Καθημερινό ζύγισμα - Page 54
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 54 of 94 FirstFirst ... 444525354555664 ... LastLast
Results 796 to 810 of 1397
    Originally posted by sweetOctober
    έσβησα οτιδήποτε σχετικό με τις γλώσσες, αν ενοχλεί κάτι άλλο που έχω κάνει εγώ προσωπικά μπάχαλο και μπορώ να το διορθώσω πες μου! Ισως αργήσω λίγο να το δω μόνο
    Καλά ηρέμησε δεν δαγκώνω!!! Και δεν υπάρχει λόγος να σβήσεις τίποτα, απλά θα ήταν καλό να είμαστε εντός θέματος ώστε να είναι εύκολο για κάποιον να παρακολουθήσει ένα θέμα, αυτό είναι όλο.

Μάγδα σοβαρά τώρα το ενδεχόμενο να κάνεις χαρακίρι το έχεις σκεφτεί;:lol::lol::lol:
    Εγώ πάντως όποτε κολλούσα( όταν ζυγισόμουν) μόνο αυτό μου ερχόταν στο μυαλό σα λύση:flaming:
    Τι να πω, υπομονή, υπομονή, υπομονή!!!
    Ειδικά τώρα που κάνεις την μετάβαση απο ατκινς θέλει ακόμα περισσότερη. Η γνώμη μου είναι ότι ξεκίνησες με πολύ λάθος δίαιτα αλλά πέρα απο αυτό έχεις κάνει ισοζύγιο; Τι εβδομαδιαίο έλλειμμα έχεις δηλαδή; Είναι πολύ πιο πάνω απο την απώλεια που έχεις;
    Λέω μήπως σε κάποιες φάσεις έχανες κάπως "προκαταβολικά" και γιαυτό τώρα μένεις στάσιμη. Δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω αλλά για να θες να χάνεις ένα κιλό λίπους την εβδομάδα πρέπει να έχεις ημερήσιο ελλειμα 1070 θερμίδες, που δε νομίζω να το έχεις, εκτός και αν σκοτώνεσαι στη γυμναστική ή τρως σα σπουργίτι!

Senior Member
    Originally posted by Ασημένια
    Μάγδα σοβαρά τώρα το ενδεχόμενο να κάνεις χαρακίρι το έχεις σκεφτεί;:lol::lol::lol:
    Εγώ πάντως όποτε κολλούσα( όταν ζυγισόμουν) μόνο αυτό μου ερχόταν στο μυαλό σα λύση:flaming:
    Τι να πω, υπομονή, υπομονή, υπομονή!!!
    Ειδικά τώρα που κάνεις την μετάβαση απο ατκινς θέλει ακόμα περισσότερη. Η γνώμη μου είναι ότι ξεκίνησες με πολύ λάθος δίαιτα αλλά πέρα απο αυτό έχεις κάνει ισοζύγιο; Τι εβδομαδιαίο έλλειμμα έχεις δηλαδή; Είναι πολύ πιο πάνω απο την απώλεια που έχεις;
    Λέω μήπως σε κάποιες φάσεις έχανες κάπως "προκαταβολικά" και γιαυτό τώρα μένεις στάσιμη. Δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω αλλά για να θες να χάνεις ένα κιλό λίπους την εβδομάδα πρέπει να έχεις ημερήσιο ελλειμα 1070 θερμίδες, που δε νομίζω να το έχεις, εκτός και αν σκοτώνεσαι στη γυμναστική ή τρως σα σπουργίτι!
    Να σου πω την αλήθεια αυτή τη φορά, όχι, δεν σκέφτηκα να κάνω χαρακίρι! Όλες τις άλλες φορές το έκανα, μεταφορικά. Σε ανάλογες φάσεις πλακωνόμουν στο φαγητό και έχανα τη μπάλα. Αυτή τη φορά ευτυχώς κρατιέμαι!
    Την Ατκινς δεν τη θεωρώ λάθος για αρχή γιατί με αυτή μπόρεσα να απεξαρτοποιηθώ από τροφές που λάτρευα, επίσης μου μείωσε γρήγορα την όρεξη και έτσι μπόρεσα να προσαρμοστώ πιο εύκολα. Αυτό με το ισοζύγιο δεν το πιστεύω και τόσο, δεν πιστεύω ότι η θερμίδα είναι πάντα μια θερμίδα. Έχει σημασία από που προέρχεται. Ημερήσιο έλλειμα σίγουρα δεν έχω τόσο μεγάλο! Θα έλεγα ότι συνήθως είμαι στο μείον 870-970. Αν ήταν τα πράγματα τόσο απλά όπως το παρουσιάζουν με το έλλειμα τότε θα έπρεπε να χάνω τουλάχιστον 1 κιλό ανά δεκαήμερο. Εγώ τις τελευταίες 2 εβδομάδες φαίνεται πως έχασα μόνο 400γρ.
    Εσύ σε τι φάσεις κολλούσες, πόσο κρατούσε το κόλλημα; Πως ξεκολλούσες, έκανες κάτι; Πέρα από σκέψεις για χαρακίρι
    :smilegrin::smilegrin::smilegrin:

Συμφωνώ ότι η Ατκινς έχει αυτό το πλεονέκτημα αλλά απο την άλλη πιστεύω ότι αν έχεις σκοπό να κάνεις μια κανονική διατροφή μετά είναι πολύ σκούρα τα πράγματα. Εδώ έκοβα 2 μέρες τον υδατάνθρακα και όταν τον έτρωγα τον έκανα κατακράτηση, οπότε δεν ήθελα να φανταστώ τι συμβαίνει σε τέτοιο διάστημα αποχής. Βασικά ξέρω γιατί είχα κάνει και εγώ παλιότερα Ατκινς αλλά τεσπά...
    870-970 θερμίδες έλλειμμα; Μήπως υπερεκτιμάς τις καύσεις σου; Η απλά έχεις τρελό μεταβολισμό; Ούτε εγώ πιστεύω ότι όλες οι θερμίδες είναι ίδιες (πχ όντως οι θερμίδες απο τις πρωτείνες είναι ουσιαστικά λιγότερες λόγω θερμογένεσης κλπ) αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες, εγώ έχω καταλήξει ότι είναι απλά μαθηματικά.
    Λυπάμαι που σίγουρα δεν θα σε βοηθήσω αλλά εγώ όταν κολλούσα απλά γίνόμουν χοντρότερη :lol:, καταλαβαίνεις φαντάζομαι...
    Οπότε όταν το πήρα απόφαση να μην ξαναζυγιστώ και να κρίνω μόνο απο καθρέφτη/ρούχα ε έτσι και τα ξεφορτώθηκα. Μωρέ εσύ στα ρούχα δεν έχεις δει διαφορά; Μήπως να μέτρας και πόντους; Ισως σου έδινε μια ώθηση...

Senior Member
    Originally posted by Ασημένια
    Συμφωνώ ότι η Ατκινς έχει αυτό το πλεονέκτημα αλλά απο την άλλη πιστεύω ότι αν έχεις σκοπό να κάνεις μια κανονική διατροφή μετά είναι πολύ σκούρα τα πράγματα. Εδώ έκοβα 2 μέρες τον υδατάνθρακα και όταν τον έτρωγα τον έκανα κατακράτηση, οπότε δεν ήθελα να φανταστώ τι συμβαίνει σε τέτοιο διάστημα αποχής. Βασικά ξέρω γιατί είχα κάνει και εγώ παλιότερα Ατκινς αλλά τεσπά...
    870-970 θερμίδες έλλειμμα; Μήπως υπερεκτιμάς τις καύσεις σου; Η απλά έχεις τρελό μεταβολισμό; Ούτε εγώ πιστεύω ότι όλες οι θερμίδες είναι ίδιες (πχ όντως οι θερμίδες απο τις πρωτείνες είναι ουσιαστικά λιγότερες λόγω θερμογένεσης κλπ) αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες, εγώ έχω καταλήξει ότι είναι απλά μαθηματικά.
    Λυπάμαι που σίγουρα δεν θα σε βοηθήσω αλλά εγώ όταν κολλούσα απλά γίνόμουν χοντρότερη :lol:, καταλαβαίνεις φαντάζομαι...
    Οπότε όταν το πήρα απόφαση να μην ξαναζυγιστώ και να κρίνω μόνο απο καθρέφτη/ρούχα ε έτσι και τα ξεφορτώθηκα. Μωρέ εσύ στα ρούχα δεν έχεις δει διαφορά; Μήπως να μέτρας και πόντους; Ισως σου έδινε μια ώθηση...
    Η κατακράτηση δεν πειράζει, πέρα από το σπάσιμο νεύρων δεν κάνει άλλο κακό. Προφανώς όταν προσαρμοστεί ο οργανισμός μου και πάλι στους Υδατάνθρακες θα αφήσει όλο το νερό να φύγει, ελπίζω!
    Τις καύσεις τις υπολογίζω εδώ
    http://www.dia-trofis.gr/metabolismos/
    με χαμηλή δραστηριότητα (3-4 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο -αεροβική και βάρη - με διάρκεια περίπου 1,5 ώρα/φορά)

Senior Member
    καλημερα..70,4 σημερις,,τα νευρακια μου...

Senior Member
    Καλημέρα, πως είστε? 100.2-.5

Senior Member
    Originally posted by helena73
    καλημερα..70,4 σημερις,,τα νευρακια μου...
    παρομοίως 70,6

Senior Member
    πατάτα βραστή για ξεπρήξιμο παιδιά!

Senior Member
    69,1 βάρος και 25,1 κιλά λίπους!

Senior Member
    Τάσο θέλεις να ανοίξεις ένα άλλο θέμα να ποστάρεις την φώτο? Ξεχείλωσε η σελίδα και πρέπει να πατάμε βελάκια να διαβάζουμε, ή έγινε μόνο σε μένα αυτό?

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    έξω την έκανες σήμερα? Δες 15/3 στη ζυγαριά σου
    Σήμερα και πάλι 69,6 το μόνο θετικό είναι ότι τα κιλά λίπους είναι πιο κάτω απ' ότι όταν είχα φτάσει στα 68,8.
    Είμαι 69,6 με 25,2 κιλά λίπους ενώ όταν με έδειχνε 68,8 τα κιλά λίπους ήταν 25,5.

Senior Member
    έξω την έκανες σήμερα? Δες 15/3 στη ζυγαριά σου
    Σήμερα και πάλι 69,6 το μόνο θετικό είναι ότι τα κιλά λίπους είναι πιο κάτω απ' ότι όταν είχα φτάσει στα 68,8.
    Είμαι 69,6 με 25,2 κιλά λίπους ενώ όταν με έδειχνε 68,8 τα κιλά λίπους ήταν 25,5.
    Όχι καλέ στη ζυγαριά μου!
    Τι να δω 15/3 δεν καταλαβαίνω!

Senior Member
    Α νόμιζα έξω έτσι όπως το είπες, και λέω "ίδια είναι" LOL

Senior Member
    Μάγδα η λιπομετρηση στη ζυγαρια ειναι τελειως μουφα,μπορει να εισαι τα ιδια, εχουν τεραστια αποκλιση στις μετρησεις τους καθε φορα και δεν ειναι το ιδιο με την απωλεια σε κιλα. Το λιπος επηρεαζεται απο 1002 πραγματα, ακομα και απο το νερο που εχεις πιει
    *το ίδιο ισχύει και για το βάρος, παρόλα αυτά ζυγιζόμαστε κάθε ημέρα έτσι δεν είναι;
    *η μέτρηση του λίπους

Πήγαινε βρε παιδί μ σε ένα διατροφολόγο να ηρεμήσεις π σ λέω. Και την ακριβή διαφορά στο λίπος θα βλέπεις και όλα. Στην τελική πας μόνο για λιπομέτρηση και συζητάτε κιόλα
    σου είχα βάλει μετά το αστεράκι δηλ. ότι η μέτρηση λίπους επηρεάζεται από 1002 πράγματα, όχι το λίπος. Δηλ. οι μετρήσεις στο σπίτι είναι για τα μπάζα. Προσπαθώ να σου εξηγήσω τη δική μου οπτική ότι καμμιά σχέση δεν έχει το να ζυγίζεσια κάθε μέρα με το να μετράς το λίπος σου κάθε μέρα.
    Σίγουρα και τα δύο είναι ψυχαναγκαστικά αλλά το λίπος δεν μεταβάλεται σε μια μέρα. Τα υγρά όμως, όταν φάω βλακείες ή πολύ αλάτι μεταβάλλονται. Το βλέπω και μαζεύομαι. Πχ χθες έφαγα πατάτα βραστή και σήμερα το βάρος έπεσε, όχι αναγκαία και το λίπος.
    Τελος σου ξαναλέω πως η λιπομέτρηση της ζυγαριάς είναι μούφα, οπότε ακόμα και οι μεταβολές που θες να δείς και νομίζεις ότι βλέπεις είναι λάθος.

Page 54 of 94 FirstFirst ... 444525354555664 ... LastLast