Καθημερινό ζύγισμα - Page 63
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 63 of 94 FirstFirst ... 1353616263646573 ... LastLast
Results 931 to 945 of 1397
    Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    χαχαχαχχα :roll: έχω λίωσει!!
    έλα να σ πω δεν έχω χρόνο να δω το θερμιδομετρητή σου αλλά είχες πεί πρόσθετες και αφαιρούσες λάδια που τα άλειψε ο ψήστης κι άλλα ωραία. Νομίζω προσπαθείς να κάνεις κόλπα να αυξήσεις τις θερμίδες σου χωρίς να φας. Αυτό μπορεί να σε ξεγελάσει, αλλά όχι το σώμα σου που κολλάει και θέλει φαεί κι όχι να το ξεγελάσεις με δήθεν παραπάνω φαί.
    Επίσης στα γρήγορα να σ πω πως (λογικά θα το ξέρεις αλλά οφείλω να το θυμήσω) πρέπει με ένα εργαλείο να τα δουλεύεις όλα για να έχεις την ίδια απόκλιση. Ο θερμιδομετρητής της λαλα κουκ είναι κλασσικός, όλοι με αυτό τα υπολογίζουν ή με fitday. (αλήθεια γιατί δε τα βάζεις στο φιτντει εσύ παιδί μ που ασχολείσαι παραπάνω?)
    Εμένα η λύση τευτέρι 360 γρ. φασολάδα χ θερμίδες, 400 γρ. φασολάδα 600 (παράδειγμα) θερμίδες. χ=... με βολεύει καλύτερα από όλα
    Απλή μέθοδος των τριών και τέλος. Και στο ταξίδι μπορώ να το πάρω μαζί μ και παντού.

:roll::roll:
    Αν σου πω ότι το δοκίμασα το fitday και το βαριέμαι!
    Τον θερμιδομετρητή που λες τον έχω από τα πρώτα μου βήματα στη δίαιτα. Απλά δεν έχει τόσες πολλές διευκρινίσεις όπως αυτός που σου λέω, επιπλέον αυτός έχει και αναλυτικά τη διατροφική ανάλυση. Anyway τώρα το θυμήθηκα ρε εσύ και με έκανες να γελάσω! Καλά λες μετρούσα και τα λάδια του ψήστη χαχαχα, ε, να μη τα μετρήσω; Αφού και αυτά θερμίδες έχουν ....:smilegrin::smilegrin::smilegrin:
    Απλή μέθοδος των 3 παίζει με όλους τους θερμιδομετρητές αλλιώς που να βγάλεις άκρη... :P

Senior Member
    θα πας στα πρινου τελικα? Τονια εσυ πως πας? Κοριτσια φευγω ειμαι

Όχι δεν είναι Πρίνου απλά ο διαιτολόγος έγραφε ότι είχε προυπηρεσία σε πρίνου και bodyline. Γεγονός που δεν εκτιμώ ιδιαιτέρως.... εγώ για τις μετρήσεις πάω... δεν ελπίζω και σε τίποτα από διατροφικές συμβουλές, αν μου πει κάτι ενδιαφέρον, θα εκπλαγώ ευχάριστα. Για να δούμε...

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    έλα να σ πω δεν έχω χρόνο να δω το θερμιδομετρητή σου αλλά είχες πεί πρόσθετες και αφαιρούσες λάδια που τα άλειψε ο ψήστης κι άλλα ωραία. Νομίζω προσπαθείς να κάνεις κόλπα να αυξήσεις τις θερμίδες σου χωρίς να φας. Αυτό μπορεί να σε ξεγελάσει, αλλά όχι το σώμα σου που κολλάει και θέλει φαεί κι όχι να το ξεγελάσεις με δήθεν παραπάνω φαί.
    Επίσης στα γρήγορα να σ πω πως (λογικά θα το ξέρεις αλλά οφείλω να το θυμήσω) πρέπει με ένα εργαλείο να τα δουλεύεις όλα για να έχεις την ίδια απόκλιση. Ο θερμιδομετρητής της λαλα κουκ είναι κλασσικός, όλοι με αυτό τα υπολογίζουν ή με fitday. (αλήθεια γιατί δε τα βάζεις στο φιτντει εσύ παιδί μ που ασχολείσαι παραπάνω?)
    Εμένα η λύση τευτέρι 360 γρ. φασολάδα χ θερμίδες, 400 γρ. φασολάδα 600 (παράδειγμα) θερμίδες. χ=... με βολεύει καλύτερα από όλα
    Απλή μέθοδος των τριών και τέλος. Και στο ταξίδι μπορώ να το πάρω μαζί μ και παντού.

