Results 901 to 915 of 1397
Thread: Καθημερινό ζύγισμα
-
23-03-2013, 20:15 #901
Originally posted by pink_90
Βασικά εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι όσο τρελαινόμαστε, όσο το έχουμε στο μυαλό μας. όσο μας γίνεται εμμονή τότε είναι που κολλάει η ζυγαριά για τα καλά. Πρέπει με κάποιο τρόπο να το ξεχάσουμε να μπει στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Μακάρι να γίνει αυτό πιστεύω ότι θα γλυτώσουμε πολλά. Γιατί αν σκεφτόμαστε μόνο αυτό στο τέλος θα μας τρελλάνει, μιλάω ειλικρινά και για σένα και για μένα.
Νιώθω ότι κάθε μέρα που περνάει χωρίς να γίνεται κάτι, μένω στάσιμη και επιμηκύνεται το διάστημα που πρέπει να ζω με ένα σώμα που έχω αποφασίσει ότι δεν μου κάνει και θέλω να αλλάξω. Θέλω τόσο πολύ να νιώσω και πάλι ανάλαφρο το σώμα μου! Να πάω για ψώνια και να διαλέξω κάτι με βάση το τι μου αρέσει και όχι τι κολακεύει τα επιπλέον κιλά μου. Να στέκομαι μπροστά στον καθρέπτη και να μη γυρνάω αλλού το βλέμμα μου.Θέλω να ζήσω και πάλι ελεύθερη, μου έχει λείψει !!!!
Μήπως αν τρελαθούμε θα καίμε περισσότερες θερμίδες ; :P
:smilegrin:
- 23-03-2013, 20:28 #902
Χμ σε καταλαβαίνω απόλυτα όμως! Αλλά....πάντα υπάρχει αυτό το αλλά!! Δυστυχώς ο δρόμοε θα ναι πάντα μακρύς. Και ίσως σκέφτομαι ότι μπορεί να ναι για καλό γιατί έτσι ίσως τον εκτιμήσουμε. Είναι μαθηματικό βέβαιο ότι όσο πιο γρήγορα έχανα κιλά στο παρελθόν τόσο πιο γρήγορα τα παιρνα πίσω. Ενώ τώρα πιστεύω θα το σκεφτώ πολύ περισσότερο να φάω εκείνη τη σοκολάτα γιατί θα ξέρω καλά τι θ ακολουθήσει. Σκέψου κιόλας ότι εγώ είμαι 22 χρονών και δε ζω σαν τις κοπέλες της ηλικίας μου, αυτά που περιγράφεις τα νιώθω ακόμα πιο έντονα. Προς Θεού δεν εννοώ βέβαια ότι το να αισθάνεσαι όμορφα με τον εαυτό σου είναι ηλικιακό προνόμιο, αλλά κακά τα ψέματα όλα αυτά είναι πιο τεταμένα όταν είσαι σ αυτή την ηλικία και λες τι να βάλω πάλι σ αυτή την έξοδο, άραγε θα με προσέξει ο τάδε, πώς θα πάω για μπάνιο όλοι θα κοιτάνε το σώμα μου και άλλα τέτοια ωραία. Το πιστεύω ότι όσο πιο μικροί είμαστε τόσο πιο πολύ έμφαση δίνουμε στο θέμα εμφάνισης. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω γιατί εσύ απ όσο θυμαμαι τα έβαλες τελευταία τα κιλά και κυρίως ήσουν αδύνατη. Πολύ λογικό να θες να γυρίσεις σ αυτό και να βιάζεσαι, απλά εγώ λαχταράω να το ζήσω για πρώτη φορά σαν ενήλικη.
Και όχι αν τρελαθούμε δε θα χασουμε γρηγορότερα, τσεκαρισμένο :P
23-03-2013, 20:58 #903
Originally posted by pink_90
Χμ σε καταλαβαίνω απόλυτα όμως! Αλλά....πάντα υπάρχει αυτό το αλλά!! Δυστυχώς ο δρόμοε θα ναι πάντα μακρύς. Και ίσως σκέφτομαι ότι μπορεί να ναι για καλό γιατί έτσι ίσως τον εκτιμήσουμε. Είναι μαθηματικό βέβαιο ότι όσο πιο γρήγορα έχανα κιλά στο παρελθόν τόσο πιο γρήγορα τα παιρνα πίσω. Ενώ τώρα πιστεύω θα το σκεφτώ πολύ περισσότερο να φάω εκείνη τη σοκολάτα γιατί θα ξέρω καλά τι θ ακολουθήσει. Σκέψου κιόλας ότι εγώ είμαι 22 χρονών και δε ζω σαν τις κοπέλες της ηλικίας μου, αυτά που περιγράφεις τα νιώθω ακόμα πιο έντονα. Προς Θεού δεν εννοώ βέβαια ότι το να αισθάνεσαι όμορφα με τον εαυτό σου είναι ηλικιακό προνόμιο, αλλά κακά τα ψέματα όλα αυτά είναι πιο τεταμένα όταν είσαι σ αυτή την ηλικία και λες τι να βάλω πάλι σ αυτή την έξοδο, άραγε θα με προσέξει ο τάδε, πώς θα πάω για μπάνιο όλοι θα κοιτάνε το σώμα μου και άλλα τέτοια ωραία. Το πιστεύω ότι όσο πιο μικροί είμαστε τόσο πιο πολύ έμφαση δίνουμε στο θέμα εμφάνισης. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω γιατί εσύ απ όσο θυμαμαι τα έβαλες τελευταία τα κιλά και κυρίως ήσουν αδύνατη. Πολύ λογικό να θες να γυρίσεις σ αυτό και να βιάζεσαι, απλά εγώ λαχταράω να το ζήσω για πρώτη φορά σαν ενήλικη.
Και όχι αν τρελαθούμε δε θα χασουμε γρηγορότερα, τσεκαρισμένο :P
Έχεις δίκιο σε όλα όσα λες για την ηλικία. Αν δεν ντυθείς τώρα να βάλεις αυτά που λαχταράς, πότε; Έυχομαι να το νιώσεις πιο γρήγορα απ΄όσο ελπίζεις. Να ρυθμιστούν όλα και να φύγουν τα κιλά χωρίς να το περιμένεις!
Στη θάλασσα η αλήθεια ποτέ δεν ένιωθα καλά ακόμη και στα 53 κιλά. Βλέπεις πάντα κάτι δεν μου άρεσε πάνω μου, τόσο χαζή ήμουν! Ελπίζω να εκτιμήσεις στο έπακρο το επίτευγμα σου όταν τα καταφέρεις!
23-03-2013, 22:34 #904
Originally posted by need2loose
Βέβαια σε καταλαβαίνω και στηρίζω την απόφαση σου να αδυνατίσεις με όλη μου την καρδιά! Θα τα καταφέρεις και θα είναι τόσο όμορφα! Πράγματι, τα κιλά τα πήρα τα τελευταία 7 χρόνια, στα 29 μου! Όλα τα προηγούμενα το πάλευα και ήμουν ο.κ.
Έχεις δίκιο σε όλα όσα λες για την ηλικία. Αν δεν ντυθείς τώρα να βάλεις αυτά που λαχταράς, πότε; Έυχομαι να το νιώσεις πιο γρήγορα απ΄όσο ελπίζεις. Να ρυθμιστούν όλα και να φύγουν τα κιλά χωρίς να το περιμένεις!
Στη θάλασσα η αλήθεια ποτέ δεν ένιωθα καλά ακόμη και στα 53 κιλά. Βλέπεις πάντα κάτι δεν μου άρεσε πάνω μου, τόσο χαζή ήμουν! Ελπίζω να εκτιμήσεις στο έπακρο το επίτευγμα σου όταν τα καταφέρεις!
24-03-2013, 13:51 #905
Bravissimo Tasso!!!
Σήμερα 99.9, εντυπωσιακό γιατί προχθές μέχρι τις 2 το βράδυ τρώγαμε πίτσες. Χθες δε ζυγίστηκα αλλά άρχισα πρωτεινική διατροφή κι έτρωγα μέχρι τις 1 το βράδυ πάλι. Σήμερα χωρίς τουαλέτα περίμενα να δω ένα 101-102. Κι όμως φαίνεται άρχισε ήδη να λειτουργεί η διατροφή
25-03-2013, 10:20 #906
Καλημέρα, πως πάτε? 99.5-99.6 :bouncy:
25-03-2013, 13:16 #907
68.2! Υποθέτω ότι οφείλεται εν μέρει σε αφυδάτωση λόγω της χθεσινής οινοποσίας. Ήπια μπόλικο νερό αλλά και πάλι...
25-03-2013, 14:23 #908
εμένα το ποτό μου ανεβάζει το βάρος! Μπράβο σ! Ισως να ειχες χασει κι αλλο ανδεν ειχες πιει.
25-03-2013, 14:48 #909
Εγώ από παλιά αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι την επόμενη από πολύ ποτό κατεβαίνει πολύ χαμηλά το βάρος μου (μάλλον λόγω αφυδάτωσης), τη μεθεπόμενη ανεβαίνει πολύ ψηλά (μάλλον λόγω παρακράτησης) και την 3η φαίνεται το αληθινό βάρος. Εννοείτε με δεδομένο ότι τρως λίγο την ημέρα που πίνεις και κρατάς χαμηλά τις θερμίδες εγώ π.χ εχθές σε καμιά περίπτωση δεν ξεπέρασα τις 1300-1400 θερμίδες!
Σε φάσεις που πίνεις αλλά τρως φυσιολογικά δεν ξέρω καθόλου τι ισχύει γιατί δεν ζυγίζομαι.
Το περίεργο είναι ότι το σώμα μου σήμερα φαίνεται πολύ μαζεμένο, είναι εντυπωσιακό λες και αδυνάτισα μέσα σε μια ημέρα! Προφανώς κάτι έγινε με τα παρακρατημένα υγρά, τι να πω;
25-03-2013, 15:43 #910
Originally posted by need2looseΕννοείτε με δεδομένο ότι τρως λίγο την ημέρα που πίνεις και κρατάς χαμηλά τις θερμίδες εγώ π.χ εχθές σε καμιά περίπτωση δεν ξεπέρασα τις 1300-1400 θερμίδες!
25-03-2013, 16:13 #911
Originally posted by sweetOctober
Originally posted by need2looseΕννοείτε με δεδομένο ότι τρως λίγο την ημέρα που πίνεις και κρατάς χαμηλά τις θερμίδες εγώ π.χ εχθές σε καμιά περίπτωση δεν ξεπέρασα τις 1300-1400 θερμίδες!
περίπου 700 θερμίδες ακόμη από το φαγητό της ημέρας
25-03-2013, 16:16 #912
καλα αφου χθες εγραφες οτι εφαγες 1300 θερμιδες χωρις κρασι, με 2 καλαμακια που τα ειχες βαλει 660 θερμιδες και σε πειραζαμε με την Ελενα, ή εγώ μπερδεέυτηκα και ήταν προχθες?
25-03-2013, 21:57 #913
Mπραβο need για το 68.2 ! Γιατί δεν αλλάζεις το τικεράκι να το βλέπεις να χαίρεσαι ; ας είναι και προσωρινό (αν και δεν νομίζω) , είναι αυτό που ισχύει αυτή τη στιγμή
αντε και εις κατωτερα λοιπόν
25-03-2013, 22:20 #914
Originally posted by sweetOctober
καλα αφου χθες εγραφες οτι εφαγες 1300 θερμιδες χωρις κρασι, με 2 καλαμακια που τα ειχες βαλει 660 θερμιδες και σε πειραζαμε με την Ελενα, ή εγώ μπερδεέυτηκα και ήταν προχθες?
25-03-2013, 22:22 #915
Originally posted by stellou1989
Mπραβο need για το 68.2 ! Γιατί δεν αλλάζεις το τικεράκι να το βλέπεις να χαίρεσαι ; ας είναι και προσωρινό (αν και δεν νομίζω) , είναι αυτό που ισχύει αυτή τη στιγμήαντε και εις κατωτερα λοιπόν
φοβήθηκα να ενθουσιαστώ μη μου ξαναδείξει πάλι 69 κιλά και αρχίσω να τσιρίζω! Τώρα μετά από φαγητό και νερά με δείχνει 68,5 οπότε αρχίζω να πιστεύω ότι πράγματι κατέβηκα! Επιτέλους!!!!! Αν ισχύει και αύριο επιτέλους θα αλλάξω το τικεράκι!!!!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία