Διακοπή Risperdal - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 106
    Quote Originally Posted by Richter View Post
    Μπορείς να μου πείς,πώς του τα δίνεις κρυφά;
    ο γιατρος μου ειπε οτι πρεπει να τα περνει 3 φορες τη μερα, οποτε το πρωι το περνει στον υπνο του (το επερνε κ πιο παλια μ αυτο τον τροπο κ ετσι μπορω κ του το δινω κ τωρα) κ τις αλλες δυο δωσεις στο φαγητο η στην πορτοκαλαδα...δεν εχω κ αλλη επιλογη..αν δεν τα ξεκινουσα μ αυτο το τροπο θα γινοταν χειροτερα!βεβαια τωρα εχει ακομα μπερδεμενες σκεψεις οχι καχυποψιες τουλαχιστον ετσι καταλαβαινω.αλλα εχει διαφορες συμπεριφορες που δεν ειχε ποτε..ασ πουμε να παει να μεινει στο πατρικο του τη στιγμη που δεν εχει σχεδη καμια με τον πατερα του ... να λεει οτι τα ξερει ολα .. κ να μην δεχετε κουβεντα για να παει στο γιατρο ξανα!!

Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    ξερω οτι τα φαρμακα ειναι απαραιτητα αλλα αν τα εκοβα και μου στερουσαν το δικαωμα της ελευθεριας(με οποιες συνεπιες) παρολο που ειμαι πραος δεν ξερω και εγω τι θα εκανα.δεν το θεωρω σωστο...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ εχει δικαωμα να μαθει απο τα λαθη του!!!!!!!
    μονο που απο το συγκεκριμενο λαθος δεν θα μαθαινε τιποτα γιατι δεν θα θυμοταν τιποτα..οπως κ την πρωτη φορα το εχει "κρυψει" στο ασεινυδητο κ δεν το θυμοταν καν!τα φαρμακα ειναι απαραιτητα για μην παθει κατι απο το οποιο δεν θα μπορει να τον τραβιξει τιποτα κ κανενας!

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Quote Originally Posted by m86 View Post
    ο γιατρος μου ειπε οτι πρεπει να τα περνει 3 φορες τη μερα, οποτε το πρωι το περνει στον υπνο του (το επερνε κ πιο παλια μ αυτο τον τροπο κ ετσι μπορω κ του το δινω κ τωρα) κ τις αλλες δυο δωσεις στο φαγητο η στην πορτοκαλαδα...δεν εχω κ αλλη επιλογη..αν δεν τα ξεκινουσα μ αυτο το τροπο θα γινοταν χειροτερα!βεβαια τωρα εχει ακομα μπερδεμενες σκεψεις οχι καχυποψιες τουλαχιστον ετσι καταλαβαινω.αλλα εχει διαφορες συμπεριφορες που δεν ειχε ποτε..ασ πουμε να παει να μεινει στο πατρικο του τη στιγμη που δεν εχει σχεδη καμια με τον πατερα του ... να λεει οτι τα ξερει ολα .. κ να μην δεχετε κουβεντα για να παει στο γιατρο ξανα!!

Kαλά στο φαγητό και στην πορτοκαλάδα πώς το δίνεις; Eιδικά το risperdal, αφου δεν λιώνει..

Και στον ύπνο; Θα τον πνίξεις..

ξερω οτι τα φαρμακα ειναι απαραιτητα αλλα αν τα εκοβα και μου στερουσαν το δικαωμα της ελευθεριας(με οποιες συνεπιες) παρολο που ειμαι πραος δεν ξερω και εγω τι θα εκανα.δεν το θεωρω σωστο...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ εχει δικαωμα να μαθει απο τα λαθη του!!!!!!!
    μονο που απο το συγκεκριμενο λαθος δεν θα μαθαινε τιποτα γιατι δεν θα θυμοταν τιποτα..οπως κ την πρωτη φορα το εχει "κρυψει" στο ασεινυδητο κ δεν το θυμοταν καν!τα φαρμακα ειναι απαραιτητα για μην παθει κατι απο το οποιο δεν θα μπορει να τον τραβιξει τιποτα κ κανενας!εκοψε το μισο που επερνε χωρις να του το πει ο γιατρος του..απο μονος του ..γιαυτο κ δεν μπορεσε να χειριστει οτι εγινε στη δουλεια του κ υποτροπιασε!

Kαλά στο φαγητό και στην πορτοκαλάδα πώς το δίνεις; Eιδικά το risperdal, αφου δεν λιώνει..