Τον θερμιδομετρητή που λες τον έχω από τα πρώτα μου βήματα στη δίαιτα. Απλά δεν έχει τόσες πολλές διευκρινίσεις όπως αυτός που σου λέω, επιπλέον αυτός έχει και αναλυτικά τη διατροφική ανάλυση. Anyway τώρα το θυμήθηκα ρε εσύ και με έκανες να γελάσω! Καλά λες μετρούσα και τα λάδια του ψήστη χαχαχα, ε, να μη τα μετρήσω; Αφού και αυτά θερμίδες έχουν ....:smilegrin::smilegrin::smilegrin:
    Απλή μέθοδος των 3 παίζει με όλους τους θερμιδομετρητές αλλιώς που να βγάλεις άκρη... :P
    οχι στο φιτντει, εκει τα υπολογιζει αυτοματα και δεν χρειαζεται εσυ να κανεις τιποτε. Καλυτερο λινκ απο το δικο σου, εισαι λιγο μαζοχα κι συ (το εχουμε αυτο ολες βλεπω :smug b: )
    Αγαπη αμα ειναι σε αυτα που λεει ο θερμιδομετρητης να προσθετεις τον αερα που πετουσε πανω απο το φαι, το λαδι που τυχον εβαλε ο ψηστης (καλαμακια λεει η λεξη, μεσα ειναι κι αυτο, αλλιως θα ελεγε ψητο σχαρας) κτλ κτλ ανεβαζεις πολυ τις θερμιδες χωρις να τις εχεις φαει. μετα κολλα ο μεταβολισμος σ και μας τρως. Στο λεω και στο ξαναλεω αλλα εισαι κλασσικη αιγοκερινα ξεροκεφαλη μαλλον (δεν εχω ιδεα απο ζωδια αλλα μαθαινω μεσα απο τα ατομα!). Οποτε δε το ξαναλεω, μονο μια ακομη φορα, φαε και μη μας τρως :P έτσι για να ευθυμήσουμε λιγουλάκι.
    Πραγματικά που ειναι η Μαρία? Πάω έχω ένα στομάχι χάλια, πρωί πρωί τρώγαμε χαλβάδες και ξηροκάρπια και σοκολάτες με τον άντρα μ. Μετά συνέχισα κανονικά τη μέρα μ. Περίεργα πράγματα! Παλιά δε θα σταματούσα ποτέ να τρώω...Αϋριο θα ζυγιστώ πια και το βλέπω το εγγεφαλικό να έρχεται! Αχ ήταν ωραία όμως, Ηπια και αμιτα μοσιον που τη λατρευω!!!!!!!!!!!!! τι άλλο. Δε θυμάμαι.

Senior Member
    θα πας στα πρινου τελικα? Τονια εσυ πως πας? Κοριτσια φευγω ειμαι

Όχι δεν είναι Πρίνου απλά ο διαιτολόγος έγραφε ότι είχε προυπηρεσία σε πρίνου και bodyline. Γεγονός που δεν εκτιμώ ιδιαιτέρως.... εγώ για τις μετρήσεις πάω... δεν ελπίζω και σε τίποτα από διατροφικές συμβουλές, αν μου πει κάτι ενδιαφέρον, θα εκπλαγώ ευχάριστα. Για να δούμε...
    ωραια να πεις και σε μας, αν δε σου αρεσει αυτο που θα ακουσεις δωσε μου τα 68 κιλα σου να τρωω οτι θελω κι ελα στα 100 να ριξεις εσυ το βαρος μου που κουραστηκα :P

