Καθημερινό ζύγισμα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 94 FirstFirst ... 234561454 ... LastLast
Results 46 to 60 of 1397
    Senior Member
    Καλά τα λές, στα γυναικεία εσώρουχα πέφτεις λίγο έξω. Υπάρχουν τα ανύπαρκτα στρινγκ υπάρχουν και οι βράκες, ε δε μπορεί κάποια διαφορά βάρους θα έχουν :P :P

Φυσικά και απογοητεύεσαι όταν ζυγιστείς κι ενώ ψωμολυσσάς δεν έχεις χάσει. Αλλά δεν έχουμε κι άλλη επιλογή, ειδικά οι γυναίκες, που από κατακρατήσεις παίζει να έχουμε και 2-3 κιλά συν πλην.
    Πωπω ώρες ώρες μου φαίνεται βουνό και μόνο το να αλλάξω δεκάδα Ειμαι χάλια σήμερα, θα με πάρει αποκάτω το ξέρω. Δεν ξαναζυγίζομαι.

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    lineal πότε αφέθηκες παιδί μου, μακάρι να χάναμε όλοι 500 τη μέρα, μια χαρά πας!
    Καλημέρα παιδιά! Μου έχει ανέβει η διάθεση τρελά! Εφαγα χθες 12 το βράδυ λόγω παιδιού κι όμως σήμερα είμαι 105.6 (γυμνή και μετά την τουαλέτα, ίσως για αυτό!)!!!!!!!!!!!
    Ακολούθησα το διαιτολόγιο μου σχεδόν κατά γράμμα :kiss:
    ειχα φτασει τα 102 και μετα ξαναπηρα ολα αυτα που βλεπεις στο τικερ και εφτασα ξανα τα 107.9 ,τωρα τα χανω λιγο πιο ευκολα ευτυχως!!!

εγω παντως ζυγιζομαι παντα με τη πιτζαμα και με το φανελακι καθε πρωι!

σημερα 105.1 αλλα δεν αλλαξα τα τικερακια,για 100 γρ.ας χασω περισσοτερα και βλεπουμε

Senior Member
    καλημερα σας,τικανετε?72 σημερα.....

Senior Member
    Καλημέρα Bravo Helena σου έκανε καλό η αρρωστια τελικά ε, πως είσαι?
    Lineal πρόσεχε γιατί τα πολλά πάνω κάτω στο μεταβολισμό καλό δεν κάνουν καθόλου, τα πας πολύ καλά θα τα ξαναχάσεις!
    Σήμερα 105.9 πρωί γυμνή, παρά τα άπειρα που έφαγα χθες. Ερχεται και η περίοδος, μου κούνησε το μαντήλι

Senior Member
    Ο άντρας μου προτείνει να μη ζυγίζομαι διαρκώς γιατί μου κάνει κακό. Του είπα ότι έχασα χθες κι έπεσα με τα μούτρα χθες και σήμερα, ειδικά σήμερα έφαγα το σύμπαν. Οπότε νέο ζύγισμα 17/1. Δε χάνω τίποτα να δοκιμάσω την ιδέα του. Είπε στην αρχή να μη ζυγιστώ για 1 βδομάδα και μετά για 2, 3 κτλ αλλά ακολουθώντας τη διατροφή μου, και θεωρεί πως έτσι θα φοβάμαι μη παχύνω και δε θα τη χαλάω.:starhit:

Senior Member
    κ γω το σκεφτομαι αυτο,,,

Senior Member
    καλημερα φιλαρακια μου,σημερα 71,5 ανυπομονω να χασω αυτο το 1 μιση ....

Senior Member
    Τάσο δεν το πολυέπιασα πως το λες, εννοείς απογειώνομαι=πάρω βάρος? Ο στόχος μου είναι η απώλεια βάρους και η υιοθέτηση ενός διατροφολογίου που θα ακολουθώ για πάντα.
    Περί βουλιμίας δεν χρειάζεται να διαβάσω τόπικ για να μάθω, άσε που στεναχωριέμαι όταν διαβάζω για χειρότερες περιπτώσεις. Ναι υπάρχονυ και βουλιμικοί χωρίς εμετούς και καθαρτικά. Φυσικά και έχω τύψεις μετά τα υπερφαγικά και ξαναξεσπάω στο φαγητό και ο φαύλος κύκλος καλά κρατεί.
    Στόχος μου είναι να σπάσω αυτό τον κύκλο, να τρώω σωστά, να τρώω αυτά που πρέπει, κι αν μετά κατεβάσω το ψυγείο να μη συνεχίσω να το κάνω για μήνες αλλά να το κόψω εν τη γεννέση του. Οκ έκανα υπερφαγικό, τέλος τώρα. Οχι να αυτοτιμωρούμαι με εξανλτητική γυμναστική (Αύγουστο με 40 βαθμούς και δουλειά βραδυνή, με μωρό παιδί πήγαινα 2 ώρες στο γυμναστήριο καταμεσήμερο) ούτε να τιμωρούμαι με οποιονδήποτε τρόπο. Στόχος μου είναι να έχω περισσότερες καλές μέρες παρά κακές. Και να μετριάσω την ένταση των υπερφαγικών μου, όντας χορτάτη, μέχρι να τα εξαλείψω (αν τα καταφέρω ποτέ).
    Ναι κρατήθηκα και δε ζυγίστηκα και μάλλον έτσι θα κάνω. Αλλά και πάλι θα κάνω όπως νιώθω καλύτερα, δηλ. αν μου τη βαρέσει αύριο και ζυγιστώ δε θα με σταυρώσω.
    Τα νούμερα δεν τα βλέπω σα νούμερα, η ζυγαριά ειναι η εικόνα μου, δεν έχω ολόσωμο καθρέφτη δυστηχώς. Θα με έβγαζα και φώτο. Και ντρέπομαι του άντρα μου να με βγάλει! (φυσικά γυμνή θέλω τη φώτο για να θυμάμαι πως ήμουν και να με βλέπω και να συνέρχομαι)

Senior Member
    Ελενα θα το χάσεις, αλλά να θυμάσαι είσαι λίγα κιλά και είναι λίπος καλή μου, θέλει υπομονή και διατροφή.:kiss:

Senior Member
    αχ το ξερω,,μεχρι το πασχα θελω να ειμαι οκ,,ευχομαι δηλαδη:starhit:

Senior Member
    Να ξαναθυμίσω 2 πραγματάκια για τους χαρούμενους φίλους/ες που χάνουν αυτή τη στιγμή και στην αρχή μιας δίαιτας 3, 5 κιλά, κοκ σε χρόνο ρεκόρ. Χάνουν βασικά υγρά. 1 κιλό λίπους ισοδυναμεί με 7500 θερμίδες. Αυτό σημαίνει πως αν καθημερινά χάνω 2000 θερμίδες από τις δραστηριότητες μου, τότε αν μείνω νηστικός 30 μέρες θα χάσω 8 κιλά. Θα έχω πεθάνει κιόλας αλλά ας το παραβλέψουμε αυτό. Κι ας μη ξεχνάμε ότι αν μείνω νηστικός 1,2 μέρες ο μεταβολισμός θα πέσει, το σώμα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει τις σωστές καύσεις και θα πέσει σε χειμερία νάρκη, προσπαθώντας να επιβιώσει.

Senior Member
    Το καλύτερο απ' όλα είναι απώλειες της τάξης των 2 κιλών το μήνα. Μετά το 1ο 20ήμερο όπου χάνονται τα πολλά σε μια δίαιτα (σωστή διατροφή).

Senior Member
    χαχαχαχα γειά σου ρε Γιώργο με τα ωραία σου, θα έχω πεθάνει λέει χαχαχαχαχχα:smilegrin::smilegrin::smile grin::smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by giorgosdelta
    Το καλύτερο απ' όλα είναι απώλειες της τάξης των 2 κιλών το μήνα. Μετά το 1ο 20ήμερο όπου χάνονται τα πολλά σε μια δίαιτα (σωστή διατροφή).
    10% του βάρους μας ανά βδομάδα είναι το φυσιολογικό (αυτό ίσχυε τουλάχιστο αρκετά παλιότερα που είχα επισκεφτεί διαιτολόγο για λιπομέτρηση κτλ)

Senior Member
    Μπας κι επισκέφτηκες κανά βρυκόλακα βρε Δήμητρα;;;; (Λιώνω)

Page 4 of 94 FirstFirst ... 234561454 ... LastLast