Καθημερινό ζύγισμα - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 94 FirstFirst ... 567891757 ... LastLast
Results 91 to 105 of 1397
    Καλησπερα,

Χτες ειχα βγει οποτε εφαγα κατι παραπανω αλλα σημερα που ζυγιστηκα ειμαι ακριβως οσα χτες 81 δλδ!!

Senior Member
    Μπράβο πρίνσες! Θα δεί ότι έχειςς χάσει κι άλλο αλλά λόγω υγρών από χθες δεν το έδειξε!

Originally posted by sweetOctober
    Μπράβο πρίνσες! Θα δεί ότι έχειςς χάσει κι άλλο αλλά λόγω υγρών από χθες δεν το έδειξε!
    Mπραβο και σε σενα για το 3 :thumbup: εισαι μια ανασα πριν τον διψηφιο!!
    Χαρηκα πολυ που ειμαι στα ιδια παντως!! Ειμαι μια ανασα πριν το 7 και δεν θα χαιρομουν αν εβλεπα κατι παραπανω απο 81 :wink1:

Senior Member
    Και να το έβλεπες υγρά θα ήταν, δεν παχαίνεις με μια φορά που το έριξες έξω, άντε να κατεβαίνουμε πάμε να αλλάξουμε δεκάδες πάμεεεεεεεεε:love::love:

Senior Member
    μπραβο δημητρουλα
    σημερα 71,4

Originally posted by sweetOctober
    Και να το έβλεπες υγρά θα ήταν, δεν παχαίνεις με μια φορά που το έριξες έξω, άντε να κατεβαίνουμε πάμε να αλλάξουμε δεκάδες πάμεεεεεεεεε:love::love:
    Ναι ναι παμε γερα με τσαμπουκα :thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Originally posted by helena73
    μπραβο δημητρουλα
    σημερα 71,4
    σευχαριστώ! έχεις συνειδητοποιήσει ότι θα πας στη δεκάδα με πρώτο ψηφίο το 6????? Πας πολύ καλά, μη σε παίρνει αποκάτω :thumbup:

Senior Member
    ανυπομονω δημητρουλα,,,,ευχομαιστις αρχες της αλλης βδομαδας να το δω στην ζυγαρια μου:cul::cul:
    κ συ να δεις το 9 μπροστα!!!!!ολοι μπορουμε,,,,,,,,,,,

Senior Member
    αχ εγώ θα αργήσω γλυκιά μου, έχω να νικήσει τη βουλιμία μου πρώτα. Αν δω και 9 καθόλου δε με χαλά βέβαια!!!:love:
    Ο άντρας σου πως τα πάει?

Senior Member
    Τάσο μου ένα χρόνο θα κάνω διατροφή. Ελπίζω ότι θα μου γίνει τρόπος ζωής από ένα σημείο και μετά.
    Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δώ την πορεία των κιλών μου μέσα από όλες τι φάσεις της ζωής μου, μέσα σε ένα χρόνο, όπου η δικιά μου ζωή έχει δραστικές μεταβολές, κοινωνικά, εργασιακά, διατροφικά, ακόμα και οικονομικά.
    Λες να χωρίσω το διάστημα στα 2?

Senior Member
    Τάσο πιάσαμε μαζί το 3 Πάω να βάλω κι γω τικερ με το βάρος ζήλεψα:grin:

Senior Member
    http://www.e-radio.gr/blog/post.asp?uid=12788 έχω λιώσει με το βίντεο, κόντεψε να μου βγεί το πορτοκάλι από τη μύτη :bouncy:

Senior Member
    Δεν μου δειχνει τον πινακα σου, πω θα το κανω ετσι εννοω. Ναι καταλαβαινω τι εννοεις αλλα δεν ξερω πως να το κανω.
    Εμενα δείχνει άδειος ο πινακας γιατί ακολουθεί το απόλυτο κενο :P αστειάκι!
    Ναι με διαφορά δεκάδας, άρα είμαστε καπου στα ίδια αν σκεφτεί οτι εισαι αρσενικό με πιο πλούσιο μυικό σύστημα προφανώς, και πιθανότατα ψηλότερος. Εχω και αντρικο σωματοτυπο (πλάτες κι όχι πωπω) οποτε δε θα διαφερουμε και πολυ :P

Senior Member
    Καλημέρα σε όλους!
    104.5
    κι επιτέλους τελειώνει η περίοδος, μάλλον.

Senior Member
    Κατάλαβα το έκανα Τάσο, όμως δε θυμάμαι τις ενδιάμεσες μετρήσεις, παρά μόνο αυτές που έβαλα. Πειράζει?
    Θα προχωράει μόνο του το διάγραμμα? Τα έκανα καλά? :question:

τώρα θυμήθηκα τα μπλιαχ διαγράμματα σε χαρτί μιλιμετρέ, άπειρες ώρες τελίτσα τελίτσα κάθε διάγραμα...μέχρι να αποκτήσω υπολογιστή σαν φοιτήτρια :shocked2:
    μπρρρρρρ

Page 7 of 94 FirstFirst ... 567891757 ... LastLast