Καθημερινό ζύγισμα - Page 62
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 62 of 94 FirstFirst ... 1252606162636472 ... LastLast
Results 916 to 930 of 1397
    Senior Member
    Originally posted by need2loose
    Originally posted by stellou1989
    Mπραβο need για το 68.2 ! Γιατί δεν αλλάζεις το τικεράκι να το βλέπεις να χαίρεσαι ; ας είναι και προσωρινό (αν και δεν νομίζω) , είναι αυτό που ισχύει αυτή τη στιγμή αντε και εις κατωτερα λοιπόν

φοβήθηκα να ενθουσιαστώ μη μου ξαναδείξει πάλι 69 κιλά και αρχίσω να τσιρίζω! Τώρα μετά από φαγητό και νερά με δείχνει 68,5 οπότε αρχίζω να πιστεύω ότι πράγματι κατέβηκα! Επιτέλους!!!!! Αν ισχύει και αύριο επιτέλους θα αλλάξω το τικεράκι!!!!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!μπραβο κουκλα!!

Senior Member
    Originally posted by ton76
    Mπραβο need για το 68.2 ! Γιατί δεν αλλάζεις το τικεράκι να το βλέπεις να χαίρεσαι ; ας είναι και προσωρινό (αν και δεν νομίζω) , είναι αυτό που ισχύει αυτή τη στιγμή αντε και εις κατωτερα λοιπόν

φοβήθηκα να ενθουσιαστώ μη μου ξαναδείξει πάλι 69 κιλά και αρχίσω να τσιρίζω! Τώρα μετά από φαγητό και νερά με δείχνει 68,5 οπότε αρχίζω να πιστεύω ότι πράγματι κατέβηκα! Επιτέλους!!!!! Αν ισχύει και αύριο επιτέλους θα αλλάξω το τικεράκι!!!!

και στα δικα σου Τόνια μου!!!!

Senior Member
    68,1 σήμερα πλέον πιστεύω ότι είναι αλήθεια!
    Το θέμα είναι ότι έγινε σε μια ημέρα! Μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο!
    Με βάση τα σημερινά δεδομένα μπορώ να πω ότι έκανα 20 ημέρες για να χάσω 700 γρ. Από αυτές τις 20 ημέρες 2 το έριξα έξω και έφαγα πολύ! Άρα πάμε στις 18 από αυτές βγάζω και 3 που χρειάστηκαν πάνω κάτω για να ισοφαρίσω τις επιπλέον θερμίδες που έφαγα όταν το έριξα έξω, πάμε στις 15 ημέρες.

Senior Member
    μπραβο μαγδααααααααααααααααααααα ααααααα

Senior Member
    Originally posted by Tassos67
    Προηγούμενη Τρίτη 97.9 , σήμερα 97.5! Μετά από επτά μήνες και -35% είδα κόλλημα! Είμαι απολύτως σίγουρος ότι η εβδομαδιαία μου απώλεια είναι μόλις 400 γρμ. Δεν τίθεται θέμα κατακρατήσεων ή τουαλέτας ή οτιδήποτε άλλο. Συνεχίζω ως έχει. Κι όση απώλεια έρθει, όποτε έρθει. Πάντως απέχω πολύ από τον βασικό μου στόχο ώστε να έχει αρχίσει η κάμψη.
    Ας ελπίσουμε ότι ο οργανισμός σου θέλει απλά λίγο χρόνο να ξεκουραστεί και μετά να συνεχίσει με παρόμοιους ρυθμούς όπως έκανε μέχρι τώρα. Το πολύ πολύ να χρειαστεί να ανεβάσεις λίγο τις θερμίδες για να στανιάρει και να πάρει και πάλι εμπρός!

Senior Member
    Originally posted by helena73
    μπραβο μαγδααααααααααααααααααααα ααααααα
    ευχαριστώ :starhit::starhit::starhit:

Senior Member
    Μάγδαααααααααααααα αδυνατισες παιδι μ????Ποσο ησουν? Μπράβο!!!! Επεσες πιο κατω απο τα προηγουμενα κατω σου?????? (finally :P μας έφαγες :P :P :P αστειέυομαι!!)
    Μάγδα σουβλάκια τα 40 γρ. κρέας έχουν 90 θερμίδες (χοιρινά) άρα τα 210 που έφαγες είχαν 470 κι όχι 660 που τα μέτρησες, δηλ. και πάλι εκείνη τη μέρα ήσουν -200 θερμίδες από τις 1300 που υπολόγιζες (αυτό σου λέγαμε με την Ελενα οτι ησουν υποθερμιδικη)
    * δεβρίσκω το αντίστοιχο θέμα να στο γράψω

Senior Member
    ναι βρε Τάσο θα σε παρηγορησει η Μάγδα που αν δε χάνει ένα κιλό τη βδομάδα 68 κιλά κορμάρα πέφτει στη μαύρη κατάθλιψη!!! Παιδιά είπαμε, το 1% του βάρους μας το πολύ σε λίπος ανά βδομάδα. Κι όχι πάντα. Το πολύ!
    Προηγούμενη Τρίτη 97.9 , σήμερα 97.5! Μετά από επτά μήνες και -35% είδα κόλλημα! Είμαι απολύτως σίγουρος ότι η εβδομαδιαία μου απώλεια είναι μόλις 400 γρμ. Δεν τίθεται θέμα κατακρατήσεων ή τουαλέτας ή οτιδήποτε άλλο. Συνεχίζω ως έχει. Κι όση απώλεια έρθει, όποτε έρθει. Πάντως απέχω πολύ από τον βασικό μου στόχο ώστε να έχει αρχίσει η κάμψη.
    Ας ελπίσουμε ότι ο οργανισμός σου θέλει απλά λίγο χρόνο να ξεκουραστεί και μετά να συνεχίσει με παρόμοιους ρυθμούς όπως έκανε μέχρι τώρα. Το πολύ πολύ να χρειαστεί να ανεβάσεις λίγο τις θερμίδες για να στανιάρει και να πάρει και πάλι εμπρός!

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Μάγδαααααααααααααα αδυνατισες παιδι μ????Ποσο ησουν? Μπράβο!!!! Επεσες πιο κατω απο τα προηγουμενα κατω σου?????? (finally :P μας έφαγες :P :P :P αστειέυομαι!!)
    Μάγδα σουβλάκια τα 40 γρ. κρέας έχουν 90 θερμίδες (χοιρινά) άρα τα 210 που έφαγες είχαν 470 κι όχι 660 που τα μέτρησες, δηλ. και πάλι εκείνη τη μέρα ήσουν -200 θερμίδες από τις 1300 που υπολόγιζες (αυτό σου λέγαμε με την Ελενα οτι ησουν υποθερμιδικη)
    * δεβρίσκω το αντίστοιχο θέμα να στο γράψω

Χαχαχαχα το ξέρω ότι σας έφαγα :P ελπίζω να μη μου χρεώσεται υπερφαγικά εξ' αιτίας των νεύρων που σας προκάλεσα :P
    εγώ πλέον στηρίζομαι σε αυτό το θερμιδομετρητή επειδή είναι πολύ πιο αναλυτικός και με βόλεψε!
    Σύμφωνα με αυτό http://www.fatsecret.com/calories-nu...onamount=1.000 ( που τον θεωρώ πιο σωστό από το lala cook) τόσες ήταν οι θερμίδες μου!
    Πάντως ειδικά για το σουβλάκι όλα είναι σχετικά επειδή το λίπος μπορεί να διαφέρει κατά πολύ από το ένα στο άλλο.
    Αχ, αχ για να δούμε το επόμενο κιλό πότε θα το χάσω... να εύχεστε να είναι πιο σύντομα γιατί την πατήσατε πάλι :P

*τα θυμάμαι όλα όσα είχαμε πει, μάλιστα δεν ήταν η Έλενα ήταν η Τόνια που τα λέγαμε.

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    ναι βρε Τάσο θα σε παρηγορησει η Μάγδα που αν δε χάνει ένα κιλό τη βδομάδα 68 κιλά κορμάρα πέφτει στη μαύρη κατάθλιψη!!! Παιδιά είπαμε, το 1% του βάρους μας το πολύ σε λίπος ανά βδομάδα. Κι όχι πάντα. Το πολύ!
    Ε όχι και κορμάρα στα 68 !!!! Κάτσε, ίσα ίσα τώρα άρχισα λίγο να στρώνω... έχω μπράτσα σαν ψωμιά και περιφέρεια... ας μην πω καλύτερα!
    Αν δεν πέσω κάτω από τα 60 κορμάρα δεν παίζει. Επιπλέον αν δεν πέσω και κάτω από τα 25 (χρόνια) πάλι δεν παίζει... άρα γενικά κορμάρα - Μάγδα 1-0 :P
    Καλέ δεν τον παρηγορώ σε λίγο είμαι σίγουρη ότι θα πάρει πάλι μπρος και θα είναι μια χαρά. Έχει ένα τεράστιο ατού: είναι άνδρας!!!!
    Μη μου μικραίνεις τον καημό ρε Δήμητρα συνολικά χρειάστηκαν 20 ημέρες για να να χάσω 700 γρ. Πριν από αυτό είχα κάνει άλλο πόσο καιρό που δεν κατέβαινα και ήμουν ακόμη στον 2ο μήνα!
    Εσύ πάλι τι μιλάς; 2 μέρες κάνεις δίαιτα 1 θυμώνεις και το χαλάς και ύστερα κάνεις υπομονή μια μέρα και τσουπ κατεβαίνεις. Μας ρώτησε εμάς τι ζόρι τραβάμε; :P

Senior Member
    68,1 σήμερα πλέον πιστεύω ότι είναι αλήθεια!
    Το θέμα είναι ότι έγινε σε μια ημέρα! Μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο!
    Με βάση τα σημερινά δεδομένα μπορώ να πω ότι έκανα 20 ημέρες για να χάσω 700 γρ. Από αυτές τις 20 ημέρες 2 το έριξα έξω και έφαγα πολύ! Άρα πάμε στις 18 από αυτές βγάζω και 3 που χρειάστηκαν πάνω κάτω για να ισοφαρίσω τις επιπλέον θερμίδες που έφαγα όταν το έριξα έξω, πάμε στις 15 ημέρες.
    Μια χαρα Μαγδα!!! :thumbup:

Senior Member

και στα δικα σου Τόνια μου!!!!
    αχ εχω μια αγωνια για την Πεμπτη αλλο πραγμα μακαρι και στα δικα μου!!!:starhit:

Senior Member
    αχ εχω μια αγωνια για την Πεμπτη αλλο πραγμα μακαρι και στα δικα μου!!!:starhit:
    Άντε θα είναι μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα για να δούμε τι μετρήσεις θα έχουμε!
    Είμαι περίεργη να δω τι ποσοστό λίπους θα μου βγάλει και ακόμη πιο περίεργη να δω σε ένα μήνα πόσο από το βάρος που θα χάσω θα προέρχεται από λίπος.
    Άρα Πέμπτη - Παρασκευή έχουμε εξελίξεις.
    Η marimari που είναι; Μου έλειψε!

Senior Member
    χαχαχαχχα :roll: έχω λίωσει!!
    έλα να σ πω δεν έχω χρόνο να δω το θερμιδομετρητή σου αλλά είχες πεί πρόσθετες και αφαιρούσες λάδια που τα άλειψε ο ψήστης κι άλλα ωραία. Νομίζω προσπαθείς να κάνεις κόλπα να αυξήσεις τις θερμίδες σου χωρίς να φας. Αυτό μπορεί να σε ξεγελάσει, αλλά όχι το σώμα σου που κολλάει και θέλει φαεί κι όχι να το ξεγελάσεις με δήθεν παραπάνω φαί.
    Επίσης στα γρήγορα να σ πω πως (λογικά θα το ξέρεις αλλά οφείλω να το θυμήσω) πρέπει με ένα εργαλείο να τα δουλεύεις όλα για να έχεις την ίδια απόκλιση. Ο θερμιδομετρητής της λαλα κουκ είναι κλασσικός, όλοι με αυτό τα υπολογίζουν ή με fitday. (αλήθεια γιατί δε τα βάζεις στο φιτντει εσύ παιδί μ που ασχολείσαι παραπάνω?)
    Εμένα η λύση τευτέρι 360 γρ. φασολάδα χ θερμίδες, 400 γρ. φασολάδα 600 (παράδειγμα) θερμίδες. χ=... με βολεύει καλύτερα από όλα
    Απλή μέθοδος των τριών και τέλος. Και στο ταξίδι μπορώ να το πάρω μαζί μ και παντού.

:roll::roll:

Senior Member
    θα πας στα πρινου τελικα? Τονια εσυ πως πας? Κοριτσια φευγω ειμαι πηγμενη πνιγμενη χαμος + παλιοκαιρος + παιδι ψιλοαρρωστουλακι
    Άντε θα είναι μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα για να δούμε τι μετρήσεις θα έχουμε!
    Είμαι περίεργη να δω τι ποσοστό λίπους θα μου βγάλει και ακόμη πιο περίεργη να δω σε ένα μήνα πόσο από το βάρος που θα χάσω θα προέρχεται από λίπος.
    Άρα Πέμπτη - Παρασκευή έχουμε εξελίξεις.
    Η marimari που είναι; Μου έλειψε!

Page 62 of 94 FirstFirst ... 1252606162636472 ... LastLast