Καθημερινό ζύγισμα - Page 65
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 65 of 94 FirstFirst ... 1555636465666775 ... LastLast
Results 961 to 975 of 1397
    Senior Member
    Magda ayta που ειπε η forty και αυτα που σου ειπα κι γω
    Originally posted by sweetOctober
    δυστηχώς οι λάθος δίαιτες τρώνε μυικό ιστό και ρίχνουν το μεταβολισμό.
    Μάγδα μου μη κολώνεις θα δείς αύξηση μυικής μάζας σταδιακά, δε σου έβγαλε ποσοστά μυών σε κάθε μέρος του σώματος? (λογικά σου έβγαλε και δε τα παρέθεσες). Μετά από 3 μήνες κάνε άλλη μια μέτρηση και θα δείς κι εκεί τη διαφορά (αρκεί να προπονείσαι με βάρη βέβαια και να μη κάνεις δίαιτες αλλά σωστή διατροφή).
    Με τόσο χαμηλό BMR και βάρος δεν έπρεπε να κοιτάς θερμίδες αλλά να τρως σωστά και να γυμνάζεσαι πετισσότερο. Το λίπος σου πρέπει να μετατραπεί σε μύες. Είσαι η καλύτερη περίπτωση, χαμηλό βάρος που χρειάζεται καλές προπονήσεις και φαγητό! Μακάρι να μπορούσες να το δείς. Δε σου χρειάζεται διαιτολόγος για να του λες τί να σου βάλει να φας. Αν ξεκόλλαγες λίγο από τα πρωτεινικά θα έβλεπες ότι δεν παχαίνεις με διατροφή σωστή και θα έριχνες το βάρος σου στη γυμναστική. Εκεί νομίζω ότι χάσκεις. (αν θες τη γνώμη μ βέβαια). Στη θέση σου, αν ήμουν όπως εσύ "χωρίς μυς" θα διέθετα λεφτά σε περσοναλ τρεινινγκ ή σε ένα καλό γυμναστή/γυμναστήριο μακρυά από τον αδελφό μ τους φίλους του κτλ.
    Να μάθεις να ακούς το σώμα σ και να το παρατηρείς. Είναι πολύ βασικό στη γυμναστική. Πρίν καιρό είχαμε αντίστοιχει κουβέντα και μου είπες ότι δεν θέλεις βοήθεια στη γυμναστική, την έχει αναλάβει ο αδελφός κι ο γυμναστής σου. Ελπίζω να της δίνεις το βάρος που της αρμόζει γιατί είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στην περίπτωση σου. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις ή κι αν συμφωνείς, οφείλω να στο (ξανα)πω (δεν είναι δα και καμμιά μεγάλη ανακάλυψη, εξαρχής όλες στο λέγαμε). Καλή δύναμη καλή μ είμαι σίγουρη θα φτιάξεις κορμάκι άψογο!

** ο διαιτολόγος δεν σου προσφέρει κάτι, δε χρειάζεσαι δίαιτα αλλά καλό φαί. Ασε τα κρεατικά με τα λίπη και τις πρωτεινες και τα τυρια, απο ολα με μετρο, αλλα θελει και πατατα και ρυζι και απο ολα. bodybuilderiki δηλαδή! Αφού θες μυς κάνε και την αντίστοιχη διατροφή. Να αλλάξη η σύσταση του σώματος σου, κι ας μη χάσεις βάρος για τώρα, να ανέβει ο μεταβολισμός σου ο καυμμένος.
    ΣΥχνά σωστά γεύματα από όλες τις ομάδες τροφίμων, καλή γυμναστική, Θεέ μ είναι τόσο απλό, και τι δε θα έδινα να είχα το ΙΔΙΟ προβλημα! Δυστηχως κάθε ένας στο πρόβλημα τ δεν βλεπει τη λυση ενω στων αλλων...είμαστε διάνοιες!
    . Δεν καταλαβαινω ειλικρινα. Νομιζεις οτι το να τρως μια μακαροναδα ή πιτσα εχεις αφησει πισω σου την ατκινς και ολα καλα? Σημασια δεν εχει τι αφησες πισω αλλα τι κανεις τωρα. Σε καθε γευμα θελει υδατανθρακες, λαχανικα, τοσα πραγματα που δεν τρως. Αν θελεις να αλλαξεις συσταση σωματος θα πρεπει να ακολουθησεις τις συμβουλες κάποιας στα κιλά σου, που γυμννάζεται, και το έχει ήδη κάνει από ότ,ι καταλαβαίνω! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Αν κανεις ανασυσταση σωματος με τα μισά κιλά που σου είπε να χάσεις θα είσαι κουκλάρα. Θέλεις μυς, το έχεις καταλάβει? Οι μυς καίνε το λίπος μετά. Μην ανησυχείς! Πρέπει να σηκώσεις το μεταβολισμό σου. Πρέπει να ΦΑΣ! Σωστά και συχνά! Δε ξαναμιλαω, στο βροντο πανε οταν βλεπω και παιρνεις 500 και 800 θερμιδες και τα λες διατροφη.

Senior Member
    Magda ayta που ειπε η forty και αυτα που σου ειπα κι γω
    δυστηχώς οι λάθος δίαιτες τρώνε μυικό ιστό και ρίχνουν το μεταβολισμό.
    Μάγδα μου μη κολώνεις θα δείς αύξηση μυικής μάζας σταδιακά, δε σου έβγαλε ποσοστά μυών σε κάθε μέρος του σώματος? (λογικά σου έβγαλε και δε τα παρέθεσες). Μετά από 3 μήνες κάνε άλλη μια μέτρηση και θα δείς κι εκεί τη διαφορά (αρκεί να προπονείσαι με βάρη βέβαια και να μη κάνεις δίαιτες αλλά σωστή διατροφή).
    Με τόσο χαμηλό BMR και βάρος δεν έπρεπε να κοιτάς θερμίδες αλλά να τρως σωστά και να γυμνάζεσαι πετισσότερο. Το λίπος σου πρέπει να μετατραπεί σε μύες. Είσαι η καλύτερη περίπτωση, χαμηλό βάρος που χρειάζεται καλές προπονήσεις και φαγητό! Μακάρι να μπορούσες να το δείς. Δε σου χρειάζεται διαιτολόγος για να του λες τί να σου βάλει να φας. Αν ξεκόλλαγες λίγο από τα πρωτεινικά θα έβλεπες ότι δεν παχαίνεις με διατροφή σωστή και θα έριχνες το βάρος σου στη γυμναστική. Εκεί νομίζω ότι χάσκεις. (αν θες τη γνώμη μ βέβαια). Στη θέση σου, αν ήμουν όπως εσύ "χωρίς μυς" θα διέθετα λεφτά σε περσοναλ τρεινινγκ ή σε ένα καλό γυμναστή/γυμναστήριο μακρυά από τον αδελφό μ τους φίλους του κτλ.
    Να μάθεις να ακούς το σώμα σ και να το παρατηρείς. Είναι πολύ βασικό στη γυμναστική. Πρίν καιρό είχαμε αντίστοιχει κουβέντα και μου είπες ότι δεν θέλεις βοήθεια στη γυμναστική, την έχει αναλάβει ο αδελφός κι ο γυμναστής σου. Ελπίζω να της δίνεις το βάρος που της αρμόζει γιατί είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στην περίπτωση σου. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις ή κι αν συμφωνείς, οφείλω να στο (ξανα)πω (δεν είναι δα και καμμιά μεγάλη ανακάλυψη, εξαρχής όλες στο λέγαμε). Καλή δύναμη καλή μ είμαι σίγουρη θα φτιάξεις κορμάκι άψογο!

** ο διαιτολόγος δεν σου προσφέρει κάτι, δε χρειάζεσαι δίαιτα αλλά καλό φαί. Ασε τα κρεατικά με τα λίπη και τις πρωτεινες και τα τυρια, απο ολα με μετρο, αλλα θελει και πατατα και ρυζι και απο ολα. bodybuilderiki δηλαδή! Αφού θες μυς κάνε και την αντίστοιχη διατροφή. Να αλλάξη η σύσταση του σώματος σου, κι ας μη χάσεις βάρος για τώρα, να ανέβει ο μεταβολισμός σου ο καυμμένος.
    ΣΥχνά σωστά γεύματα από όλες τις ομάδες τροφίμων, καλή γυμναστική, Θεέ μ είναι τόσο απλό, και τι δε θα έδινα να είχα το ΙΔΙΟ προβλημα! Δυστηχως κάθε ένας στο πρόβλημα τ δεν βλεπει τη λυση ενω στων αλλων...είμαστε διάνοιες!
    . Δεν καταλαβαινω ειλικρινα. Νομιζεις οτι το να τρως μια μακαροναδα ή πιτσα εχεις αφησει πισω σου την ατκινς και ολα καλα? Σημασια δεν εχει τι αφησες πισω αλλα τι κανεις τωρα. Σε καθε γευμα θελει υδατανθρακες, λαχανικα, τοσα πραγματα που δεν τρως. Αν θελεις να αλλαξεις συσταση σωματος θα πρεπει να ακολουθησεις τις συμβουλες κάποιας στα κιλά σου, που γυμννάζεται, και το έχει ήδη κάνει από ότ,ι καταλαβαίνω! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Αν κανεις ανασυσταση σωματος με τα μισά κιλά που σου είπε να χάσεις θα είσαι κουκλάρα. Θέλεις μυς, το έχεις καταλάβει? Οι μυς καίνε το λίπος μετά. Μην ανησυχείς! Πρέπει να σηκώσεις το μεταβολισμό σου. Πρέπει να ΦΑΣ! Σωστά και συχνά! Δε ξαναμιλαω, στο βροντο πανε οταν βλεπω και παιρνεις 500 και 800 θερμιδες και τα λες διατροφη.
    Σηκώνω τα χέρια ψηλά :smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
    Ποιος σου είπε παιδί μου ότι έφαγα μια πίτσα και μακαρόνια και μετά συνέχισα Ατκινς; Εδώ και ένα μήνα περίπου τρώω σύνθετους υδατάνθρακες σε κάθε γεύμα. Καλά είναι να είσαι ενήμερη για κάτι αν θέλεις να εκφέρεις άποψη....
    Αφού δεν έχεις ιδέα τι τρώω!!!!!!
    Είσαι κουραστική γιατί πιάνεις μια μεμονωμένη περίπτωση (800 θερμίδες που είχαν μάλιστα το σκοπό τους) και τη παρουσιάζεις σαν καθημερινότητα! Ειλικρινά αυτή η συμπεριφορά σου με έχει σκάσει! :P

Senior Member
    Σηκώνω τα χέρια ψηλά :smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
    Ποιος σου είπε παιδί μου ότι έφαγα μια πίτσα και μακαρόνια και μετά συνέχισα Ατκινς; Εδώ και ένα μήνα περίπου τρώω σύνθετους υδατάνθρακες σε κάθε γεύμα. Καλά είναι να είσαι ενήμερη για κάτι αν θέλεις να εκφέρεις άποψη....
    Αφού δεν έχεις ιδέα τι τρώω!!!!!!
    Είσαι κουραστική γιατί πιάνεις μια μεμονωμένη περίπτωση (800 θερμίδες που είχαν μάλιστα το σκοπό τους) και τη παρουσιάζεις σαν καθημερινότητα! Ειλικρινά αυτή η συμπεριφορά σου με έχει σκάσει! :P
    δεν είπα ότι συνέχισες ατκινς, σου είπα ότι όταν σταματησες ατκινς εφαγες τη μια μερα μιση πιτσα, την επομενη (περίπου δεν είμαι και το ημερολογιο σου) μια μακαροναδα, και σου έλεγα τότε πως δεν παίζει να μη κανεις κατακρατηση με τοσο υδατανθρακα ξαφνικα. Στο τι εφαγα σημερα που γραφεις καθημερινα και συζηταμε διαφορα βλεπω τι γραφεις και στεναχωριεμαι τις περισσοτερες φορες. Μια φορα να τα κανεις σωστα δε φτανει, ουτε 2 ουτε 3. Θελει συνεχεια και να ριξεις το βαρος σου στη γυμναστικη. Δε λεω αλλα αφου σε σκαω. Να βοηθησω θελω, αλλα οταν κανεις δε νιωθει ετοιμος βοηθεια δεν παιρνει. Το ξερω απο πρωτο χερι!

Originally posted by need2loose
    πρωι : καφές + ξυλοκρακεράκι + 20 γρ τυρί + 1/2 ζαμπόν = 135 θ

Μεσημέρι: - έπρεπε να πάω νηστική για τις μετρήσεις

Απόγευμα : 15 αμύγδαλα = 105 θ

Βράδυ : 130 γρ κοτόπουλο μπούτι φιλέτο + σαλάτα λάχανο - καρότο + 1 κ.γ λάδι = 260 θ

Σύνολο ως τώρα : 500 θ να δω πότε θα προλάβω να φάω τις υπόλοιπες!!!!
    μη μου πεις οτι εφαγες αλλες 700-800 θερμιδες τα μεσανυχτα! εφυγα...

** πιο ενημερωμενη και να νοιαζομαι για σενα δε γινεται. Ουτε εγω να ησουν! Εφ'οσον δεν βοηθω την κανω με ελαφρα :wink2: Τουλάχιστον άκουσε την forty που δείχνει να έχει χτίσει καλό μυικό ιστό και να τρε΄φεται σωστά, κοντά στη διατροφή που σου αρέσει.

Βρε sweet δεν σου φτάνουν τόσα που έχεις στο κεφάλι σου, στεναχωριέσαι και για τη Μάγδα;
    Σου λέει η κοπέλα να μην την κρίνεις απο μεμονωμένες περιπτώσεις και βάζεις απο κάτω τη χθεσινή μέρα που είχε λιπομέτρηση!Τι ήθελες να κάνει; Να φάει 1000 θερμίδες τα μεσάνυχτα; Ασε που μπορεί και να τις έφαγε και να μην το έγραψε, μέσα στο σπίτι της είμαστε;
    Καλέ τι είσαι, stalker; :lol:

Senior Member
    Δεν καταλαβαινω ειλικρινα. Νομιζεις οτι το να τρως μια μακαροναδα ή πιτσα εχεις αφησει πισω σου την ατκινς και ολα καλα?

Αυτό που με ρωτάς είναι αν νομίζω πως τρώγοντας μια μακαρονάδα και μια πίτσα σημαίνει ότι αφήνω πίσω την Ατκινς. Στέκει; Πως σου φαίνεται; Από εκεί λέω εγώ ότι άφησα πίσω την Ατκινς; Κάνεις σαν τις κίτρινες φυλλάδες που παίρνουν μεμονωμένες ατάκες από συνεντεύξεις και τα παρουσιάζουν όλα όπως θέλουν!
    Είμαι σίγουρη (και όχι νομίζω) ότι όποιος τρώει κρίθινα πακιμάδια,ξηρούς καρπούς, όσπρια, μακαρόνια, ρύζι, γιαούρτι και σπανίως φρούτα έχει αφήσει την Άτκινς πίσω του. Αν πιστεύεις κάτι άλλο τι να πω! Παραπάνω δεν μπορώ να πω γιατί φεύγω για ΣΚ!
    Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

Senior Member
    Originally posted by forty
    Originally posted by ton76
    τι να πω ρε συ αυτες οι διαιτες μας καταστρεφουν τελικα! μακαρι οσα ξερουμε τωρα να τα ξεραμε παλια . 12 κιλα πρεπει να χασεις?
    Ναι! Πολλά τα ήξερα αλλά δεν καταλάβαινα σε τι μέγεθος μπορούν να κάνουν κακό!
    13 κιλά λίπους! Τον ρώτησα ποια θα είναι μια θετική έκβαση στο τέλος του μήνα και μου είπε να έχει χαθεί 1-1,5 κιλό λίπους. Άρα για να πετύχω σωστά νούμερα χρειάζεται περίπου ένας χρόνος. Τώρα για αύξηση μυικής μάζας μου είπε αυτά που ήδη ήξερα, δεν γίνεται ταυτόχρονα με τη μείωση λίπους. Άρα σε αύξηση μάλλον θα πάω μετά από πολύ καιρό!
    Τώρα καταλαβαίνω γιατί μου άρεσα μόνο στα 54-55 κιλά. Είναι το βάρος που φτάνω αν χάσω όλο το λίπος και δεν αυξήσω μυική μάζα.
    Mαγδα δεν πιστευω οτι δεν γινεται ταυτοχρονα μειωση λιπους και αυξηση μαζας,εγω το εχω δει πανω μου.Οταν κανω ισοθερμιδικη διατροφη και καθημερινη γυμαναστικη αεροβιο + βαρη το σωμα μου αλλαζει αμεσως σχημα και ενω η ζυγαρια με δειχνει το ιδιο πεφτω τουλαχιστον ενα νουμερο στο παντελονι.
    Ουτε οι διαιτες φταινε,ο μεταβολισμος μας επανερχεται μετα απο λιγο καιρο,δεν γινεται να χαλασει για παντα, πιθανον το σωμα σου ειναι αυτο που λενε skinny fat.Εχω δει πολλες φωτογραφιες κοριτσιων και αγοριων που ηταν ετσι και μεσα σε 3-4 μηνες εντατικης γυμναστικης και χωρις διαιτα μεταμορφωθηκαν,αν θελεις να πειραματιστεις δοκιμασε ενα μηνα με τουλαχιστον 1 ωρα γυμναστικη την ημερα,ακολουθοντας την ιδια διατροφη που κανεις απλα θα προσθεσεις 200-300 θερμιδες την ημερα απο μαυρο ρυζι η γλυκοπατατα και θα δεις τι διαφορα θα εχει το σωμα σου μετα απο ενα μηνα!
    Forty σε ευχαριστώ για το μήνυμα θα ήθελα κάποια στιγμή που θα έχουμε χρόνο και οι δυο να συζητήσουμε σχετικά!!!!
    Τώρα φεύγω! Καλό ΣΚ !!!!

Senior Member
    παρεξηγησες, παρελειψα ενα κομμα, δεν εχει καμμια σχεση με την ατκινς αυτο που σου λεω. Σου λεω οτι δεν τα βλεπω ολα καλα ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ κανεις ατκινς πια.
    Δεν καταλαβαινω ειλικρινα. Νομιζεις οτι το να τρως μια μακαροναδα ή πιτσα εχεις αφησει πισω σου την ατκινς και ολα καλα?

Αυτό που με ρωτάς είναι αν νομίζω πως τρώγοντας μια μακαρονάδα και μια πίτσα σημαίνει ότι αφήνω πίσω την Ατκινς. Στέκει; Πως σου φαίνεται; Από εκεί λέω εγώ ότι άφησα πίσω την Ατκινς; Κάνεις σαν τις κίτρινες φυλλάδες που παίρνουν μεμονωμένες ατάκες από συνεντεύξεις και τα παρουσιάζουν όλα όπως θέλουν!
    Είμαι σίγουρη (και όχι νομίζω) ότι όποιος τρώει κρίθινα πακιμάδια,ξηρούς καρπούς, όσπρια, μακαρόνια, ρύζι, γιαούρτι και σπανίως φρούτα έχει αφήσει την Άτκινς πίσω του. Αν πιστεύεις κάτι άλλο τι να πω! Παραπάνω δεν μπορώ να πω γιατί φεύγω για ΣΚ!
    Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!
    Ασημένια :thumbup::thumbup: έχω λιώσει εχεις πολυ γελιο!

Καλα να περάσεις μάγδα! :starhit:

Senior Member
    Originally posted by Ασημένια
    Βρε sweet δεν σου φτάνουν τόσα που έχεις στο κεφάλι σου, στεναχωριέσαι και για τη Μάγδα;
    Σου λέει η κοπέλα να μην την κρίνεις απο μεμονωμένες περιπτώσεις και βάζεις απο κάτω τη χθεσινή μέρα που είχε λιπομέτρηση!Τι ήθελες να κάνει; Να φάει 1000 θερμίδες τα μεσάνυχτα; Ασε που μπορεί και να τις έφαγε και να μην το έγραψε, μέσα στο σπίτι της είμαστε;
    Καλέ τι είσαι, stalker; :lol:
    Έπιασες τι ήθελα να πω, μπράβο! Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι ίσως δεν εκφράζομαι ξεκάθαρα.... :crazy:
    Μια ημέρα με την λιπομέτρηση και 2 μέρες μετά από 3ήμερη κραιπάλη! Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βγει ένα έγκυρο συμπέρασμα!

Senior Member
    Μάγδα (τη Δευτέρα πια όταν το δείς γιατί δε σε πρόλαβα) από περιέργεια, τί απόκλιση λίπους είχε η ζυγαριά σου με τη μέτρηση του διαιτολόγου τελικά? Κι άλλη μια ερώτηση αν μου επιτρέπεις, το 67 το είδες στη δική σου ζυγαριά ή του διαιτολόγου? Αλληλούια ξεκόλλησε ε :thumbup:

Senior Member
    Forty σε ευχαριστώ για το μήνυμα θα ήθελα κάποια στιγμή που θα έχουμε χρόνο και οι δυο να συζητήσουμε σχετικά!!!!
    Τώρα φεύγω! Καλό ΣΚ !!!!
    :thumbup::thumbup: καλα να περασεις

Senior Member
    καλο σαβ-κο μαγδουλα μας,καλα να περασεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by forty
    Originally posted by ton76
    τι να πω ρε συ αυτες οι διαιτες μας καταστρεφουν τελικα! μακαρι οσα ξερουμε τωρα να τα ξεραμε παλια . 12 κιλα πρεπει να χασεις?
    Ναι! Πολλά τα ήξερα αλλά δεν καταλάβαινα σε τι μέγεθος μπορούν να κάνουν κακό!
    13 κιλά λίπους! Τον ρώτησα ποια θα είναι μια θετική έκβαση στο τέλος του μήνα και μου είπε να έχει χαθεί 1-1,5 κιλό λίπους. Άρα για να πετύχω σωστά νούμερα χρειάζεται περίπου ένας χρόνος. Τώρα για αύξηση μυικής μάζας μου είπε αυτά που ήδη ήξερα, δεν γίνεται ταυτόχρονα με τη μείωση λίπους. Άρα σε αύξηση μάλλον θα πάω μετά από πολύ καιρό!
    Τώρα καταλαβαίνω γιατί μου άρεσα μόνο στα 54-55 κιλά. Είναι το βάρος που φτάνω αν χάσω όλο το λίπος και δεν αυξήσω μυική μάζα.
    Mαγδα δεν πιστευω οτι δεν γινεται ταυτοχρονα μειωση λιπους και αυξηση μαζας,εγω το εχω δει πανω μου.Οταν κανω ισοθερμιδικη διατροφη και καθημερινη γυμαναστικη αεροβιο + βαρη το σωμα μου αλλαζει αμεσως σχημα και ενω η ζυγαρια με δειχνει το ιδιο πεφτω τουλαχιστον ενα νουμερο στο παντελονι.
    Ουτε οι διαιτες φταινε,ο μεταβολισμος μας επανερχεται μετα απο λιγο καιρο,δεν γινεται να χαλασει για παντα, πιθανον το σωμα σου ειναι αυτο που λενε skinny fat.Εχω δει πολλες φωτογραφιες κοριτσιων και αγοριων που ηταν ετσι και μεσα σε 3-4 μηνες εντατικης γυμναστικης και χωρις διαιτα μεταμορφωθηκαν,αν θελεις να πειραματιστεις δοκιμασε ενα μηνα με τουλαχιστον 1 ωρα γυμναστικη την ημερα,ακολουθοντας την ιδια διατροφη που κανεις απλα θα προσθεσεις 200-300 θερμιδες την ημερα απο μαυρο ρυζι η γλυκοπατατα και θα δεις τι διαφορα θα εχει το σωμα σου μετα απο ενα μηνα!
    Η αλήθεια είναι ότι ήδη είδα αισθητή βελτίωση εξαιτίας της γυμναστικής. Είχα αποφασίσει να πηγαίνω γυμναστήριο 4 φορές την εβδομάδα αλλά πηγαίνω μόνο 3. Το σώμα μου ήταν πολύ αγύμναστο και προς το παρόν νιώθω ότι παραπάνω φορές είναι μεγάλη πίεση. Προτιμώ να το αφήνω στο ενδιάμεσο να ξεκουράζεται λίγο. Ελπίζω ότι καθώς θα περνάει ο καιρός θα δυναμώνω και θα μπορώ να κάνω περισσότερες ώρες την εβδομάδα. Το σώμα μου είναι σίγουρα skinny fat. Μάλλον skinny προς το παρών δεν είναι, αλλά αν δεν προσπαθήσω με την γυμναστική και απλώς συνεχίζω να χάνω κιλά θα γίνει και skinny και fat. Όπως έγραψα και πριν, εξετάζοντας προσεκτικότερα τα αποτελέσματα, κατάλαβα ότι είναι έτσι δοσμένα ώστε να προκαλούν εντυπώσεις. Τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά. Αν χάσω 10 κιλά καθαρού λίπους και διατηρήσω τον υπάρχον μυικό μου ιστό θα είμαι μια χαρά φυσιολογικότατη. Από εκεί και πέρα αν κατορθώσω να κερδίσω κιόλας μυικό ιστό εννοείται ακόμη καλύτερα. Όλα αυτά θέλουν τον χρόνο τους!
    Η γλυκοπατάτα από καιρό μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον (λόγω γλυκαιμικού δείκτη) από γεύση τι λέει; Μοιάζει με πατάτα ή μόνο το όνομα έχει;
    Μου εξηγείς σε παρακαλώ τι εννοείς με το "ισοθερμιδική διατροφή" ;

Senior Member
    Μάγδα (τη Δευτέρα πια όταν το δείς γιατί δε σε πρόλαβα) από περιέργεια, τί απόκλιση λίπους είχε η ζυγαριά σου με τη μέτρηση του διαιτολόγου τελικά? Κι άλλη μια ερώτηση αν μου επιτρέπεις, το 67 το είδες στη δική σου ζυγαριά ή του διαιτολόγου? Αλληλούια ξεκόλλησε ε :thumbup:
    Άκου τι έγινε την ημέρα του διαιτολόγου το πρωί ζυγίστικα 67,9
    όταν πήγα σε αυτόν απογευματάκι με έδειξε η δικιά του 67,6
    και την άλλη μέρα το πρωι η δικιά μου 67,2 . Έπεσα σε φάση που κατέβαινε το βάρος μου. Η απόκλιση λίπους ήταν περίπου στο 1,5 κιλό.
    Τώρα που άρχισε ο οργανισμός μου να χάνει με τόσο μυστήριο τρόπο ( δεν χάνει για ημέρες και μετά μέσα σε 2-3 κατεβαίνω κιλό) λέω να μη ζυγίζομαι πλέον καθημερινά, δεν έχει νόημα! Έχω καταλάβει πλέον ότι η διατροφή που κάνω είναι οκ. Θα την τροποποιήσω απλώς σε ότι αφορά το φρούτο! Γενικά θα δουλέψω μέχρι να τη κάνω ιδανική για εμένα. Δεν χρειάζεται βιασύνη σιγά σιγά θα τη κάνω όσο καλύτερη γίνεται έτσι ώστε μέχρι να φτάσω τον στόχο μου να έχω μια διατροφή που να μπορώ να ακολουθήσω για πάντα.

Senior Member

** πιο ενημερωμενη και να νοιαζομαι για σενα δε γινεται. Ουτε εγω να ησουν! Εφ'οσον δεν βοηθω την κανω με ελαφρα :wink2: Τουλάχιστον άκουσε την forty που δείχνει να έχει χτίσει καλό μυικό ιστό και να τρε΄φεται σωστά, κοντά στη διατροφή που σου αρέσει.
    Σε ευχαριστώ που νοιάζεσαι για εμένα απλώς σε παρακαλώ επειδή τσιτώνω εύκολα ( μπορεί να φταίει ο καιρός που πέρασα χωρίς υδατάνθρακες :P ) μη χρησιμοποιείς ακραίες περιπτώσεις παρουσιάζοντας αυτές ως καθημερινότητα. Ακόμη και οι φυσιολογικού βάρους άνθρωποι έχουν μέρες που τρώνε πολύ λίγο, ιδιαίτερα μετά από ημέρες κραιπάλης. Το ξέρω από πολλούς που το έχω συζητήσει. Δεν το κάνουν επίτηδες, έτσι λειτουργεί το σώμα μας, όταν όλα πάνε καλά. Εμείς επειδή επί χρόνια έχουμε ξεχάσει να το ακούμε και το μπουκώνουμε πεινάει δεν πεινάει έχουμε χάσει τη δυνατότητα να το καταλαβαίνουμε. Είναι κάτι όμως που το έχω ζήσει παλιά και το γνωρίζω. Αν για κάποιο λόγο έτρωγα πολύ μια ημέρα, την άλλη η όρεξη μου ήταν πεσμένη. Αυτό λοιπόν κάνω και εγώ τώρα. Οι ακραίες μέρες που ανέφερες ήταν περιπτώσεις μειωμένων θερμίδων προκειμένου να ισσοροπήσουν με τις 2 προηγούμενες που είχαν πάρα πολλές θερμίδες. Δεν δημιουργούν πρόβλημα με την προυπόθεση ότι υπάρχει ο απαιτούμενος κορεσμός ώστε να μη πυροδοτηθούν άλλες ακραίες συμπεριφορές.

Senior Member
    Πας πολύ καλά! Προβληματιζόμουν επειδή προβληματιζόσουν η ίδια, ή μάλλον έτσι το έβλεπα εγω, εσύ μπορεί να είσαι έτσι "σκεπτική" και να τα ψάχνεις διαρκώς (καλή ώρα σαν κι εμένα).
    Ρίχνω κι γω θερμίδες για 3 μέρες. Δεν τις μετράω όμως. πήρα ένα απλό πλάνο δίαιτας εξπρες με απλές τροφές (και λίγες) και το εμπλούτισα σε τρίωρα-τριάδες αλλά και σε θερμίδες με το μάτι. Παίζει γύρω στις 1000-1200. Αν πεινάω αύριο θα φάω κανονικά και μεθαύριο τις ρίχνω πάλι. Θέλω να φύγω από το 100. Με κούρασε και σας κούρασα κι γω! Αλλωστε εχω να κυνηγήσω τη Στελλού και τη linealp

Σε ευχαριστώ που νοιάζεσαι για εμένα απλώς σε παρακαλώ επειδή τσιτώνω εύκολα ( μπορεί να φταίει ο καιρός που πέρασα χωρίς υδατάνθρακες :P ) μη χρησιμοποιείς ακραίες περιπτώσεις παρουσιάζοντας αυτές ως καθημερινότητα. Ακόμη και οι φυσιολογικού βάρους άνθρωποι έχουν μέρες που τρώνε πολύ λίγο, ιδιαίτερα μετά από ημέρες κραιπάλης. Το ξέρω από πολλούς που το έχω συζητήσει. Δεν το κάνουν επίτηδες, έτσι λειτουργεί το σώμα μας, όταν όλα πάνε καλά. Εμείς επειδή επί χρόνια έχουμε ξεχάσει να το ακούμε και το μπουκώνουμε πεινάει δεν πεινάει έχουμε χάσει τη δυνατότητα να το καταλαβαίνουμε.
    :thumbup::thumbup: χαχαχαχα κι γω που έτρωγα καλά τί κατάλαβα?? :starhit:Οχι εδώ δε συμφωνούμε, πρέπει να τρώς πολύ γιατί νέες έρευνες δείχνουν ότι όσο τρώς αδυνατίζεις! Ναι δε χρειάζεται δίαιτα, (σε λίγο θα ακυρώσουν και τα θερμιδικά ισοζύγια οι "έρευνες").

Page 65 of 94 FirstFirst ... 1555636465666775 ... LastLast