Καθημερινό ζύγισμα - Page 50
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 50 of 94 FirstFirst ... 40484950515260 ... LastLast
Results 736 to 750 of 1397
    Senior Member
    Kalhmerαααααααααααααααααααα...
    Μπραβο κοριτσαρες μου λιγεροκορμες.Μπραβο για την ασταματητη κατηφορααααααααααααααααα!! !!!!!!!!!
    Σας διαβασα ολους με προσοχη και πολύυυυυυυ επιγραμματικα αναφερω.

Τασο, ναι εισαι περιπτωσαρα.Τασο ναι απο αυριο μπορω να τρεφομαι με οοοολα τα σφολιατοειδη της γης ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!
    Τελικα τους βρηκα το κουμπί.Τρωω μια φορα την εβδομαδα σαν γευμα απο αυτα.
    Αυτο το τρικ με βοηθησε και να ξεκολησω αλλα και να συνεχισω την κατηφορα.111,5 σημερα!!!!!!!!!!!
    Μεχρι το Πασχα θεωρω οτι θα καλεσω..."100" να με κανει βολτα απ τη χαρα μου!!!!!!!
    Συνεχισε ετσι.Ρουφαω καθε σου λεξη.

Μαγδα, ο φοβος σε οδηγει και φυσικα η μεγαλη σου επιθυμια για ...κατρακιλα.Σε καταλαβαινω οσο δεν μπορεις να φανταστεις.Αλλα και τα στραβα ματια να ξερεις προγραμματιζονται και φυσικα ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ...Εδω το ελεγξα εγω ρε Μαγδακι που μπροστα στα τυροπιτολουκανικομερεντιπ ιτακια νιωθω σαν 3χρονο μπροστα σε λουναπαρκ, δεν θα ορισεις εσυ.;;;Για κανε μια τονοτικη ενεση αυτοπεποιθησης στον εαυτον σου...

Σουιτ, εχει δικιο ο Τασος.Αφου με οοοολα οσα περνας + το ξενυχτι,συνεχιζεις και χανεις, πρεπει να υποκληθεις στο μεγαλειο της αποφασιστικοτητας και της επιμονης σου.!!!!!!!!!!!Πρωτη εγω!!!!!!

Senior Member
    marimarimarimari και που να δείς τη συνέχειαααααααααααααααααα αααα 99.8-99.9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
    Μόλις τώρα!!!! Δεν έχω χρόνο τα λέμε μεσημέρια!!!!

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    marimarimarimari και που να δείς τη συνέχειαααααααααααααααααα αααα 99.8-99.9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup: MΠΡΑΒΟ!!

Senior Member
    :love: μακάρι να πάνε όλα καλά αύριο και μεθαύριο, έρχονται 2 κρίσιμες μέρες για κάτι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς και τις οικογενειες μας. Εχουμε πολυ αγχος κι ευτυχως με το 9 ολο χαζογελαω και βοηθαω και τον αντρα μου ετσι, ελπιζω! Τάσο τί λες? Δε βοηθά το χαμόγελο της γυναικας τον αντρα? Και δεν είναι ψεύτικο. Προσπαθώ να τα βλέπω όλα θετικά πια. Από μέσα μου βράζω από το άγχος βέβαια.

Senior Member
    σε ευχαριστώ forty!!! μαρι μαρι και όλες όλους!!! Σήμερα θα προσπαθήσω να μαζευτώ λίγο και να μη φάω πάλι αργά, γιατί πιστεύω συνέβαλε που χθες έφαγα νωρίς το βραδυνό μου. Αμα αποψε φαω 12 το βραδυ θα με δειξει πανω αυριο :crazy:

Senior Member
    Μάγδα κι γω για τον ίδιο λόγω δε τους μπορω, θαμπορούσες όμως να αλλάζεις μόνη σου πχ το απογευματινό. Μετά από πολλά διαιτολόγια τα κάνεις μόνη σου πια, συνδιασμούς και αντικαταστάσεις. Το λέω επειδή είσαι πειθαρχημένη, στο ξαναλέω...όχι για άλλο λόγο. Επειδή θα μπορούσες να το κάνεις αλλά δε του δίνεις ευκαιρία. Η' του έχεις δώσει και δε πέτυχε?

Καλημέρα 100.0!!!!!!!!!!!!Θα ξαναζυγιστώ όταν θα πεταχτώ σπίτι να κάνω κρέμα του μωρού!
    Μάλλον δεν διάβασες το μήνυμα μου. Σε ρωτάω τι να τον κάνω τον διαιτολόγο; Να μου πει τι;

Senior Member
    Μάγδα κι γω για τον ίδιο λόγω δε τους μπορω, θαμπορούσες όμως να αλλάζεις μόνη σου πχ το απογευματινό. Μετά από πολλά διαιτολόγια τα κάνεις μόνη σου πια, συνδιασμούς και αντικαταστάσεις. Το λέω επειδή είσαι πειθαρχημένη, στο ξαναλέω...όχι για άλλο λόγο. Επειδή θα μπορούσες να το κάνεις αλλά δε του δίνεις ευκαιρία. Η' του έχεις δώσει και δε πέτυχε?

Καλημέρα 100.0!!!!!!!!!!!!Θα ξαναζυγιστώ όταν θα πεταχτώ σπίτι να κάνω κρέμα του μωρού!
    soy apantisa Magda, αλλα δε μου ειπες αν εχεις παει σε εναν καλο. Για μενα αυτη ειναι η λυση σου, να μησ ου πει τιποτε, να σου βγαζει προγραμμα και να τα κανεις σα ρομποτακι χωρις να ψαχνεσαι αλλο. Για να μην εισαι ευχαριστημενη εσυ απο την απωλεια σου μαλλον πρεπει να απευθυνθεις αλλου. (επειδη δεν εισαι ευχαριστημενη στο λεω κι επειδη μπορεις να πειθαρχησεις τον εαυτο σου)

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Τασο, ναι εισαι περιπτωσαρα.Τασο ναι απο αυριο μπορω να τρεφομαι με οοοολα τα σφολιατοειδη της γης ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!
    Τελικα τους βρηκα το κουμπί.Τρωω μια φορα την εβδομαδα σαν γευμα απο αυτα.
    Αυτο το τρικ με βοηθησε και να ξεκολησω αλλα και να συνεχισω την κατηφορα.111,5 σημερα!!!!!!!!!!!
    Μεχρι το Πασχα θεωρω οτι θα καλεσω..."100" να με κανει βολτα απ τη χαρα μου!!!!!!!
    Συνεχισε ετσι.Ρουφαω καθε σου λεξη.

Μαγδα, ο φοβος σε οδηγει και φυσικα η μεγαλη σου επιθυμια για ...κατρακιλα.Σε καταλαβαινω οσο δεν μπορεις να φανταστεις.Αλλα και τα στραβα ματια να ξερεις προγραμματιζονται και φυσικα ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ...Εδω το ελεγξα εγω ρε Μαγδακι που μπροστα στα τυροπιτολουκανικομερεντιπ ιτακια νιωθω σαν 3χρονο μπροστα σε λουναπαρκ, δεν θα ορισεις εσυ.;;;Για κανε μια τονοτικη ενεση αυτοπεποιθησης στον εαυτον σου...
    Δίκιο έχεις όλα ελέγχονται και το βασικότερο απ' όλα είναι να μάθουμε ακριβώς το πως!
    Απλά ως τώρα δεν ένιωσα ότι θέλω να φάω κάτι πάρα πολύ για να κάνω τα στραβά μάτια και να το απολαύσω, εκτός από το παγωτό ίσως, αλλά και αυτό μη φανταστείς ότι δεν μπορούσα να το απορρίψω απλώς σκέφτηκα να μου το επιτρέψω για μια φορά. Εχθές έφαγα αρκετή πίτσα, σήμερα σκέφτομαι ότι ήταν τελείως περιττή κίνηση...Εντάξει δεν αγχώνομαι αλλά θεωρώ ότι έκανα κάτι χαζό ανευ λόγου, anyway πάμε παρακάτω, από τα λάθη μαθαίνουμε!

Μπράβο για την απώλεια, και εις κατώτερα !!!!!! :thumbup:

Senior Member

soy apantisa Magda, αλλα δε μου ειπες αν εχεις παει σε εναν καλο. Για μενα αυτη ειναι η λυση σου, να μησ ου πει τιποτε, να σου βγαζει προγραμμα και να τα κανεις σα ρομποτακι χωρις να ψαχνεσαι αλλο. Για να μην εισαι ευχαριστημενη εσυ απο την απωλεια σου μαλλον πρεπει να απευθυνθεις αλλου. (επειδη δεν εισαι ευχαριστημενη στο λεω κι επειδη μπορεις να πειθαρχησεις τον εαυτο σου)
    Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά δεν μου ταιριάζει για τους εξής λόγους:
    Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν διαιτολόγους, δεν νομίζω ότι κανείς έχει κάτι καινούργιο να πει. Τα αποτελέσματα των ερευνών από πειράματα με δίαιτες είναι πολύ ενδιαφέρον και μερικοί από αυτούς φαίνεται να μην τα έχουν πάρει καν είδηση αφού συνεχίζουν να δίνουν τα ίδια και τα ίδια! Μπορώ να σου βγάλω 1000 μενού δίαιτας από όποιο τύπο δίαιτας θέλεις σε όποιες θερμίδες θέλεις, δεν χρειάζομαι κάποιον άλλο να το κάνει για εμένα.
    Το να μη μου πει κάποιος τίποτα και εγώ να ακολουθώ τα λεγόμενα του δεν παίζει ποτέ! Ακόμα και παιδί που ήμουνα έπρεπε να μου εξηγήσουν το γιατί πρέπει να κάνω κάτι, να κρίνω τα δεδομένα και μετά να αποφασίσω αν θα κάνω κάτι. Με βλέπεις να ακολουθώ ίσως πιστά τη δίαιτα και συμπεραίνεις ότι μπορώ να πειθαρχήσω σε οδηγίες αλλά ξεχνάς κάτι σημαντικό, πειθαρχώ στις δικές μου οδηγίες , όχι σε άλλων!
    Ειλικρινά η μόνη βοήθεια που θα μπορούσα να δεχτώ από διαιτολόγο (σημειωτέον όχι έναν μέσο όρο αλλά κάποιον λίγο πιο ψαγμένο) θα ήταν στο τι να κάνω με τις θερμίδες. Που και πάλι η λογική μου λέει ότι το ζιγκ ζαγκ που προτείνει ο Βενούτο έχει τις καλύτερες πιθανότητες να αποδώσει οπότε για άλλη μια φορά καταλήγω ότι δεν χρειάζομαι διαιτολόγο. Δεν έχω πρόβλημα στο να βρω τι να φάω. Κρατάω μακριά λευκό αλεύρι, ζάχαρη junk food και τα συναφή και ότι περισσεύει το τρώω, δεν χρειάζεται καμιά επιστήμη για αυτό! Το ότι δεν κατεβαίνω όσο θέλω έχει να κάνει με τον οργανισμό μου, εγώ τον ξέρω καλύτερα απ' όλους και εγώ θα βρω με τον καιρό την κατάλληλη λύση για αυτό, ελπίζω!
    :starhit:

Senior Member

Μπράβοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Tassos67
    Marimari έχεις φοβερή διάθεση! Πάντα έτσι!
    Ο καθένας βρίσκει το δικό του ξεχωριστό δρόμο στη διατροφή του. Έτσι κι εσύ. Αυτό δεν μπορεί να το κάνει κανείς διαιτολόγος για μας. Μόνο εμείς οι ίδιοι.

:thumbup::thumbup::thumbup:
    Εεεε αμα ασχολεισαι με την διατροφη και επι προσωπικου και επι επαγγελματικου τοοοοοοσα χρονια Τουρκικα...κατι μενει τελικα!!!!!!

Μαγδα δεν θυμαμαι αν μου ειχες απαντησει στην ερωτηση αν εχεις κοιταξει τις ορμονες σου.

Senior Member
    Έχει δίκιο η μαρι, δε μας το είχε πεί αυτό! Μπράβο μαρι! (αν και κατ'εμέ μια χαρά χάνει αλλά τεσπα!!)
    Μαρι είσαι διαιτολόγος?:crazy:

Senior Member
    Originally posted by need2loose

Μπράβοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!
    θενκ γιου!!!!

Senior Member
    Έχει δίκιο η μαρι, δε μας το είχε πεί αυτό! Μπράβο μαρι! (αν και κατ'εμέ μια χαρά χάνει αλλά τεσπα!!)
    Μαρι είσαι διαιτολόγος?:crazy:

Οχι αλλα θα μπορουσα.Δημοσιογραφος ειμαι

Senior Member
    Νομιζα οτι εισαι αρχιτεκτονας επειδη ελεγες για τρεξιμο στη δουλεια! Οτι ναναι

Page 50 of 94 FirstFirst ... 40484950515260 ... LastLast