Καθημερινό ζύγισμα - Page 51
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 51 of 94 FirstFirst ... 41495051525361 ... LastLast
Results 751 to 765 of 1397
    Junior Member
    Μπραβο sweetOctober! Τελικά εχει αποτελεσμα το να βαζουμε μικρους στοχους,ε?

Senior Member
    ναι ναι μόλις την είδα ετσι και πέτυχε!! για να δούμε!!! μπραβο κ σε σενα!!!

Senior Member
    Γιατι οι δημοσιογραφοι λιγο τρεχουν;;;;;:lol:

Senior Member
    οχι βρε το αντιθετο αλλα πως μου ειχε κολλησει εμενα!!! Κατι για εξωτερικο χωρο ειχες πει κι μ ειχε κολλησει μαρι=αρχιτεκτονας :tumble:

Senior Member
    Δημητρα αστην να λεει αρχιτεκτων ειναι αλλα της τουρτας!!!

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Μαγδα δεν θυμαμαι αν μου ειχες απαντησει στην ερωτηση αν εχεις κοιταξει τις ορμονες σου.
    Όχι, εδώ και 3 χρόνια δεν τις έχω ελέγξει, λογικά αν είχα όμως πρόβλημα δεν θα φαινόταν από την αρχή; Ή μήπως δεν λειτουργεί έτσι;

Senior Member
    Μα εσύ παιδί μ προβληματικό ανεβοκατεβάζεις τον εαυτό σου, για αυτό μάλλον στο λέει η μαρι. Εγώ πάντως (σε είχα ρωτήσει κι γω σκέψου), με πάλη με το θυροειδή από μικρούλα, δεν ξέρω να σου πω πότε φαίνεται. Σίγουρα όταν δείς κάτι διαφορετικό σε σένα, πχ αν τρώς λίγο και παχαίνεις ή πολύ και χάνεις (αλλά τότε έχει ξεφύγει τελείως το θέμα και θέλεις άμεση παρακολουθηση από γιατρό).
    Καλό είναι κάθε χρόνο να κάνεις γενικό τσεκαπ.

Senior Member
    Originally posted by ton76

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Μα εσύ παιδί μ προβληματικό ανεβοκατεβάζεις τον εαυτό σου, για αυτό μάλλον στο λέει η μαρι. Εγώ πάντως (σε είχα ρωτήσει κι γω σκέψου), με πάλη με το θυροειδή από μικρούλα, δεν ξέρω να σου πω πότε φαίνεται. Σίγουρα όταν δείς κάτι διαφορετικό σε σένα, πχ αν τρώς λίγο και παχαίνεις ή πολύ και χάνεις (αλλά τότε έχει ξεφύγει τελείως το θέμα και θέλεις άμεση παρακολουθηση από γιατρό).
    Καλό είναι κάθε χρόνο να κάνεις γενικό τσεκαπ.
    Να σας πω τι προβληματίζει; Αν πες είχα πρόβλημα ορμονικό τον πρώτο μήνα δεν θα έπρεπε να δω αντίσταση στην απώλεια; Εγώ έχασα περίπου 4,5 κιλά (πλην των πρώτων 3 ημερών) και τον 2ο έχασα 3 κιλά αν ισχύει το πιο χαμηλό που είδα. Λογικά δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Το πρόβλημα κυρίως έγκειται στο ότι εγώ δεν είμαι ευχαριστημένη με το ρυθμό απώλειας μου. Δεν είναι ορμονολογικό πρόβλημα μάλλον, είναι το πρόβλημα βλακείας μου :P

Senior Member
    πες τΑ χρυσόστομη! :P

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    Originally posted by marimari
    Μαγδα δεν θυμαμαι αν μου ειχες απαντησει στην ερωτηση αν εχεις κοιταξει τις ορμονες σου.
    Όχι, εδώ και 3 χρόνια δεν τις έχω ελέγξει, λογικά αν είχα όμως πρόβλημα δεν θα φαινόταν από την αρχή; Ή μήπως δεν λειτουργεί έτσι;
    Φυσικα και ΔΕΝ λειτουργει ετσι...3 χρονιαααα
    Πολλα ειναι.

Senior Member
    Originally posted by ton76
    Εεεεπ μην τα λεμε και οοολα.
    Πλήρης εκθεση σε ανοικτο χωρο...χαχαχαχα!!!!!!!!!!!
    Αμα πω πω και με τι αλλο καταπιανομαι τα τελευταια χρονια θα στειλω πολλους για ελεγχο ζαχαρου!!!!!!!:smilegrin:

Senior Member
    Ωραία τα λες αλλα νομίζω με κολακεύεις! Σκέφτομαι να μη ζυγιστώ αύριο, μη πάει και είμαι παραπάνω :bigsmile: Να κλέψω μια φορά? :smilegrin:
    Πραγματικά το καθημερινό ζύγισμα μου έχει γίνει τόσο συνήθεια που ίσως νιώθω άσχημα μετά!
    Φοβάμαι γιατί τελευταία έχω αρχίσει και τρώω πολύ νωρίς βραδυνό πχ μεταξύ 6μιση με 8, κι αν κανένα βράδυ αδειάσω το ψυγείο 3-4 το πρωί πάει το 9! Δηλ. με εδειξε σημερα 99.8 αλλά νηστική πάρα πολλές ώρες! Νομίζω κάπου 7 πήρα βραδυνό χθες! Και την χαμηλή ένδειξη την είδα στις 10 περίπου. (είχα ξαναζυγιστεί 8 το πρωί και ήμουν 100)

Senior Member
    α και ήμουν νηστική και στις 10, δεν είχα προλάβει να φάω δηλ. έπεσε 200 γρ. σε 2 ώρες το βάρος.

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά δεν μου ταιριάζει για τους εξής λόγους:
    δε σε πάω καθόλου, μου θυμίζεις εμένα και με ταλαιπωρείς, γιατί να μη διαλέγουμε τον εύκολο δρόμο γμτ? (αστειεύομαι βέβαια!!! ει παρεξηγιάρα αιγόκερε!)

Page 51 of 94 FirstFirst ... 41495051525361 ... LastLast