Καθημερινό ζύγισμα - Page 49
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 49 of 94 FirstFirst ... 39474849505159 ... LastLast
Results 721 to 735 of 1397
    Senior Member
    Nai βρε αυτο θα ειναι.
    Περαστικα στους αρρωστουλιδες , καλως ορίσατε στους νεου -ειδα νεο αιμα σε αλλα ποστς- και Μαγδα, κατι τετοιο ειναι αλλα το ειδα γραμμενο εφω μεσα.Μαλλον του γυμναστη που σας αρεσει εσενα και της σουιτ;;;Δεν μπορω να θυμηθω.Μπορει -πολύ πιθανον- να ηταν τυχαιο.

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    Σήμερα αδιαθέτησα και θέλω να πιστεύω ότι εκεί οφείλετε το ανεξήγητο κατά τα άλλα 69,5! Τέτοια ημέρα την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν 68,8 ακόμα και κατακράτηση να έχω κάτι δεν πάει καλά πάλι!
    Μαγδα μου ειναι σιγουρο αυτο!!plus εγω το βλεπω οταν εχω κατακρατηση το καταλαβαινω ρε παιδι μου παρολο που προχθες κοντεψα να το παθω το εγκεφαλικο θυμηθηκα οτι περιμενω σημερα/αυριο αρα λογικα εκει θα οφειλεται !! τα συμπερασματα για το αν χανουμε η παιρνουμε (συμφωνα με την ενδοκρινολογο μου-την εχω σκασει τη γυναικα-θα τα βγαλουμε 2-3 μερες μετα που "καθαρισαμε" ) υπομονη λιγες μερες ειναι........

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    kalhmeraaaaaaa 100.3, ξαναρθε περίοδος, και τα δέκατα
    Μπράβο και σε εσένα Δημητρούλα !!!!
    Περαστικά σας, το μικρούλι σου πως είναι σήμερα;
    ωχ μαρι σε λάθος θέμα σου έγραψα τα μπράβο!!! Μπράβο κι δω!!! Πάμε γερά!!!
    Μάγδα μου το παιδί είναι καλά, απύρετο, αλλά σχετικά άκεφο κάποιες ώρες και με άπειρη γκρίνια, έβγαλε όμως 2 δόντια σε 2 μέρες!!! Λογικό το βρίσκω.
    Τρώει τις παντόφλες μου, τα αθλητικά μου (του σπιτιού), το τραπέζι του σαλονιού, τα πάντα όλα!
    Οσο για την κατακράτηση εγώ τηβρίσκω πολύ φυσιολογική βρε μάγδα μου και νομίζω άδικα πονοκεφαλιάζεις, στη θέση σου δε θα ζυγιζόμουν για λίγες μέρες. Σου κάνει κακό.

Senior Member
    Originally posted by ton76
    Σήμερα αδιαθέτησα και θέλω να πιστεύω ότι εκεί οφείλετε το ανεξήγητο κατά τα άλλα 69,5! Τέτοια ημέρα την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν 68,8 ακόμα και κατακράτηση να έχω κάτι δεν πάει καλά πάλι!
    Μαγδα μου ειναι σιγουρο αυτο!!plus εγω το βλεπω οταν εχω κατακρατηση το καταλαβαινω ρε παιδι μου παρολο που προχθες κοντεψα να το παθω το εγκεφαλικο θυμηθηκα οτι περιμενω σημερα/αυριο αρα λογικα εκει θα οφειλεται !! τα συμπερασματα για το αν χανουμε η παιρνουμε (συμφωνα με την ενδοκρινολογο μου-την εχω σκασει τη γυναικα-θα τα βγαλουμε 2-3 μερες μετα που "καθαρισαμε" ) υπομονη λιγες μερες ειναι........
    α μετά το καθάρισμα ε? Ξέρεις εμένα μετά τη γέννα (εκτός από τις γνωστές αιμοραγίες που σας έχω πρίξει και το εμπεδώσατε, αν όχι να το ξαναπώ άλλες 1000 φορές :smilegrin μου έρχεται φουλ για 3 μέρες, μετά κόβεται για 1 εικοσιτετραωρο, και ξαναρχεται καφε. Που μπορεί να κάνω να καθαρίσω και 10 μέρες! Δεν έχω τσεκάρει όμως πότε ακριβώς πέφτει το βάρος, άλλωστε έκανα και τρελά υπερφαγικά οπότε δεν ήμουν σε θέση...τώρα είμαι περίεργη να δω που ακολουθώ πιο πιστά τις θερμίδες.

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Nai βρε αυτο θα ειναι.
    Περαστικα στους αρρωστουλιδες , καλως ορίσατε στους νεου -ειδα νεο αιμα σε αλλα ποστς- και Μαγδα, κατι τετοιο ειναι αλλα το ειδα γραμμενο εφω μεσα.Μαλλον του γυμναστη που σας αρεσει εσενα και της σουιτ;;;Δεν μπορω να θυμηθω.Μπορει -πολύ πιθανον- να ηταν τυχαιο.
    Από την πείρα μου με το ζύγισμα ξέρω ότι το περισσότερο που ανεβαίνω λόγω περιόδου είναι 1 κιλό, αν δεχτώ ότι έχω ανέβει ένα κιλό λόγω περιόδου τα πράγματα και πάλι δεν πάνε καλά γιατί έχασα μόνο 300 γρ όλη την προηγούμενη εβδομάδα! Αν τελειώσει η περίοδος και συνεχίσω έτσι μου φαίνεται θα πλακωθώ στο φαγητό 2-3 ημέρες μπας και ξεκολλήσω και πάρω μπρος και πάλι, αλλά πραγματικά κάτι τέτοιο θέλω να είναι η τελευταία λύση!!!

Senior Member
    Μάγδα 300 γρ. είναι λίγα δηλ? Δεν χάνουμε όλες τις βδομάδες το ίδιο! Δεν είναι μαθηματικές εξισώσεις που γνωρίζεις το αποτέλεσμα. Η θερμίδα δεν είναι θερμίδα ακριβώς, τόσοι βιοχημικοι μηχανισμοί κρύβονται από πίσω. Ξεκολλα λίγο από τη ζυγαριά παιδί μ και θα ξεκολλήσει κι αυτ!

Senior Member
    Μάγδα 300 γρ. είναι λίγα δηλ? Δεν χάνουμε όλες τις βδομάδες το ίδιο! Δεν είναι μαθηματικές εξισώσεις που γνωρίζεις το αποτέλεσμα. Η θερμίδα δεν είναι θερμίδα ακριβώς, τόσοι βιοχημικοι μηχανισμοί κρύβονται από πίσω. Ξεκολλα λίγο από τη ζυγαριά παιδί μ και θα ξεκολλήσει κι αυτ!
    300 γρ για μια εβδομάδα απόλυτης πειθαρχίας είναι λίγα, έτσι πιστεύω. Αν έκλεβα από εδώ και από εκεί θα έλεγα ότι προφανώς κάπου έφταιξα και για αυτό δεν κατέβηκα αλλά όταν κάνω κάτι τόσο αφοσιωμένα και πιστά θέλω να βλέπω και ένα καλύτερο αποτέλεσμα!

Senior Member
    Δεν χάνουμε όλες τις εβδομάδες το ίδιο όσο πιστά κι αν κάνουμε, ούτε το σώμα είναι ρομποτάκι. Οσο το ζορίζεις και δε τρώς δε θα χάνει ή θα χάσει και θα κολλήσει. Κάνεις και γυμναστική = υποσιτίζεσαι κάποιες μέρες. Ναι θα χάνεις αλλά όχι για πολύ. Είναι όπως με το αντίθετο πουπερνάω εγώ τωρα , καποιες μερες που τρωω πολυ πεφτει, ομως οταν συνεχιστει ανεβαινει!!! Λογικο δεν ειναι?
    Επισης να θυμασαι το εξης, εισαι πιστη σε ενα προγραμμα που η ιδια εβγαλες οποτε δεν ξερεις αν ινε και το πιο σωστο για σενα ωρα. Στη θεση σου θα πηγαινα σε ενα καλο διαιτολογο μαζι με το γυμνααστηριο

