Καθημερινό ζύγισμα - Page 92
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 92 of 94 FirstFirst ... 42829091929394 LastLast
Results 1,366 to 1,380 of 1397
    Senior Member
    Καλημερα.. Μετα απο 4 μερες συνεχων υπερφαγικων επιστρεφω 800 γρ βαρυτερη... Ξεκινησαν κλασικα με τα γ@μημενα πατατακια.. Και μετα η γνωστη συνεχεια του "ε αφου εκανα που εκανα ατασθαλια, ας το ολοκληρωσω"... Ποτε σταματαει αυτο ειπαμε?

Καλημέρα Λένη!
    Αυτό σταματάει όταν αγαπήσεις τον εαυτό σου!
    Ξέρω, ακούγεται κλισέ, αλλά είναι η αλήθεια...

Senior Member
    Originally posted by leny
    Καλημερα.. Μετα απο 4 μερες συνεχων υπερφαγικων επιστρεφω 800 γρ βαρυτερη... Ξεκινησαν κλασικα με τα γ@μημενα πατατακια.. Και μετα η γνωστη συνεχεια του "ε αφου εκανα που εκανα ατασθαλια, ας το ολοκληρωσω"... Ποτε σταματαει αυτο ειπαμε?
    Αυτό σταματάει ως εξής...!!!
    Τρώω τα γ@μημέν@ πατατάκια. Μετά η συνέχεια "θέλω να φάω κι άλλα για να ολοκληρώσω την μλκ". Γνωσιακά σκεφτόμαστε το ακόλουθο:
    Πρέπει να την ολοκληρώσω την μλκ; Δεν είναι καλύτερο να μείνει η μισή; Τι θα κερδίσω αν την ολοκληρώσω; Μήπως αν την αφήσω μισή έχω κέρδος; Μήπως να το σκεφτώ καλύτερα την επόμενη φορά και να μην την αρχίσω καν; Δεν πειράζει τόσο πολύ που έφαγα τα πατατάκια Άνθρωπος είμαι δεν μπορώ να κάνω την σούπερ διατροφή 24/7. Δικαιούμαι να αμαρτήσω. Η αμαρτία είναι κακό πράμα αλλά δεν είναι όλες οι αμαρτίες το ίδιο. Μπορώ να κλέψω ένα καρβέλι ψωμί αν πεινάω αλλά όχι και σκοτώσω άνθρωπο...

Αφού πεις όλες αυτές τις μπούρδες δύο πράγματα θα έχουν συμβεί. Ή θα έχεις ξεχάσει το προφιτερόλ που σκεφτόσουν να χτυπήσεις ή θα το σκέφτεσαι ακόμα... Αν το σκέφτεσαι ακόμα πες στον εαυτό σου. Θα το φάω αφού πρώτα κάνω μια σούπερ υγιεινή σαλατάρα και τη φάω. Και φάτα και τα δύο!!!

Γεια σας! Σας παρακολουθώ συστηματικά αλλά δε γράφω καθημερινά.
    Σήμερα, μετά από τις γυναικείες "δύσκολες μέρες", ανέβηκα στη ζυγαριά και άρχισα να χοροπηδώ!

107,5 !!!!

Σήμερα 106.9 ! Συνεχίζουμε...

Originally posted by apogoiteumeni
    Μπράβο σου!
    Να δώ πότε θα σε φτάσω!!

Originally posted by Μαντζουράνα
    Μπράβο σου!
    Να δώ πότε θα σε φτάσω!!
    Ευχαριστώ πολύ!
    Ε σιγά καλέ! Εσύ έχεις κάνει μεγαλύτερη προσπάθεια από εμένα ήδη!
    Δεν ξέρω τι φταίει.. Κάτι έχει αλλάξει στο μυαλό μου και πλέον δε σκέφτομαι το φαγητό καθόλου.. Πολύ περίεργο..

Senior Member
    Νομίζω η κατηφοριά σου μόνο το νικ σου δε δικαιολογεί

Originally posted by marulenia
    Νομίζω η κατηφοριά σου μόνο το νικ σου δε δικαιολογεί
    Την ημέρα που γράφτηκα, ήμουν σε πραγματική απόγνωση και δεν αστειεύομαι. Έγραψα γρήγορα γρήγορα ένα όνομα που εκείνη τη στιγμή με εξέφραζε απόλυτα, ίσα ίσα για να τελειώνω και να μπορέσω να ζητήσω "βοήθεια". Την οποία βέβαια βρήκα :yes: και σας ευχαριστώ πάρα πολύ!

Εάν μπορούσα να το αλλάξω θα το άλλαζα αλλά ας είναι εκεί να μου θυμίζει την ψυχολογία του παλιού μου εαυτού έτσι ώστε βλέποντάς το να θυμάμαι και να παίρνω δύναμη...

Είχα πάρα πολλά χρόνια να νιώσω το παντελόνι μου να μου είναι μεγάλο και χαίρομαι τόσο μα τόσο πολύ!!!!!!:smilegrin:

106,7 :-)

Junior Member
    αλημερα! Σταθερα 5η μερα στα 62.8... χωρις παρασπονδιες, αλλα με ελαχιστη καταναλωση νερου. Θα προσπαθησω να πιω 3 ποτηρια τουλαχιστον σημερα.

105,5 :saint2:
    Τι ωραία που είναι να πετάς το παλιό, βαρετό σου παντελόνι..

ουου μπράβω απογοητευμένη, πρέπει να αλλάξεις ψευδώνυμο! ίσως "αναθεωρημένη":P

Originally posted by Μαντάμ σου σου
    ουου μπράβω απογοητευμένη, πρέπει να αλλάξεις ψευδώνυμο! ίσως "αναθεωρημένη":P
    Ευχαριστώ!!
    Δε νομίζω να γίνεται.. Δεν πειράζει όμως.. Ας αλλάξουν τα μυαλά και τα κιλά και ας μείνουν τα ψευδώνυμα..

Senior Member
    Ευχαριστώ!!
    Δε νομίζω να γίνεται.. Δεν πειράζει όμως.. Ας αλλάξουν τα μυαλά και τα κιλά και ας μείνουν τα ψευδώνυμα..
    Ελαφρύτερη και σοφότερη!:thumbup: