Results 316 to 330 of 1397
Thread: Καθημερινό ζύγισμα
-
12-02-2013, 01:29 #316
Ξέρεις αυτό σκεφτόμουν σήμερα, για να πάμε παρακάτω πρέπει να χάσουμε βάρος με τον τρόπο που θα ζήσουμε. Για αυτό σκέφτηκα "ας χαλάσω άλλες χ φορές τη δίαιτα αρκεί να καταφέρω αν τρώω από όλα"
Ξέρεις ήδη κουράστηκα να μαγειρεύω ξεχωριστά για μένα (για την ακρίβεια μόνο για μένα).
Δεν πρόκειται να το κάνω σε λίγες εβδομάδες λόγω χρόνου, κι ό,τι κιλά θα έχω χάσει ή θα τα πάρω ή στην καλύτερη, δε θα χάσω άλλα.
Ενώ το νόημα είναι να βρούμε κάθε ένας, αφού είμαστε μοναδικοί, τί στο καλό κάνουμε λάθος τόσα χρόνια, να το παλεψουμε ειδικα αυτο το κομματι.
Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή, απλά σκέφτομαι, ίσως πιο απλά από ποτέ. Ισως και τα πολυσυνθετα σκεπτικα και η μονιμη ενασχοληση μας με το βαρος μας τελικα μια τρυπα στο νερό να κάνουν.
Μπορούμε να βρούμε τί κάνουμε λάθος και αυτό να διορθώσουμε, είτε αυτό είναι στον τρόπο ζωής μας που δεν τον διαχειριζόμαστε σωστά είτε οπουδήποτε αλλού.
Αν νικήσουμε την αιτία, ή μια από αυτές, αποδυναμώνουμε τον "εχθρό". Τα ανεπιθύμητα κιλά θα φύγουν πιο εύκολα από ότι μπήκαν. Δεν θα θέλει καθόλου κόπο τότε, γιατί θα είναι κάτι φυσικό, νικώντας κάποια από τις αιτίες πλησιάζεις περισσότερο προς το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς κόπο!
Σας ζάλισα, αλλά το μάτι γαρίδα, το πρωινό ζύγισμα αργεί, το γυμναστήριο δεν είναι ανοιχτό τέτοια ώρα, και βαριέμαι
- 12-02-2013, 13:06 #317
Καλημέρα, αν και δεν κοιμήθηκα :crazy: 102.3 :roll:
Δεν πήγα ούτε γυμναστήριο, λογικά μετά.
13-02-2013, 10:00 #318
101.9 gioyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyxouuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uu
:smug b::smug b::smug b::smug b::smug b::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
13-02-2013, 10:39 #319
Originally posted by sweetOctober
101.9 gioyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyxouuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uu:smug b::smug b::smug b::smug b::smug b::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
13-02-2013, 13:27 #320
Originally posted by ton76
101.9 gioyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyxouuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uu:smug b::smug b::smug b::smug b::smug b::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
13-02-2013, 15:00 #321
αύριο θα είμαι ακόμα πιο κάτω!!! το νιώθω ήδη! Η κοιλιά έχει πάει μέσα!
Αρκεί να μη πλακωθώ το βράδυ στα ποπ κορν, γιατί θα δούμε ταινία. Μάλλον θα πάωφαγωμένη να είμαι σίγουρη!
Επίσης μετέθεσα τον εορτασμό του Αγ. βαλεντινου για παρασκευη, πριβε με τον καλο μου, γιατι μου τη δινει αυτη η γιορτη, κι επισης δεν ηθελα να βγουμε να φαμε, ενω μεθαυριο θα παμε για ποτακι και μετα ελπιζω να καψουμε καμμια θερμιδα :roll:. Κι αν δε κάψουμε θα μας βγαλει το λαδι ο γιος μας να τον κοιμισουμε, οποτε ΟΚ και παλι χαχαχαχαχα:yes:
Τί θα κάνετε του Αγ. βαλεντινου?
13-02-2013, 22:33 #322
μπραβο βρε sweet! αντε να ξεμπερδευω κι εγώ με τα μηνιαία να δω τι μου γίνεται... του αγιου βαλεντινου ποτέ δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο είτε είχα σχέση είτε όχι (βασικά μου την ψιλοδίνει σαν μέρα) και φέτος είμαι και μακριά απ τ'αγόρι μου (όπως και πέρσυ) οπότε άαααακυρο ....
14-02-2013, 12:40 #323
Μια από τα ίδια, καθαρά εμπορική μέρα, βέβαια παλιά μου έπαιρνε δωράκια, φέτος να δούμε που δε παίζει χρήμα!
Δεν είμαι και πολυ φαν των δώρων η αλήθεια είναι.
Στελλού μου ακόμα περίοδο έχω και μάλιστα πονάω και λίγο αλλά θα πάω γυμναστήριο. Είδα ακόμα πιο χαμηλή ένδειξη και πείσμωσα.
Αυτό που θέλω είναι να φάω σήμερα 2 πίτες γύρο από όλα. Αυτά πόσες θερμίδες να έχουν? Είχα ακούσει σε μια εκπομπή 350 το ένα, αν είναι αλάδωτη η πίτα και βάλεις τζατζίκι. Ισχύει?
Ενδειξη ζυγαριας πριν λίγο 101.6 νηστική, ξυπνήσαμε αργά (όχι ότι κοιμηθήκαμε το βράδυ...)
Εφυγα για γυμναστήριο αερόβια :roll:
14-02-2013, 13:07 #324
Μια από τα ίδια, καθαρά εμπορική μέρα, βέβαια παλιά μου έπαιρνε δωράκια, φέτος να δούμε που δε παίζει χρήμα!
Δεν είμαι και πολυ φαν των δώρων η αλήθεια είναι.
Στελλού μου ακόμα περίοδο έχω και μάλιστα πονάω και λίγο αλλά θα πάω γυμναστήριο. Είδα ακόμα πιο χαμηλή ένδειξη και πείσμωσα.
Αυτό που θέλω είναι να φάω σήμερα 2 πίτες γύρο από όλα. Αυτά πόσες θερμίδες να έχουν? Είχα ακούσει σε μια εκπομπή 350 το ένα, αν είναι αλάδωτη η πίτα και βάλεις τζατζίκι. Ισχύει?
Ενδειξη ζυγαριας πριν λίγο 101.6 νηστική, ξυπνήσαμε αργά (όχι ότι κοιμηθήκαμε το βράδυ...)
Εφυγα για γυμναστήριο αερόβια :roll:
Τι 350 θερμίδες μας δουλεύουν, με τίποτα! 35000 θερμίδες μπορεί!
Να ορίσουμε λίγο τι λέμε πίτα γύρο απ' όλα;
Εγώ εννοώ πίτα, τηγανητές πατάτες μπόλικο γύρο κέτσαπ μουστάρδα κρεμμύδι και συν το τζατζίκι που λες. Μιλάμε για το ίδιο πράγμα;
Αν ναι, μόνο οι πατάτες τηγ. πατάτες έχουν 217 θερμίδες,
λιπαρό χοιρινό κρέας ακόμη και αν έχει μόνο 120 γρ πάμε γύρω στα 380 θερμίδες, 1 κ.σ τζατζίκι 75
το λιγότερο που μπορώ να υπολογισω την πίτα αλάδωτη είναι στις 150 θερμίδες
άρα : σύνολο το 822 θερμίδες το ένα μου φαίνεται πολύ πιο αληθινό!
Αν τα κάνεις επι 2 ισούται με 1644 ωραιότατες θερμίδες ! Άπειρο λίπος και αλάτι!
Να διευκρινίσω ότι εδώ (Θεσ/νίκη) τα σάντουιτς με πίτα γύρο είναι κάπως έτσι :
αν αυτό είχε 350 θερμίδες το ένα εγώ θα ήμουν μοντέλο, λέμε τώρα :spin:
14-02-2013, 14:39 #325
τι λετε βρε;;;
280 εχει ενα απλό τοστ...
Πανω κατω 800 θερμιδες εχει.Καλοφαγωτα!!!!!!!!:yes:
14-02-2013, 15:09 #326
αμ δε θα τα φαω γιατι εβρεχε, κι ετσι αργησα να παω γυμναστηριο. Στο ενδιαμεσο επινα καφε σκετο. Ημουν νηστικη απο χθες. Λεω ας ξαναζυγιστω (γιατι επισκεφτηκα τον προεδρο=τουαλετα) και με εδειξε 101.1!!!!!!!!!!!!!!!!!!:starhit::smilegrin::yes: Και τωρα πεισμωσα και θελω να δω 100.
Εννοειται δεν θα τα φαω, αλλωστε τα σκεφτομαι απο χτες και ειναι σα να τα εφαγα!
Τωρα γυρισα απο αεροβια 55', εφαγα μια μπανανα να αναπληρωσω ενεργεια αμεσα, γιατι κουραστηκα σημερα.
