Καθημερινό ζύγισμα - Page 44
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 44 of 94 FirstFirst ... 34424344454654 ... LastLast
Results 646 to 660 of 1397
    Senior Member
    102.5 μετά από μίνι υπερφαγικό με...ρεβύθια. Ναι ρε συ ρεβύθια :dork: Δε το συζητώ, κοιλιά χάλια και περίοδος ακόμα άφαντη.

Στο γυμναστήριο δεν κάνω απολύτως τίποτε άλλο, για αυτό σταμάτησα. Μόνο αερόβια έκανα, δεν έχω χρόνο ούτε για αυτή πια. Θα μου δώσω 2 εβδομάδες να προσαρμοστώ, γιατί άρχισα και δουλειά + ότι πάνε όλα σκ@τ@, και μετά θα δω πόση γυμναστική έκανα. Αν δεν...αρχίζω γυμναστήριο με το ζόρι. Τώρα που ακόμα μπορώ επιβάλλεται, για τη διάθεση μου πάνω από όλα! Γυρνα πίσω βρε Στελλού

Senior Member
    Originally posted by need2loose

Νιώθω τρομερά όχι επειδή έχασα, αλλά λόγω του ότι τώρα νιώθω πιο σίγουρη από ποτέ ότι αν κάνεις το σωστό δεν υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργήσει. Αν κολλάς πρέπει να συνεχίζεις να κάνεις αυτό που ξέρεις ότι είναι σωστό. Αργά ή γρήγορα ανταμείβεσαι! Μου αρέσει αυτή η σιγουριά! Τη θεωρώ από τα πιο σημαντικά βήματα που έχω κάνει ως τώρα!
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: Oχι απλα απο τα πιο σηματικα βηματα,νομιζω το πιο σημαντικο ειναι αυτο!!Μολις συνειδητοποιησουμε οτι αν συνεχισουμε τη διατροφη μας και τη γυμναστικη,οσα πισωγυρισματα και αν εχουμε κανει καποιες φορες,τα κιλα θα φυγουν οτι και να γινει

Μπραβο για τον κατηφορο της ζυγαριας,ειδες η γυμναστικη ηταν που εκανε κατακρατηση για λιγες μερες αλλα απο δω και περα μονο κατηφορα θα βλεπεις:yes::yes:

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    102.5 μετά από μίνι υπερφαγικό με...ρεβύθια. Ναι ρε συ ρεβύθια :dork: Δε το συζητώ, κοιλιά χάλια και περίοδος ακόμα άφαντη.

Στο γυμναστήριο δεν κάνω απολύτως τίποτε άλλο, για αυτό σταμάτησα. Μόνο αερόβια έκανα, δεν έχω χρόνο ούτε για αυτή πια. Θα μου δώσω 2 εβδομάδες να προσαρμοστώ, γιατί άρχισα και δουλειά + ότι πάνε όλα σκ@τ@, και μετά θα δω πόση γυμναστική έκανα. Αν δεν...αρχίζω γυμναστήριο με το ζόρι. Τώρα που ακόμα μπορώ επιβάλλεται, για τη διάθεση μου πάνω από όλα! Γυρνα πίσω βρε Στελλού

Η κοιλια απο τα ρεβιθια θαναι...Μα υπερφαγικο με ρεβιθια βρε παιδι μου...Τελικα ολα θα τα δω σαυτη τη ζωη...Βασικα αν ειναι πετυχημένα και εγω θα τραβαγα ενα περιποιημένο υπερφαγικο με ...ρεβίθια!!!!!
    Συνεχισε και μην κοιτας πισω!!!!!

Senior Member
    σήμερα 77,4

έκανα σωστή διατροφή με εξαίρεση 5 σοτσ (δν τα ήπια μονοκοπανιά την ποσότητα διευκρινίζω) οφ τσιπουρο!
    να τονίσω οτι το τσίπουρο είναι απόλυτα αγνό και καθαρό και ελάχιστα επεξεργασμένο από το αμπέλι του παππού του αγοριού μου(άχρηστη πληροφορία)

ήμουν γενικά εγκρατής αλλά λέτε η απώλεια να προκύπτει από την απορρόφηση υγρών που προκάλεσε το τσιπουρίδι?

κατά τάλλα καλημέρα, σας διαβάζω όλες σούπερ κεφάτες, sweet πως τα κάνεις τα ρεβίδια μιαμ μιαμ?

Senior Member
    τονια εχεις τετοιο τσιπουρο κ δεν το λες???????????????
    καλημερουδια σε ολη την παρεα!!!!
    70 ακριβως σημερις αντε παλι να δω το 69 και να μην ξανανεβει!!!!

Senior Member
    α συγνωμη νομιζα το εγραψε η τονια ενω κταν η μπουλιανα!!!!καλα πας συνεχισε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    ναι ω ναι μόλις χτες το εκτίμησα. και τοχω ενα μηνα στο ψυγείο.

Senior Member
    Καλησπέρα, πως είστε? 102.5-102.6

Senior Member
    Καλησπερα.Μερικα γραμμάρια πανω σημερα.Δεν μπορω να καταλαβαινω γιατι αλλα εχω παρατηρήσει οτι μετα την γυμαστικη την επομενη μερα με δειχνει ή περισσοτερο ή στα ιδια και βλεπω μεσω των δακτύλων των χεριων μου οτι ειμαι ελαφρως πρησμένη!!!!!!
    Δεν ξερω γιατι γινεται αλλα γινεται και αυτο με αγχώνει λιγάκι!!!!!

Προχωραμε με το κεφαλι ψηλα γνωριζοντας οτι κανουμε το σωστο.Καποια μερα θα δω εστω και λιγο πιο κατω απο το 112,5 που ειμαι απο την προηγουμενη εβδομαδα...

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober

ααααχχχχ μη μου το θυμίζεις και γυρίζω την Κυριακή Πωπω αυτές οι 2 βδομάδες πέρασαν τραγικά γρήγορα !!!!!!! Να ταν κι άλλο ! Βέβαια το καλό είναι οτι θα ξαναξεκινησω γυμναστηριο που εχω σκουριασει και ποναω παντου και θα ξεφυγω και απο την σκατοκατάσταση που επικρατεί εδώ στο σπίτι ....... αλλά θα μου λέιπει ο άντρας μουουουουουουου (((( (μέχρι να ρθει αυτός επάνω περίπου σε κανα μήνα :smilegrin: )

Senior Member
    Σήμερα 69,2 ελπίζω να ήταν τυχαίο...

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Καλησπερα.Μερικα γραμμάρια πανω σημερα.Δεν μπορω να καταλαβαινω γιατι αλλα εχω παρατηρήσει οτι μετα την γυμαστικη την επομενη μερα με δειχνει ή περισσοτερο ή στα ιδια και βλεπω μεσω των δακτύλων των χεριων μου οτι ειμαι ελαφρως πρησμένη!!!!!!
    Δεν ξερω γιατι γινεται αλλα γινεται και αυτο με αγχώνει λιγάκι!!!!!

Προχωραμε με το κεφαλι ψηλα γνωριζοντας οτι κανουμε το σωστο.Καποια μερα θα δω εστω και λιγο πιο κατω απο το 112,5 που ειμαι απο την προηγουμενη εβδομαδα...
    επρεπε να βλεπες τη γυμναστρια που σου ελεγα χθες ελεγε γι αυτο !! παντως αυτο ανεκαθεν το ειχες θυμαμαι.

Senior Member
    Ναι το ξερω Τονια αυτο.Ξερω οτι αμα εχεις πολλα κιλα σαν εμενα δεν πρεπει να κανεις γενικοτερα εντονη γυμναστικη και για την καρδια και γιατι δεν αντεχεις-παραδοξως αντεχω - αλλα και οτι μπλεκεται ο μυικος ιστος (καπως ετσι τοχα ακουσει)...
    Εγω ομως δεν κανω τιποτα παραπανω απο αυτο που μπορω και οποτε μπορω, δηλαδη η καποιο ομαδικο ή διαδρομο απο 30 λεπτα μεχρι 45 λεπτα.Ολα αυτα γινονται παραλληλα με την διαιτα που ολοι ξερουμε οτι ειναι το 70% της απωλειας των κιλων.
    Δεν ζοριζομαι και το κανω περιπου 1-2 φορες την εβδομαδα.
    Αρα δεν κανω κατι κακο και πανω απολα μαρεσει και δεν ξερω αν κανει κακο στο σωμα μου αλλα κανει πολυυυυυ καλο στην ψυχολογια μου και πιστεψε με αυτο με νοιαζει πολύ περισσοτερο.Φευγω απο εκει και πεταωωωωω!!!!!!!!
    Ας καθυστερήσω να χασω λοιπον τα κιλα μου.Δεν μπορεις τελικα να ταχεςι ολα σαυτη τη ζωη...

Senior Member
    Πρέπει να μετράς παλμούς και να μη κουράζεις πάνω από ένα όριο σώμα και καρδιά ειδικά, ασχέτως κιλών. Εμένα δε με αφήνει να κάνω κάτι άλλο από διάδρομο για τωρα (εκτός από βάρη) για αυτό και σταμάτησα και κάνω σπίτι αερόβια (+ τον άπειρο κόσμο που έχει). Και στο σπίτι όσα μου είπε εφαρμόζω. Καληνύχτα σε όλες!

Senior Member
    PS άσχετα αν αντέχεις δεν κάνει

Page 44 of 94 FirstFirst ... 34424344454654 ... LastLast