Senior Member
    αχ δε με φαηνει το παιδι εισαι πολυ οργανωτικη και θεωρω πως θα σε βοηθουσε ενα συγκεκριμενο και σωστο προγραμμα, που οταν θα το κανεις κατα γραμμα δε θα εχεις αμφιβολιες και θα βλεπεις απωλεια.. Κι αν δε, την ευθυνη θα την εχει αλλος να στο προσαρμοσει

Senior Member
    Η σουιτ εχει δικιο σε πολλα.Ισως αυτο να σου διδαξει οτι δεν πρεπει να τα κανεις ολα στην απολητη πειθαρχεια.Κανε σε καποια τα στραβα τα ματια οπως συμπτωματικα συνεβει σε μενα και θα δεις.

Senior Member
    μαρι τονια βγαλατε ακρη με το τικερ? Εχω χρονο τωρα λιγο αν θελετε κατι, πατησατε το δικο μου που λεγαμε?

Senior Member
    Bravo αγόρι μου!!! Δε γειώνομαι, το ξέρεις!! Δε θα ρωτούσα αλλιώς! Μακάρι να είχες και τα τίκερ σου να έβλεπα την πορεία σου! Εμένα με παρακινείς και καθόλου δε με γειώνεις!
    Τώρα σχετικά με το fitday έφαγα μια τσαντίλα απίστευτη γιατί σκέφτηκα "ρε γμτ αφού τον βόλεψε να βολέψει κι εμένα να βοηθηθώ" (επειδή στο είχα προτείνει όχι για άλλο λόγο)
    μπήκα λοιπ΄ν τωρα και κάτι μου ήρθε που έψαχνα το μοσχαράκι νουά (roast beef) αν είναι να κάνω τόση ώρα κάθε φορά για να βρω κάτι κάηκα, προτιμώ να το περνάω από το θερμιδομετρητη τσακ μπαμ στα >Ελληνικά, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να διαθέσω χ χρόνο για χ καιρό μέχρι να το οργανώσω.
    Ηδη έχω τα βασικά που τρώω στα Ελληνικά με θερμίδες αλλά ως εκεί.
    Πολύ θα ήθελα να μου βγάζει και τα υπόλοιπα, είμαι περίεργος άνθρωπος και μου αρέσει να αλλάζω, κάποια στιγμή θα ήθελα να πάω ένα βήμα πιο πέρα από τις θερμίδες. Μάλλον είναι δύσκολη ώρα, και εποχή γενικά, πχ τώρα κινηγώ και το παιδί παράλληλα και το πιο πιθαν΄είναι να τραβήξει ο καλώδιο και να μη γράψω ποτέ αυτό το μήνυμα.
    Αν έρθει φιλάκια και σόρρυ για τη γκρίνια :kiss:

Senior Member
    α καιτο μοσχαΡΑΚΙ σουπα τελικα δε το βρηκα χαχαχαχαχχα τ ωρσ γραφει το παιδιιιιιι

Senior Member
    Δεν χάνουμε όλες τις εβδομάδες το ίδιο όσο πιστά κι αν κάνουμε, ούτε το σώμα είναι ρομποτάκι. Οσο το ζορίζεις και δε τρώς δε θα χάνει ή θα χάσει και θα κολλήσει. Κάνεις και γυμναστική = υποσιτίζεσαι κάποιες μέρες. Ναι θα χάνεις αλλά όχι για πολύ. Είναι όπως με το αντίθετο πουπερνάω εγώ τωρα , καποιες μερες που τρωω πολυ πεφτει, ομως οταν συνεχιστει ανεβαινει!!! Λογικο δεν ειναι?
    Επισης να θυμασαι το εξης, εισαι πιστη σε ενα προγραμμα που η ιδια εβγαλες οποτε δεν ξερεις αν ινε και το πιο σωστο για σενα ωρα. Στη θεση σου θα πηγαινα σε ενα καλο διαιτολογο μαζι με το γυμνααστηριο
    αχ δε με φαηνει το παιδι εισαι πολυ οργανωτικη και θεωρω πως θα σε βοηθουσε ενα συγκεκριμενο και σω]στο προγραμμα, που οταν θα το κανεις κατα γραμμα δε θα εχεις αμφιβολιες και θα βλεπεις απωλεια.. Κι αν δε, την ευθυνη θα την εχει αλλος να στο προσαρμοσει

Πρώτα απ' όλα να πω ότι σιχαίνομαι τους διαιτολόγους! Δεν μου αρέσει να αποφασίζει κάποιος άλλος μια εβδομάδα πριν από εμένα τι θα τρώω κάθε ημέρα. Δεύτερον όλοι έχουν την τάση να βγάζουν τα ίδια π@παροπρογράμματα που προσωπικά δεν τα εκτιμώ καθόλου. Στη σχολή που πηγαίναν δεν έμαθαν κανένα μεγάλο μυστικό για να λύνουν τα προβλήματα κολλήματος. Θα πειραματιστούν με τις θερμίδες για να δουν τι λειτουργεί. Αυτό μπορώ να το κάνω και μόνη μου! Τι άλλο μπορεί να κάνει ένα διαιτολόγος για εμένα; Να τσεκάρει αν έχω ευαισθησία στους υδατάνθρακες, να χρησιμοποιεί στο μενού που θα βγάλει τρόφιμα με χαμηλό γλυκαιμικό δέικτη; (λέμε τώρα αν βρω κανέναν που να ψάχνεται!). Νομίζω ότι τα έχουμε ξαναπεί! Το πρόβλημα μας δεν είναι ότι δεν ξέρουμε τι πρέπει να τρώμε...

Originally posted by marimari
    Η σουιτ εχει δικιο σε πολλα.Ισως αυτο να σου διδαξει οτι δεν πρεπει να τα κανεις ολα στην απολητη πειθαρχεια.Κανε σε καποια τα στραβα τα ματια οπως συμπτωματικα συνεβει σε μενα και θα δεις.
    Πρώτη φορά ρε παιδιά κάνω κάτι με τόση πειθαρχία! Στο παρελθόν έχω δοκιμάσει και πολλούς άλλους τρόπους. Αυτή την φορά είπα να είμαι πιο πειθαρχημένη μπας και καταφέρω κάτι καλύτερο!
    Φοβάμαι να κάνω τα στραβά μάτια γιατί κάπως έτσι σιγά σιγά γλιστρούσα και έπεφτα τις προηγούμενες φορές! Και αν πέσω μου παίρνει πολλούς μήνες μέχρι να σηκωθώ δεν έχω το περιθώριο να το ρισκάρω πια!!!!

Senior Member
    Μάγδα κι γω για τον ίδιο λόγω δε τους μπορω, θαμπορούσες όμως να αλλάζεις μόνη σου πχ το απογευματινό. Μετά από πολλά διαιτολόγια τα κάνεις μόνη σου πια, συνδιασμούς και αντικαταστάσεις. Το λέω επειδή είσαι πειθαρχημένη, στο ξαναλέω...όχι για άλλο λόγο. Επειδή θα μπορούσες να το κάνεις αλλά δε του δίνεις ευκαιρία. Η' του έχεις δώσει και δε πέτυχε?

Καλημέρα 100.0!!!!!!!!!!!!Θα ξαναζυγιστώ όταν θα πεταχτώ σπίτι να κάνω κρέμα του μωρού!

Page 49 of 94 FirstFirst ... 39474849505159 ... LastLast