Καθημερινό ζύγισμα - Page 48
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 48 of 94 FirstFirst ... 38464748495058 ... LastLast
Results 706 to 720 of 1397
    Senior Member
    Originally posted by marimari
    Μπραβο σουιτ.Πολύ καλα τα πας.Πολλα μπραβο!!!!!!!!
    Νευρα εχω γιατι επι 5 ημερες εκανα πολλες παρασπονδιες και εφαγα παραπανω και πραγματακια που μαρεσουν και τελικα μονο μισο κιλο πανω μεδειξε απο τα 112,5.
    Με μπερδευει πολύ ρε παιδι μου οοοολο αυτο.
    Σα να μου λεει "κανε εναλαξ με τις ημερες διαιτα"
    νευρα γιατι καλη μου??? εγω τι να πω χωρις παρασπονδιες αλλα νιωθω πρησμενη πολυ. περιμενω βεβαια την "κοκκινη κυρια" αλλα κ παλι τι να πω........δε με πτοει ομως γιατι ισως πραγματικα να ναι αυτο . p.s βρισκομαι επι 50 λεπτα σε δημοσια υπηρεσια και ακομα ακρη δε βρισκω!!

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    forty όταν κι αν δε σου κάνει κόπο μου λες σε παρακαλώ ενδεικτικά τελείως πως μπορώ σε ένα διαιτολόγιο πχ 1500 θερμίδων να χωρίσω τις θερμίδες σε πρωτείνες και υδατάνθρακες? Και το υπόλυπο να είναι λίπος. Δηλ, τί υπολογισμούς κάνω? Πολύ χοντρικά με ενδιαφέρει να μαθαίνω σιγά σιγά.
    Χρησιμοποιω καθημερινα σχεδον το fitday. http://www.fitday.com/
    Eιναι παρα πολυ βολικο,βαζεις καθε φορα που τρως τα φαγητα και ξερεις ανα πασα στιγμη αν πρεπει να φας περισσοτερο υδατανθρακα η πρωτεινη η λιπη την ημερα και ετσι προσαρμοζεις τα υπολοιπα γευματα,εμενα με εχει βοηθησει απιστευτα,ασε που συνηθως ολοι οι ανθρωποι τρωμε πανω κατω τα ιδια καθε βδομαδα και στο τελος μαθαινεις τα μακρο σου απεξω χωρις να τα καταγραφεις,δοκιμασε το για λιγο καιρο και θα δεις τι καλο βοηθημα ειναι :thumbup: και εγω οταν θελω να χασω στις 1500 θερμιδες παω ενω συνηθως ειμαι γυρω στις 2000.
    σου βγαζει το μεσο ορο της ημερας,της βδομαδας,του μηνα κλπ και δεν χρειαζεται να ψαχνεσε καθημερινα

Senior Member
    Kalhmera και πολλα συγχαρητηρια.Μπορεις να δεν σου κανει κοπο να περιγραψεις μια σου μερα με την σαουθ μπιτσ;;;
    ειχα ανοιξει ενα θεμα εδω http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=2501

δυο απο τις μερες που ειχα καταγραψει....

πρωι 1 γιαουρτι 2% με 30γρ. ταχινι

μεσημερι 60γρ. τονο με μια μεγαλη χωριατικη και 40 γρ. ανθοτυρο και μια κουτ. ελαιολαδο

απογευμα 1 ντιρολο με 1 αγγουρι

βραδυ 60γρ. τονο με μια μεγαλη χωριατικη και 40 γρ. ανθοτυρο και μια κουτ. ελαιολαδο

αν πειναω ανοιγω το ψυγειο και παιρνω η ενα κομματι αγγουρι η μανιταρι ωμο η ντοματα με μια κουταλια ντιρολο

-----------------------------

πρωι. ομελετα με 2 αυγα σε μια κουταλια ελαιολαδο,30-50 γρ. ανθοτυρο,1 πιπερια,1 ντοματα και 30 γρ. μαυρο ψωμι

ενδιαμεσα. 1 μηλο

μεσημερι .90γρ. τονος,μια σαλατα χωριατικη η οτι λαχανικο θελεις τουλαχιστον 2 κουπες και 30 γρ. φασολια βρασμενα

απογευμα. 200γρ. γιουρτι 2% και 30 γρ. ταχινι η 30 γρ. ξηρους καρπους ωμους αναλατους

βραδυ. ιδιο με το μεσημερι

Senior Member
    Originally posted by forty
    forty όταν κι αν δε σου κάνει κόπο μου λες σε παρακαλώ ενδεικτικά τελείως πως μπορώ σε ένα διαιτολόγιο πχ 1500 θερμίδων να χωρίσω τις θερμίδες σε πρωτείνες και υδατάνθρακες? Και το υπόλυπο να είναι λίπος. Δηλ, τί υπολογισμούς κάνω? Πολύ χοντρικά με ενδιαφέρει να μαθαίνω σιγά σιγά.
    Χρησιμοποιω καθημερινα σχεδον το fitday. http://www.fitday.com/
    Eιναι παρα πολυ βολικο,βαζεις καθε φορα που τρως τα φαγητα και ξερεις ανα πασα στιγμη αν πρεπει να φας περισσοτερο υδατανθρακα η πρωτεινη η λιπη την ημερα και ετσι προσαρμοζεις τα υπολοιπα γευματα,εμενα με εχει βοηθησει απιστευτα,ασε που συνηθως ολοι οι ανθρωποι τρωμε πανω κατω τα ιδια καθε βδομαδα και στο τελος μαθαινεις τα μακρο σου απεξω χωρις να τα καταγραφεις,δοκιμασε το για λιγο καιρο και θα δεις τι καλο βοηθημα ειναι :thumbup: και εγω οταν θελω να χασω στις 1500 θερμιδες παω ενω συνηθως ειμαι γυρω στις 2000.
    σου βγαζει το μεσο ορο της ημερας,της βδομαδας,του μηνα κλπ και δεν χρειαζεται να ψαχνεσε καθημερινα
    Καλησπέρα, χρησιμοποιω το ίδιο πρόγραμμα αλλά μόνο για θερμιδομέτρηση, και τί εννοω. Δεν χρησιμοποιώ τα δεδομένα που έχει ήδη μέσα αλλά περνάω δικές μου "ετικέττες" τροφιμων στα Ελληνικά. Προς το παρόν περνάω μόνο τις θερμίδες. Δηλ. δεν μου βγάζει κάτι άλλο παρά το θερμιδικό σύνολο εύκολα και γρήγορα. Ναι τρώω πάνω κάτω τα ίδια σε καιρό δίαιτας, δυστηχώς ή ευτυχώς.
    Ηθελα να σε ρωτήσω, χειρόγραφα, πως μπορώ να το κάνω?Πως ακριβώς υπολογίζουμε με το χέρι? Μου αρέσει να μαθαίνω πρώτα αναλυτικά και μετά ας βάλω ένα πρόγραμμα να το κάνει. Πχ αν θες 50 πρωτεινη, 30 υδατανθρακες και 20 λίπος πως το υπολογίζεις?

Senior Member
    Mε το χερι ειναι πολυπλοκο,πρεπει να υπολογισεις πρωτα στην καθε τροφη Πρ-Υδ-Λιπαρα και στο τελος να βγαλεις τις 100% για την καθε μερα,γιατι να μπεις σε αυτη τη διαδικασια αφου μπορεις κατευθειαν να τα περασεις στο προγραμμα.
    Εγω οτι τρωω σχεδον καθημερινα (γιαουρτια,βρωμη,μπασματι,σ ολωμο κλπ) τα εχω περασμενα με ολα τα μακρο τους,ακομα και ολοκληρα φαγητα(ταρτες,πιτες,λαδερα, σουπες) απλα μετα οταν μαγειρευω ακολουθω καταγραμμα τη συνταγη που εχω περασει στο φιτντει και ξερω ανα 100 γρ. τι παιρνω.
    Σημερα σχεδον οτι εφαγα το εχει μεσα για παραδειγμα πιπεριες πρασινες εχει με οτι μπορεις να φανταστεις,απο ωμες,βραστες,ψητες,με λιπαρα,χωρις λιπαρα,απιστευτους συνδιασμους που σε διευκολυνουν γιατι να παιδευεσε?Ασε που με τον γρηγορο τροπο μπορεις να προσαρμωσεις ευκολο τα φαγητα την υπολοιπη μερα,εγω μεχρι στιγμης εχω 69%Υ -12%Π-19% Λιπαρα πρεπει μετα το γυμναστηριο πρεπει να φαω περισσοτερο πρωτεινη

