Results 16 to 30 of 1397
Thread: Καθημερινό ζύγισμα
-
06-01-2013, 00:59 #16
τοτε θα ζυγιζομαι κ γω κ θα γραφω,,,αφου πρωτα παρω την ζυγαρια της μαμας μου,,η δικια μου ειναι η απλη κ χαλασμενη κ αγαπημενη αφου σου αφερει κανα 3κιλο,,,:thumbup::thumbup::thumbup:
ευτυχως με τα δοντια των μικρων δεν ειχα θεμα:wink1:
- 06-01-2013, 01:02 #17
τί λες τώρα, φέρτην εδώ που είμαι και πολλά κιλά να δείξει -3! :blush:
Τυχερή μανούλα! Εμένα πάλι είναι καλόβολος σε άλλα, ας μη παραπονιέμαι και χάσω κι αυτά για να τα εκτιμήσω!!
06-01-2013, 11:11 #18
Καλημέρα και χρόνια πολλά με λιγότερα κιλά! Σήμερα ντυμένη χωρίς αθλητικά 107.1 μόλις ξύπνησα! Κριμα πάλι φουσκωμένη.
06-01-2013, 11:48 #19
Καλημέρα Γλύκα και λοιπές φίλες και φίλοι. Κτά καιρούς με πιάνει τρελή μανία με την ζυγαριά.
Την αγαπώ και την μισώ. Την μισώ αν δείξει 1 κιλό πάνω πχ για 7 μέρες στη σειρά.
Κατά τα άλλα δεν είναι παρά μια ωραία συνήθεια 1 φορά τη μέρα το πρωί και τέλος!
Τι να πω μάλλον την έχω κάνει τον καλύτερό μου φίλο. Απλά τσακωνόμαστε που και που, τη σπάω, παίρνω άλλη. :P
Να προβλέψω επίσης πως δε πίνεις πολλά υγρά εσύ κι ο Τάσσος, γι αυτό κι οι ενδείξεις αυτές.
Εμένα με δείχνει 1 με κιλά πιο λίγο το πρωί.
Το νερό δεν το φοβάμαι πια, αλλά παλιά θυμάμαι πάνω στις απώλειες δεν έπινα καθόλου για να δειξει λιγότερο, μέχρι τις 3 το μεσημέρι δεν έπινα τίποτα, μέγα λάθος που το πλήρωσα!
06-01-2013, 13:17 #20
Καλημέρα Γιώργο (Δήμητρα με λένε παρεπιπτόντως :starhit: )
το νερό δεν το φοβάμαι για να μη δείξει παραπάνω, άλλωστε το νερό είναι απαραίτητο και δεν θα το έκοβα ποτέ. Ομως όταν δεν γυμνάζομαι, και όταν δεν ιδρώνω πολύ πχ τον χειμώνα, ξεχνάω να πιω.
Πίνω ανθρακούχο, πίνω καφέδες, και καμμιά κόκα light. Φοβερή πρόσληψη νερου΄έτσι? :wow:
Τί να κάνω δεν πάει κάτω.
Νομίζω πως αν συνεχίσω διατροφή θα πίνω νερό. Ολα είναι θέμα ψυχολογίας και του να κάνεις τα πρέπει θέλω. Τώρα δεν είμαι και σίγουρη ότι θα τα καταφέρω. Η ψυχολογία μου είναι μια έτσι μια αλλιώς.
Οπότε δεν πιέζομαι και με το νερό. Οκ δεν είμαι και για πολλές αλλαγές μαζί.
Για να πάρεις μια ιδέα, μόλις γέννησα, και για μήνες μετά, έπεσα με τα μούτρα σε όλαααααααααααααααα τα ανθυγιεινά φαγητά και γλυκά, αλλά καιστο τσιγάρο.
Ενιωθα τεράστια στέρηση, το παιδί είχε βγεί απομέσα μου κι γω ένιωσα "ελευθερη" να τρώω ότι θέλω.
Φυσικά ήρθε και η στιγμή που κατάλαβα πως αυτό δεν βγάζει πουθενά και μόνο το βάρος μου ανεβάζει. Φοβήθηκα που πλησίασα τα 110. Φοβήθηκα κι όταν άφησα τον άντρα μου να μας βγάλει φωτογραφία με το μωρό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Είχα παχύνει πολύ, ήταν γεγονός. Και τώρα παχυά είμαι, δεν άλλαξε κάτι με 2 κιλά. Αλλαξε όμως η στάση μου απέναντι σε αυτό.
(συγνώμη για το κατεβατό αλλά τα είπα και ξέσπασα και ηρέμησα, κι ας βγήκα εκτός θέματος, σε ευχαριστώ)
06-01-2013, 16:29 #21
Χάρηκα Δήμητρα (κλαψ, λυγμ, ποιά θα λέψ τώρα Γλύκα)!
06-01-2013, 21:35 #22
Καλησπέρα, αν και μόνο καλή δεν μου βγήκε μέχρι τώρα.
Ελπίζω για εσάς πιο καλή.
Τάσο τί εννοείς? Το σαβ/κο ζυγίζεσαι και χαίρεσαι περισσότερο με την ένδειξη? Απορώ πως το βρίσκεις κακό αυτό
Γιώργο μια που έχετε τα ονόματα σας είπα να σας συστηθώ κι γω που δεν είναι εμφανές στο νικ μου. Κατά τα άλλα μπορείς να με αποκαλείς όπως επιθυμείς (έξυπνο το γλύκα δε λέω :blush: )
107.1 και τώρα (και το πρωί).
07-01-2013, 00:51 #23
Originally posted by sweetOctober
αχ τα περασες αλλα είναι μακρυνά, όταν είσαι μες το πρόβλημα είναι το θέμα. Κι γω την επόμενη μέρα τα ξεχνάω. Αλλά όσα φέρνει η κούραση δεν παλεύονται.
Να σου ζήσει και πάλι και από αυτό το θέμα!
Κυρίως θέλω να χάσω κιλά για να αρχίσω γυμναστική, να δυναμώσει η πλάτη και η μέση μου, γιατί με την αγυμνασιά δεν τη βγάζω με το παιδί πια. Είναι 10 κιλά και πανύψηλο, καταλαβαίνεις!
Οσο για το ζάχαρο, μετά τη γένα έφαγα όσα δεν είχα φάει. Ευτυχώς η γλυκοζυλιωμένη μου ήταν άψογη. Αλλα περνάν οι μήνες και μάλλον θα πρέπει να ενημερώσω το γιατρό για την κατάσταση μου. Το βασικό μου είχε πεί είναι να χάσω κιλά, τότε δε θα έχω κανένα κίνδυνο.
Αλλά...είμαι ριψοκίνδυνη γμτ μου
Αναρωτιεμαι στα 2,5 έτη είναικαλύτερα τα πράγματα? Ονειρεύομαι την εποχή που θα ξυπνήσω και θα πιώ καφέ (δηλ. να έχω κοιμηθεί πρίν!) και θα μου φωνάξει ¨"μαμά!"
Μπράβο για την απώλεια σου, καλό βράδυ! Πάμε να τα χάσουμε ΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑ
στα δυομιση λοιπον που ξεκινησε να πηγαινει σχολειο,εχουμε αλλα,ολο αρρωσταινει και ολο το χειμωνα αρρωσταινα και εγω.οσο για τον υπνο ειναι στο παιδι.
εμενα κοιμαται σερι το βραδυ αλλα ξυπναει το πρωι,5,6,7,8 και ερχεται στο κρεβατι μας και ξανακοιμαται ή αν ειναι 8 ξυπναει...
να μας ζησουν και ολα να πανε καλα
σημερα ημουν στα ιδια κιλα 106,1 και φοβαμαι αυριο θα ειμαι παραπανω γιατι σημερα το παρακανα στο κυριακατικο τραπεζι...
ιδωμεν
07-01-2013, 15:17 #24
σας ειπα οτι εχ αναλογικη ζυγαρια ε??κ οτι σου κρυβει καποια κιλακια ε???λοιπον πηρα την ψηφιακη της μαμασ μου
λοιπον τα κιλα μου ειναι 72και μισο,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,και το αλλο μισο το παιρνω σημερα απο τα νευρακια μου:lol::lol::lol:
αυριο με τα σχολεια μπαινω κ γω σε προγραμμα,,,πανε οι διακοπες:cool rsvd:
07-01-2013, 16:01 #25
Πωπω πακέτο βρε Ελενα με τη ζυγαριά,
κρίμα. Θα είχα φρικάρει. Μη το βάζεις κάτω βέβαια, δεν πάχυνες, ήσουν τόσο αλλά δεν το ήξερες.
Ολες σε πρόγραμμα λοιπόν!
lineal
επειδή κάνεις καιρό δίαιτα μπορεί να σε βοήθησε και να ξεκολλήσει η ζυγαρια (αν σου είχε κολλήσει).
Μια έξυπνη μέθοδος είναι κάποιες φορές να το παρακάνουμε ώστε να ξεκολλάμε.
Το συνήθιζα αυτό, πχ να εναλλάσεις τις θερμίδες, μια περισσότερες μια λιγότερες αλλά πάντα να υπάρχει θερμιδικό έλλειμα για να χάνεις. Σήμερα με κόβω το μόνο έλειμμα να είναι στο στομάχι μου που ξέχασα να φάω από το πρωί και είναι άδειο :thumbdown:
κι εμένα ήταν πολύ καλόβολος στον ύπνο μέχρι να αρχίσει η οδοντοιστορία μαςΤώρα δεν ξέρουμε από που θα μας βρεί :crazy:
Χθες το βράδυ μετά από ένα ξύπνημα του μπέμπη δεν έκλεινε το μάτι μου, ούτε το δικό του (ευτυχώς τουλάχιστο ο άντρας μου ξανακοιμήθηκε).
Με έπιασαν στις 5 το πρωί τα υπαρξιακά μου. Είχα στεναχώρια με αυτά που έφαγα (μελομακάρονα και κουραμπιέ) και με τα κιλά που κουβαλάω.
Μμπήκα εδώ να σας γράψω να μη φάω.
Ευτυχώς με απορρόφησε ένα θέμα που διάβαζα, του Τάσου όταν πρωτομπήκε, και ξεχάστηκα.
Πολυλόγησα, σήμερα δε ζυγίστηκα, δεν πρόλαβα και είμαι ντυμένη σαν κρεμμύδι (καλσόν χοντρό και φόρεμα και αποκάτω κλασσικά τα αθλητικά μες το σπίτι)
Φιλάκια
07-01-2013, 17:08 #26
αχχχχ μετα το πρωινο (αργα πολυ), χωρις τουαλετα, ζυγιστηκα και εδειξε 106.5 ντυμενη σαν κρεμμυδι
τρελαθηκα απο τη χαρα μου
ξαναανέβηκα και έδειξε 106.8, τσαντίστηκα και άρχισανα ανεβοκατεβαινω:dork:. Είχα ενδειξεις μεχρι και 107.1
Τελικα δεν ξερω ποσο ζυγιζα σημερα! Α στο καλο μωρε
Το εχετε παθει ποτε αυτο??
07-01-2013, 18:57 #27
αχ τα 3 τα πηρα στις γιορτες....:yes::yes::yes::yes:ας προσεχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
07-01-2013, 22:00 #28
Πω λες να είναι κι εμένα από το άγχος μου που είμαι ελαφρώς ελαφρύτερη κάθε βράδυ ενώ είμαι φαγωμένη? Τα πρωινά έχω πολύ άγχος, είτε δουλέυω είτε όχι, όλη η οργάνωση του παιδιού, σπιτιού κτλ το πρωί γίνεται. Μετά το μεσημέρι χαλαρώνω, ακόμα και στη δουλειά είναι πιο χαλαρά τα πράγματα μετά το μεσημέρι!
:bigsmile: αφασία είσαι με τις ζυγαριές, έχω μόνο μια νέα ψηφιακή με λιπομέτρηση. Παλιά δεν είχα καν ζυγαριά. Τη λιπομέτρηση δε θα τη χρησιμοποιήσω ποτέ, αλλά σίγουρα παίζει αυτό που λές, παίζει ρόλο η θέση που πατάω. Μάλιστα έχω διαπιστώσει ότι πατώντας το ένα πόδι πιο κάτω από το άλλο, κι όχι ακριβώς πάνω στους "σενσορες", με δείχνει ελαφρύτερη :saint:
Φυσικα όλα τα ζυγίσματα έτσι προσπαθώ να τα κάνω :P
Ενταξει κλέβω λίγγγγγοοοοοοοοοοο:grin:
07-01-2013, 22:02 #29
Τάσο ήθελα να σε ρωτήσω, τα καταγράφεις όσα τρώς και όσο ζυγίζεις και εδώ και σε σημειωματάριο? Βαριέμαι και τα δύο, προτιμώ εδώ γιατί σε ηλεκτρονική μορφή μου φαίνεται πιο εύχρηστο. Ποιά είναι η γνώμη σου? Επίσης συνήθως χαλαρώνω στον υπολογιστή, ενώ να πιάσω να γράψω στο ημερολόγιο δεν το κάνω για χαλάρωση...
07-01-2013, 22:04 #30
Originally posted by helena73
αχ τα 3 τα πηρα στις γιορτες....:yes::yes::yes::yes:ας προσεχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία