η προπόνηση με βάρη είναι αυτή που σας "κρατάει" από το να χάσετε μυικό ιστό ενώ βρίσκεστε σε δίαιτα, όχι η αερόβια άσκηση.

Senior Member
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup:

Ναι αυτο ειναι.Θα ψαξω σε λιγο να βρω το αποσπασμα απο την εκπομπη του Κεφαλογιαννη στο mega για τον μεταβολισμο και την ασκηση με βαρη...Ηταν πολύ ενδιαφερον!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Tassos67
    Originally posted by need2loose
    Τι τυχεροί που είναι οι άνδρες! Όλος ο μήνας το ίδιο, έχουν και παραπάνω μυικό και καίνε περισσότερο όλα πιο εύκολα!!!!!
    Ευχαριστούμε τον Θεούλη που πήρε την "ελαττωματική" πλευρά από τον Παππού Αδάμ και μας άφησε όλα τα καλούδια! :P

Τυχερούληδες!!!! Πολλές αδικίες, τι να πω! Που μπορώ να κάνω τα παράπονα μου; :P

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Πρέπει να μετράς παλμούς και να μη κουράζεις πάνω από ένα όριο σώμα και καρδιά ειδικά, ασχέτως κιλών. Εμένα δε με αφήνει να κάνω κάτι άλλο από διάδρομο για τωρα (εκτός από βάρη) για αυτό και σταμάτησα και κάνω σπίτι αερόβια (+ τον άπειρο κόσμο που έχει). Και στο σπίτι όσα μου είπε εφαρμόζω. Καληνύχτα σε όλες!
    marimari στο τονίζω,δ ε με αφήνει να κάνω κάτι άλλο (εκτός από βάρη = που με αφήνει.)
    εννοείται ότι πρέπει να σε προτρέπουν να κάνεις ΚΑΙ βάρη, αλλιώς χάνεις μυικό ιστό και πέφτει ο μεταβολισμός.

Τώρα που ελπίζω ότι ξεκαθάρισα πως ο δικός μου γυμναστής δεν μου είπε κάτι τέτοιο, (προς Μαγδα),
    να σε συμβουλέψω (αν θές με ακούς marimari) αν στο είπε γυμναστής αυτό να αλλάξεις γυμναστήριο.
    Εγώ δεν προλαβαίνω για αυτό δεν κάνω βάρη, προέχει η αερόβια στη φάση που είμαι, αν είναι να αφήσω κάτι από τα δύο αφήνω τη μυική ενδυνάμωση για τώρα.

Senior Member
    Originally posted by Tassos67
    Originally posted by need2loose
    Τι τυχεροί που είναι οι άνδρες! Όλος ο μήνας το ίδιο, έχουν και παραπάνω μυικό και καίνε περισσότερο όλα πιο εύκολα!!!!!
    Ευχαριστούμε τον Θεούλη που πήρε την "ελαττωματική" πλευρά από τον Παππού Αδάμ και μας άφησε όλα τα καλούδια! :P
    xaxaxaxaxaxxa έλα μωρέ ναι ελαττωματική πλευρά, κάνουμε τα παιδιά σας, αιμορραγούμε (τουλάχιστον) κάθε μήνα, ειδικά μετά τη γέννα μπορεί και κάθε μέρα, και πάμε και γυμναστήριο!!! Εσείς ένα συναχάκι έχετε και είστε να πέσετε στα πατώματα!!! Είδες διαφήμιση για βιταμίνες ή ξεβουλωτικά μύτης να έχουν γυναικα να τα προωθεί? Οχι!!! Γιατί οι γυναίκες είναι να μη θέλουμε κάτι, τότε θα γυρίσουμε τη Γη ανάποδα!

Page 45 of 94 FirstFirst ... 35434445464755 ... LastLast