Καθημερινό ζύγισμα - Page 41
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 41 of 94 FirstFirst ... 3139404142435191 ... LastLast
Results 601 to 615 of 1397
    Senior Member
    Μην σκας ποτε θα δεις 9 αλλα να χαιρεσαι οτι θα το δεις.
    Αυτο ναχεις στο μυαλο σου και οσο κοιτας εκει που θες να πας ...θα πας χωρις να το καταλάβεις.Ετσι κι αλλιώς εχουν πει οτι η διατροφή αφορα το 70% της απώλειας και το αλλο 30% η γυμναστική και το βλέπω.
    Καλη (ξανα)αρχη στη δουλεια.

Senior Member
    Σήμερα φοβόμουν να ανέβω στη ζυγαριά! Παραήταν ευγενική τις 3 προηγούμενες ημέρες! Σκεφτόμουν τώρα θα με δείξει 1/2 κιλό πάνω! Αντί για αυτό άλλα 300 γρ κάτω!!!! Το 69 το πέρασα σαν σίφουνας μόνο 3 ημέρες το είδα!!!! Σήμερα 68.8!!!!!
    Προφανώς το σώμα μου έκανε κατακράτηση μέχρι να προσαρμοστεί στη γυμναστική, άλλη λογική εξήγηση δεν βλέπω!!!

Senior Member
    needtoloose πρεπει σήμερα να νιώθεις τρομερά!!!!!:roll:

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    Σήμερα φοβόμουν να ανέβω στη ζυγαριά! Παραήταν ευγενική τις 3 προηγούμενες ημέρες! Σκεφτόμουν τώρα θα με δείξει 1/2 κιλό πάνω! Αντί για αυτό άλλα 300 γρ κάτω!!!! Το 69 το πέρασα σαν σίφουνας μόνο 3 ημέρες το είδα!!!! Σήμερα 68.8!!!!!
    Προφανώς το σώμα μου έκανε κατακράτηση μέχρι να προσαρμοστεί στη γυμναστική, άλλη λογική εξήγηση δεν βλέπω!!!
    ή δεν έτρωγες αρκετά και κοιμόταν το σώμα σου! Το έβαζες να γυμνάζεται και του στερούσες και φαί, να μια λογική εξήγηση, έκανε απεργία! Για δες το!:wink2:

Senior Member
    Συγνώμη ξέχασα το ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!! Εϊμαι σίγουρη ότι θα στο λέω διαρκώς από εδώ και πέρα!!!!

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Αυτο ναχεις στο μυαλο σου και οσο κοιτας εκει που θες να πας ...θα πας χωρις να το καταλάβεις.Ετσι κι αλλιώς εχουν πει οτι η διατροφή αφορα το 70% της απώλειας και το αλλο 30% η γυμναστική και το βλέπω.
    Κι γω το πιστεύω αυτό, μόνο που η γυμναστική μου δίνει κίνητρο να μη πλακωθώ στο φαί, και το σωστό φαγητό μου δίνει λόγο να γυμναστώ. Παρακινεί το ένα το άλλο σαν πατερίτσες ένα πράγμα!!! Θε δείξει, υγεία να έχουμε :starhit:
    Είναι και οι θερμίδες ρε γμτ που δε θα μπορώ να τρώω πια...:sniff:

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Originally posted by need2loose
    ή δεν έτρωγες αρκετά και κοιμόταν το σώμα σου! Το έβαζες να γυμνάζεται και του στερούσες και φαί, να μια λογική εξήγηση, έκανε απεργία! Για δες το!:wink2:
    Πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο και αυτό αλλά πολύ μικρότερο! Αν ήταν αυτό θα είχε ακινητοποιηθεί ο οργανισμός μου και αφού θα έβλεπε ότι τελικά έχω σκοπό να τον ταΐσω θα έπαιρνε μπρος και θα έχανα και πάλι με φυσιολογικούς ρυθμούς. Αυτό που έγινε τις τελευταίες ημέρες δεν είναι φυσιολογικοί ρυθμοί!!!! Φαίνεται πως το λίπος είχε χαθεί σταδιακά αλλά λόγω παρακράτησης υγρών δεν φαινόταν στην ζυγαριά.
    Όπως και να έχει χαίρομαι γιατί εξαιτίας αυτού το κολλήματος μπήκα στην διαδικασία να αυξήσω τις θερμίδες μου κάτι που το απολαμβάνω μια που βρήκα και εύκολο και απολαυστικό και υγιεινό τρόπο για να το κάνω! Κάθε απόγευμα τρώω ξηρούς καρπούς που έχουν τόσα πολύτιμα στοιχεία!!!! Στοιχεία που πριν δεν έπαιρνα από πουθενά! Νιώθω λίγο πιο ήσυχη τώρα!

Senior Member
    Συγνώμη ξέχασα το ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!! Εϊμαι σίγουρη ότι θα στο λέω διαρκώς από εδώ και πέρα!!!!
    Ευχαριστώ Δημητρούλα μου!!!!!

Senior Member
    Σωστά τα λές, κι γω αυτό πιστεύω, όλα μαζί κι από λίγο το καθένα επηρεάζουν και το συνολικό αποτέλεσμα οφείλεται σε πολ΄λά. Ακόμα και αυτό που είχες πεί για ξεκούραση παίζει το ρόλο του!!!

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Κι γω το πιστεύω αυτό, μόνο που η γυμναστική μου δίνει κίνητρο να μη πλακωθώ στο φαί, και το σωστό φαγητό μου δίνει λόγο να γυμναστώ. Παρακινεί το ένα το άλλο σαν πατερίτσες ένα πράγμα!!! Θε δείξει, υγεία να έχουμε :starhit:
    Είναι και οι θερμίδες ρε γμτ που δε θα μπορώ να τρώω πια...:sniff:
    Εμένα η γυμναστική με βοηθάει πάρα πολύ!!!!! Νιώθω ότι ζωντανεύει σιγά σιγά το σώμα μου! Με κάνει να θέλω ακόμη περισσότερο να χάσω το επιπλέον βάρος για να γίνουν πιο ορατά τα αποτελέσματα της. Δεν ξέρω πως αλλά μου δίνει και ένα αίσθημα σιγουριάς, ότι όσο πάω και γυμνάζομαι είμαι στο σωστό δρόμο και θα καταφέρω αυτό που θέλω. Άσε που είναι η διασκέδαση μου! Τώρα που σταμάτησα να έχω το φαγητό για διασκέδαση βρίσκω απολαυστική τη γυμναστική!!!! Αν δεν είχα το διάβασμα δεν θα με κρατούσε τίποτα από το να πηγαίνω κάθε ημέρα!!!!

Senior Member
    Ετσι όπως τα λες...αφού σκεφτόμουν να κάνω εγγραφή για όλο το χρόνο αλλά πιο καλοκαίρι είμαι σίγουρη δε θα πηγαίνω. Σε 4 ώρες κενό το μεσημέρι τί θα πρωτοκάνω? Θα πρέπει και να κοιμάμαι (παιδιού επιτρέποντος) και να ξεκουράζομαι για τη δουλειά. Κι αν δε κοιμάται πάλι το βράδυ? Χίλια "κι αν". Για αυτό λέω να αφήσω τις τελειομανίες για φέτος κι ό,τι κάτσει, όπως έρθουν, κι από Σεπτέμβρη- Οκτωβρη βλέπω πάλι. Δεν έχω βάλει τυχαία τους κιλο-στόχους!!!

Senior Member
    το να βγάζω πρόγραμμα γυμναστικής χωρίς να σταματάω από κόπωση ή από πόνο μου είναι εξίσου "ερεθιστικό" με το να βλέπω την ζυγαριά να υποχωρεί και τα ρούχα να φαρδαίνουν

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    το να βγάζω πρόγραμμα γυμναστικής χωρίς να σταματάω από κόπωση ή από πόνο μου είναι εξίσου "ερεθιστικό" με το να βλέπω την ζυγαριά να υποχωρεί και τα ρούχα να φαρδαίνουν
    Να υποθέσω δλδ ότι άρχισε να σου αρέσει και εσένα;

Senior Member
    ναι μωρέ μου αρέσει .τώρα που δν πάω στην αίθουσα με τα όργανα που μου προκαλεί πλήξη νιώθω πολύ καλύτερα και εχω και αποτέλεσμα.

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    ναι μωρέ μου αρέσει .τώρα που δν πάω στην αίθουσα με τα όργανα που μου προκαλεί πλήξη νιώθω πολύ καλύτερα και εχω και αποτέλεσμα.
    Τέλεια!!!! Έτσι και αλλιώς η αερόβια είναι που βοηθάει κυρίως στην καύση λίπους!!!!
    Με το φαγητό πως τα πας;

Page 41 of 94 FirstFirst ... 3139404142435191 ... LastLast