Και στον ύπνο; Θα τον πνίξεις..
    ειναι το risperdal quicklet ειναι σαν αφρολεξ κ λιωνει αμεσως!

μονο που απο το συγκεκριμενο λαθος δεν θα μαθαινε τιποτα γιατι δεν θα θυμοταν τιποτα..οπως κ την πρωτη φορα το εχει "κρυψει" στο ασεινυδητο κ δεν το θυμοταν καν!τα φαρμακα ειναι απαραιτητα για μην παθει κατι απο το οποιο δεν θα μπορει να τον τραβιξει τιποτα κ κανενας!εκοψε το μισο που επερνε χωρις να του το πει ο γιατρος του..απο μονος του ..γιαυτο κ δεν μπορεσε να χειριστει οτι εγινε στη δουλεια του κ υποτροπιασε!
    συμφωνω εν μερη.αλλα να ξερεις οτι τα φαρμακα δεν κοβονται οταν καποιος τα συνηθισει στην αρχη κοβονται και ολοι μας αναρωτιομαστε καποια στιγμη αν καναμε καλα που τα πηραμε και δεν πολεμησαμε το προβλημα με βαλεριανα με λυκισκο και ψυχοθεραπεια μακρυα απο τα αντιψυχωσικα.αλιμονο δεν ειναι οτι πιο τιμιο να παιρνει καποιος εν μη γνωση του αντιψυχωσικα.σκεψου πχ αν οδηγαει πως μπορει να εμπιστευεται τον εαυτο του αλλα δεν πρεπει...ευχαριστω για την κατανοηση...

Κοίτα,όπως σου απάντησα και σε άλλο thread θυμάμαι ότι όποτε τα έκοβα απότομα μετά απο ένα μήνα περίπου αρχίζαν οι ενδείξεις.. Αυπνίες,συναισθηματικές μεταβολές κτλ.
    Τώρα εδώ και 2,5 μήνες δεν έχω αισθανθεί κάτι τέτοιο. Τι να πώ... Λές να υποτροπιάσω ξαφνικά;
    το καλο ειναι richter οτι καταλαβαινεις ποτε νιωθεις διαφορετικα κ οτι κατι αλλαζει στον εαυτο σου κ ξεκινας αγωγη!αλλα το καταλαβαινεις...ο δικος μου δεν το καταλαβε κ τωρα εχουμε μπει στη κρυφη διαδικασια!!!!!

συμφωνω εν μερη.αλλα να ξερεις οτι τα φαρμακα δεν κοβονται οταν καποιος τα συνηθισει στην αρχη κοβονται και ολοι μας αναρωτιομαστε καποια στιγμη αν καναμε καλα που τα πηραμε και δεν πολεμησαμε το προβλημα με βαλεριανα με λυκισκο και ψυχοθεραπεια μακρυα απο τα αντιψυχωσικα.αλιμονο δεν ειναι οτι πιο τιμιο να παιρνει καποιος εν μη γνωση του αντιψυχωσικα.σκεψου πχ αν οδηγαει πως μπορει να εμπιστευεται τον εαυτο του αλλα δεν πρεπει...ευχαριστω για την κατανοηση...
    καταλαβαινω απολυτα αυτο που λες!!κ εγω καπως ετσι θα ενιωθα!παντως ο γιατρος του που πηγα σημερα μου ειπε οτι οταν περασει ο καιρος θα πρεπει να του το πω..οτι του εδινα την αγωγη για να ξεπερασει αυτο που ειχε κτλ!!!

καταλαβαινω απολυτα αυτο που λες!!κ εγω καπως ετσι θα ενιωθα!παντως ο γιατρος του που πηγα σημερα μου ειπε οτι οταν περασει ο καιρος θα πρεπει να του το πω..οτι του εδινα την αγωγη για να ξεπερασει αυτο που ειχε κτλ!!!
    και πρεπει να του το πω για να μπορεσει οπως ο Richter να βλεπει τον εαυτο του και να καταλαβαινει μονος του στο μελλον τι του συμβαινει και ποτε!!κ οπως μου ειπε κ ογιατρος οτι τον παιρνουν τηλ και του λενε "ξερετε κατι νιωθω καπως σημερα" ετσι να μπορει κ εκεινος να αναγνωριζει το προβλημα κ να το αντιμετωπιζει...μπορει οχι απαραιτητα με φαρμακα που κ αυτα βοηθανε βεβαια, αλλα με οποιο τροπο χρειαστει..κ να συνεχισουμε τη ζωη μας οπως πριν!..