Θα σχεδιασω μετα τι θα φαω, ευτυχως το παιδι κοιμαται!
mari μου εσύ πως πας? Σου έκατσε καλα η δίαιτα σου?
need σε ευχαριστω πολύ, αν ήξερα πόσο έχει ο γύρος θα έπαιρνα μεριδα γυρο και θα το υπολογιζα/εφτιαχνα μονη μου με γιαουρτι. Εχω να σας δωσω και φοβερη συνταγη για σπιτικο γυρο, πανευκολη, αλλα θελει να έχεις λίγο χρόνο.
Σας φιλώ, επανέρχομαι:starhit::spin::spin::smileg rin::yes:
14-02-2013, 15:12 #327
need τον γυρο εννοεις να τον υπολογισω σαν λιπαρο χοιρινο κρεας? Σε αυτο μπορεις να με διαφωτισεις? Γιατι θα τα φαω τωρα κοντα τα σουβλακια και δεν τα γλιτωνω, τουλαχιστο να τα φτιαξω μονη μου απο γυρο και να ζυγισω ολα τα υλικα με ακριβεια.
(τον γυρο θελω να τον παρω ετοιμο σαν μεριδα γυρο και να χρησιμοποιησω τα υλικα, μονο που θα βαλω γιαουρτι αντι για τζατζικι κτλ)
14-02-2013, 15:48 #328
need τον γυρο εννοεις να τον υπολογισω σαν λιπαρο χοιρινο κρεας? Σε αυτο μπορεις να με διαφωτισεις? Γιατι θα τα φαω τωρα κοντα τα σουβλακια και δεν τα γλιτωνω, τουλαχιστο να τα φτιαξω μονη μου απο γυρο και να ζυγισω ολα τα υλικα με ακριβεια.
(τον γυρο θελω να τον παρω ετοιμο σαν μεριδα γυρο και να χρησιμοποιησω τα υλικα, μονο που θα βαλω γιαουρτι αντι για τζατζικι κτλ)
Γιατί δεν προτιμάς καλαμάκια ή γύρο κοτόπουλο; Λογικά θα είναι πιο συμμαζεμένα. Μια φορά που είχα πάρει πίτα για γύρο από το super market και είχε πάνω θερμίδες είχα φρικάρει! Δεν θυμάμαι να σου πω πόσες αλλά ήταν αρκετές.
Οταν έκανα δίαιτα με θερμίδες χρησιμοποιούσα πολύ τις αράβικες πίτες και σαν βάση για light pizza και σαν πίτα για γύρο.
Αν ψήσεις το κρέας στο αντικολλητικό χωρίς νερό γίνεται τέλειο!!!! Το λαδώνεις ελαφρώς, αφήνεις το αντικολλητικό να κάψει καλά και το ψήνεις. Δεν ρίχνεις νερό σε καμιά φάση! Αφού κάνει κρούστα από τη μια το γυρνάς από την άλλη, μόλις κάνει κρούστα, χαμηλώνεις φωτιά και σκεπάζεις! Γίνεται σαν να τρως ψητό στα κάρβουνα! Αν το περιποιηθείς και με μπαχαρικά, τύφλα να έχει ο γύρος! Το τυλίγεις σε μια αράβικη πίτα προσθέτεις λίγο light home made τζατζίκι και είσαι super!
Οτι και αν αποφασίσεις καλή όρεξη!!!!
14-02-2013, 16:37 #329
βρε συ ξεχειλωσες τη σελιδα, όμως φοβερες οι φωτο!!! Μπράβο σου!
Θα σου πω συνταγή από το sefonair για γυρο, παρομοια με τη δικια σου.
Ξερω ποσο εχουν οι πιτες και ολα που περιεχει ενα σουβλακι. Μονο το γυρο δεν ξερω.
Εχω διαολιστει, μου τελειωσε η μπαταρια της ζυγαριας και τωρα ηθελα να φαω το κεκακι μου και να πιω το καφεδακι μου
Ευτυχως προλαβα να ζυγισω το μεσημεριανο μου. Παω να υπολογισω θερμιδες.
14-02-2013, 19:52 #330
βρε συ ξεχειλωσες τη σελιδα, όμως φοβερες οι φωτο!!! Μπράβο σου!
Θα σου πω συνταγή από το sefonair για γυρο, παρομοια με τη δικια σου.
Ξερω ποσο εχουν οι πιτες και ολα που περιεχει ενα σουβλακι. Μονο το γυρο δεν ξερω.
Εχω διαολιστει, μου τελειωσε η μπαταρια της ζυγαριας και τωρα ηθελα να φαω το κεκακι μου και να πιω το καφεδακι μου
Ευτυχως προλαβα να ζυγισω το μεσημεριανο μου. Παω να υπολογισω θερμιδες.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία