Καθημερινό ζύγισμα - Page 70
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 70 of 94 FirstFirst ... 2060686970717280 ... LastLast
Results 1,036 to 1,050 of 1397
    Senior Member
    δεν ξερω ποσες ωρες ακομη! Εχω και το παιδι...το περισσοτερο που μπορω!
    Η χορτοφαγια δεν ηταν επιλογη μου, ειδα ενα μοσχαρακι να κλαιει, μου εκανε κλικ...δεν μπορω να φαω πια κρεας. Ωχ για αιματολογικες πρεπει κι γω να παω κι ολο το αμελω. πηγα στο διαιτολογο! εκει με δειχνει 96 η ζυγαρια!

Senior Member
    εδω εγραψα μονο τα...διατροφικα κλικ μου...μου συνεβη κι εμενα αυτο που ειπες

Eννοειται 1 φορα το χρονο ξεσκονιζομαι! Και θυροειδους, αμα δεν κανεις τον θυροειδη τι θα κανεις? Ειναι ο ρυθμιστης ΟΛΩΝ

Member
    Τη σκεφτόμουν κι εγώ τη χορτοφαγία αλλά μου πέφτει το σίδηρο και μου ειπε ο γιατρός να προσπαθώ να τρώω κρέας.... :barfy:

Senior Member
    teitei ανεξαρτητα αν γινεις χορτοφαγος αν εχεις προβλημα με το σιδηρο ,δοκιμασε αφεψημα τσουκνιδας. Ανεβαζει τον αιματοκριτη............

αυτό που γνωρίζω για τη χορτοφαγία, είναι ότι ακόμα και να πηγαίνουν καλά οι εξετάσεις σου, υπάρχουν περιπτώσεις όπου επιπτώσεις φαίνονται μετά από 6-7χρόνια χορτοφαγίας.
    παρακαλώ διορθώστε με οι γνώστες!

Senior Member
    Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μπεις σε φορουμ χορτοφαγιας, εδω δεν ειναι κανεις γνωστης (1 ατομο που δε μπαινει)<α

ήθελα μονάχα να πω ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί ακόμα κι αν δεν έχεις άμεσες επιπτώσεις, μπορεί να προκύψουν ακόμα και μετά από 7χρόνια.
    το να με διορθώσει ένας "γνώστης" ήταν για την περίπτωση που κάποιος ξέρει κι εγώ είπα μπαρούφα.

Senior Member
    Καλημέρα!
    Να σας ρωτήσω ρε σεις, που ζυγίζεστε κάθε μέρα, δεν ψυχοπλακώνεστε;

Εμένα κάποιες φορές με δείχνει πιο πάνω από πριν, ακόμα και αν ακολουθώ διατροφή..

Senior Member
    αμα καταφερω να ανεβω μια φορα θα ανεβαινω καθημερινα...

Senior Member
    Originally posted by ανβι
    ήθελα μονάχα να πω ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί ακόμα κι αν δεν έχεις άμεσες επιπτώσεις, μπορεί να προκύψουν ακόμα και μετά από 7χρόνια.
    το να με διορθώσει ένας "γνώστης" ήταν για την περίπτωση που κάποιος ξέρει κι εγώ είπα μπαρούφα.
    η χορτοφαγια μπορει να εχει μια φοβερη επιπτωση, να σωθουν μερικα αμοιρα ζωακια. Κατα τα αλλα μην αγχωνεσαι. Για σενα νοιασου κι εξετασου.

Υπαρχουν απειρα ξενα φορουμ μπορεις να μπεις να ενημερωθεις.

Senior Member
    Προσωπικα είμαι κατά της χορτοφαγίας γιατι επειδη γενικα δεν μου αρέσει το ρκέας και δεν το τρώω βλέπω τι προβληματα προκαλεί η έλλειψη του :/

Member
    Originally posted by Sethunya
    Καλημέρα!
    Να σας ρωτήσω ρε σεις, που ζυγίζεστε κάθε μέρα, δεν ψυχοπλακώνεστε;

Εμένα κάποιες φορές με δείχνει πιο πάνω από πριν, ακόμα και αν ακολουθώ διατροφή..
    πως, αμέ! εννοειται, απλά μερικές φορές δεν μπορείς να αντισταθείς.. εγώ και σήμερα την πάτησα, με έδειξε λίγο παραπάνω και έχω ψιλοφρικάρει...

Γενικότερα είναι ψυχολογικό το θέμα πιστεύω.

Senior Member
    Originally posted by Scarllet_D
    Προσωπικα είμαι κατά της χορτοφαγίας γιατι επειδη γενικα δεν μου αρέσει το ρκέας και δεν το τρώω βλέπω τι προβληματα προκαλεί η έλλειψη του :/
    η χορτοφαγία καμμιά σχέση δεν έχει με το δε μου αρέσει δεν το τρώω. Το σκεπτικό είναι ότι δε θα ξαναφάς ποτέ κρέας για ηθικούς λόγους, οπότε επιβάλεις στον εαυτό σου την αντικατάσταση του με άλλες εξίσου θρεπτικές τροφές. Το ότι κόβεις απλά το κρέας δε σε καθιστά χορτοφάγο ώστε να μπορέσεις να κρίνεις την χορτοφαγία σαν διατροφή. Όλοι οι χορτοφάγοι που γνωρίζω είναι υγιέστεροι από τους κρεοφάγους, αποδεδειγμένα με εξετάσεις. Τώρα αν κάποιος δεν τρώει σωστά, είτε κρεοφάγος είτε όχι, θα έχει θέμα.

Πάλι δε συγίστηκα, τί θα γίνω? Πρέπει......................

Senior Member
    Ξέρω τι είνια η χορτοφαγια, πολλοί φίλοι μου είναι χορτοφάγοι, αλλά επιμένω πως ως προσωπική άποψη το θεωρώ λάθος :-)

Και να πας να ζυγιστείς αμέσως!!!

Senior Member
    Μπράβο Τέσο! 94.5 σήμερα και αρχίζω. Ζυγιστηκα μολις τωρα φαγωμενη, δεν ειχα αλλη επιλογη............παλι για αυριο και μεθαυριο και παραμεθαυριο θα το ανεβαλα. Σκαρλετ σε ευχαριστω!

Page 70 of 94 FirstFirst ... 2060686970717280 ... LastLast