Καθημερινό ζύγισμα - Page 53
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 53 of 94 FirstFirst ... 343515253545563 ... LastLast
Results 781 to 795 of 1397
    Senior Member
    να σ πω, δεν στεναχωριέμαι τώρα, ειλικρινά, όμως χθες όταν τα έτρωγα δε μ άρεσε, καταλάβαινα ότι "μπουκώνομαι" κ δεν ήθελα. Ομως το έκανα. Και με παρέα...χειρότερο! Γιατί με τη παρέα δεν παίρνει τη διάσταση που του αξίζει, ότι μπουκώνεσαι με τροφή για να νιώσεις καλύτερα. Βέβαια βοήθησε, ωχ ξύπνησε χαιρετώ

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Δεν ειναι τυχαιο που στα τεστ δυσανεξιας η τροφη που "βγαινει" να μπλοκαρει πολλους οργανισμους ειναι το αλευρι και η ζαχαρη.
    Και το αλευρι με την γλουτενη.Σαυτην οφειλονται ολα τα πριξηματα και φουσκωματα.
    Και διόλου τυχαίο δεν βρίσκω το γεγονός ότι οι 2 αυτές τροφές έχουν υποστεί τόση μεγάλη επεξεργασία, που καταλήγουν στα ράφια των φούρνων και των Σούπερ Μάρκετ, παντελώς άδειες από θρεπτικά συστατικά.

Senior Member
    Δεν ειναι τυχαιο που στα τεστ δυσανεξιας η τροφη που "βγαινει" να μπλοκαρει πολλους οργανισμους ειναι το αλευρι και η ζαχαρη.
    Και το αλευρι με την γλουτενη.Σαυτην οφειλονται ολα τα πριξηματα και φουσκωματα.
    Ναι κάποτε είχα κάνει τεστ δυσανεξίας (βλακείες) και ήταν και τα δυο μέσα στην λίστα με τις τροφές που μου φέρνουν δυσανεξία.
    Ζάχαρη δεν πλησιάζω. Αλεύρι έφαγα μια φορά με τα μακαρόνια ολικής ( μη σώσει και ξαναφάω αν δημιουργούν πρόβλημα!) και δυστυχώς τελευταία φορά στο super market δεν βρήκα τα ξυλοκρακεράκια μου και πήρα κάτι παξιμαδάκια που είναι με κριθάλευρο και σιτάλευρο ολικής.
    Την επόμενη φορά ελπίζω να βρω τα ξυλοκρακεράκια μου, γιατί ένιωθα πιο ασφαλής όταν τα έτρωγα σε σχέση με αυτά.

Senior Member
    Νομίζω ότι η δυσανεξία είναι κάτι σαν το γενικο μπούχτισμα σε μια συγκεκριμμένη τροφή.
    Το αλεύρι η ζάχαρη το γάλα, βρίσκονται σχεδόν παντού. Έ λογικό είναι όσο αντέχει το στόμα μας, να μην αντέχει το στομάχι και το έντερό μας όλο τα ίδια και τα ίδια. Λογικο κι όχι απαραίτητα αληθές. Θέλει εναλλαγές η διατροφή.

Senior Member
    Originally posted by giorgosdelta
    Νομίζω ότι η δυσανεξία είναι κάτι σαν το γενικο μπούχτισμα σε μια συγκεκριμμένη τροφή.
    Το αλεύρι η ζάχαρη το γάλα, βρίσκονται σχεδόν παντού. Έ λογικό είναι όσο αντέχει το στόμα μας, να μην αντέχει το στομάχι και το έντερό μας όλο τα ίδια και τα ίδια. Λογικο κι όχι απαραίτητα αληθές. Θέλει εναλλαγές η διατροφή.
    εν μέρη ναι, πολλές τροφές που μου έβγαλε τις υπερκατανάλωνα.
    Μου έβγαλε όμως και τροφές που δεν έτρωγα σχεδόν ποτέ όπως αγγουράκι και μακαντέμια. Κάποια τρόφιμα που ήταν πολύ συχνά στο πιάτο μου παραδόξως βγήκαν ο.κ. (πατάτες, κοτόπουλο, τυρί). Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει η λογική του!

Senior Member
    Σήμερα και πάλι 69,6 το μόνο θετικό είναι ότι τα κιλά λίπους είναι πιο κάτω απ' ότι όταν είχα φτάσει στα 68,8.
    Είμαι 69,6 με 25,2 κιλά λίπους ενώ όταν με έδειχνε 68,8 τα κιλά λίπους ήταν 25,5.

Senior Member
    Μάγδα η λιπομετρηση στη ζυγαρια ειναι τελειως μουφα,μπορει να εισαι τα ιδια, εχουν τεραστια αποκλιση στις μετρησεις τους καθε φορα και δεν ειναι το ιδιο με την απωλεια σε κιλα. Το λιπος επηρεαζεται απο 1002 πραγματα, ακομα και απο το νερο που εχεις πιει

Senior Member
    *η μέτρηση του λίπους

Πήγαινε βρε παιδί μ σε ένα διατροφολόγο να ηρεμήσεις π σ λέω. Και την ακριβή διαφορά στο λίπος θα βλέπεις και όλα. Στην τελική πας μόνο για λιπομέτρηση και συζητάτε κιόλα

Senior Member
    Ξυλοκρακερακια εχουν τα LIDL ΤΑ 400ΓΡΜ 2,5 ΕΥΡΩ, η μεγαλη συσκευασια.Παρε ναχεις.

Originally posted by sweetOctober
    mia blakeia θα φαω. Την ωρα που είχα επιχείρηση "γλώσσα" μπήκε ο άντρας μου με άσχημα νέα (δεν είμαστε και πολύ του κινητού).
    Χυθηκαν τα ζουμιά, βρώμισε το σύμπαν, τα έκανα μαντάρα. Τώρα βράζω πατάτα και μπρόκολλο μήπως και πάει η γλώσσα κάτω.:grind:
    Τελικά δεν έβαλα λάδι αλλά λίγο νερό, όπως κάνω το τηγανιτό αυγό, η πρώτη φουρνιά διέλυσε οπότε στη δεύτερη έβαλα και λίγη μουστάρδα και δεν τη γύρισα, την άφησα να βράσει. Δεν διέλυσε!
    Δηλ. θα φάω μια διαλυμένη και μια ολόκληρη γλώσσα, νερόβραστες! Τουλάχιστο είναι νόστιμο ψάρι.:starhit:
    Συγγνώμη το θεωρείς φυσιολογικό να ποστάρεις για το τι έφαγες/θα φας σε τόσα διαφορετικά θέματα ;
    Μάθαμε ότι θα φας γλώσσα απο 5 διαφορετικές μεριές! :crazy: Και απο άλλες 50 ότι το παιδί σου τραβάει το λάπτοπ! Και, και, και...
    Το λέω γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις, αντιθέτως! Δεν είναι chat, είναι forum! Και μάλιστα φόρουμ για διατροφικές διαταραχές.
    Δεν διαφωνώ να υπάρχει ελευθερία στα θέματα , ίσα ίσα, αλλά εσυ τα κάνεις όλα μπάχαλο.

Senior Member
    συγνώμη τώρα το είδα, τα σβήνω επιτόπια!

Senior Member
    έσβησα οτιδήποτε σχετικό με τις γλώσσες, αν ενοχλεί κάτι άλλο που έχω κάνει εγώ προσωπικά μπάχαλο και μπορώ να το διορθώσω πες μου! Ισως αργήσω λίγο να το δω μόνο

Senior Member
    Μάγδα η λιπομετρηση στη ζυγαρια ειναι τελειως μουφα,μπορει να εισαι τα ιδια, εχουν τεραστια αποκλιση στις μετρησεις τους καθε φορα και δεν ειναι το ιδιο με την απωλεια σε κιλα. Το λιπος επηρεαζεται απο 1002 πραγματα, ακομα και απο το νερο που εχεις πιει
    *το ίδιο ισχύει και για το βάρος, παρόλα αυτά ζυγιζόμαστε κάθε ημέρα έτσι δεν είναι;

Επειδή το τσεκάρω το θέμα καθημερινά έχω καταλάβει στο περίπου πως λειτουργεί. Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει τόσο να ξέρω ακριβώς το πόσο λίπος έχω*, όσο το να βλέπω ότι αυτό που χάνω είναι λίπος. Μπορεί δηλαδή τα κιλά λίπους να μην είναι πράγματι 25 αλλά 22 ή 27 στην πραγματικότητα. Αν πάρω εγώ το 25 ως αληθινό και δω σε 10 ημέρες 24 κιλά λίπους ενώ το βάρος μου δεν άλλαξε , ξέρω ότι το λίπος είναι -1, το γιατί δεν φαίνεται στη ζυγαριά, μπορεί είτε να είναι είτε από αύξηση μυικού ιστού είτε από παρακράτηση υγρών.

* το έχω στο πρόγραμμα να πάω να κάνω λιπομέτρηση, το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις κάθε φορά που κολλάς και αναρωτιέσαι τι γίνεται! Ειδικά αν είσαι σαν και εμένα και κολλάς κάθε τρεις και λίγο.

Senior Member
    *η μέτρηση του λίπους

Πήγαινε βρε παιδί μ σε ένα διατροφολόγο να ηρεμήσεις π σ λέω. Και την ακριβή διαφορά στο λίπος θα βλέπεις και όλα. Στην τελική πας μόνο για λιπομέτρηση και συζητάτε κιόλα
    Πως πιστεύεις ότι θα ηρεμήσω αν πάω σε διαιτολόγο; Πιστεύεις ότι θα με κάνει να χάνω πχ 700-800 γρ κάθε εβδομάδα σταθερά; Με τι τρόπο; Αν δεν μπορεί να το κάνει αυτό, τότε δεν πρόκειται να ηρεμήσω, άρα δεν χρειάζομαι κάποιον πάνω από το κεφάλι μου να μου λέει τι να φάω.
    Δεν προτίθεμαι πχ να τρώω 2-3 φρούτα την ημέρα που λένε συνήθως γιατί δεν μου αρέσουν και μου ξοδεύουν τσάμπα θερμίδες μια που δεν με χορταίνουν καθόλου. Τι άλλο θα μου πει, έχεις δει κανένα διαιτολόγο να λέει τίποτα φοβερό; Έγω δεν έχω δει κανέναν!!!!

Senior Member
    Ξυλοκρακερακια εχουν τα LIDL ΤΑ 400ΓΡΜ 2,5 ΕΥΡΩ, η μεγαλη συσκευασια.Παρε ναχεις.
    Ευχαριστώ!
    Ίσως να τα δοκιμάσω, ανάλογα με το πόσους υδατάνθρακες έχουν και πόσες θερμίδες. Τα ξυλοκρακεράκια που παίρνω εγώ τα βρίσκω σίγουρα στο καρφούρ, προχθές είχα πάει στο βασιλόπουλο και δεν είχε πουθενά ενώ είχε πολλά άλλα προϊόντα Ατκινς! Μου αρέσουν επειδή έχουν μόνο 3 υδατάνθρακες και 33 θερμίδες!

Page 53 of 94 FirstFirst ... 343515253545563 ... LastLast