Senior Member
    Νομίζω κατάλαβα τί εννοείς, δηλ. γνωμησου είναι να περάσω στα καθημερινά μου τρόφιμα από την ετικκέτα τους εκτός από θερμίδες και τα άλλα στοιχεία?
    Θα κάνω δουλειά έτσι?
    Πρέπει να το κάνω μια φορά για να καταλάβω την έννοια του ποσοστού και να σε ρωτήσω σε άλλη βάση, αλλά αν το έπιασα σωστά πχ βάζω τί έφαγα μέχρι το μεσημέρι σήμερα και μου βγάζει (πχ) ότι η αναλογία των τροφών ήταν 70-20-10 οποτε ξέρω ότι πρέπει να φάω περισσότερο πρωτείνη ώστε να ανέβει το 20 και να πέσει το 70?
    Οπότε βάζω ακόμα και δοκιμαστικά τρόφιμα και βγάζω διαιτολόγιο υπόλοιπης ημέρας? Κάπως έτσι το φαντάζομαι. Με το χέρι δε το έχεις κάνει ποτέ καθόλου? Δε βοηθά σε κάτι? Είναι πολύ χρονοβόρο? Είχα πάρει ένα θερμιδομετρητη με όλα τα νούμερα (π-υδ-λιπος) αλλά νομίζω δεν τον χρησιμοποίησα ποτέ γιατί μου φάνηκε βουνό να υπολογίζω όλα αυτά. Μετά τον έχασα μες το πλήθος των βιβλίων:duh:
    Δεν ξέρω, ψάχνω να μάθω και κάτι παραπάνω αλλά δεν είμαι για πολύ ψάξιμο και νέες μεθόδους αυτή τη στιγμή. Οι θερμίδες είναι αρκετά χρονοβόρες. Ασε που τί με έχει πιάσει και τις κάνω με το χέρι. Αρχισα να γράφω στο σημειωματάριο μου και μου αρέσει.

Senior Member
    Στέλλα γράψε κι δω ζύγισμα σε παρακαλώ να μου πάει σε γούρι κι εμένα Θεά θεά!!!!

Senior Member
    Na τα πουμε ...να τα πουμε;;;;;
    111,7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Που διαβασα οτι κανεις 4 ημερες πρωτεινη και μια υδατάνθρακα και ολα καλα;;;;
    Γιατι συμπτωματικά αυτο εκανα και μου βγηκε...
    Μια μερα ολο υδατάνθρακα -σφολιατοειδη που κακοχρονο ναχουνε...-και χτες πρωτεΐνη ολη μερα και τσουπ οι 3 ασσοι!!!!!!!!
    Μπορει να ηταν και τυχαιο, δεν ξερω με ακριβεια....αλλα και τι τελικα ξερουμε με ακριβεια σαυτη την υποθεση που λεγεται διαιτα.
    Το μονο ισως που κερω με ακριβεια ειναι το..."κανε αυτο που πρεπει να κανεις με σταθερη πορεια προς τα μπρος και θα δικαιωθεις."