Senior Member
    το καλο ειναι richter οτι καταλαβαινεις ποτε νιωθεις διαφορετικα κ οτι κατι αλλαζει στον εαυτο σου κ ξεκινας αγωγη!αλλα το καταλαβαινεις...ο δικος μου δεν το καταλαβε κ τωρα εχουμε μπει στη κρυφη διαδικασια!!!!!
    Eσύ λές οτι δεν κατάλαβε ,
    Πές μας τότε πώς κατάλαβε τον λόγο που τον έκαναν να θέλει να τα σταματήσει ?? αυτο δεν είναι αντίληψη ?
    Δέν εχεται μπεί στην κρυφή διαδικασία , Εσύ εχεις μπει σε αυτο το κόλπο με τον ντόκτορα , δεν εχεις ιδέα ομως πως θα αντιδράσει οταν του πείς τι γινότανε , κι ο ντοκτορ σου είπε να του το πείς εσυ ,, Οχι να του πείς να του το πει εκεινος , να δεις πως θα κολώσει ...

Senior Member
    συμφωνω με παθ οταν το μαθει θα ειναι τρισχειροτερα!
    εγω ετσι θα αντιδρουσα αν μου το εδιναν κρυφα!
    παιρνω ρισπερνταλ ενεσιμο αλλα και χαπι και παλιοτερα ειχα παρει και το κουικλετ..
    ο,τι θες ρωτησε με..παντως εχει πολλες παρενεργειες και εξωπυραμιδικα συμπτωματα που λεει και ο δημητρης!

Quote Originally Posted by path View Post
    Eσύ λές οτι δεν κατάλαβε ,
    Πές μας τότε πώς κατάλαβε τον λόγο που τον έκαναν να θέλει να τα σταματήσει ?? αυτο δεν είναι αντίληψη ?
    Δέν εχεται μπεί στην κρυφή διαδικασία , Εσύ εχεις μπει σε αυτο το κόλπο με τον ντόκτορα , δεν εχεις ιδέα ομως πως θα αντιδράσει οταν του πείς τι γινότανε , κι ο ντοκτορ σου είπε να του το πείς εσυ ,, Οχι να του πείς να του το πει εκεινος , να δεις πως θα κολώσει ...
    o Richter καταλαβαινει οτι κατι του συμβαινει οχι ο δικος μου!ο δικος μου δεν καταλαβε οτι κατι του συμβαινει..οτι περναει ενα επισοδειο παλι, εχει μπερδεμενη αντιληψη!θελω να πιστευω οτι οταν του το πω,οχι τωρα που ειναι στη φαση που ειναι αλλα μετα απο καιρο, θα καταλαβει!ελπιζω !οταν σταματησε να παιρνει αυτο το μισο zyprexa που επαιρνε καπου γυρω στο καλοκαιρι ηταν στο σημειο που θα το εκοβε τελειως μετα 4-5 μηνες!το εκοψε μονος του κα υποτροπιασε!

Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    συμφωνω με παθ οταν το μαθει θα ειναι τρισχειροτερα!
    εγω ετσι θα αντιδρουσα αν μου το εδιναν κρυφα!
    παιρνω ρισπερνταλ ενεσιμο αλλα και χαπι και παλιοτερα ειχα παρει και το κουικλετ..
    ο,τι θες ρωτησε με..παντως εχει πολλες παρενεργειες και εξωπυραμιδικα συμπτωματα που λεει και ο δημητρης!
    η αληθεια ειναι οτι κ εγω στην αρχη θα νευριαζα, αλλα μετα δε θα το σκεφτει αλλιως?!οτι δηλαδη αν δεν του το εδεινε κανεις θα ειχε χειροτερο προβλημα!δε θα το πω τωρα που ειναι στον πρωτο μηνα της αγωγης θα του το πω οταν περασει καιρος!οταν επανελθει κ ειναι αυτος που ξερω!

Senior Member
    Κάτσε κοπελιά γτ εσυ θα μας τρελλάνέις εγώ πιστεύω ότι τρολαρεισ πες μας κάποια συμπτώματα γτ από αυτα που λες δεν είναι για φάρμακα κ αμα τα δίνεις κρυφά θα σε ξεχεσέί εγώ αν το καταλάβαινα θα πήγαινα στο γιατρό θα του ζητάγα αλοπεριντιν σταγόνες κ θα σε έφτιαχνα μάγκα μετά θα σε χώριζα εννοείτε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Δημήτρη εσυ τι έπαθεσ με το αλοπερηντιν περιέγραψε το λίγο γτ κάτι παρόμοιο πρέπει να παθα κ εγώ κ να μην το πήρα χαμπάρι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast