Results 946 to 960 of 1397
Thread: Καθημερινό ζύγισμα
-
29-03-2013, 14:18 #946
Originally posted by need2loose
67.9 σήμερα! Οχι κάτι σπουδαίο αλλά ήταν απρόσμενο και χάρηκα! Είχα προετοιμαστεί να μη δω πτώση προτού περάσει τουλάχιστον δεκαπενθήμερο.
Έλενα σήμερα θα πάω διαιτολόγο στις 15:30
- 29-03-2013, 14:34 #947
Μπράβο περιμένουμε νέα σου!!!
29-03-2013, 15:41 #948
Mπραβο Μαγδουλα τα πατας κατω τα κιλακια!!!!!!!!!!!!
Μπραβο, μπραβο, 1000 μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!
29-03-2013, 21:21 #949
χα ! παιδιά άσχημα τα νέα από τον διαιτολόγο, πιο άσχημα απ' όσο περίμενα!
τρώω κάτι γιατί μόλις γύρισα σπίτι και είμαι όλη μέρα νηστική, θα σας τα γράψω σε λίγο!
29-03-2013, 22:19 #950
πες Μαγδα ανυπομονω!!
29-03-2013, 22:25 #951
χτύπημα 1ο : -1 πόντος από το ύψος
σύμφωνα με αυτή τη μέτρηση είμαι 1.66!
χτύπημα 2ο : ποσοστό λίπους 39,3%
πιο αναλυτικά:
βάρος :67,6 (φ.τ. 50,3-68,1)
κιλά μυικού ιστού : 22,3 (φ.τ.22,6-27,6)
κιλά λίπους: 26,6 (φ.τ. 11,9-19) !!!!!
total body water : 30l (φ.τ 30,2-36,9)
άλιπη μάζα : 41 κιλά (φ.τ. 41-50,2)
bmi 24.5 (φ.τ: 18,5-25) *εδώ φαίνεται πόσο άχρηστο είναι να ασχολείσαι με το BMI!!!!
σπλαχνικό λίπος: 9 level (φ.τ. Under 10)
BMR : 1256 kcal (φ.τ. 1382-1607 kcal)
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
+4,6 επιπλέον μυικός ιστός
-12,9 κιλά λίπους :wow::wow::wow:
29-03-2013, 22:31 #952
πολυ χαμηλο bmr εχεις γιατι? γι αυτο δεν εχανες Μαγδα. Σου δωσε διατροφη?
29-03-2013, 22:38 #953
Από εκεί και πέρα άρχισε μια μάχη για τη διατροφή. Από ότι κατάλαβα ο διατροφολόγος είναι της κλασσικής σχολής. Ήθελε πρωινά με μαρμελάδες κουλούρια και μέλια. Πολύ ψωμί και πολύ λίγο τυρί! Του εξήγησα ότι μου αρέσει πολύ το πρωινό μου και ότι θέλω να το κρατήσω. Επέμενε να έχω ποικιλία. Του λέω άντε καλά θα τρώω μερέντα με ψωμί και ετοιμάστηκε να το γράψει :crazy: .Ειλικρινά φτιάχνοντας το πρόγραμμα δεν ξέρω πόσες φορές επιχείρησε να βάλει φέτα ψωμί ενώ έλεγα ξανά και ξανά όχι ψωμί!
Μου έβαλε με το ζόρι φρούτο, ακόμη και μπανάνα!
Κέρδισα τη μάχη για να κρατήσω τους ξηρούς καρπούς
Εχασα τη μάχη και φορτώθηκα 3 γιαούρτια στην πλάτη!
Στο σύνολο οι βασικές αλλαγές σε σχέση με αυτό που έκανα είναι :
+ 1 φρούτο
- τυρί
+ γιαούρτι
29-03-2013, 22:39 #954
Originally posted by ton76
πολυ χαμηλο bmr εχεις γιατι? γι αυτο δεν εχανες Μαγδα. Σου δωσε διατροφη?
Τη διατροφή την πόσταρα!
29-03-2013, 23:00 #955
τι να πω ρε συ αυτες οι διαιτες μας καταστρεφουν τελικα! μακαρι οσα ξερουμε τωρα να τα ξεραμε παλια . 12 κιλα πρεπει να χασεις?
29-03-2013, 23:15 #956
καλησπερα σας,τρεχω αυτες τις μερες,,,μαγδα που τη ποσταρες?
29-03-2013, 23:15 #957
τι να πω ρε συ αυτες οι διαιτες μας καταστρεφουν τελικα! μακαρι οσα ξερουμε τωρα να τα ξεραμε παλια . 12 κιλα πρεπει να χασεις?
13 κιλά λίπους! Τον ρώτησα ποια θα είναι μια θετική έκβαση στο τέλος του μήνα και μου είπε να έχει χαθεί 1-1,5 κιλό λίπους. Άρα για να πετύχω σωστά νούμερα χρειάζεται περίπου ένας χρόνος. Τώρα για αύξηση μυικής μάζας μου είπε αυτά που ήδη ήξερα, δεν γίνεται ταυτόχρονα με τη μείωση λίπους. Άρα σε αύξηση μάλλον θα πάω μετά από πολύ καιρό!
Τώρα καταλαβαίνω γιατί μου άρεσα μόνο στα 54-55 κιλά. Είναι το βάρος που φτάνω αν χάσω όλο το λίπος και δεν αυξήσω μυική μάζα.
30-03-2013, 02:03 #958
Μάγδα μου μη κολώνεις θα δείς αύξηση μυικής μάζας σταδιακά, δε σου έβγαλε ποσοστά μυών σε κάθε μέρος του σώματος? (λογικά σου έβγαλε και δε τα παρέθεσες). Μετά από 3 μήνες κάνε άλλη μια μέτρηση και θα δείς κι εκεί τη διαφορά (αρκεί να προπονείσαι με βάρη βέβαια και να μη κάνεις δίαιτες αλλά σωστή διατροφή).
Με τόσο χαμηλό BMR και βάρος δεν έπρεπε να κοιτάς θερμίδες αλλά να τρως σωστά και να γυμνάζεσαι πετισσότερο. Το λίπος σου πρέπει να μετατραπεί σε μύες. Είσαι η καλύτερη περίπτωση, χαμηλό βάρος που χρειάζεται καλές προπονήσεις και φαγητό! Μακάρι να μπορούσες να το δείς. Δε σου χρειάζεται διαιτολόγος για να του λες τί να σου βάλει να φας. Αν ξεκόλλαγες λίγο από τα πρωτεινικά θα έβλεπες ότι δεν παχαίνεις με διατροφή σωστή και θα έριχνες το βάρος σου στη γυμναστική. Εκεί νομίζω ότι χάσκεις. (αν θες τη γνώμη μ βέβαια). Στη θέση σου, αν ήμουν όπως εσύ "χωρίς μυς" θα διέθετα λεφτά σε περσοναλ τρεινινγκ ή σε ένα καλό γυμναστή/γυμναστήριο μακρυά από τον αδελφό μ τους φίλους του κτλ.
Να μάθεις να ακούς το σώμα σ και να το παρατηρείς. Είναι πολύ βασικό στη γυμναστική. Πρίν καιρό είχαμε αντίστοιχει κουβέντα και μου είπες ότι δεν θέλεις βοήθεια στη γυμναστική, την έχει αναλάβει ο αδελφός κι ο γυμναστής σου. Ελπίζω να της δίνεις το βάρος που της αρμόζει γιατί είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στην περίπτωση σου. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις ή κι αν συμφωνείς, οφείλω να στο (ξανα)πω (δεν είναι δα και καμμιά μεγάλη ανακάλυψη, εξαρχής όλες στο λέγαμε). Καλή δύναμη καλή μ είμαι σίγουρη θα φτιάξεις κορμάκι άψογο!