*p;era apo tin plaka perimenw nea soy kai agwniw ki gw mazi sou na to ksereis

Senior Member

οχι στο φιτντει, εκει τα υπολογιζει αυτοματα και δεν χρειαζεται εσυ να κανεις τιποτε. Καλυτερο λινκ απο το δικο σου, εισαι λιγο μαζοχα κι συ (το εχουμε αυτο ολες βλεπω :smug b: )
    Αγαπη αμα ειναι σε αυτα που λεει ο θερμιδομετρητης να προσθετεις τον αερα που πετουσε πανω απο το φαι, το λαδι που τυχον εβαλε ο ψηστης (καλαμακια λεει η λεξη, μεσα ειναι κι αυτο, αλλιως θα ελεγε ψητο σχαρας) κτλ κτλ ανεβαζεις πολυ τις θερμιδες χωρις να τις εχεις φαει. μετα κολλα ο μεταβολισμος σ και μας τρως. Στο λεω και στο ξαναλεω αλλα εισαι κλασσικη αιγοκερινα ξεροκεφαλη μαλλον (δεν εχω ιδεα απο ζωδια αλλα μαθαινω μεσα απο τα ατομα!). Οποτε δε το ξαναλεω, μονο μια ακομη φορα, φαε και μη μας τρως :P έτσι για να ευθυμήσουμε λιγουλάκι.
    Πραγματικά που ειναι η Μαρία? Πάω έχω ένα στομάχι χάλια, πρωί πρωί τρώγαμε χαλβάδες και ξηροκάρπια και σοκολάτες με τον άντρα μ. Μετά συνέχισα κανονικά τη μέρα μ. Περίεργα πράγματα! Παλιά δε θα σταματούσα ποτέ να τρώω...Αϋριο θα ζυγιστώ πια και το βλέπω το εγγεφαλικό να έρχεται! Αχ ήταν ωραία όμως, Ηπια και αμιτα μοσιον που τη λατρευω!!!!!!!!!!!!! τι άλλο. Δε θυμάμαι.
    Το ξέρω το fitday, το χρησιμοποίησα στην αρχή της Άτκινς μέχρι να εξοικειωθώ με τη μέτρηση υδατανθράκων. Εκεί θα έπρεπε να τα περνάω ένα ένα για να μου βγάλει το σύνολο θερμίδων. Εγώ κατά 95% τις θερμίδες τις ξέρω οπότε δεν μου χρειάζεται. Μπορεί ας πούμε να χρειαστεί 2-3 την εβδομάδα να ψάξω τις θερμίδες από ένα τρόφιμο.
    Τώρα πέρα από τη πλάκα ρε εσύ, είναι δυνατόν να μην υπολογίζεις το λάδι στο delivery; Αφού γυάλιζε καλά καλά το σουβλάκι, το είχε κάνει το μπανάκι του, σου λέω :P Κανένα δυο κ.γ τα είχε λουστεί, να κάνω το κορόιδο; Να το παίξω ανήξερη; τι να κάνω;
    Στον θερμιδομετρητή δεν το έψαξα ως σουβλάκι, το έψαξα ως χοιρινό με 58% λίπος, οι θερμίδες αφορούσαν καθαρά το κρέας αλάδωτο! Το σουβλάκι σου σαν αναζήτηση μπορεί να σε ρίξει πολύ έξω. Για παράδειγμα αν δεν τα είχα ζυγίσει και έπαιρνα υπόψη τι λέει το lala cook ως σουβλάκι θα ήμουν πολύ εκτός.
    Για τους Αιγόκερους ένα έχω να σου πω, είμαστε ξεροκέφαλοι αλλά πολύ πολύ ειλικρινείς, πιστοί στους φίλους και έντιμοι, αν γνωρίσεις Αιγόκερο, μη τον φοβάσαι, απλά κάνε υπομονή μερικές φορές που θα σου πρήζει τα... :P
    Από την άλλη λόγω του ότι μας διακρίνει η πολύ αναλυτική σκέψη δεν πιστεύω σε ζώδια :P

Senior Member
    Πραγματικα δε ξανατρωω χοιρινο σουβλακι!!!!:grind:

Senior Member
    Originally posted by ton76
    Πραγματικα δε ξανατρωω χοιρινο σουβλακι!!!!:grind:
    μπορεί να έχουν αρκετές θερμίδες αλλά προσφέρουν και τον αντίστοιχο κορεσμό! 210 γρ είναι πολύ κρέας!!!! Με χορταίνει πάρα πολύ και για πολύ ώρα συν του ότι είναι πολύ νόστιμα!!!!

Senior Member
    μια χαρά είναι τα καλαμάκια, εγώ τα παίρνω ψητά από ψησταριά χωρίς λάδια επίσης είιναι τέλειο το κοτόπουλο!
    Καλημέρα 101.5 (μετά από υπερφαγικό)

Senior Member
    μια χαρά είναι τα καλαμάκια, εγώ τα παίρνω ψητά από ψησταριά χωρίς λάδια επίσης είιναι τέλειο το κοτόπουλο!
    Έχεις αποδείξεις ότι δεν έχουν λάδια; :P :P :P

Senior Member
    68.1 και σήμερα.

Senior Member
    πάντα! Ξέρω μέχρι και πόσο μέλι βάζουν στην σαλατοσως τους ανα μερίδα !
    Μάγδα δε μ είπες είναι το χαμηλότερο βάρος σου ή έχεις δεί και 7? (67)

Senior Member
    καλέ εγώ δεν εμπιστεύομαι τη μάνα μου σε τέτοια θέματα, το ψητά θα εμπιστευθώ; :P
    - Μαμά, κάνω δίαιτα μη βάλεις πολύ λάδι στο φαγητό....
    - Καλά παιδί μου...

και μετά κανονικότατο το λάδι και το ωραίο είναι ότι δεν το παραδέχεται! Αφού μου το έχει αποκαλύψει ότι κρυφά μου έβαζε λάδι στο παρελθόν... Τι να κάνουν και αυτές ... Η γενιά τους δεν κουβαλούσε τέτοια τρέλα με το βάρος.

Το κατώτερο βάρος που καταφέρνω να φτάσω εδώ και χρόνια είναι το 64! Μετά το χάος! Το κοντέρ αρχίζει και ανεβαίνει με μεγάλη ταχύτητα! Από το 2006 που ήμουν το καλοκαίρι στα 60 κιλά αυτό είναι το επόμενο κατώτερο βάρος που έχω καταφέρει με δίαιτα.

Σήμερα 68,1 αύριο έχω λιπομέτρηση, για να δούμε!

Senior Member
    ή ίσως να βλέπει ότι έχεις εμμονή με το βάρος σου και σου λέει μη μου γίνει ανορεξική, ας φάει "κρυφά" ελαιόλαδο να πάρει λίγο βάρος/θρεπτικα συστατικα. Ετσι εκανε και η μαμα μιας καλης μ φιλης οταν ημουν φοιτητρια για το συγκεκριμενο λογο. Η φιλη μ εκανε εμετους. Ηταν ευσωμη και ψηλη.

Senior Member
    καλέ εγώ δεν εμπιστεύομαι τη μάνα μου σε τέτοια θέματα, το ψητά θα εμπιστευθώ; :P
    - Μαμά, κάνω δίαιτα μη βάλεις πολύ λάδι στο φαγητό....
    - Καλά παιδί μου...

και μετά κανονικότατο το λάδι και το ωραίο είναι ότι δεν το παραδέχεται! Αφού μου το έχει αποκαλύψει ότι κρυφά μου έβαζε λάδι στο παρελθόν... Τι να κάνουν και αυτές ... Η γενιά τους δεν κουβαλούσε τέτοια τρέλα με το βάρος.

Το κατώτερο βάρος που καταφέρνω να φτάσω εδώ και χρόνια είναι το 64! Μετά το χάος! Το κοντέρ αρχίζει και ανεβαίνει με μεγάλη ταχύτητα! Από το 2006 που ήμουν το καλοκαίρι στα 60 κιλά αυτό είναι το επόμενο κατώτερο βάρος που έχω καταφέρει με δίαιτα.

Σήμερα 68,1 αύριο έχω λιπομέτρηση, για να δούμε!
    kalhspera,θα σου δωσει κ διατροφη?τιωρα θα πας???περιμενουμεεεεεεεεεε� �εεεεεεεεεε:starhit::starhit::starhit::s tarhit::starhit:

Senior Member
    67.9 σήμερα! Οχι κάτι σπουδαίο αλλά ήταν απρόσμενο και χάρηκα! Είχα προετοιμαστεί να μη δω πτώση προτού περάσει τουλάχιστον δεκαπενθήμερο.

Έλενα σήμερα θα πάω διαιτολόγο στις 15:30

Page 63 of 94 FirstFirst ... 1353616263646573 ... LastLast