Καθημερινό ζύγισμα - Page 88
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 88 of 94 FirstFirst ... 38788687888990 ... LastLast
Results 1,306 to 1,320 of 1397
    Senior Member
    Γεια σου Ελένη ! Εγώ είμαι η Στέλλα , 25 (σχεδόν) και μένω μεταξύ Φλώρινας και Αθήνας (φοιτήτρια στην καλών τεχνών στη Φλώρινα). Η σχέση με τα κιλά παρόμοια εδώ και 2 χρόνια προσπαθώ να χάσω με δίαιτα και γυμναστική όλα μου τα κιλά , έχω χάσει κάμποσα (όσα λέει το τικεράκι βασικά) , είχα κολλήσει για καιρό και τώρα δειλά δειλά βάζω μπρος για τα υπόλοιπα . Μια σχετική χαλάρωση έχω και γω , όπως και κυτταρίτιδα , αλλά αυτά τα 2 συγκεκριμένα δεν με ενοχλούν ίδιαίτερα, ξέρω οτι είναι φυσικό επόμενο του να έχει υπάρξει κανείς κατά 60 κιλά υπέρβαρος οπότε προσπαθώ πάντα αρχικά να λύσω το βασικό πρόβλημα που είναι η σχέση μου με το φαγητό και τα άλλα έρχονται ...

Senior Member
    ΓΕΙΑ σας κοριτσαρες!!!!!!
    έλενα με λενε κμενα ....παντα ημουν αδυνατη δεν αγχωνομουν ποτε για κιλα...καποια στιγμη ξεφυγα κ πηρα αρκετα μετα τον γαμο,17 κιλα τα οποια εχασα με ατκινς και μετα ισοροπημενη διατροφη
    μετα ηρθε το ενα παιδι και απο 55 που ημουν παντα, πηγα στα 65 αλλα δεν ειχα μεγαλοθεμα....ωσπου στην δευτερη εγκυμοσυνη πηγα στα 72 ,,,μετα πλακωθηκα με οτιδηποτε πιο βλακεια κυκλοφορει,γαριδακια βαφλες ...βαλε και οτι βγαινουμε και συχνα κ πινουμε και αλκοολ...
    πηγα 83...εχω λιγο λιποσ στο συκωτι,μια ευαισθησια στο εντερο και πονους στην μεση,θελει φτιαξιμο και αλλαγη νοοτροπιας η διατροφημου,ειμαι αρκετα αισιοδοξη!!!!πηγα 80 σε μια βδομαδα,δεν εχω μεγαλους στοχους ,ας αλλαξω τροπο διατροφης και τα κιλα θα χαθουν,τρωω σαλατες,φρουτα ,ψαρι,κοτοπουλο,και προιοντα ολικης.
    χαρηκ πολυ κοριτσια ευχομαι να τα λεμε,φιλια πολλα και καλη επιτυχια μας κσε ολους!!!!

Senior Member
    Καλημερα! Χαιρομαι που σας γνωριζω ! -200 σημερα στα 61,6. Εχω χασει 5 κιλα σε 3,5 βδομαδες αλλα η αληθεια ειναι οτι πρεπει να ειχα τρομερη κατακρατηση. Πρωτος στοχος ειναι να χωρεσω ανετα σε ενα ανοιξιατικο παντελονι που πηρα τον Μαρτιο και οκ, απλα δεν εκλεινε. Και οχι , δεν το ειχα παρει για κινητοποιηση, αλλα γιατι το μεγαλυτερο κυριολεκτικα κρεμουσε πανω μου. Ειχα την εντυπωση οτι στα 62 θα μου κανει αλλα ρε κοριτσια, πεταγονται παχακια απο παντου, μπρος, πλαγια, ακομα κι απο πισω.... Εσεις εχετε κανενα ρουχαλακι στο οποιο θελετε να χωρεσετε διακαως??

Senior Member
    πολλαααααααααααα ρουχα που θελω να χωρεσω να δουμε Π Ο Τ Ε ? ? ? ? ?
    ρε συ λενη μηπως εισαι υπερβολικη οτι πετουν παντου παχακια??????εννοω εισαι 61 και κατι και θες να πας 60 αποκλειεται να μην εισαι οκ...

Senior Member
    Καλημερα, +200 σημερα. Ελενα δεν ειναι τα 60 ο πραγματικος μου στοχος, τα εβαλα απλα σαν πρωτο "μαξιλαρακι". Τα κανονικα μου κιλα ειναι 52 με 55 και εκει θελω να ξαναφτασω αλλα προς το παρον μου φαινονται πολυ μακρινα. Οσο για το παντελονι, το αγορασα γυρω στα 64 κιλα και ουτε καν εκλεινε το κουμπι, τωρα κλεινει και μπορω να το φορεσω χωρις να νιωθω οτι θα παθω ασφυξια αλλα πεταγονται τα παχακια. Προ κρισης, ειδικα τελευταια χρονια πριν ερθω αθηνα, ειχα παρει ενα σωρο ρουχα τα οποια προλαβα να φορεσω ελαχιστες φορες πριν φουσκωσω...

Senior Member
    Originally posted by leny
    Καλημερα! Χαιρομαι που σας γνωριζω ! -200 σημερα στα 61,6. Εχω χασει 5 κιλα σε 3,5 βδομαδες αλλα η αληθεια ειναι οτι πρεπει να ειχα τρομερη κατακρατηση. Πρωτος στοχος ειναι να χωρεσω ανετα σε ενα ανοιξιατικο παντελονι που πηρα τον Μαρτιο και οκ, απλα δεν εκλεινε. Και οχι , δεν το ειχα παρει για κινητοποιηση, αλλα γιατι το μεγαλυτερο κυριολεκτικα κρεμουσε πανω μου. Ειχα την εντυπωση οτι στα 62 θα μου κανει αλλα ρε κοριτσια, πεταγονται παχακια απο παντου, μπρος, πλαγια, ακομα κι απο πισω.... Εσεις εχετε κανενα ρουχαλακι στο οποιο θελετε να χωρεσετε διακαως??
    Διακαώς ... χμμμ... όχι. Έχω χωρέσει ήδη σε πολλά παλιά ρούχα που μ'άρεσαν ωστόσο, αλλά τα γούστα μου πλέον έχουν αλλάξει απ' ότι φορούσα παλιά. Σίγουρα θέλω διακαώς ωστόσο να αγοράσω καινούρια σε χαμηλότερο νούμερο και εσώρουχα επίσης

Senior Member
    Καλημερα.. -200 σημερα στα 61.6 και πρωτη μερα περιοδου.. και ημικρανια...
    Λοιπον χτες σε πεισμα των παχακιων, φορεσα το ανοιξιατικο παντελονι μου! Και μαλιστα με κολλητη μπλουζα. Και δεν με πολυενοιαζαν τα "περισσευουμενα", ενιωθα καλα που το φορουσα (ωραιο παντελονι η αληθεια ειναι).

Senior Member
    δεν ζυγιζομαι πλεον..η ζυγαρια χαλασε τελειως...................ειμαι κ
    αδιαθετη..............

Senior Member
    Καλημερα! Η δικη μου ζυγαρια καλα κρατει ακομα, και μου δειχνει οτι εχω παρει και 400γρ απο χτες. Τελικα δεν αδιαθετησα χτες παρα τις ενδειξεις, μαλλον ειναι κατακρατηση πριν την περιοδο. Ελενα θα τα λεμε απο το αλλο θεματακι

Senior Member
    Καλημερα ακομα κι ας ειμαι μονη μου στο θεματακι!
    Πρωτη μερα περιοδου (κανονικα πλεον) και -400γρ στη ζυγαρια. Σημερα κλεινω ενα μηνα διαιτας. Εχω χασει 4.900 και εχω κανει 5 μερες "διαλειμμα" συνολικα. Στοχος μου παραμενει το 60αρι μεχρι να το φτασω και μετα παμε για αλλα.

Senior Member
    61,4 σημερα και ειμαι ιδιαιτερα συγκινημενη μιας και αυτο το βαρος εχω να το δω απο την περιοδο προ εγκυμοσυνης. It's like hitting a milestone here

Junior Member
    γεια σας κι απο μενα! θα ζυγιζομαι κι εγω καθημερινα αφου με βοηθαει κυριως ψυχολογικα αυτο.... Σημερα λοιπον ειμαστε στα 84,8.... εχουμε δρομο ακομη ως τα 65!:yes:

Senior Member
    Πολλες καλημερες Στελλα! Καλωσηρθες και καλο κουραγιο στην προσπαθεια σου!
    Σταθερο το τικερακι σημερα στα 61,4

Junior Member
    καλημερα!!!!!! 84 σημερα!!!!!

Senior Member
    Καλημερα Στελλα! Εγω -100 στα 61.3

Page 88 of 94 FirstFirst ... 38788687888990 ... LastLast