** ο διαιτολόγος δεν σου προσφέρει κάτι, δε χρειάζεσαι δίαιτα αλλά καλό φαί. Ασε τα κρεατικά με τα λίπη και τις πρωτεινες και τα τυρια, απο ολα με μετρο, αλλα θελει και πατατα και ρυζι και απο ολα. bodybuilderiki δηλαδή! Αφού θες μυς κάνε και την αντίστοιχη διατροφή. Να αλλάξη η σύσταση του σώματος σου, κι ας μη χάσεις βάρος για τώρα, να ανέβει ο μεταβολισμός σου ο καυμμένος.
ΣΥχνά σωστά γεύματα από όλες τις ομάδες τροφίμων, καλή γυμναστική, Θεέ μ είναι τόσο απλό, και τι δε θα έδινα να είχα το ΙΔΙΟ προβλημα! Δυστηχως κάθε ένας στο πρόβλημα τ δεν βλεπει τη λυση ενω στων αλλων...είμαστε διάνοιες!
30-03-2013, 14:41 #959
Originally posted by sweetOctober
** ο διαιτολόγος δεν σου προσφέρει κάτι, δε χρειάζεσαι δίαιτα αλλά καλό φαί. Ασε τα κρεατικά με τα λίπη και τις πρωτεινες και τα τυρια, απο ολα με μετρο, αλλα θελει και πατατα και ρυζι και απο ολα. bodybuilderiki δηλαδή! Αφού θες μυς κάνε και την αντίστοιχη διατροφή. Να αλλάξη η σύσταση του σώματος σου, κι ας μη χάσεις βάρος για τώρα, να ανέβει ο μεταβολισμός σου ο καυμμένος.
ΣΥχνά σωστά γεύματα από όλες τις ομάδες τροφίμων, καλή γυμναστική, Θεέ μ είναι τόσο απλό, και τι δε θα έδινα να είχα το ΙΔΙΟ προβλημα! Δυστηχως κάθε ένας στο πρόβλημα τ δεν βλεπει τη λυση ενω στων αλλων...είμαστε διάνοιες!
Κοντεύει μήνας από όταν έκοψα τη διατροφή που αναφέρεις και λες ότι έτσι τρώω ακόμα! Το ίδιο έκανε και αυτός. Πόσες φορές του είπα: μα αφού σας είπα τρώω όσπρια, τρώω μακαρόνια ολικής μπλα, μπλα, μπλα...
Ρύζι αυτός ο τύπος δεν μου έδωσε... εγώ μια χαρά το έτρωγα το basmati μου! Κοίτα ο άνθρωπος για εμένα δεν ταιριάζει! Βαρέθηκα να λέω ότι είμαι ευχαριστημένη με το πρωινό μου και αυτός ήθελε κουλούρια μέλια και μαρμελάδες! Κάτσε ρε φιλαράκι τι θα τη κάνω εγώ τη γλυκόζη μου που θα πάει στα ουράνια και σε μια ώρα θα πεινάω πάλι; Σου λέω τρώω κράκερ από πίτουρο σταριού και σίκαλη και εσύ μου λες να φάω άσπρο ψωμί; Πως να τον εμπιστευτώ. Όσο σκέφτομαι ότι πρέπει να πάω άλλες 3 φορές μέχρι να έρθει ο καιρός για την επόμενη μέτρηση... Στο μόνο που συμφώνησα και το ήξερα ότι εκεί είμαι πολύ λάθος είναι το φρούτο! Θα προσπαθήσω για ένα την ημέρα μ'αρέσει δεν μ' αρέσει! Αλλά ρε παιδιά είμαι η μόνη που έχω αλλεργία στα διαιτολόγια; Μου τη δίνουν τρομερά!!! Κάτσε ρε γαμώτο που να ξέρω τι θα γουστάρω να φάω την άλλη Τετάρτη, μου λέει θα φας γιαούρτι.... Εγώ εκείνη την ημέρα μπορεί να μη θέλω να δω γιαούρτι στα μάτια μου... Για αυτό λένε μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα!!!!! Άλλωστε με βάση το σημερινό μου ζύγισμα μια χαρά την κάνω τη δουλειά μου!
67,2!
Δήμητρα ένα θα σου πω που σου αρέσει το πρόβλημα μου, κάνε εσύ δίαιτα χωρίς να τη σπας και η πιθανότητες να χάσεις το βάρος που θέλεις πριν να χάσω εγώ 13 κιλά καθαρού λίπους και προτού κερδίσω περίπου 5 κιλά μυς είναι πολύ μεγάλες!
Και στη θέση μου να ήσουν πάλι δίαιτα θα έπρεπε να κάνεις, 13 κιλά λίπους δεν φεύγουν έτσι....Συμφωνώ ότι πρέπει να χτίσω, για εμένα προέχει να χάσω το λίπος και να συντηρήσω όσο γίνεται τον υπάρχον ιστό μου. Το λίπος πρέπει να φύγει πρώτα...
Α! και τι ανακάλυψα σήμερα που τα είδα πιο ψύχραιμα! Με βάση αυτό που προτείνει το μηχάνημα εγώ θα πρέπει να γίνω περίπου 59 κιλά και να έχω 23% λίπος γεγονός που θα με κατατάσει στο χαμηλότερο επίπεδο του ideal! Αυτό είναι για να φρικάρει ο πελάτης! Δεν πειράζει ας μην πάω σε τόσο ιδανικά επίπεδα ας πάω για αρχή στο μέσο όρο και μετά βλέπουμε...
Επιπλέον με προβληματίζει το εξής. Τώρα μου προτείνει να βάλω 4,6 κιλά μυικού ιστού, το θέμα είναι ότι αυτό βγαίνει με το σημερινό βάρος. Αν εγώ όμως χάσω πχ 10 κιλά λίπους τα κιλά μυικού που θα χρειάζομαι για να είναι σωστές οι αναλογίες δεν θα είναι τα ίδια, σωστά; Ποσοστιαία που το εξέτασα μου φαίνεται πως στο σωστό επίπεδο μυικού ιστού μπορώ να φτάσω αν χάσω 10 κιλά λίπους και κρατήσω τον μυικό ιστό μου ανέπαφο......
30-03-2013, 14:48 #960
Originally posted by need2loose
13 κιλά λίπους! Τον ρώτησα ποια θα είναι μια θετική έκβαση στο τέλος του μήνα και μου είπε να έχει χαθεί 1-1,5 κιλό λίπους. Άρα για να πετύχω σωστά νούμερα χρειάζεται περίπου ένας χρόνος. Τώρα για αύξηση μυικής μάζας μου είπε αυτά που ήδη ήξερα, δεν γίνεται ταυτόχρονα με τη μείωση λίπους. Άρα σε αύξηση μάλλον θα πάω μετά από πολύ καιρό!
Τώρα καταλαβαίνω γιατί μου άρεσα μόνο στα 54-55 κιλά. Είναι το βάρος που φτάνω αν χάσω όλο το λίπος και δεν αυξήσω μυική μάζα.
Ουτε οι διαιτες φταινε,ο μεταβολισμος μας επανερχεται μετα απο λιγο καιρο,δεν γινεται να χαλασει για παντα, πιθανον το σωμα σου ειναι αυτο που λενε skinny fat.Εχω δει πολλες φωτογραφιες κοριτσιων και αγοριων που ηταν ετσι και μεσα σε 3-4 μηνες εντατικης γυμναστικης και χωρις διαιτα μεταμορφωθηκαν,αν θελεις να πειραματιστεις δοκιμασε ενα μηνα με τουλαχιστον 1 ωρα γυμναστικη την ημερα,ακολουθοντας την ιδια διατροφη που κανεις απλα θα προσθεσεις 200-300 θερμιδες την ημερα απο μαυρο ρυζι η γλυκοπατατα και θα δεις τι διαφορα θα εχει το σωμα σου μετα απο ενα μηνα!
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία