Καθημερινό ζύγισμα - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 94 FirstFirst ... 78910111959 ... LastLast
Results 121 to 135 of 1397
    Junior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Originally posted by pepper-girl
    καλησπέρα παιδιά! θα γράφω κάθε μέρα εδω την πρόοδο μου, για να πέρνω υποστήριξη! καλή μας δύναμηηη και καλή αρχή για μένα γιατί το παραξήλωσα παραχαϊδεύοντας τον εαυτό μου...
    Εδω ολοι μαζι προχωραμε προς τα κατω! Μπορούμε!
    Καλη αρχη!
    μπράβο σου που ξυπνησες νωρις! Επρεπε να φτασω 110 να ξυπνησω εγώ! Προσοχή λοιπόν, διατροφή και ζύγισμα!
    Να σας αποκαλύψω ότι αύριο όχι δε θα ζυγιστώ γιατί σήμερα έχω φάει/πιει πολύ! Και η περίοδος ακόμα εκεί :sniff:
    αχχχ!!! πριν ένα χρόνο είχα είδη χάσει 31 κιλά και πήρα τα 16 σε ένα χρόνο

Senior Member
    Καλημέρα, ΟΚ θα τα σκεφτω Τασο, ισως δοκιμασω κι γω. Ετσι κι αλλιως δεν ειμαι φαν ψωμοειδων κτλ Φυσικα οταν τα εχω τα τρωω! Και θέλω κι αλλα!

Princess είσαι μια ανάσα, είμαι σίγουρη θα δεις σύντομα το νούμερο που επιθυμείς!

Εγώ σήμερα 105 ολοστρόγυυλο! Ε με τόσα που έφαγα χθες. Σήμερα θα κανω θερμιδομέτρηση, είχα ανάγκη να αλλάξω λίγο μενού.

Senior Member
    Originally posted by Tassos67
    Πρωϊ 103.3 . Για τρεις μέρες δεν έχει ζύγισμα άλλο αφού θα λείψω και μετριέμαι μόνο από την ίδια ζυγαριά για να έχουν συνάφεια τα αποτελέσματα. Θα κάνω και...test drive να δω πως θα αντιδράσω με τα φαγητά και τις ποσότητες που θα μου σερβίρουν και στα οποία δεν θα έχω δυνατότητες επιλογής. Αν και θα με στοιχημάτιζα ότι δεν θα έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.
    Θα πας τέλεια, είμαι σίγουρη! Οταν έγραφες ξυπνούσαμε και σε έχασα για...λίγο! Ειλικρινά αν τύχει και διαβάσεις μη σε φοβάσαι καθόλου, το ηθικό είναι το βασικό, να σκέφτεσαι ευχάριστα πράγματα και να νιώθεις σίγουρος για τον εαυτό σου. Καλά να περάσεις :starhit: :love:

Senior Member
    105.2

Senior Member
    104.1! Ευτυχώ γιατί 2 βράδυα τα έχω κάνει........................................ ..........σαλάτα! Επιτέλους ξεαδιαθέτησα :thumbup:

Senior Member
    105.2 ντυμένη μεσημερι

Senior Member
    104.1-104.3

Senior Member
    "Να βαζετε καμμια κρεμουλα στο προσωπο μην κοψει" ... sorry αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ ... XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA μόνο που φαντάστηκα την χαζοχαρούμενη φωνή να το λέει αυτό πέθανα :starhit:

Senior Member
    μπράβο για την απώλεια πάντως :thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    χαχαχαχαχαχ Τασούληηηηηη κρεμούλα (σκέψου να σε κυνηγάει απο πίσω να σου τη βάλει, την κρεμούλα!!!)

Συγχαρητήρια για την απώλεια, πες μας και τι τρώς βρε Τάσο, έτσι να πάρουμε μια ιδέα.
    Αχ πρέπει να σε προλάβω, είπαμε διαφορά δεκάδας! Αϋριο μάζεμα.
    Πάντως έχουν περάσει 3 εβδομάδες που "προσέχω" και νομίζω είμαι άλλος άνθρωπος. Εφυγε η μανία να τρώω τα πάντα όλα, οι άμυνες μου ανέβηκαν, το ηθικό το ίδιο, το πρόσωπο ξεφούσκωσε, η μέση πονάει λιγότερο, άρχισα να τρώω σαλάτες και φρούτα, άρχισα να ζυγίζομαι, άρχισα να με κοιτάω στον καθρέφτη, κι έχω και όρεξη για σεξ!
    Νομίζω πάω καλύτερα.
    Καλό βράδυ :love:

Senior Member
    Καλημέρα και καλη εβδομάδα! I hate Mondays grrrrrr κι όμως η ζυγαριά μου έκανε μια ευχάριστη έκπληξη, είμαι ακριβώς τα ίδια με χθες, αν και χθες μέχρι τα ξημερώματα όλο γλυκά τσιμπούσα.
    Ο ύπνος λιγοστός, η κούραση μεγάλη. Μου λείπει ο αντρούλης μου να έχει το παιδί να κοιμηθώ :crazy:

Γεια σας,

Το σαβατοκυριακο εφαγα λιγακι παραπανω αλλα επειδη δουλευα κιολας δεν πηρα γραμμαριο. Σημερα στα ιδια 80,1

Καλη συνεχεια!!

Senior Member
    Εχει δίκαιο, σε ευχαριστώ, είχα αρχίσει να αγχώνομαι να χάσω βάρος.
    Συγχαρήτηρια τα πας εξαιρετικά, όπως και η Στελλού, μακάρι να σας μοιάσω, έστω και με άστατο ύπνο. Ναι μου κάνει μεγάλη ζημιά. Ασε όλες τις χημικές διεργασίες που λαμβάνουν χώρα το βράδυ και προάγουν το αδυνάτισμα. Για αυτό, όνειρα γλυκά να έχετε όλοι!

Σχετικά με την κρεμούλα, δε νομίζω ότι είχε κάποιο ποιντ η παρατήρηση.προτροπή της.
    Σχετικά με το ότι έχεις αποσυνδέσει το φαγητό από το άγχος σου κτλ, απλά 1000000 μπράβο. Εχεις εξουδετερώση των κύριο εχθρό του βάρους σου. Η απώλεια κιλών είναι μονόδρομος.
    Πρόσεχε μόνο μην επαναπαφτείς, να είσαι σε εγρήγορση.

PS το θέμα με τα πόδια σου νομίζω είναι η κινητήρια δύναμη σου, και κατά βάθος θα έπρεπε να χαίρεσαι που ήρθαν έτσι ταπράγματα. Είσαι αστέρι!
    Μερικές φορές θα ήθελα κι γω να είχα ένα κίνητρο, όπως πχ είχα στην κύηση το παιδί λόγω διαβήτη, από την άλλη σκέφτομαι ¨"να μου λείπει το βύσσινο θα τα χάσω μόνη μου".
    Αλλά δεν παύω να μένω χωρί κίνητρο. Δηλαδή απόψε που δεν πεινάω, δεν μέτρησα θερμίδες συνολικές, δεν μου κάνει διαφορά που δε θα φάω. Αύριο θα μου κάνει αν κι εφόσον δω τη ζυγαριά να πέφτει ή νιωσω εγώ πιο ανάλαφρη και πιο κοντά στο σώμα που επιθυμω.

Καλό βράδυ, και όλα θα τα κάνουμε.
    Σκέφτομαι να αρχίσω βάρη μόλις γυρίσει ο άντρας μου, μίλησα σήμερα με το γυμναστή μου για πολύ λίγο και πορώθηκα, μου λείπει η γυμναστική πολύ, έτσι θα παρακινηθώ για αερόβια και στη δίαιτα.
    Αλλά από την άλλη αν δε χάσω βάρος να δω αν η καταπόνηση του σώματος μου είναι από αυτό, δε θέλω να αρχίσω χωρίς εξετάσεις (που μου τις ζητούσε κι εκείνος παλιά). Οχι τόσο για τη μέση, την είχα και πρίν αυτή και προσέχαμε. Τη δυναμώναμε και δεν πονούσε. Οσο για το χέρι το αριστερό, (και το δεξί το είχα από πρίν).
    Αυτός ο πόνος όταν σηκώνω το παιδί με προβληματίζει, σα να καίει μέσα το νεύρο, αλλά αυτό το είχα και στο δεξί όταν διαγνώσθηκα με σύνδρομο καρπιαίου. Τελοσπαντων βραδυατικο σίγουρα δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Δες ωραίο λινκ για γυμναστική, διαφορετικό!
    http://www.skeftomai.gr/ygeia/forum/...hp?topic=643.0
    Μάλλον θα περιμένω να χάσω λίγα κιλά, κι όσο προλάβω να γυμναστώ. Ομως μου είχε πει ότι αν σταματήσω για πάνω απο 4-5 μήνες ειναι σα να αρχίζω από τηναρχη. Το ειχε ξεκαθαρισει. Τελοσπαντων θα δω Εϊναι και το παιδί και η δουλειά, έρχεται δύσκολο καλοκαίρι που δε θα έχω χρόνο καθόλου, και από κούραση δε το συζητώ, όσο μεγαλώνει αυξάνει!! Δε μπορώ ναπιεστώ, και σκέφτομαι να γυμναστώ λίγο και ό,τι προλάβω, ή καθόλου?

Senior Member
    Καληνύχτισσα ποσες φορές τώρα πάω, μια που κοιμήθηκε, θα το παίξω λεχώνα, οποτε κοιμαται θα κοιμαμαι χαχαχαχχαχα φιλιά

Senior Member
    Καλημέρα, 103.8-104.0, δε μπορούσε να αποφασίσει η ζυγαριά, κρατάω το 103.9:bouncing:

Page 9 of 94 FirstFirst ... 78910111959 ... LastLast