Καθημερινό ζύγισμα - Page 59
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 59 of 94 FirstFirst ... 949575859606169 ... LastLast
Results 871 to 885 of 1397
    Senior Member
    σε εκανα αντ

Senior Member
    θες κι εμενα ???

Senior Member
    χαχαχαχαχα!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Ρε συ Μαγδα, μηπως ησουν για πολλα χρονια καποτε σαυτα τα κιλα;
    Δύσκολη ερώτηση αυτή! Τα μόνα κιλά που ήμουν για πολλά χρόνια ήταν τα 53-55. Από εκεί και πέρα το χάος!!!! Πραγματικά η ζωή μου είναι μια τρέλα! 'Η τρέχω με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς τα πάνω ή κάνω δίαιτα! Φάση που να έμεινα σταθερά σε ένα βάρος δεν θυμάμαι καμιά άλλη! Φέτος έφτασα τα πιο πολλά κιλά ever! Έτσι το κόλλημα μου ξεκίνησε νωρίτερα, συνήθως επιβραδύνονταν η απώλεια (ποτέ τόσο πολύ) από τα 67 και κάτω. Η μόνη συσχέτιση που μπορώ να κάνω είναι ότι ο ρυθμός απώλειας των κιλών μου μειώνεται πάρα πολύ μόλις χάσω τα πρώτα 7 κιλά. Μέχρι τώρα το ανώτερο βάρος που είχα φτάσει ήταν τα 74 κιλά οπότε η επιβράδυνση άρχιζε στα 67. Ή αν το δεις βάση χρόνου μετά από 7-8 εβδομάδες. Ίσως τόσο να χρειάζεται μέχρι ο οργανισμός μου μέχρι να συνηθίσει να λειτουργεί στις 1200 θερμίδες. Μετά αρκείται σε αυτές και δεν καίει παραπάνω, λες;

Senior Member
    Γνωριζω οτι οταν πας να σπασεις το φραγμα των κιλων που ειχες για μεγαλο χρονικο διαστημα πεφτεις σε απραξια...δεν χανεις αλλα μετα κατηφοριζεις πιο ευκολα.Αν σε νοιαζει τοοοοσο πολύ δυστυχως πρεπει ή να επισκετεις ενδοκρυνολογο ή διαιτολογο σοβαρο.

Senior Member
    Ετσι ειναι, ανεξαρτητως κιλων. Δηλ εμενα αυτο το "φραγμα" ειναι μια δεκαδα πανω απο τις Μαγδας αλλα εκει εχει συνηθισει εμενα ο δικος μου οργανισμος να βρισκεται. Αυτο ειναι το δυσκολο να ξεπερασει. (έχουμε καιρό ως τότε :starhit: )

Senior Member
    Ευχομαι να ερθει κα να μην το καταλαβεις...

Senior Member
    προτιμω να μην! Αυτη τη φορα δεν θελω να τα χασω και να τα χασω κι γω κι ολοι γυρω μ απο τα νευρα μ ή την μονιμη ενασχοληση μ με το βαρος μ, προτιμω αργα αλλα για παντα. Εχω κουραστει Μαρια μ. Οταν θα φτασω καποτε κατω απο 80 πχ 78-79, θα προσπαθησω να χασω αλλα 5-6 κιλα ασφαλειας, αλλα και χαρας! Δεν εχω την παραμικρη ιδεα πως ημουν τοτε.............................

Senior Member
    Το θεμα ειναι οτι εχεις κουραστει δυστυχως οχι μονο διατροφικα.

Senior Member
    Γνωριζω οτι οταν πας να σπασεις το φραγμα των κιλων που ειχες για μεγαλο χρονικο διαστημα πεφτεις σε απραξια...δεν χανεις αλλα μετα κατηφοριζεις πιο ευκολα.Αν σε νοιαζει τοοοοσο πολύ δυστυχως πρεπει ή να επισκετεις ενδοκρυνολογο ή διαιτολογο σοβαρο.
    Αυτό το έχω ακούσει και εγώ αλλά ισχύει πράγματι; Θα πάω σίγουρα σε διαιτολόγο ( το πόσο σοβαρός είναι θα φανεί)από εβδομάδα!
    Μου ήρθε προσφορά μόνο με 19 ευρώ που περιλαμβάνει τα παρακάτω:
    Ένα (1) Εξατομικευμένο, Μηνιαίο Πρόγραμμα Διατροφής,
    Συνολικά Τεσσάρων (4) Συνεδριών,
    με Τέσσερα (4) Εξατομικευμένα Εβδομαδιαία Διαιτητικά Προγράμματα.

Δύο (2) Σωματομετρήσεις στην 1η και στην 4η Συνεδρία, όπου πραγματοποιείται μέτρηση στα Χέρια, στο Στήθος, στη Μέση, στην Κοιλιά, στους Γοφούς και στους Μηρούς.

Δύο (2) Ανθρωπομετρικές Αναλύσεις Σύστασης Σώματος με
    τον Υπερσύγχρονο Αναλυτή «In Body 170», όπου μπορείτε να μάθετε τα εξής:

- Βάρος (kg)
    - Μυϊκό ιστό (kg)
    - Λιπώδη ιστό (kg)
    - Ποσοστό λίπους (%)
    - Τμηματική ανάλυση λίπους ( χέρια- πόδια - κορμός)
    - Σπλαχνικό λίπος
    - Άλιπο ιστό (kg)
    - Τμηματική ανάλυση άλιπου ιστού (χέρια - πόδια - κορμός)
    - Συνολικά υγρά σώματος - κατακράτηση υγρών (lit)
    - Βασικό μεταβολισμό (kcal)
    - Δείκτη μάζας σώματος
    - Αυτόματο υπολογισμό αναλογίας μέσης - γοφών
    - Αυτόματο υπολογισμό του βάρους (λίπους ή μυϊκού ιστού) που χρειάζεται να βάλετε ή να χάσετε.
    - Σύγκριση όλων των αποτελεσμάτων με τις φυσιολογικές τιμές.
    - Βαθμολόγηση της συνολικής κατάστασης του σώματος (fitness score) με άριστα το 100.

Αυτόματη εκτύπωση των αποτελεσμάτων (και δυνατότητα σύγκρισης των αποτελεσμάτων με τα αποτελέσματα επόμενης μέτρησης).

* Ακριβώς ότι ζητούσα, μετρήσεις !!!! Θα συζητήσω μαζί του και την πορεία μου να δω αν έχει κάτι αξιόλογο να μας πει. Από το βιογραφικό του είδα ότι έχει προϋπηρεσία στα bodyline και στα Πρίνου. Αυτό δεν ξέρω πως να το εκλάβω! Σίγουρα θα έχει δει αρκετές περιπτώσεις αλλά απ' ότι ξέρω τα προγράμματα που είχαν αυτά τα ινστιτούτα ήταν τελείως τυποποιημένα. Ειδικά τα Πρίνου!

Senior Member
    Καλημερα!!!!!!!!
    Μερικα γραμμαρια κατω και σημερα και το ουσιοδες της χτεσινης ημερας ειναι οτι μπορεσα και "ισιωσα" το απο πρωι στραβωμενο διατροφικο πεδιο!!!!!!
    Αυτο για μενα ειναι επιτυχια...!!!!!!!!!!!!
    Το γυρισα σε θερμιδες και τοσωσα!!!!!
    Μαγδα πολύ ωραιο μου φανταζει και καλα θα κανεις να πας.
    Το μονο που με στραβωνει ειναι τα Πρινου...Για πολλους και διαφορους λογους που δεν χρειαζονται να αναφερθουν!!!!!!
    Να πας.Κατι νιωθω οτι εκει κατι θα γινει :kiss:

Senior Member
    99.9 Καλημερα!!!

Senior Member
    Το θεμα ειναι οτι εχεις κουραστει δυστυχως οχι μονο διατροφικα.
    αν ειχα κουραστει υπερμετρα δε θα ημουν εδω. Δεν μπορωω να καταλαβω γιατι πρεπει να δειχνω αυτο διαρκως. εΙΜΑΙ εδω = αγωνιζομαι. Στην πορεια ολοι κουραζονται

Senior Member
    Αλλο εννοω...δεν με καταλαβες...
    Απλώς λεω αυτο και τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο οτι δειχνεις να εχεις κουραστει οχι τοσο απο την διαιτα αλλα απο ολα τα αλλα, ψυχολογικα, προσωπικα, εργασιακα κτλ...
    Απλώς χαιδευε τον εαυτο σου περισσοτερο.Αγαπησε τον περισσοτερο.Τιποτα αλλο!!!!

Senior Member
    Καλημερα!!!!!!!!
    Μερικα γραμμαρια κατω και σημερα και το ουσιοδες της χτεσινης ημερας ειναι οτι μπορεσα και "ισιωσα" το απο πρωι στραβωμενο διατροφικο πεδιο!!!!!!
    Αυτο για μενα ειναι επιτυχια...!!!!!!!!!!!!
    Το γυρισα σε θερμιδες και τοσωσα!!!!!
    Μαγδα πολύ ωραιο μου φανταζει και καλα θα κανεις να πας.
    Το μονο που με στραβωνει ειναι τα Πρινου...Για πολλους και διαφορους λογους που δεν χρειαζονται να αναφερθουν!!!!!!
    Να πας.Κατι νιωθω οτι εκει κατι θα γινει :kiss:
    Μπράβο που το έσωσες Μαρί είδα ότι την πάτησες με το άτιμο το λευκό ψωμάκι και το μέλι! Άσε παιδί μου μη σώσει και το φάμε ξανά το λευκό ψωμί! Στο κάτω κάτω είναι τελείως άχρηστο διατροφικά! Το πίτουρο έχει ένα σωρό πολύτιμα στοιχεία, μια χαρά είναι τα κρακεράκια σου!

Έκλεισα ραντεβού για Παρασκευή 29 του μηνός! Αυτό που μου ενδιαφέρει περισσότερο είναι το τι θα δείξει ένα μήνα μετά σε σχέση με τον μυικό ιστό και το λίπος!

Page 59 of 94 FirstFirst ... 949575859606169 ... LastLast