Καθημερινό ζύγισμα - Page 58
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 58 of 94 FirstFirst ... 848565758596068 ... LastLast
Results 856 to 870 of 1397
    Senior Member
    αν ρωτας εμενα Δημητρα ναι Τριαδες κανω αλλα απο εμπειρια τοσων ετων ξερω τι συμβαινει και τι οχι στο σωμα μου! και ναι αυτο το κατασκευασμα του φουρνου που λεγεται ψωμι δεν το πλησιαζω αλλα φτιαχνω μονη μου !

Senior Member
    Δεν εχει και τραγικη διαφορα απο του φουρνου.Απλώς γλυτωνεις οοοολα τα διογκοτικα και τα συντηρητικα.Οι φουρνοι δεν ξαθονται οπως εμεις να μετρησουν αλατακι, νερακι,αλευρακι.Πετανε εκει απο τη σακουλα το ετοιμο μιγμα και οποιον παρει ο...
    Ναι σαφως ειναι κλασεις ανωτερο το σπιτικο ψωμι- ιδιαιτερως αν φτιαχνεται απο αλευρι 100% ολικης οπως φτιανω εγω μαζι με πιτουρο βρωμης και σταριου...- αλλα εξακολουθει να ειναι υδατανθρακας.Μην σε ξεγελαει.:blush:

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Δεν εχει και τραγικη διαφορα απο του φουρνου.Απλώς γλυτωνεις οοοολα τα διογκοτικα και τα συντηρητικα.Οι φουρνοι δεν ξαθονται οπως εμεις να μετρησουν αλατακι, νερακι,αλευρακι.Πετανε εκει απο τη σακουλα το ετοιμο μιγμα και οποιον παρει ο...
    Ναι σαφως ειναι κλασεις ανωτερο το σπιτικο ψωμι- ιδιαιτερως αν φτιαχνεται απο αλευρι 100% ολικης οπως φτιανω εγω μαζι με πιτουρο βρωμης και σταριου...- αλλα εξακολουθει να ειναι υδατανθρακας.Μην σε ξεγελαει.:blush:
    δε με καταλαβες δεν το λεω απο πλευρα διαιτητικη δηλαδη ειναι λιγοτερο η περισσοτερο υδατ/κας, ξερεις τι βαζουν μεσα ??? βελτιωτικα , ηλιελαια, ενισχυτικα κλππππ ασε γνωριζω κοπελα που δουλευει σε φουρνο και εμαθα πολλα . δεν κανω διαιτα πρωτεινικη για να κοιταω υδατ/κες απο θεμα υγειας το ειπα.

Senior Member
    Originally posted by ton76
    Originally posted by marimari
    δε με καταλαβες δεν το λεω απο πλευρα διαιτητικη δηλαδη ειναι λιγοτερο η περισσοτερο υδατ/κας, ξερεις τι βαζουν μεσα ??? βελτιωτικα , ηλιελαια, ενισχυτικα κλππππ ασε γνωριζω κοπελα που δουλευει σε φουρνο και εμαθα πολλα . δεν κανω διαιτα πρωτεινικη για να κοιταω υδατ/κες απο θεμα υγειας το ειπα.

Δεν ειναι αναγκη ναχεις γνωστο για να σου πει τι βαζουν μεσα...Ειναι της παση γνωστο τι αηδιες τρωμε αλλα ειναι νοστιμεεεεεεςςςςς!!!!!!!!!!
    Ναι εμενα πχ το ιδιο με κολλαει το δικο μου ψωμι με το αγοραστο.Αυτο εννοω.

Senior Member
    Originally posted by Tassos67
    Originally posted by need2loose
    Είναι μια ωραιοποιημένη απεικόνιση μου. Δεν είναι μετριοφροσύνη, είναι η αλήθεια! Στο profile μου υπάρχουν και άλλες φωτογραφίες οπότε οι φίλοι μου μπορούν να δουν επιπλέον φωτογραφίες μου και να καταλάβουν πόσο καλύτερη είναι αυτή. Πως το εννοείς το trollaki?
    Ωραιοποιημένη η εμφάνισή σου; Photoshop δηλαδή; :P
    Ναι, όντως δεν είναι μετριοφροσύνη αλλά αυτομαστίγωμα με μαστίγιο την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου (δεν θα μου πάρεις τα πρωτεία όσο κι αν προσπαθήσεις :P) !
    Σε αποκάλεσαν Θεά! ΟΚ είσαι θνητή. Σε αποκάλεσαν χολυγουντιανή ομορφιά! Ούτε αυτό είσαι. Οι χολυγουντιανές ομορφιές άβαφτες είναι για κλάμματα. Εγώ θεωρώ ότι η κοπέλα της φωτογραφίας είναι απλώς Aστέρι. Κι επίσης θεωρώ άδικο να προσπαθείς να "αποκαθηλώσεις" από μόνη σου αυτό το Aστέρι. Πόσα μέλη από δω μέσα θα σε δουν δια ζώσης; Πόσα θα μπουν στο facebook να σε δουν; Κι αν μέσα δουν άλλη Μάγδα τι θα γίνει; Θα κάνουν report στον Ζούκεμπεργκ ώστε να σε διαγράψει για...παραπλανητικό προφίλ :crazy: ; Άσε λοιπόν τα περισσότερα μέλη που θα σε δουν από αυτή και μόνο την φωτογραφία να μείνουν με την εντύπωση ότι η Μάγδα διαθέτει την πρωτόγνωρη ομορφιά αυτής της κοπέλας. Και τελικά εγώ είμαι απόλυτα σίγουρος ότι εσύ είσαι αυτή αφού η ομορφιά σου είναι σε απόλυτη σύμπνοια με την έκφρασή σου και το χιούμορ σου που αδυνατεί να αντιληφθεί ότι σε πειράζω με τον χαρακτηρισμό "τρολλάκι". Όλα είναι Δωρικού ρυθμού.
    χα! καλύτερο από Photoshop! Δεν φαίνεται η παραμικρή γραμμούλα, το δέρμα δείχνει ωραίο και το χρώμα του είναι ομοιόμορφο όπως ήταν πριν χρόνια! Ότι είμαι εγώ αυτή είναι δεδομένο, δεν συνειδητοποίησα ότι η φωτογραφία αυτή φάνταζε τόσο εξωπραγματική όπως το περιγράφεις για αυτό αποφάσισα να την αλλάξω για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Βλέπεις όταν την έβαλα δεν σκέφτηκα ότι κάποιοι θα με γνώριζαν μέσα από αυτή τη φωτογραφία και θα τους δημιουργούσε λάθος εντύπωση. Ήξερα ότι θα τη δουν άνθρωποι που με γνωρίζουν ήδη.
    Το χιούμορ είναι κάτι που πιάνεται δύσκολα σε ένα φόρουμ όπου ο λόγος που επικρατεί είναι ο γραπτός και τα πρόσωπα άγνωστα στην ουσία. Ειδικότερα η δική σου αποκωδικοποίηση δεν μου είναι τόσο εύκολη :yes:

*Πωπω! Μόλις είδα σε ποιο θέμα είμαστε! Το ξεφτιλίσαμε εδώ μέσα!

Senior Member
    Καλημερα ομορφες και ομορφοι (με ή χωρις φωτοσοπ...το θεμα ειναι οτι εισαστε ομορφοι στην ψυχη και στον χαρακτηρα και τα υπολοιπα στην ακρη!!!!)
    Μερικα γραμμαρια κατω και σημερα.Ξαναμπηκα στην τροχια μου και νιωθω τελειααααααα!!!!!
    Πιο τελεια νιωθω οταν αρχιζουν ναρχονται κουβεντες παρατηρησης οτι εχω αρχισει και χανω.
    Μονο που στεναχωριεμαι γιατι δεν προλαβαινω γυμναστηριο...
    Κατι πρεπει να κανω μαυτο.
    Φυσικα η φυσικη μου δραστηριοτητα ειναι 2πλασια των κανονικων ημερων αλλα δεν ειναι το ιδιο.
    Κατι θα κανω και εκει...
    Αγωνιστικους χαιτερισμους!!!:love:

Senior Member
    Αρχίζει και γίνεται γραφικό το 69+ ....69,6 και πάλι!

Senior Member
    Ρε συ Μαγδα, μηπως ησουν για πολλα χρονια καποτε σαυτα τα κιλα;

Senior Member
    καλησπερα,,70 σημερα...

δεν κανω τιποτα απο διατροφη...

αλλα το σκεφτομαι για να κοψω υδατανθρακες,,,με χαλανε πολυ....
    ασχετο,ποιοι εχετε φειςμπουκ?

Senior Member
    Καλημέρα, τί κανεις Ελενα? 100.0 σήμερα πρίν πάω δουλειά και χωρίς τουαλέτα. και υπερβολικα πρησμένη. Περιμένουμε νέα για σημαντικά μας θέματα και το άγχος δίνει και παίρνει.

Senior Member
    Εγω εχω face.Στειλε μου με πμ. Ελενα

Senior Member
    σου εστειλα,το πηρες?

Senior Member
    οχι...ξαναπροσπαθησε

Senior Member
    δεν το παίρνεις όταν έχουν γεμίσει τα μηνύματα σ Μαρία μ

Senior Member
    Το ξερω αλλα δεν πρεπει ναναι αυτο.Πηρα σημερα κι αλλο μυνημα και ηρθε κανονικα ενω ειδα οτι δεν ειναι γεματο.

Page 58 of 94 FirstFirst ... 848565758596068 ... LastLast