Senior Member
    Νομίζω κατάλαβα τί εννοείς, δηλ. γνωμησου είναι να περάσω στα καθημερινά μου τρόφιμα από την ετικκέτα τους εκτός από θερμίδες και τα άλλα στοιχεία?
    Θα κάνω δουλειά έτσι?
    Πρέπει να το κάνω μια φορά για να καταλάβω την έννοια του ποσοστού και να σε ρωτήσω σε άλλη βάση, αλλά αν το έπιασα σωστά πχ βάζω τί έφαγα μέχρι το μεσημέρι σήμερα και μου βγάζει (πχ) ότι η αναλογία των τροφών ήταν 70-20-10 οποτε ξέρω ότι πρέπει να φάω περισσότερο πρωτείνη ώστε να ανέβει το 20 και να πέσει το 70?
    Οπότε βάζω ακόμα και δοκιμαστικά τρόφιμα και βγάζω διαιτολόγιο υπόλοιπης ημέρας? Κάπως έτσι το φαντάζομαι. Με το χέρι δε το έχεις κάνει ποτέ καθόλου? Δε βοηθά σε κάτι? Είναι πολύ χρονοβόρο? Είχα πάρει ένα θερμιδομετρητη με όλα τα νούμερα (π-υδ-λιπος) αλλά νομίζω δεν τον χρησιμοποίησα ποτέ γιατί μου φάνηκε βουνό να υπολογίζω όλα αυτά. Μετά τον έχασα μες το πλήθος των βιβλίων:duh:
    Δεν ξέρω, ψάχνω να μάθω και κάτι παραπάνω αλλά δεν είμαι για πολύ ψάξιμο και νέες μεθόδους αυτή τη στιγμή. Οι θερμίδες είναι αρκετά χρονοβόρες. Ασε που τί με έχει πιάσει και τις κάνω με το χέρι. Αρχισα να γράφω στο σημειωματάριο μου και μου αρέσει.
    Ετσι ακριβως :thumbup::thumbup: Με το χερι πρεπει να υπολογιζεις με μαθηματικες πραξεις,γιατι να το κανεις αφου το προγραμμα στο βγαζει σε δευτερολεπτα...εκτος αν θελεις να κανεις εξασκηση τα μαθηματικα σου :spin:

Senior Member
    Μια μερα ολο υδατάνθρακα -σφολιατοειδη που κακοχρονο ναχουνε...-και χτες πρωτεΐνη ολη μερα και τσουπ οι 3 ασσοι!!!!!!!!
    Μπορει να ηταν και τυχαιο, δεν ξερω με ακριβεια....αλλα και τι τελικα ξερουμε με ακριβεια σαυτη την υποθεση που λεγεται διαιτα.
    Το μονο ισως που κερω με ακριβεια ειναι το..."κανε αυτο που πρεπει να κανεις με σταθερη πορεια προς τα μπρος και θα δικαιωθεις."
    μπραβο βρε Μαρια αλλαξε και δεκαδα να το γιορτασουμε!!!:thumbup:

Senior Member
    kalhmeraaaaaaa 100.3, ξαναρθε περίοδος, και τα δέκατα

Senior Member
    Τι καλά! Μπράβο!
    Αυτό που λες με τις 4 μέρες πρωτεΐνη 1 υδατάνθρακα μου θυμίζει μια δίαιτα του greek masa αλλά εκεί πάει 3 πρωτεΐνη 2 ελεύθερες!
    Μπορεί να ηρέμησε λίγο ο οργανισμός σου επειδή τον είχες κατεβάσει πολύ θερμιδικά και να αποφάσισε πως όλα πάνε καλά αφού τρώει και τις αγαπημένες του πιτούλες!
    Καλή συνέχεια!!!!

Senior Member
    kalhmeraaaaaaa 100.3, ξαναρθε περίοδος, και τα δέκατα
    Μπράβο και σε εσένα Δημητρούλα !!!!
    Περαστικά σας, το μικρούλι σου πως είναι σήμερα;

Senior Member
    Σήμερα αδιαθέτησα και θέλω να πιστεύω ότι εκεί οφείλετε το ανεξήγητο κατά τα άλλα 69,5! Τέτοια ημέρα την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν 68,8 ακόμα και κατακράτηση να έχω κάτι δεν πάει καλά πάλι!

Senior Member
    κ γω σμερα περιμενω....70,1 εδειξε..
    δημητρουλα περαστικαααα

Page 48 of 94 FirstFirst ... 38464748495058 ... LastLast